Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ευχαριστω πολυ. αυτο ηταν

Δηλαδη μεχρι τωρα δεν ειχες μπει ποτε μεσω wifi στο ιντερνετ?

Πως γινεται αυτο?

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχω πάθει και εγώ και μάλιστα σε παραπάνω από ένα live tile ταυτόχρονα. Εμένα δεν άνοιγαν ούτε και από τη λίστα ούτε μπορούσα να κάνω απεγκατάσταση. Το μόνο που είχε αποτέλεσμα ήταν το hard reset. Εμένα τα είχε παίξει, δεν έβλεπε ούτε την κάρτα μνήμης. Μετά έστρωσε. Τώρα πετάει.

Λογικό είναι να μη μπορείς και από τη λίστα, εφόσον η ίδια η εφαρμογή έχει πρόβλημα! Αλλά να μη μπορείς να κανεις απεγκατάσταση, πως γίνετε; Από τη λίστα το πατάς και σου γράφει "κατάργηση". Ούτε hard ούτε soft reset έκανα! Απλά είναι βαρετό για μια εφαρμογή να κανεις συνέχεια απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση κάθε 5 μέρες περίπου!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δηλαδη μεχρι τωρα δεν ειχες μπει ποτε μεσω wifi στο ιντερνετ?

Πως γινεται αυτο?

δεν είναι να μπεις στο ίντερνετ , είναι να ανοίξεις την εύρεση τηλεφώνου όταν είσαι ιντερνετ , γιατί offline δεν άνοιγε

το wifi δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, εγώ πάντως αυτό έκανα

αν δεν το έλεγε ο BURNIN_AMBITION δεν θα το παρατηρούσα κι' εγώ

Είχε κανένας άλλος πρόβλημα με το site του myphone το πρωί απο τον internet explorer στο κινητό? μπήκα κανονικά διάβασα τα θέματα ( με τα χίλια ζόρια αφου πάταγα στα μη αναγνωσμένα, και με πήγαινε 2-3 σελίδες πίσω ) και τώρα μπήκα απο υπολογιστή και μου έδειξε αυτά που διάβαζα το πρωί, πάλι σαν μη αναγνωσμένα.. :blink:
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Είχε κανένας άλλος πρόβλημα με το site του myphone το πρωί απο τον internet explorer στο κινητό? μπήκα κανονικά διάβασα τα θέματα ( με τα χίλια ζόρια αφου πάταγα στα μη αναγνωσμένα, και με πήγαινε 2-3 σελίδες πίσω ) και τώρα μπήκα απο υπολογιστή και μου έδειξε αυτά που διάβαζα το πρωί, πάλι σαν μη αναγνωσμένα.. :blink:

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα πάντως......μια χαρά δουλεύει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

δεν είναι να μπεις στο ίντερνετ , είναι να ανοίξεις την εύρεση τηλεφώνου όταν είσαι ιντερνετ , γιατί offline δεν άνοιγε

το wifi δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, εγώ πάντως αυτό έκανα

αν δεν το έλεγε ο BURNIN_AMBITION δεν θα το παρατηρούσα κι' εγώ

Αν δεν κάνω λάθος, βλέπεις τελευταία θέση που ήσουν συνδεδεμένος με το ίντερνετ οπότε και offline να είσαι θα σου δείξει που ήσουν τελευταία φορά online

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

με αυτό το viber ρε γμτ 2 χρόνια τώρα με το lumia 820 ακόμη δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν να λειτουργεί σωστά με τις ειδοποιήσεις...

σε λίγο καλύτερη κατάσταση το skype αλλά και αυτό όχι τέλεια

το messenger φαίνεται ότι λειτουργεί όπως πρέπει επιτέλους

να δω πότε θα δεήσει κάποιος να διορθωθούν τα προαναφερθέντα προβλήματα...

επιεικώς απαράδεκτοι

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Μετά το τελευταίο update στο mytube, δε μου εμφανίζει όλα τα βίντεο που ανεβάζουν τα κανάλια που έχω συνδρομή.

Κατέβασα μετά από πολύ καιρό το metrotube και εκεί μου τα δείχνει κανονικά.

Τι παίζει;

Μετά το τελευταίο update στο mytube, δε μου εμφανίζει όλα τα βίντεο που ανεβάζουν τα κανάλια που έχω συνδρομή.

Κατέβασα μετά από πολύ καιρό το metrotube και εκεί μου τα δείχνει κανονικά.

Τι παίζει;

εμενα το mytube δουλεύει κανονικά μετά το τελευταίο update ενώ το tubecast pro σταμάτησε να ανανεώνεται το live tile

spacer.png

εμενα το mytube δουλεύει κανονικά μετά το τελευταίο update ενώ το tubecast pro σταμάτησε να ανανεώνεται το live tile

Το έκανα και μία απεγκατάσταση μήπως και...αλλά τίποτα.

Με βλέπω να ξαναγυρνάω στο metro.

Στο τελευταίο update του mytube, ο dev έγραψε ότι η google άλλαξε κάτι στα APIs του youtube. Ίσως γι' αυτό να υπάρχει το θέμα που γράφετε.
Huawei Nova 5T

Στο τελευταίο update του mytube, ο dev έγραψε ότι η google άλλαξε κάτι στα APIs του youtube. Ίσως γι' αυτό να υπάρχει το θέμα που γράφετε.

Μάλλον έχεις δίκιο.εμένα δεν μου ανοίγει καν!!!δεν μου το έχει ξανακάνει.το διέγραψα και το ξανακατέβασα αλλά τίποτα....

Σε Android, iOS και metrotube φαίνονται κανονικά.

Edited by left_ace

Μάλλον έχεις δίκιο.εμένα δεν μου ανοίγει καν!!!δεν μου το έχει ξανακάνει.το διέγραψα και το ξανακατέβασα αλλά τίποτα....

Αν έχεις στείλει προηγουμένως μήνυμα στον dev και έχεις το mail του, στείλε του κάποιο μήνυμα. Απαντάει αυθημερόν. :)

Σε Android, iOS και metrotube φαίνονται κανονικά.

Όλοι ξέρουμε την "αγάπη" που έχει η Google σε Microsoft και WP.... :rolleyes: Στο metrotube κάτι θα έχει προγραμματίσει διαφορετικά ο dev.

Huawei Nova 5T

Υπήρξε ανακοίνωση ότι μετά την αλλαγή api από την google όλοι οι 3rd party applications θα έχουν αυτούς τους περιορισμούς με.τις.συνδρομές....
KTLK

Πραγματικά αυτή την στιγμή είμαι πολύ εκνευρισμένος!το τηλέφωνο μου λειτουργούσε άψογα και ήμουν κολλημένος για αυτόν τον λόγο με τα windows phone.όμως τωρα τις τελευταίες μέρες ο UC με πετάει συνέχεια έξω,το mytube δεν ανοίγει καθόλου οτι και να κάνω!το έσβησα και το ξανακατέβασα 30 φορές!!!το tubecast οταν βάζω να παίξει βίντεο αρχίζει να τρεμοπαίζει η εικόνα και στην συνέχεια με πετάει έξω αλλά οχι στην αρχική σελίδα αλλά τελείως έξω και χρειάζεται να ξεκλειδώσω παλι το τηλέφωνο για να μπω ξανά στην αρχική και στην συνέχεια ξανά να επιλέξω την εφαρμογή.με λίγα λόγια δεν εχω you tube μιας και όλες οι εφαρμογές που εχω mytube,tubecast,uc browser δεν δουλεύουν!!!!!καμιά ιδέα;εχεις κανεις άλλος τα ίδια προβλήματα;

Πραγματικά αυτή την στιγμή είμαι πολύ εκνευρισμένος!το τηλέφωνο μου λειτουργούσε άψογα και ήμουν κολλημένος για αυτόν τον λόγο με τα windows phone.όμως τωρα τις τελευταίες μέρες ο UC με πετάει συνέχεια έξω,το mytube δεν ανοίγει καθόλου οτι και να κάνω!το έσβησα και το ξανακατέβασα 30 φορές!!!το tubecast οταν βάζω να παίξει βίντεο αρχίζει να τρεμοπαίζει η εικόνα και στην συνέχεια με πετάει έξω αλλά οχι στην αρχική σελίδα αλλά τελείως έξω και χρειάζεται να ξεκλειδώσω παλι το τηλέφωνο για να μπω ξανά στην αρχική και στην συνέχεια ξανά να επιλέξω την εφαρμογή.με λίγα λόγια δεν εχω you tube μιας και όλες οι εφαρμογές που εχω mytube,tubecast,uc browser δεν δουλεύουν!!!!!καμιά ιδέα;εχεις κανεις άλλος τα ίδια προβλήματα;

Εμένα myTube pro, tubecast pro καθώς και ο UC δουλεύουν μια χαρά, αν και δεν χρησιμοποιώ πολύ τον UC μιας και με έχει βολέψει ποιο πολύ ο surfy.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Με το tubecast ούτε εγώ έχω θέμα. Τις υπόλοιπες εφαρμογές δεν τις χρησιμοποιώ.

Ωστόσο χθες παρατήρησα ότι στο tubecast αν βάλω μία λίστα να παίξει, όταν τελειώσει ένα βίντεο δεν πάει στο επόμενο που βρίσκεται στη λίστα. Μάλλον θα γυρίσω στο mytube που λειτουργεί κανονικά στις λίστες.

Οταν τραβαμε βιντεο,δεν μπορουμε να τραβηξουμε και φωτο ενω βιντεοσκοπουμε?με lumia camera 5 και lumia 640
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom