Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και οταν πατας τα κουμπια της εντασης σου δειχνει τερμα (στο 30) ???

Για δοκιμασε και αλλα αρχεια Mp3 μηπως ειναι καποια χαλασμενα ...!!!

Ναι στο 30/30 ειναι η ενταση και συμβαινει σε ολα τα κομματια μουσικης που εχω περασμενα (καμια 50ρια), ενω σε οποια αλλη εφαρμογη εχω δοκιμασει ο ηχος λειτουργει οπως πρεπει (κλησεις, youtube, παιχνιδια). Δεν ειναι θεμα ηχειου δηλαδη.

Το περιεργο ειναι πως το ιδιο προβλημα εχω και με την default της Μουσικης, αλλα και με αυτη της Nokia. Τωρα που το σκεφτομαι θα περασω μερικα κομματια ακομη μηπως για καποιο λογο κατι εγινε σε οσα ηταν περασμενα.

Edit: Μπα το ιδιο προβλημα και σε κομματι που μολις περασα.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι στο 30/30 ειναι η ενταση και συμβαινει σε ολα τα κομματια μουσικης που εχω περασμενα (καμια 50ρια), ενω σε οποια αλλη εφαρμογη εχω δοκιμασει ο ηχος λειτουργει οπως πρεπει (κλησεις, youtube, παιχνιδια). Δεν ειναι θεμα ηχειου δηλαδη.

Το περιεργο ειναι πως το ιδιο προβλημα εχω και με την default της Μουσικης, αλλα και με αυτη της Nokia. Τωρα που το σκεφτομαι θα περασω μερικα κομματια ακομη μηπως για καποιο λογο κατι εγινε σε οσα ηταν περασμενα.

Edit: Μπα το ιδιο προβλημα και σε κομματι που μολις περασα.

Για δοκιμασε με τα ακουστικα ??? το ιδιο προβλημα ???

Και βαλε βγαλε τα ακουστικα μερικες φορες

Για δοκιμασε με τα ακουστικα ??? το ιδιο προβλημα ???

Και βαλε βγαλε τα ακουστικα μερικες φορες

Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τα ακουστικά.

Είναι σαν να έχει κολλήσει η ένταση στο 1, αλλά μόνο για την εφαρμογή της μουσικής. Όταν πάω την ένταση στο 0 δεν ακούγεται εντελώς τίποτα. Στο 1 αρχίζω να έχω ήχο, αλλά από εκεί και μετά όσο και να ανεβάσω την ρύθμιση η ένταση παραμένει στο ίδιο χαμηλό επίπεδο.

Μήπως το equalizer λειτουργεί μόνο στην μουσική? Δες από τις ρυθμίσεις έγινε κάποια αλλαγή.

Όχι δεν έχει πειραχτεί κάτι στο equalizer.

Edit: Ολα ΟΚ με ενα απλο soft reset. Προφανως καποιο κολημα του software. Ευχαριστω για την βοηθεια παιδες.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να στείλουμε τραγούδι με μπλε δοντι;

Ανοιξε το BT και πηγαινε στο τραγουδι που θελεις και πατησε επανω του ..Μετα διαλεξε "Κοινοποιηση" και μετα ΒΤ

(Δεν εχω στειλει ποτε αλλα ετσι δουλευει για φωτο τραγουδια ) !!!

Στην φωτογραφία έτσι γίνεται αλλά στο τραγούδι εχει επιλογή μόνο για διαγραφη

Στο Lumia 920 μολις το δοκιμασα και γινεται ακριβως οπως σου ειπα ...

Κοιταξε μηπως εχεις κλειστο το BT κανε ενα ρησταρτ και δεν μηπως καμμια ΒΤ συσκευη ειναι συνδεδεμενη

• 2 weeks later...
Έχει καταφέρει να κατεβάσει κανείς το Nokia Video Trimmer σε κάποιο Lumia ; Εμένα μέσω pc μου βγάζει πως δεν είναι διαθέσιμο για το 820, ενώ από την εφαρμογή του τηλεφώνου δεν εμφανίζεται καν στο store.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Έχει καταφέρει να κατεβάσει κανείς το Nokia Video Trimmer σε κάποιο Lumia ; Εμένα μέσω pc μου βγάζει πως δεν είναι διαθέσιμο για το 820, ενώ από την εφαρμογή του τηλεφώνου δεν εμφανίζεται καν στο store.

