Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εεεε;;; :blink:

έκανα σήμερα 2 κλήσεις με το viber.

το σήκωσαν κανονικά οι συνομιλητές και ενώ μιλήσουμε αυτό συνέχιζε να "καλεί".

έκανε αυτό μπιιιιπ τέλος πάντων.

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση..η κοπελα μου εχει το ιδιο κινητο με εμενα αγορασμενο απο το ιδιο μαγαζι με διαφορα καποιον εβδομαδον.σημερα αγορασα το metrotube γιατι το tubecast της έβγαζε ένα error σχεδόν εξ αρχής και δεν έπαιζε καθόλου βίντεο ούτε μετά από επανεκκίνηση ούτε από απεγκατασταση-εγκατασταση παλι..εφ οσον την αγορασα μου ελεγε να παιξει τα βιντεο

απο το site εκανα επανεκκίνηση και ολα εφτιαξαν...πιστευω,τωρα πως μπορω να σβησω απο το store το δικο της την δικια μου paypal που εκανα την αγορα??

επισης στο telegram πως μπορω να βαλω custom ηχο?

το βρηκα ευχαριστώ

Edited by Shinig
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

:!: Τα μηνύματα που είχαν να κάνουν με προτάσεις εφαρμογών μεταφέρθηκαν στο ανάλογο θέμα: :!:

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

Παρακαλώ συνεχίστε on topic την κουβέντα σχετικά με απορίες για τη λειτουργία των εφαρμογών ή τυχόν προβλήματα τους. :)

Επειδή συνεχίζονται τα μηνύματα τέτοιου τύπου το επαναφέρω. Στο θέμα αυτό αναφέρουμε τυχόν απορίες και προβλήματα σχετικά με τις εφαρμογές. Αν ψάχνουμε κάποια εφαρμογή απευθυνόμαστε στο ανάλογο θέμα.

Ευχαριστώ :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Γιατί δεν συγχρονίζεται η εφαρμογή OneNote; Ούτε με τα δεδομένα ούτε και με Wi-Fi δεν μπορώ να τη συγχρονίσω! Συμβαίνει και σε σας ή μόνο σε μένα;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ξέρετε πως μπορούμε να βλέπουμε το MSN Weather στο glance της συσκευής μας, το είδα που το διαφήμιζε η microsoft αλλά δεν μπορώ να το πετύχω με το 640 (denim)?

Ξέρετε πως μπορούμε να βλέπουμε το MSN Weather στο glance της συσκευής μας, το είδα που το διαφήμιζε η microsoft αλλά δεν μπορώ να το πετύχω με το 640 (denim)?

Νομίζω δεν το υποστηρίζει η οθόνη της συσκευής μας. Επειδή είναι LCD IPS, δεν έχει αρκετή μνήμη, για να εμφανίσει τόση "ποσότητα" πληροφορίας. Φαντάζομαι σε Amoled θα λειτουργεί το συγκεκριμένο.

Huawei Nova 5T

Νομίζω δεν το υποστηρίζει η οθόνη της συσκευής μας. Επειδή είναι LCD IPS, δεν έχει αρκετή μνήμη, για να εμφανίσει τόση "ποσότητα" πληροφορίας. Φαντάζομαι σε Amoled θα λειτουργεί το συγκεκριμένο.

Κι εμένα το 830 ίδια οθόνη έχει και το υποστηρίζει μια χαρά! Αλλά εγώ έβαλα το Accuweather που μ' αρέσει πιο πολύ! ;)

Κι εμένα το 830 ίδια οθόνη έχει και το υποστηρίζει μια χαρά! Αλλά εγώ έβαλα το Accuweather που μ' αρέσει πιο πολύ! ;)

Αν είναι εύκολο, περιέγραψε πως το ρύθμισες σε παρακαλώ.

Δεν έχει καμία σχέση με την οθόνη αυτό.

Μια απορία βρε παιδιά, έκανα μέτρηση με το speedtest.net και μ'αυτό της Microsoft, στον παροχο μου, και το αποτέλεσμα να μου βγάζει διαφορετικές ταχύτητες το κάθε app. Τελικά πιο να εμπιστευτώ, μήπως κανένα από τα δυο;

Τι κάνω λάθος; :worry: Για τη glance screen γράφω..

Δεν έχει καμία σχέση με την οθόνη αυτό.

Κάπου το είχα διαβάσει αυτό. Τώρα πού....

Huawei Nova 5T

Τι κάνω λάθος; :worry: Για τη glance screen γράφω..

Κάπου το είχα διαβάσει αυτό. Τώρα πού....

Δεν ισχύει πάντως. Κι εγώ LCD οθόνη έχω και δουλεύει κανονικά.

Αν είναι εύκολο, περιέγραψε πως το ρύθμισες σε παρακαλώ.

