Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστά. Εγώ δεν λέω γι αυτό. Λεω για τα δεδομένα που κρατούν οι εφαρμογές καθως τις χρησιμοποιείς. Πχ το tapatalk σε μένα τώρα καταλαμβάνει 320mb! Με δεδομένα 280mb

Αυτό μπορείς να το επιτύχεις με σβήσιμο της εφαρμογής και μετά να την περάσεις ξανά. Τότε σβήνονται τα πάντα και αρχίζει από την αρχή.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η σωστή πρακτική προγραμματισμού ειναι η ιδια η εφαρμογή να δινει επιλογη διαγραφής προσωρινων στοιχειων οπως κανει ο edge browser για παραδειγμα που δινει επιλογη να διαγραψεις την cache. Διαγράφοντας απο το λειτουργικο ανεξελεγκτα στοιχεια στο χωρο των εφαρμογων δεν ειναι καλη πρακτικη. Αν για παραδειγμα μια εφαρμογη κρυπτογραφησης κραταει τα κλειδια σε ενα ξεχωριστο αρχειο, παει ο αλλος και παταει ενα κουμπακι διαγραψε το cache απο το λειτουργικο και ξαφνικα εχεις μεινει με encrypted αρχεια που δεν μπορεις να τα επαναφερεις ποτε. Το λειτουργικο δεν μπορει να ξερει τι χρησιμευει καθε file που ειναι εγκατεστημενο απο την εφαρμογη.

Απο σημερα και εγω χρήστης του 640 Xl. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Εχω διαβάσει τα νήματα, θα το ξανακάνω βέβαια. Απλά εχω κάποιες απορίες και θα ήθελα και κάποιες προτάσεις.

1. Μπορω να σβήσω οποία εφαρμογη θελω ή ειναι οπως στο android πχ samsung που σου είχε κάποιες κλειδωμένες.

2. Κατα την πρώτη ενεργοποίηση μου ζήτησε εαν θελω custom ή recommended installation και εγω επέλεξα recommended. Εγκατέστησε οτι έκρινε απαραίτητο. Χρειάζονται όλες οι εφαρμογές;

3. Εφαρμογη για Ίντερνετ, ποια να εγκαταστήσω. Ο explorer δεν με ξετρελανε.

4. Εφαρμογη για καιρό, calendar που να συγχρονίζεται με outlook για την δουλεια, και για υπενθυμίσεις τι προτείνετε;

5. SMS και contacts αφήνω τα ίδια που υπάρχουν;

6. Τέλος το μεγάλο μου θεμα τα email. Εχω δυο λογαριασμού yahoo και ενα exchange απο την δουλεια. Υπάρχει εφαρμογη που να βλέπω κανονικά τα email και όλους μου τους φακέλους ή θα βλέπω μόνο τα εισερχόμενα. Εαν ισχύει το τελευταίο για το yahoo η εφαρμογη yahoo email αξίζει ή εχετε να προτείνετε κατι καλυτερο.

Πολλές ερωτήσεις το ξέρω απλά η αλλαγή απο android σε windows με την βοηθεια σας ελπίζω να ειναι πανευκολη.

Απο σημερα και εγω χρήστης του 640 Xl. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Εχω διαβάσει τα νήματα, θα το ξανακάνω βέβαια. Απλά εχω κάποιες απορίες και θα ήθελα και κάποιες προτάσεις.

1. Μπορω να σβήσω οποία εφαρμογη θελω ή ειναι οπως στο android πχ samsung που σου είχε κάποιες κλειδωμένες.

2. Κατα την πρώτη ενεργοποίηση μου ζήτησε εαν θελω custom ή recommended installation και εγω επέλεξα recommended. Εγκατέστησε οτι έκρινε απαραίτητο. Χρειάζονται όλες οι εφαρμογές;

4. Εφαρμογη για καιρό, calendar που να συγχρονίζεται με outlook για την δουλεια, και για υπενθυμίσεις τι προτείνετε;

6. Τέλος το μεγάλο μου θεμα τα email. Εχω δυο λογαριασμού yahoo και ενα exchange απο την δουλεια. Υπάρχει εφαρμογη που να βλέπω κανονικά τα email και όλους μου τους φακέλους ή θα βλέπω μόνο τα εισερχόμενα. Εαν ισχύει το τελευταίο για το yahoo η εφαρμογη yahoo email αξίζει ή εχετε να προτείνετε κατι καλυτερο.

Πολλές ερωτήσεις το ξέρω απλά η αλλαγή απο android σε windows με την βοηθεια σας ελπίζω να ειναι πανευκολη.

Θα σου απαντήσω σε όσα ξέρω.

1. Σβήνεις όποια θέλεις αν θυμάμαι καλά. Εκτός ίσως από τις core εφαρμογές (τηλέφωνο κλπ).

