Jump to content

gas_leon01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gas_leon01

  • Ημ. Γέννησης 26/10/1971

gas_leon01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μετά από αναβάθμιση στην 10.0.4.0 μέσω ota, 2 φορές έχασε την κάρτα sim στην θέση 2 και επανήλθε με επανεκκίνηση. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα?
  2. 3 εκδόσεις είναι. Το κινέζικο, το Ινδίας, και το global για τον υπόλοιπο κόσμο. Σε ενδιαφέρει να είναι η έκδοση global ( αυτή που εισάγει και επίσημα η infoquest) . Πορτοκαλί κουτί και στο πλάι γράφει στην γωνία κάτω global
  3. Γνωρίζει κάνεις πως εμφανίζονται υπότιτλοι σε ταινία από usb μέσο otg? (και τα 2 αρχεία στον ίδιο φάκελο με ίδιο ακριβώς όνομα έχω βάλει)
  4. στην τελευταία εκδοσή cm11 που χρησιμοποιώ όχι. λειτουργούν όλα περίφημα προς το παρόν. εάν διαπιστώσω κάτι θα επανερθω
  5. Το εκανα 10φορες. Ειχε φορμαριστει το κινητο και το μονο που ειχε ηταν android recovery. Την λυση μου την εδωσε το antutu. Σε αυτο το λειτουργικο καταφερα να στειλω την 1503 μεσω adb sideload (η μονη εντολη που δουλευε) και αναστηθηκε.
  6. καλησπέρα έχω πρόβλημα με το κινητό μετά από ανεπιτυχή εγκατάσταση της cm11. πριν την εγκατασταση εκανα ολα τα wipe, και format system αλλα η εγκατασταση μετα κολησε στην μεση. τωρα το κινητο ανοιγει στο πρωτο lenovo κανει επανεκινηση καιμετα απο λιγο μπαινει σε ενα recovery "adroid system recovery"με τις εξης εντολες reboot system now apply update from adb wipe data/factory reset wipe cache partition apply update from internal storage apply update from cache το προβλημα ειναι οτι το pc δεν αναγνωριζει την μνημη του κινητου, ουτε το adb, kai logv toy format στο κινητο δεν εχει καμια rom. τι προτεινετε?
  7. Αναβαθμιση απευθειας μεσω του κινητου. Over The Air (OTA). Αν η ρομ που φορας ειναι custom δεν κανει update. Περασε μια official με τον τροπο που αναγραφεται στην 1η σελιδα. Βαλε απευεθιας αν ειναι την 1447. Η αν θες custom δοκιμασε την 1443 του χαραλαμπη.
  8. Ποια ρομ φορας? Αν μπορεις να συμβιβαστεις με το αγγλικο μενου, βαλε την official 1447 και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Σε ολα τα κινητα που βαζεις custom ROM θα κερδισεις καπου αλα θα χανεις αλλου. Εγω την εκανα αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ και δουλευει αψογα.
  9. Το k910e εχει κατασκευαστει για την αγορα της κινας, γι αυτο και υποστιριζει λιγοτερες μπαντες σηματος. Βεβαια απο αυτα που διαβαζω οσοι το εχουν αγορασει δεν εχουν κανενα προβλημα με την λειτουργεια του στην ευρωπη.! Θα σου προτεινα να παρεις το k910
  10. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να ρουταριστει η 1447 official?
  11. Εχω κανει αναβαθμιση εδω και 2 εβδομαδες με το update σε 1447 official. Περασα το Google play με το gsmtool. Ολα κανονικα. Το μονο "προβλημα " που διαπιστωσα ειναι οτι οταν προσπαθησα να ρουταρω το κινητο με το rootgenius δεν τα καταφερα με αρκετες προσπαθειες, και στην συνεχεια το κινητο μετα απο ανοιγμα εφαρμογης "νομιζω το free navigator" εκανε επανεκινηση και παγωσε στο logoboot της lenovo. Εκανα κανα δυο επανεκινησεις αλλα τιποτα , και αναγκαστηκα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Δουλεψα στην συνεχεια το κινητο για δυο εβδομαδες με πολυ "σκληρη" εργασια, πολλες εφαρμογες εγκατασταση απεγκατασταση, παιχνιδια, βιντεο κ.τ.λ χωρις το παραμικρο προβλημα και χωρις κανενα λαγκαρισμα. Ολα δουλεβουν αψογα. Σημερα το πρωι ξαναπροσπαθησα να ρουταρω το κινητο με root genius χωρις αποτελεσμα. ( πολλες προσπαθειες). Το μονο που καταφερα ηταν να ξαναπαθει το κινητο το ιδιο πραγμα μετα απο ανοιγμα εφαρμογης και να ξανακανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Τωρα ειμαι σιγουρος οτι η δυσλειτουργια που παρουσιαστηκε οφειλετε καθαρα στο rootgenius .
  12. gas_leon01

    Honor 6

    έτρεξα το συγκεκριμένο τεστ (A1 sd Bench) στο δικό μου jiayu g4t και τα αποτελέσματα ήταν 46,3 mb/s read και 11,4 mb/s write. αν είναι αληθινό το τεστ που ποσταρες τότε το ονορ έχει θέμα με τις μνήμες.
  13. gas_leon01

    Jiayu G4

    είχα το ίδιο πρόβλημα με το usb μετά από λάθος χειρισμό. (το χάλασε ο μικρός) παρήγγειλα αυτό http://www.aliexpress.com/snapshot/6097442902.html και το άλλαξα μόνος μου, σχετικά εύκολα. η επισκευή μου κόστισε 8 ευρώ συν την αναμονή να έρθει από κινά. τώρα δουλεύει σαν καινούριο.
  14. gas_leon01

    Jiayu G4

    καλησπερα γνωριζει καποιος εαν η jiayu αναβαθμισει τα κινητα της σε kit kat 4.4?
  15. gas_leon01

    Jiayu G4

    νομιζω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, για να λειτουργησει η εφαρμογη πρεπει η καρτα να ειναι στην micro-sim υποδοχη. δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι εχω την wind στην micro-sim.
×
×
  • Create New...