colossus_r Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 σε ευχαριστω πολυ. αυτο ηταν Δηλαδη μεχρι τωρα δεν ειχες μπει ποτε μεσω wifi στο ιντερνετ? Πως γινεται αυτο? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) Το έχω πάθει και εγώ και μάλιστα σε παραπάνω από ένα live tile ταυτόχρονα. Εμένα δεν άνοιγαν ούτε και από τη λίστα ούτε μπορούσα να κάνω απεγκατάσταση. Το μόνο που είχε αποτέλεσμα ήταν το hard reset. Εμένα τα είχε παίξει, δεν έβλεπε ούτε την κάρτα μνήμης. Μετά έστρωσε. Τώρα πετάει. Λογικό είναι να μη μπορείς και από τη λίστα, εφόσον η ίδια η εφαρμογή έχει πρόβλημα! Αλλά να μη μπορείς να κανεις απεγκατάσταση, πως γίνετε; Από τη λίστα το πατάς και σου γράφει "κατάργηση". Ούτε hard ούτε soft reset έκανα! Απλά είναι βαρετό για μια εφαρμογή να κανεις συνέχεια απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση κάθε 5 μέρες περίπου! Edited April 22, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ams Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Δηλαδη μεχρι τωρα δεν ειχες μπει ποτε μεσω wifi στο ιντερνετ? Πως γινεται αυτο? δεν είναι να μπεις στο ίντερνετ , είναι να ανοίξεις την εύρεση τηλεφώνου όταν είσαι ιντερνετ , γιατί offline δεν άνοιγε το wifi δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, εγώ πάντως αυτό έκανα αν δεν το έλεγε ο BURNIN_AMBITION δεν θα το παρατηρούσα κι' εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Είχε κανένας άλλος πρόβλημα με το site του myphone το πρωί απο τον internet explorer στο κινητό? μπήκα κανονικά διάβασα τα θέματα ( με τα χίλια ζόρια αφου πάταγα στα μη αναγνωσμένα, και με πήγαινε 2-3 σελίδες πίσω ) και τώρα μπήκα απο υπολογιστή και μου έδειξε αυτά που διάβαζα το πρωί, πάλι σαν μη αναγνωσμένα.. :blink: Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Είχε κανένας άλλος πρόβλημα με το site του myphone το πρωί απο τον internet explorer στο κινητό? μπήκα κανονικά διάβασα τα θέματα ( με τα χίλια ζόρια αφου πάταγα στα μη αναγνωσμένα, και με πήγαινε 2-3 σελίδες πίσω ) και τώρα μπήκα απο υπολογιστή και μου έδειξε αυτά που διάβαζα το πρωί, πάλι σαν μη αναγνωσμένα.. :blink: Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα πάντως......μια χαρά δουλεύει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 δεν είναι να μπεις στο ίντερνετ , είναι να ανοίξεις την εύρεση τηλεφώνου όταν είσαι ιντερνετ , γιατί offline δεν άνοιγε το wifi δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, εγώ πάντως αυτό έκανα αν δεν το έλεγε ο BURNIN_AMBITION δεν θα το παρατηρούσα κι' εγώ Αν δεν κάνω λάθος, βλέπεις τελευταία θέση που ήσουν συνδεδεμένος με το ίντερνετ οπότε και offline να είσαι θα σου δείξει που ήσουν τελευταία φορά online Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 opera beta ,πηρε αναβαθμιση,δεν λεει τι αλλα ειναι σουπερ,αξιζει,δοκιμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 με αυτό το viber ρε γμτ 2 χρόνια τώρα με το lumia 820 ακόμη δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν να λειτουργεί σωστά με τις ειδοποιήσεις... σε λίγο καλύτερη κατάσταση το skype αλλά και αυτό όχι τέλεια το messenger φαίνεται ότι λειτουργεί όπως πρέπει επιτέλους να δω πότε θα δεήσει κάποιος να διορθωθούν τα προαναφερθέντα προβλήματα... επιεικώς απαράδεκτοι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πως κάνουμε back up της εφαρμογές και πως τα μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πως κάνουμε back up της εφαρμογές και πως τα μηνύματα; Ρυθμίσεις>Αντίγραφα ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ams Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 @montoya_42 Μάλλον κάτι τέτοιο έγινε και "ξύπνησε" η εύρεση τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μετά το τελευταίο update στο mytube, δε μου εμφανίζει όλα τα βίντεο που ανεβάζουν τα κανάλια που έχω συνδρομή. Κατέβασα μετά από πολύ καιρό το metrotube και εκεί μου τα δείχνει κανονικά. Τι παίζει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μετά το τελευταίο update στο mytube, δε μου εμφανίζει όλα τα βίντεο που ανεβάζουν τα κανάλια που έχω συνδρομή. Κατέβασα μετά από πολύ καιρό το metrotube και εκεί μου τα δείχνει κανονικά. Τι παίζει; εμενα το mytube δουλεύει κανονικά μετά το τελευταίο update ενώ το tubecast pro σταμάτησε να ανανεώνεται το live tile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 εμενα το mytube δουλεύει κανονικά μετά το τελευταίο update ενώ το tubecast pro σταμάτησε να ανανεώνεται το live tile Το έκανα και μία απεγκατάσταση μήπως και...