2. Ρίξε μια ματιά στη λίστα με τις εφαρμογές. Κατά κύριο λόγο, όχι. Απλά πολλές από τις εφαρμογές της MS αντικαθιστούν άλλες τρίτων.

3. Internet εγώ δεν ξέρω. Πολλά παιδιά εγκατέστησαν το UC Browser και λέγανε πολύ καλά λόγια.

4. Εδώ είναι λίγο μπέρδεμα η ιστορία. Το ημερολόγιο και ο mail client στα 8.1 είναι πολύ καλός, ΑΛΛΑ στην preview των 10, είναι 10 φορές καλύτερος και είναι ολόιδιος με αυτόν που έχουν τα Windows 10 σε PC. Σε ανάλογη κατάσταση και το calendar. Προς το παρόν νομίζω πως μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με τον client που έχουν τα 8.1. Για υπενθυμίσεις είχα χρησιμοποιήσει για λίγο καιρό το Wunderlist και μου φάνηκε εξαιρετικό, αλλά μετά το άλλαξα και χρησιμοποιούσα την Cortana, αφού έβαλα τα 10αρια.

5. Δεν αλλάζουν, όπως στο Android (ή τουλάχιστον δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάποιος τρόπος :p ).

6. Αυτό δεν το ξέρω.

Οτιδήποτε χρειαστείς γράψε για να κάνουμε την μετάβαση ομαλότερη. ;)

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ας απαντήσω κι εγώ. Έχω το "απλό" 640, όχι το XL.

1. Ναι, σχεδόν τα πάντα, εκτός από αυτές του λειτουργικού (Office, μηνύματα, τηλέφωνο κλπ.).

2. Σε αυτό, ό,τι απαντήση όχι να σου δώσουμε θα είναι πιθανότατα λάθος, αφού μόνο εσύ γνωρίζεις τις ανάγκες σου.

3. Ο UC είναι η πρώτη εναλλακτική, που αναφέρουν όλοι. Προσωπικά, ο Explorer με καλύπτει.

4. Ημερολόγιο το προεγκατεστημένο, της συσκευής, για calendar και υπενθυμίσεις. Για καιρό, η εφαρμογή της Microsoft (Weather είναι στο Store).

5. Σε αυτό τι εννοείς;

6. Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Email+Λογαριασμοί. Έχω 6 accounts (Outlook+Gmail) και βλέπω όλους τους φακέλους. Στο ίδιο μενού, υπάρχει και η επιλογή για Exchange account.

Huawei Nova 5T

Προσπάθησα να βάλω netflix αλλά κολλάει, δεν ανοίγει, παραμένει το λογότυπο 'Netflix' και γυρίζουν οι μπαλίτσες γύρο - γύρο, χωρίς να γίνεται τίποτα.

Το απεγκατέστησα - ξαναεγκατέστησα, ένακα soft reset, τίποτα.

και εγω καινουριος κατοχος του 640 χλ. ηθελα να ρωτησω για να τραβαω καλη φωτογραφια πρεπει να εχω καποια συγκεκριμενη εφαρμογη? αν οχι, πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις?

και κατι αλλο. η cortana ειναι μονο για 10?

Προσπάθησα να βάλω netflix αλλά κολλάει, δεν ανοίγει, παραμένει το λογότυπο 'Netflix' και γυρίζουν οι μπαλίτσες γύρο - γύρο, χωρίς να γίνεται τίποτα.

Το απεγκατέστησα - ξαναεγκατέστησα, ένακα soft reset, τίποτα.

...γιά δες εδώ...

http://wmpoweruser.com/heres-a-solution-with-netflix-launch-problems-on-windows-10-mobile/

Hate Me Now Bite Me Later

και εγω καινουριος κατοχος του 640 χλ. ηθελα να ρωτησω για να τραβαω καλη φωτογραφια πρεπει να εχω καποια συγκεκριμενη εφαρμογη? αν οχι, πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις?

και κατι αλλο. η cortana ειναι μονο για 10?

Καλορίζικη η συσκευή σου! Η εφαρμογή Lumia Camera (στα Windows 10 Mobile συγχωνεύεται με την Camera των Windows) είναι εξαιρετική και σου δίνει τη δυνατότητα είτε της αυτόματης επιλογής των ρυθμίσεων είτε της χειροκίνητης αν το κατέχεις και λίγο το "σπορ". Βέβαια υπάρχουν και άλλες εφαρμογές εξίσου καλές. Ρίξε μια ματιά στο άρθρο Οι καλύτερες εφαρμογές για Windows Phone smartphones (Μέρος 1ο) στο σημείο που αναφέρει τις Καλύτερες Εφαρμογές Φωτογραφίας.

Επίσης αν δεν είσαι γνώστης των ρυθμίσεων της φωτογραφίας ο οδηγός του paok4270 για το Lumia 1020 μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις μια ιδέα για τις κατάλληλες ρυθμίσεις ανάλογα την περίσταση.