Την έχω κατεβάσει στο 920!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Τελευταία το viber βλέπω έχει ένα θεματάκι με τις ειδοποιήσεις. Πχ από χθες μέχρι σήμερα το απόγευμα δεν μου ερχόντουσαν καθόλου ειδοποιήσεις. Το βράδυ μου έσκασαν ειδοποιήσεις για παλαιότερα μηνύματα που μάλιστα είχα διαβάσει από πριν.

Κρίμα.. άμα συνεχίσει έτσι θα κινηθώ προς whats app κι ας μην έχει έκδοση για pc.

Τελευταία το viber βλέπω έχει ένα θεματάκι με τις ειδοποιήσεις. Πχ από χθες μέχρι σήμερα το απόγευμα δεν μου ερχόντουσαν καθόλου ειδοποιήσεις. Το βράδυ μου έσκασαν ειδοποιήσεις για παλαιότερα μηνύματα που μάλιστα είχα διαβάσει από πριν.

Κρίμα.. άμα συνεχίσει έτσι θα κινηθώ προς whats app κι ας μην έχει έκδοση για pc.

Ναι φαινεται οτι κατι δεν παει καλα τις τελευταιες μερες με το viber ...

Το whatsapp παντως μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις εχει γινει πολυ αξιοπιστο

Ειδικά χθες το βράδυ αφού έπεσα να κοιμηθώ άκουσα τουλάχιστον 2-3 φορές στον ύπνο μου να έρχονται ειδοποιήσεις από παλαιότερα διαβασμένα μηνύματα!

Με το viber έχω κ εγώ το ιδιο θέμα, όποτε θυμηθεί έρχονται οι ειδοποιήσεις ,λογικά θα το έχουν πάρει χαμπαρι κ θα δωσουν κάποιο update.
giphy.gif

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να κλειδωνεις photo/video? οσες βρηκα ειτε φτιαχνουν εναν δικο τους "κρυφο" φακελο αλλα τα αρχεια μενουν και στον αρχικο και επισης καμια δε κλειδωνει βιντεο, μονο αν τα τραβηξεις μεσα απο την εφαρμογη.

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να κλειδωνεις photo/video? οσες βρηκα ειτε φτιαχνουν εναν δικο τους "κρυφο" φακελο αλλα τα αρχεια μενουν και στον αρχικο και επισης καμια δε κλειδωνει βιντεο, μονο αν τα τραβηξεις μεσα απο την εφαρμογη.

Ετσι πρεπει να δουλευει ..παιρνει ενα αντιγραφο της φωτο στο δικο της φακελο και μετα αν θες σβηνεις την πρωτοτυπη. Για βιντεο απο οσο ξερω οχι ...

Προσπαθώ να μπω σε έναν router και να βγω απο μια πόρτα του "τι είπα πάλι ο άνθρωπος" σε ένα wp7 με τον κλασικό τρόπο πχ 192.168.1.1:"port".

Aν γράψω μόνο την ip του router μπαίνω στον router.Αν γράψω και : και τον αριθμό της πόρτας τότε μου λέει "μη υποστηριζόμενη διευθυνση".Παίζει να το κάνω κάπως αλλιως αυτό????

Καλησπέρα μετά από καιρό. Παρακολουθούσα το forum, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για postάρισμα. Θα ήθελα να ρωτηω για την εφαρμογή WhatsΑpp.. Την προτείνετε και αν ναι, γιατί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα μετά από καιρό. Παρακολουθούσα το forum, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για postάρισμα. Θα ήθελα να ρωτηω για την εφαρμογή WhatsΑpp.. Την προτείνετε και αν ναι, γιατί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Τι ερώτηση ειναι αυτη?

Σαφώς και ναι. Δουλευει άψογα, κάνει καλά την "δουλειά" του, ειναι δωρεάν (οπότε μια δοκιμή θα σε πείσει) και το χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

παιδια καπου ειχα διαβασει για καποια εφαρμογη που βαζει (περνει) εικονα οταν παιζει μουσικη. ξερετε ποια ειναι?? δεν μπορω αλλη μαυριλα..

παιδια καπου ειχα διαβασει για καποια εφαρμογη που βαζει (περνει) εικονα οταν παιζει μουσικη. ξερετε ποια ειναι?? δεν μπορω αλλη μαυριλα..

MPAtool λέγεται και μονο με αυτό κατάφερα να βάλω photo σε όλα τα τραγούδια μου για να φαίνεται στην lock screen

Edited by andreas443

spacer.png

MPAtool λέγεται και μονο με αυτό κατάφερα να βάλω photo σε όλα τα τραγούδια μου για να φαίνεται στην lock screen
σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση...

καλησπερα παιδια. ελπιζω να ποσταρω στο σωστο θρεντ

εχω καποιες αποριες οσον αφορα το γουιντοους λειτουργικο , τις οποιες ελπιζω να μπορεσετε να απαντησετε

αρχικα να πω οτι ειχα τα τελευταια χρονια συμπιαν κινητα. το τελευταιο μου ειναι το νοκια ν8 το οποιο υπεραγαπω και σαν λειτουργικο και σαν κινητο. ομως το οτι σταματησε να υποστηριζει εφαρμογες με εβαλε στο ψαξιμο. μετα απο πολυ καιρο οπως μπορειτε να μαντεψετε, ο υποψηφιος ειναι το 1020 της νοκια.

μηγα σημερα σε ενα καταστημα για να παρει ενα φιλαρακι κινητο, και χαζεψα λιγο το 920. και ειδα οτι ειχε angry birds. το εβαλα λιγο για να παιξω και ειδα οτι επρεπε να πληρωσω. επισης χαζεψα λιγο στο μενου και μου φανηκε πολυ απλοικο.

ας ξεκινησω ομως τις αποριες.

στο συμπιαν οπως και στο νατροιντ κτλ κτλ μπορεις να βρεις σπασμενες εφαρμογες στα γνωστα μαγαζακια. στα γουιντοουζ γινεται αυτο? (δε ρωταω να μου πειτε πως γινεται, μη με κραξετε, απλα ρωταω ΑΝ γινεται). δηλαδη πχ για το angry birds πρεπει αναγκαστικα να τα σκασω, ή οχι?

ξερω οτι δεν υπαρχει ακομα φαιλ μανατζερ και πρεπει να περασεις τις εφαρμογες στους καταλληλους φακελους. ομως πχ εγω εχω 1000 φωτος που θελω να περασω στο κινητο. πρεπει να τις βαλω χυμα στον φακελο documents (οπως διαβασα καπου) ή μπορω να τις εχω μεσα σε υποφακελους στο documents? (η ιδια ερωτηση ισχυει και για αρχεια μουσικης και βιντεο).

ξερω οτι δεν υπαρχουν (ακομα?) πολλες εφαρμογες. ομως πχ καποιες εφαρμογες που εινα ιβασικες για μενα οπως metronome, bpm counter, παιζει να βρω ή οχι?

σιγουρα αν κατσω να σκεφτω, θα βρω κιαλλες αποριες αλλα αυτες ειναι οι βασικες. οποτε ας απαντησει καποιος που ξερει 100% την απαντηση.

αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα κατσω κιαλλο με το ν8...

να ειστε καλα

καλησπερα παιδια. ελπιζω να ποσταρω στο σωστο θρεντ

εχω καποιες αποριες οσον αφορα το γουιντοους λειτουργικο , τις οποιες ελπιζω να μπορεσετε να απαντησετε

αρχικα να πω οτι ειχα τα τελευταια χρονια συμπιαν κινητα. το τελευταιο μου ειναι το νοκια ν8 το οποιο υπεραγαπω και σαν λειτουργικο και σαν κινητο. ομως το οτι σταματησε να υποστηριζει εφαρμογες με εβαλε στο ψαξιμο. μετα απο πολυ καιρο οπως μπορειτε να μαντεψετε, ο υποψηφιος ειναι το 1020 της νοκια.

μηγα σημερα σε ενα καταστημα για να παρει ενα φιλαρακι κινητο, και χαζεψα λιγο το 920. και ειδα οτι ειχε angry birds. το εβαλα λιγο για να παιξω και ειδα οτι επρεπε να πληρωσω. επισης χαζεψα λιγο στο μενου και μου φανηκε πολυ απλοικο.

ας ξεκινησω ομως τις αποριες.

στο συμπιαν οπως και στο νατροιντ κτλ κτλ μπορεις να βρεις σπασμενες εφαρμογες στα γνωστα μαγαζακια. στα γουιντοουζ γινεται αυτο? (δε ρωταω να μου πειτε πως γινεται, μη με κραξετε, απλα ρωταω ΑΝ γινεται). δηλαδη πχ για το angry birds πρεπει αναγκαστικα να τα σκασω, ή οχι?

ξερω οτι δεν υπαρχει ακομα φαιλ μανατζερ και πρεπει να περασεις τις εφαρμογες στους καταλληλους φακελους. ομως πχ εγω εχω 1000 φωτος που θελω να περασω στο κινητο. πρεπει να τις βαλω χυμα στον φακελο documents (οπως διαβασα καπου) ή μπορω να τις εχω μεσα σε υποφακελους στο documents? (η ιδια ερωτηση ισχυει και για αρχεια μουσικης και βιντεο).

ξερω οτι δεν υπαρχουν (ακομα?) πολλες εφαρμογες. ομως πχ καποιες εφαρμογες που εινα ιβασικες για μενα οπως metronome, bpm counter, παιζει να βρω ή οχι?

σιγουρα αν κατσω να σκεφτω, θα βρω κιαλλες αποριες αλλα αυτες ειναι οι βασικες. οποτε ας απαντησει καποιος που ξερει 100% την απαντηση.

αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα κατσω κιαλλο με το ν8...

να ειστε καλα

Καλησπερα, οχι δεν παιρνει σπασμενες εφαρμογες. Μπορεις να δεις ολες τις εφαρμογες του store εδω http://www.windowsphone.com/en-us/store/overview.

Τις φωτο πχ τις βαζεις στον φακελο pictures, τα video στον φακελο video κλπ. Στον καθε φακελο μπορεις να δημιουργεις υποφακελο για να οργανωσεις τις φωτο σου.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.

αρα δηλαδη αν εχω δεκα εφαρμογες που με καινε, αναγκαστιθκα τα σκαω ε?

υπαρχει ποτε περιπτωση να γινουν μαγαζακια οπως και στα αλλα λειτουργικα ή οχι? υπομονη μπορω να κανω αλλα αν δε με καλυπτουν οι δωρεαν εφαρμογες του στορ, την κατσαμε τη βαρκα. παω τωρα να δω το στορ τι εχει. ευχαριστω παρα πολυ

επισης να ρωτησω, αν κατα καιρους δινει το απ στορ εφραμογες τις οποιες κανονικα πληρωνεις, τσαμπα. συνεβαινε στο σιμπιαν αυτο, γιαυτο ρωταω...

υγ. ειδα τις εφαρμογες, τα βασικα που χρειαζομαι τα εχει. αν εινα ικαλες οι εφαρμογες δεν ξερω, αλλα ευτυχως μεγαλες ελειψεις δεν ειδα. αν στο μελλον υπαρχει περιπτωσει να γινει κατι οπως πχ στο cydia στα iphone,τοτε ολα καλα. ευχαριστω και παλι

Edited by BURNIN_AMBITION