Ρυθμισεις>οθόνη κλειδώματος > εικόνα φόντου και διαλέγεις ποια εφαρμογή θες στην οθόνη κλειδώματος! ;)

Εσύ τι ακριβώς έκανες και δεν τα κατάφερες;

Edited by evris2013

Ρυθμισεις>οθόνη κλειδώματος > εικόνα φόντου και διαλέγεις ποια εφαρμογή θες στην οθόνη κλειδώματος! ;)

Εσύ τι ακριβώς έκανες και δεν τα κατάφερες;

Όπως περιγράφεις μου εμφανίζει το accuweather στην οθόνη κλειδώματος, όχι στην glance. Στην glance δεν έχει επιλογή για εφαρμογή καιρού.

Όπως περιγράφεις μου εμφανίζει το accuweather στην οθόνη κλειδώματος, όχι στην glance. Στην glance δεν έχει επιλογή για εφαρμογή καιρού.

Ουπς λάθος μου! Τωρα κατάλαβα! Όταν έβαζα τον ενσωματωμένο καιρό στην οθόνη κλειδωματος έμπαινε απευθείας και στη glance στο 830! Αλλά εδώ και καιρό εχω το Accuweather και δεν ξέρω αν μπορεί να μπει στη glance ο καιρός! Ίσως μετά το update 2 να το κατάργησαν, λέω εγώ τωρα....

Θα το ξαναδοκιμάσω και θα σε πω!

Ουπς λάθος μου! Τωρα κατάλαβα! Όταν έβαζα τον ενσωματωμένο καιρό στην οθόνη κλειδωματος έμπαινε απευθείας και στη glance στο 830! Αλλά εδώ και καιρό εχω το Accuweather και δεν ξέρω αν μπορεί να μπει στη glance ο καιρός! Ίσως μετά το update 2 να το κατάργησαν, λέω εγώ τωρα....

Θα το ξαναδοκιμάσω και θα σε πω!

Δηλαδή, το MSN Weather μπαίνει στη glance screen;

Huawei Nova 5T

Η glance ειχε δυνατοτητα να δειξει και τον καιρο που παιρνει δεδομενα απο το MSN weather

Edited by colossus_r

Έμπαινε... Τωρα που το δοκίμασα δεν μπήκε στη glance παρα μονο στην οθόνη κλειδώματος! Ίσως να φταίει το update 2!

Πάντως τον καιρό τον είχα κανονικά στη glance πριν βάλω το accuweather το οποίο δεν έμπαινε έτσι κι αλλιώς στη glance, αλλά έχει ωραίες εναλλαγές εικόνων στην οθόνη κλειδώματος!

Edited by evris2013

Η glance ειχε δυνατοτητα να δειξει και τον καιρο που παιρνει δεδομενα απο το MSN weather

Πριν λίγο το δοκίμασα στο 830 και δεν έδειχνε τίποτα!!!!!

Edited by niotheros
αφαίρεση off topic

Στο 640 μου δεν το έχω καταφέρει, από την ημέρα που το πήρα. Μάλλον φταίει αυτό που γράφει ο evris.

Έμπαινε... Τωρα που το δοκίμασα δεν μπήκε στη glance παρα μονο στην οθόνη κλειδώματος! Ίσως να φταίει το update 2!

Πάντως τον καιρό τον είχα κανονικά στη glance πριν βάλω το accuweather το οποίο δεν έμπαινε έτσι κι αλλιώς στη glance, αλλά έχει ωραίες εναλλαγές εικόνων στην οθόνη κλειδώματος!

Huawei Nova 5T

Στο 640 μου δεν το έχω καταφέρει, από την ημέρα που το πήρα. Μάλλον φταίει αυτό που γράφει ο evris.

Έτσι νόμιζα κι εγώ! Τωρα που το προσπάθησα ξανα, μπήκε ο καιρός και στη glance!

Στο 640 όμως, no weather on glance...

Περνα τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος όπως είπα πιο πάνω, χωρίς να έχεις ανοιχτά τα δεδομένα ή το Wi-Fi. Μετά άνοιξε τη ν εφαρμογή "καιρός", κλείσε την μετά και κλείδωσε την οθόνη σου! Θα εμφανιστεί στη glance απο μονο του ο καιρός! Σε μένα έτσι εμφανηστικε τωρα! Για δοκίμασε πάλι να δεις....

Περνα τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος όπως είπα πιο πάνω, χωρίς να έχεις ανοιχτά τα δεδομένα ή το Wi-Fi. Μετά άνοιξε τη ν εφαρμογή "καιρός", κλείσε την μετά και κλείδωσε την οθόνη σου! Θα εμφανιστεί στη glance απο μονο του ο καιρός! Σε μένα έτσι εμφανηστικε τωρα! Για δοκίμασε πάλι να δεις....

Ευχαριστώ για την βοήθεια, δυστυχώς σε εμένα (640) δεν έπιασε.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, δυστυχώς σε εμένα (640) δεν έπιασε.

Χμμμ... Αν μπορέσω θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα με 640 το εγχείρημα αυτό και θα σου πω αν έπιασε ή όχι! Στο δικό μου πιάνει πάντως!