Η Cortana δεν είναι μόνο για τα 10, απλά δεν υποστηρίζει τα ελληνικά και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν η συσκευή σου έχει τη γλώσσα στα ελληνικά και ως περιοχή την Ελλάδα.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

ΣΩΣΤΟΣ...

Η λύση για το NETFLIX ισχύσει και για συσκευές που τρέχουν 8.1

ΣΩΣΤΟΣ...

Η λύση για το NETFLIX ισχύσει και για συσκευές που τρέχουν 8.1

Τι είναι το NETFLIX;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τι είναι το NETFLIX;

Πριν κάνουμε κάποια ερώτηση καλό είναι να κάνουμε μια γρήγορη αναζήτηση είτε στη google είτε σε όποια άλλη μηχανή αναζήτησης βολεύει τον καθένα. Μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα! ;)

https://www.google.gr/search?q=%CF%84%CE%B9+%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%BF+netflix&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=bYmqVtP3NIebsgHgkJmAAw

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

προσπαθησα να κατεβασω για τα email μου την εφαρμογη yahoo mail και δεν υπαρχει? ισχυει κατι τετοιο? αν ναι ποια εφαρμογη θα προτείνατε που να μου δεινει ομως πληρη ελεγχο ολων των φακελων (και οχι μονο των εισερχομένων) για το yahoo?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επισης χθες κατεβασα 2 doc απο ενα εμαιλ. πρεπει να εχω συγκεκριμενο προγραμα για αρχειοθετω και να βλεπω τα αρχεια? η υπαρχουν διαθεσιμα σε καποιο library?

Εμένα κυκλακι και δεν δουλεύει σε 8.1

Δοκίμασε την δοκιμασία που προτείνει παραπάνω στο post# 4577, ο φίλος jazzu4ia, http://wmpoweruser.com/her...ows-10-mobile/

Εμένα έτσι δούλεψε, κανονικά, ενώ πριν μόνο κυκλάκι.

Δοκίμασε την δοκιμασία που προτείνει παραπάνω στο post# 4577, ο φίλος jazzu4ia, http://wmpoweruser.com/her...ows-10-mobile/

Εμένα έτσι δούλεψε, κανονικά, ενώ πριν μόνο κυκλάκι.

Δεν βγάζω άκρη! Μονο για games μου δείχνει και το 950!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Παιδια,κανα application για το snapchat υπαρχει; Επισης για Youtube εχω το perfect tube αλλα δεν με ικανοποιει και παλευω με τον explorer.Ποιο προτεινετε(καποιο δωρεαν αξιζει);

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Επισης για Youtube εχω το perfect tube αλλα δεν με ικανοποιει και παλευω με τον explorer.Ποιο προτεινετε(καποιο δωρεαν αξιζει);

για youtube βαλε το tubecast

Η εφαρμογη Cortana πως μπορει να ειναι διαθεσιμη?

Επισης επειδη ο explorer ειναι χάλια το ιδιο και ο uc σκεφτηκα να κανω pin καποιες σελιδες απο νετ. Θα τρωει μπαταρια αυτο?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλυτερη εφαρμογη για μαιλ ποια ειναι? Εχω yahoo αλλα βλεπω δεν υπαρχει η εφαρμογη.

Η εφαρμογη Cortana πως μπορει να ειναι διαθεσιμη?

Επισης επειδη ο explorer ειναι χάλια το ιδιο και ο uc σκεφτηκα να κανω pin καποιες σελιδες απο νετ. Θα τρωει μπαταρια αυτο?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλυτερη εφαρμογη για μαιλ ποια ειναι? Εχω yahoo αλλα βλεπω δεν υπαρχει η εφαρμογη.

Για να ενεργοποιηθεί η Cortana, θα πρέπει να γυρίσεις το region σε UK/USA και τη γλώσσα αντίστοιχα.

Το pin των σελίδων δεν νομίζω να τρώει μπαταρία, λογικά θα συμπεριφέρεται σαν τα υπόλοιπα tiles.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Για να ενεργοποιηθεί η Cortana, θα πρέπει να γυρίσεις το region σε UK/USA και τη γλώσσα αντίστοιχα.

Το pin των σελίδων δεν νομίζω να τρώει μπαταρία, λογικά θα συμπεριφέρεται σαν τα υπόλοιπα tiles.

Ευχαριστω για την απαντηση. Εαν αλλαξω region θα εχω αλλαγες στο κινητο? Θα χανω σημαντικες πληροφοριες?

Επισης καποιος να μου πει για το mail. Ειναι πολυ σημαντικο για εμενα και δεν εχω βγαλει ακρη. Εχω yahoo και δεν εχει εφαρμογη και τι να χρησοποιησω?

Επσης το πληκτρολογιο γιατι δεν μου βγαζει στα ελληνικα αυτοματα λεξεις στην κορυφη του πληκτρολογιου και διορθωση επισης? Ειναι σαν να μην την αναγνωριζει.