αλλά τίποτα. Με βλέπω να ξαναγυρνάω στο metro. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Στο τελευταίο update του mytube, ο dev έγραψε ότι η google άλλαξε κάτι στα APIs του youtube. Ίσως γι' αυτό να υπάρχει το θέμα που γράφετε. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Στο τελευταίο update του mytube, ο dev έγραψε ότι η google άλλαξε κάτι στα APIs του youtube. Ίσως γι' αυτό να υπάρχει το θέμα που γράφετε. Μάλλον έχεις δίκιο.εμένα δεν μου ανοίγει καν!!!δεν μου το έχει ξανακάνει.το διέγραψα και το ξανακατέβασα αλλά τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Στο τελευταίο update του mytube, ο dev έγραψε ότι η google άλλαξε κάτι στα APIs του youtube. Ίσως γι' αυτό να υπάρχει το θέμα που γράφετε. Σε Android, iOS και metrotube φαίνονται κανονικά. Edited April 24, 2015 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μάλλον έχεις δίκιο.εμένα δεν μου ανοίγει καν!!!δεν μου το έχει ξανακάνει.το διέγραψα και το ξανακατέβασα αλλά τίποτα.... Αν έχεις στείλει προηγουμένως μήνυμα στον dev και έχεις το mail του, στείλε του κάποιο μήνυμα. Απαντάει αυθημερόν. :) Σε Android, iOS και metrotube φαίνονται κανονικά. Όλοι ξέρουμε την "αγάπη" που έχει η Google σε Microsoft και WP.... :rolleyes: Στο metrotube κάτι θα έχει προγραμματίσει διαφορετικά ο dev. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Υπήρξε ανακοίνωση ότι μετά την αλλαγή api από την google όλοι οι 3rd party applications θα έχουν αυτούς τους περιορισμούς με.τις.συνδρομές.... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Το διάβασα, αλλά γιατί το Metro τα δείχνει; 3rd part εφαρμογή είναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Πραγματικά αυτή την στιγμή είμαι πολύ εκνευρισμένος!το τηλέφωνο μου λειτουργούσε άψογα και ήμουν κολλημένος για αυτόν τον λόγο με τα windows phone.όμως τωρα τις τελευταίες μέρες ο UC με πετάει συνέχεια έξω,το mytube δεν ανοίγει καθόλου οτι και να κάνω!το έσβησα και το ξανακατέβασα 30 φορές!!!το tubecast οταν βάζω να παίξει βίντεο αρχίζει να τρεμοπαίζει η εικόνα και στην συνέχεια με πετάει έξω αλλά οχι στην αρχική σελίδα αλλά τελείως έξω και χρειάζεται να ξεκλειδώσω παλι το τηλέφωνο για να μπω ξανά στην αρχική και στην συνέχεια ξανά να επιλέξω την εφαρμογή.με λίγα λόγια δεν εχω you tube μιας και όλες οι εφαρμογές που εχω mytube,tubecast,uc browser δεν δουλεύουν!!!!!καμιά ιδέα;εχεις κανεις άλλος τα ίδια προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Πραγματικά αυτή την στιγμή είμαι πολύ εκνευρισμένος!το τηλέφωνο μου λειτουργούσε άψογα και ήμουν κολλημένος για αυτόν τον λόγο με τα windows phone.όμως τωρα τις τελευταίες μέρες ο UC με πετάει συνέχεια έξω,το mytube δεν ανοίγει καθόλου οτι και να κάνω!το έσβησα και το ξανακατέβασα 30 φορές!!!το tubecast οταν βάζω να παίξει βίντεο αρχίζει να τρεμοπαίζει η εικόνα και στην συνέχεια με πετάει έξω αλλά οχι στην αρχική σελίδα αλλά τελείως έξω και χρειάζεται να ξεκλειδώσω παλι το τηλέφωνο για να μπω ξανά στην αρχική και στην συνέχεια ξανά να επιλέξω την εφαρμογή.με λίγα λόγια δεν εχω you tube μιας και όλες οι εφαρμογές που εχω mytube,tubecast,uc browser δεν δουλεύουν!!!!!καμιά ιδέα;εχεις κανεις άλλος τα ίδια προβλήματα; Εμένα myTube pro, tubecast pro καθώς και ο UC δουλεύουν μια χαρά, αν και δεν χρησιμοποιώ πολύ τον UC μιας και με έχει βολέψει ποιο πολύ ο surfy. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Με το tubecast ούτε εγώ έχω θέμα. Τις υπόλοιπες εφαρμογές δεν τις χρησιμοποιώ. Ωστόσο χθες παρατήρησα ότι στο tubecast αν βάλω μία λίστα να παίξει, όταν τελειώσει ένα βίντεο δεν πάει στο επόμενο που βρίσκεται στη λίστα. Μάλλον θα γυρίσω στο mytube που λειτουργεί κανονικά στις λίστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 εγώ με το metro είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Οταν τραβαμε βιντεο,δεν μπορουμε να τραβηξουμε και φωτο ενω βιντεοσκοπουμε?με lumia camera 5 και lumia 640 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts