Jump to content

nlack1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    202
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nlack1

  1. nlack1

    Poco F1

    Καλησπέρα. Γιατί δεν μου εμφανίζει επιλογή για wifi call?.
  2. nlack1

    Poco F1

    Καλησπέρα και απο μένα. Εγω δεν λαμβάνω μηνύματα απο το 112. Μέχρι το καλοκαίρι έρχοντουσαν κανονικά . Τωρα δεν έχσει ερθει ούτε ένα.
  3. nlack1

    Poco F1

    Ξέρετε αν γίνεται στη φωνητική ομιλία να βάζει και τα σημεία στίξης?
  4. nlack1

    Poco F1

    Γίνεται ηχογράφηση κλήσης με κάποιον τρόπο?. Το έκανε το note 3 και με βολεύει πολύ στην δουλειά μου
  5. Έχει φέρει το fixmobile από το την Κυριακή. Το ξέρω.λ γιατί και εγώ περίμενα.
  6. Eχω πρόβλημα με το κινητό μου. επεσε και ξεκόλλησε το μικρόφωνο απο την πλακέτα φόρτησης. Είναι το SE και δεν μπορώ να βρω ανταλλακτικό απο πουθενα ebay,aliexpress. Εχετε άποψη αν μπορώ να βρώ πλακέτα ή πόσο θα θέλει η Info για να το φτιάξει??
  7. Θελω να κάνω επαναφορά του τηλεφώνου μου xiaomi redmi note 3 pro σε εργοστασιακές ρυθμίσης αλλα θέλω πρώτα να πάρω backup κάποια Games έτσι ώστε να μην ξαναρχίσω απο την αρχή. Με ποιο πρόγραμμα θα το κάνω αυτό??
  8. Αλλαξα την οθόνη του κινητού μου γιατί την έσπασα με μια όχι γνησια γιατί η Infoquest ήθελε 110 ευρώ. Σε αυτή που έβαλα δουλεύουν όλα εκτός απο το παρατεταμένο toutch στο πανω δεξια κομμάτι της οθόνης. Το απλό toutch δουλευει αλλα δεν μπορώ να σείρω ένα εικονίδιο. Να την στείλω πίσω ή υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω???
  9. Απο ποιο intrnetoμαγαζο ελληνικο προτείνετε να αγοράσω μια μπαταρία για το κινητό μου?
  10. Ενας φίλος brickare το τηλέφωνό του lg g3 s (d722) και με ρώτησε αν μπορεί να βρει κάπου το tot file. Ευχαριστώ
  11. τελικα φταιει ο φορτιστης. Βαζοντας το "Ampere" ο φορτηστής έδινε απο 120mA έως 1800. Διαφορετικό νομερο κάθε φορά που το συνδεα. Με τον παλιο φορτιστή του Mi4c παίρνει 1800 σταθερά.
  12. Θα ξεκινήσω δοκιμές απο σήμερα.
  13. Πήρα και εγώ ένα απο τον Κωτσοβολο αλλα έχω ένα θέμα. Για να φορτήσει απο το 30% στο 100% θέλει περίπου 7 ώρες. Ξέρετε κάτι?
  14. Ξερετε , τα τηλέφωνα που πωλούνται μέσω της infoquest (πχ στον κοστόβολο) τι μενού έχουν? Ελληνικό ή μόνο Αγγλικό
  15. Η πρώτη μπαταρία ήταν εντελώς νεκρή. Οτι και να έκανα δεν άνοιγε. Με την καινουργια που του έβαλα , αν σβήσει απο μπαταρία και το βάλεις απλα στο ρευμα δεν φορτίζει. Με power button kai volume- ανοίγει το αφήνω 5 λεπτα να φορτίσει και μετα του κάνω restart και ειναι οκ Τωρα που το έχω ανοιξει μόνος μου και του έχω αλλάξει μπαταρία δεν νομίζω να το πάρει κανεις στην εγγύηση
  16. Ναι . Ηταν το πρώτο πράγμα που έκανα.
  17. Καμία. Σαν να μην το έχεις συνδέσει
  18. Λοιπόν. Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Το κινητό δεν το βλέπει ποια υπολογιστής. Ουτε απ ευθείας ούτε μέσω σουίτας. Δεν το βλέπουν ούτε τα xp,vista,8αρια,10αρια. Δεν ξέρω αν έγινε απο εκίνει την στιγμή αλλα το κινητό καποια στιγμη έσβησε απο μπαταρία και η μπαταρία δεν ξαναφόρτισε ποτέ. Αγόρασα κοινόυργια μπαταρία. Σχεδόν όλα καλά. Το σχεδόν πάει στο ότι αν το κινητό μείνει απο μπαταρία και το βάλεις απλά στην φόρτιση δεν ανοιγει. Πρέπει να πατήσεις volume- +power συν το ότι δεν συνδέεται με υπολογιστή. Φοράει Ελληνική ρομ Σκέφτομαι ή ένα factory reset μπας και με την αλλαγή ρομ κάτι έχασε ή μήπως υπάρχει ζημιά στην κάτω πλακέτα όποτε να παραγγείλω μια πλακέτα. 8-10$ έχει. Η αποψή σας??????????????
  19. Είναι και εκεί out of stock
  20. Δηλαδή αν δεν έχουν το πετάω??
  21. ξερετε που μπορώ να βρω μπαταρία για το κινητό μου MI4C? Πήρα μια απο ebay αλλα μου βγήκε μουφα και το φορτίζω 3 φορές την ημέρα. :wacko:
  22. Το "εδω" δεν παίζει:)
  23. Aυτο σκέφτηκα και εγώ. Απο που πήρες καλώδιο??
  24. Τα ίδια μου κάνει
  25. Το κάνω. πατάω να ανοίξει και αμέσως κλείνει
×
×
  • Create New...