Jump to content

giorgos266

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgos266

  • Ημ. Γέννησης 15/11/1981

giorgos266's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μια βοηθεια παιδια εχω συνδεσει την μητρικη με τον επεξεργαστη ψυκτρα καρτα γραφικων και τροφοδοτικο και δεν λειτουργουν. ειδα ενα βιντεακι απο gramers οτι κατι κανουν στην μητρικη κατι σαν reset με ενα ψαλιδι. εγω εχω την msi b450 gaming plus. και δεν ξερω τι να κανω.
  2. giorgos266

    Lenovo A328

    εγω δεν εχω αρνητικα βρει κατι... το εχω σαν συσκευη για την δουλεια... και στο τελος ειναι σαν να το εχω κανονικα... και να φανταστεις πρωτη συσκευη nokia lumia 920..
  3. giorgos266

    Lenovo A328

    σιγουρα....... σου εστειλα link μεταφορικα κ αντικαταβολη δωρεαν
  4. giorgos266

    Lenovo A328

    παιδια το εχω εδω και τρεις ωρες περιπου το κινητο ειναι παρα πολυ ωραιο... εχει τα παντα μεσα σε εφαρμογες λιγες θα κατεβασετε ακομα, μενει ελευθερος χορος περιπου στο 1,3 gb..αλλα με μια επεκταση εισαι σουπερ.. ειναι ελαφρη ειχε και δωρο θηκη κ προστασια οθονης, δεν ξερω τι αλλο να πω.. εγω το πηρα για δευτερη συσκευη, πιστεψτε με κανει κ για πρωτη... ΥΓ το πηρα απο την επισημη αντιπροσωπία lenovo Ελλαδας.
  5. giorgos266

    Lenovo A328

    παιδια το παράγγειλα κ σε δυο μερες θα το εχω... η τιμη ειναι πολυ καλη για αυτα που δινει... ξαφνιαστικα οταν εμαθα οτι η lenovo εχει ερθει επησιμα στην Ελλαδα.. συντομα θα σας εχω νεα...Καλημερα
  6. giorgos266

    Lenovo A328

    το πηρε κανεις να μας πει;;;
  7. παιδια τις κοπελας μου το τηλ εφαγε ενα κολημα. την παρα τηλ δεν το συκωσε λογο δουλειας, το θεμα ειναι οτι το πρασινο εικονιδιο εχει κολλημενο το 1.. πηρα 5 φορες οταν το εφερε σπιτι και ειναι κολημενο στο ενα 1.. το διεγραψα τιποτα.. τι να κανω?
  8. αυτο εβαλα και μου εφτιαξε το 2 προφιλ.. απο αλλη συσκευη ανδροιντ βλεπω 2 προφιλ ενα το παλιο και ενα καινουργιο.. εγω ομως θελω το παλιο.. πως να το κανω??
  9. παιδια εδω και μερες εχω ενα προβλημα εχω το 920 εχω περασει την 8,1 ολα κανονικα μεχρι που χρειαστηκα το skype. το κινητο μου διμιουργησε καινουργιο λογαλιασμο δεν εχει την επιλογη να βαλω τον παλιο.. την εβγαλα την ξαναβαλα τιποτα..το εχει παθει κανεις??
  10. παιδια την εβαλα και ειναι σουπερ... εχω αλλαξει και τις επαφες μου στα αγγλικα και χρησοιμοποιω μονο cortana...:lol::lol::lol::lol::lol:
  11. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM
×
×
  • Create New...