Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με μπερδεψες αρχηγε. Μπορεις να ανοιξεις προστατευμενο στο 640 με 8.1 αλλα δεν μπορεις στη Mobile εφαρμογη των W10. Γιατι αυτη του 640 δεν ειναι mobile version; desktop ειναι; Και η εκδοση για το iOS/Android δεν ειναι η Mobile; Εννοειται η mobile ειναι.

Εξαλλου οπως εγραψα δοκιμαστηκε σε 625 με latest available 8.1 και μετα στο 830 με W10M και απετυχε και στα δυο. Θα περιμενα οτι στο 830 θα δουλευε καθως πιστευα οτι η σουιτα Office των W10M εχει τις ιδιες δυνατοτητες με αυτη της desktop εκδοσης. Οταν ομως ειδα οτι στο iPhone επαιζε κανονικα, επαθα :blink: Και στην τελικη δεν θα επρεπε να μπαινουμε σε φορουμ για να λυσουμε τετοια προβληματα οταν η ιδια η MSFT τα εχει λυσει για του iOS/Android αλλα οχι για τους "δικους" της WP/W10M χρηστες.

Δεν τα βαζω μαζι σου, μην με παρεξηγησεις. Απλα επαναλαμαβανω τον εαυτο μου περιγραφοντας την κακιστη υποστηριξη των WP χρηστων απο την μαμα εταιρεια.

1.Αυτη των wp8.1 δεν εχει καμια σχεση με την εκδοση των w10.

2.Η εκδοση του παλιου office για τα wp8.1,που εχουν τα lumia 640/640 XL,ειναι αναβαθμησμενη σε σχεση με αυτη που εχουν τα 625 και 830 με wp8.1,γι'αυτο εχουν την δυνατοτητα να διαβαζουν τα αρχεια αυτα.

3.H mobile office εκδoση των w10,δεν εχει καμια σχεση με την εκδοση που ειχαν τα wp,αλλα εντελως καινουρια υλοποιηση,απο την αρχη και αυτη η εκδοση ειναι η αντιστοιχη των office,σε ios/android,αλλα περιπου 6μηνες καθηστεριμενη,λογο του οτι επρεπε να βγει η beta των windows 10 mobile,για να ξεκινηση η αναπτυξη και η βελτιωση τους για τα windows 10.

4.Λογο αυτης της καθυστερισης να εμφανηστουν τα office στα w10,δεν εχου προστεθει ακομη καποιες λειτουργειες κατι που εχει γινει στα υπολοιπα λογισμικα,λογο του οτι ξεκινησαν πολυ νωριτερα την αναπτυξη τους σ'αυτα.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άλλο σου είπε... Τα 640/640XL πήραν το τελευταίο update των 8.1 (GDR2)... Ασφαλώς και είναι mobile έκδοση...

Εγώ στο 640 μπορώ να ανοίξω προστατευμένα αρχεία (είτε προστατευμένα με κωδικό, είτε με προστατευμένα κελιά μέσα)....

Όπως και θα μπορούν όλα τα W10 Mobile... Πάντως αν θες δοκίμασε ένα αρχείο με κάποιες τυχαίες τιμές που είναι προστατευμένο...

1.Αυτη των wp8.1 δεν εχει καμια σχεση με την εκδοση των w10.

2.Η εκδοση του παλιου office για τα wp8.1,που εχουν τα lumia 640/640 XL,ειναι αναβαθμησμενη σε σχεση με αυτη που εχουν τα 625 και 830 με wp8.1,γι'αυτο εχουν την δυνατοτητα να διαβαζουν τα αρχεια αυτα.

3.H mobile office εκδoση των w10,δεν εχει καμια σχεση με την εκδοση που ειχαν τα wp,αλλα εντελως καινουρια υλοποιηση,απο την αρχη και αυτη η εκδοση ειναι η αντιστοιχη των office,σε ios/android,αλλα περιπου 6μηνες καθηστεριμενη,λογο του οτι επρεπε να βγει η beta των windows 10 mobile,για να ξεκινηση η αναπτυξη και η βελτιωση τους για τα windows 10.

4.Λογο αυτης της καθυστερισης να εμφανηστουν τα office στα w10,δεν εχου προστεθει ακομη καποιες λειτουργειες κατι που εχει γινει στα υπολοιπα λογισμικα,λογο του οτι ξεκινησαν πολυ νωριτερα την αναπτυξη τους σ'αυτα.

Κατανοητο. Οποτε περιμενουμε ποτε θα δεησει η MSFT να αναβαθμισει το Office suite και στα W10M...Αντε να δουμε.

Εντωμεταξυ σημερα πηγα να ανοιξω το Here Maps και εφαγα ακυρο, οπως εχει αναφερθει ηδη, λεγοντας μου οτι πρεπει να κατεβασω νεοτερη εκδοση η οποια ομως δεν υπαρχει στο store. Και πιο πολυ ανοιξα το Here Maps για να το συγκρινω με αυτο στο 5s της γυναικας μου που μου φανηκε, σημερα που το δουλεψα λιγο, πολυ αναβαθμισμενο σε αυτο που θυμομουν απο τα 8.1 Πιο συγκεκριμενα μου εβγαζε πολλα μαγαζια στους γυρω δρομους, ειχε ενσωματωμενα δρομολογια και στασεις λεωφορειων και προαστιακου/μετρο κτλ. Γενικα μου θυμισε πολυ google maps στην πληροτητα. Μετα ανοιξα και τους χαρτες της MSFT και ηταν απλα καλοι σε συγκριση με το Here Maps στο iOS.

Εχει δωθει καμια επισημη ανακοινωση για νεα εκδοση Here Maps για WP;

Επειδή όμως δεν έχεις WP8.1 και επειδή για τις εφαρμογές πλοήγησης υπάρχει ξεχωριστό τόπικ, θα σε παρακαλούσα η συζήτηση αυτή να μην συνεχιστεί εδώ αλλά στο γνωστό τόπικ της TP...

Οι Here Maps, Here Drive και πιθανότατα και οι υπόλοιπες θα ενσωματωθούν σε μία εφαρμογή, τους Χάρτες. Ήδη συμβαίνει στην TP όπου οι προεγκατεστημένοι χάρτες της MS έχουν σαν βάση δεδομένων την βάση των Here Maps.

End off topic

Powerd by OnePlus 7 Pro

Κατανοητο. Οποτε περιμενουμε ποτε θα δεησει η MSFT να αναβαθμισει το Office suite και στα W10M...Αντε να δουμε.

Απλα να ξερεις οτι υπαρχει μια τεραστια διαφορα,μεταξυ WP8.x και wm10!

Τα wp8.x,εχουν default εφαρμογες που ειναι δεμενες με το λογισμικο και αναβαθμιζονται ΜΟΝΟ με update του λογισμικου,οπως για παραδειγμα τα office.Γι'αυτο αν δεν εχεις την τελευταια αναβαθμιση του λογισμικου,δεν εχει ουτε και την τελευταια αναβαθμιση,αυτων των default εφαρμογων.

Τα WM10,δεν ισχυει πλεον κατι τετοιο.

1ον.Εχει λιγοτερες δεμενε εφαρμογες με το λογισμικο,απ'οτι στα WP 8.x.

2ον.Ολες οι εφαρμογες,δεμενες ή οχι αναβαθμιζονται ανεξαρτητα του λογισμικου(οπως συμβαίνει και στο android),ακομη και το ιδιο το store.

Ετσι πλεον,θα εχεις up-today ολες τις εφαρμογες ,χωρις να χρειαζεται να περιμενεις την νεα εκδοση του λογισμικου.

Απλα να ξερεις οτι υπαρχει μια τεραστια διαφορα,μεταξυ WP8.x και wm10!

Τα wp8.x,εχουν default εφαρμογες που ειναι δεμενες με το λογισμικο και αναβαθμιζονται ΜΟΝΟ με update του λογισμικου,οπως για παραδειγμα τα office.Γι'αυτο αν δεν εχεις την τελευταια αναβαθμιση του λογισμικου,δεν εχει ουτε και την τελευταια αναβαθμιση,αυτων των default εφαρμογων.

Τα WM10,δεν ισχυει πλεον κατι τετοιο.

1ον.Εχει λιγοτερες δεμενε εφαρμογες με το λογισμικο,απ'οτι στα WP 8.x.

2ον.Ολες οι εφαρμογες,δεμενες ή οχι αναβαθμιζονται ανεξαρτητα του λογισμικου(οπως συμβαίνει και στο android),ακομη και το ιδιο το store.

Ετσι πλεον,θα εχεις up-today ολες τις εφαρμογες ,χωρις να χρειαζεται να περιμενεις την νεα εκδοση του λογισμικου.

Καλημερα. Αυτα τα γνωριζω και φυσικα ειναι πολυ προτιμοτερο το νεο μοντελο των W10M. Απλ ειναι τραγικο να μην μπορεις απο MSGT κινητο να ανοιξεις excel file αλλα να μπορεις απο iOS/Android. Ειναι απλα παραδοξο.

Στο windows central εχει ανοιξει μεγαλη συζητηση για το app gap και πολυ αναφερουν οτι κουραστηκαν να περιμενουν ποτε θα ερθουν apps/games στα WP και τελικα πηγαν σε iOS ή Android.

Αν δεν κανει κατι τωρα η MSFT νομιζω οτι στο τελος θα το χασει το παιχνιδι

Ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω τα feeds απο το πρόγραμμα pulse (android ή ios) στο nextgen reader των windowsphone (Lumia 640)?

Παιδεύομαι αρκετές ώρες και δε μπορώ. Μάλλον μονη λύση : η δια χειρός. :( :( :(

Δια χειρός με PC και μέσω Feedly τελικά

Edited by nutrialex
Λυθηκε
http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Ναί το ξέρω, όλο ρωτάω, πείτε με νέοπα, αλλά τι να κάνω, μου έρχονται απρόσδόκητα εμπόδια.

Π.χ. πείτε μου σας παρακαλώ πως αποθηκεύω μια φωτογραφία που μου έστειλαν με email?

Παιδεύομαι για το αυτονόητο αλλά δε το βρίσκω.

Γίνεται με την στοκ app του Lumia 640 ή πρέπει και για αυτό να κατεβάσω άλλη?

Ναί το ξέρω, όλο ρωτάω, πείτε με νέοπα, αλλά τι να κάνω, μου έρχονται απρόσδόκητα εμπόδια.

Π.χ. πείτε μου σας παρακαλώ πως αποθηκεύω μια φωτογραφία που μου έστειλαν με email?

Παιδεύομαι για το αυτονόητο αλλά δε το βρίσκω.

Γίνεται με την στοκ app του Lumia 640 ή πρέπει και για αυτό να κατεβάσω άλλη?

Για το mail, κρατάς πατημένη την εικόνα και σου βγάζει την επιλογή αποθηκεύση. Για το άλλο δεν ξέρω να σου πώ.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Αυτό προσπάθησα και εγώ αλλά δε μου το κάνει. Πατάω την εικόνα παρατεταμένα αλλά δε μου βγάζει μενού για αποθήκευση.!!

Σε Lumia 640 με 8.1

Crashάρει σε κανέναν το Truecaller; Με το τελευταίο update, ανοίγει η εφαρμογή και μετά από 2 δευτερόλεπτα κλείνει. Έκανα εγκατάσταση/απεγκατάσταση, αλλά δεν άλλαξε κάτι..

Edit: Όλα εντάξει. Την πρώτη φορά, ενώ είχε ολοκληρωθεί το update, δεν είχε ολοκληρωθεί τελικά (?????). Αφού απεγκαταστάθηκε η εφαρμογή και εγκαταστάθηκε εκ νέου, μαζί με το update, λειτουργεί κανονικά.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Έχει κανένας πρόβλημα με την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας; Προσπαθώ να μπω και δεν με βάζει. Στον υπολογιστή και στο tablet δεν έχω πρόβλημα.

Έχει κανένας πρόβλημα με την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας; Προσπαθώ να μπω και δεν με βάζει. Στον υπολογιστή και στο tablet δεν έχω πρόβλημα.

Το ίδιο και εμένα εδώ και μέρες, ελπίζω απλά να το αναβαθμίζουν και όχι τίποτα άλλο γιατί με βόλευε πολύ.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Και εγώ το ίδιο, μάλιστα νόμιζα ότι μπλόκαρα τον κωδικό, αλλά μετά δοκίμασα από android όπου και μπήκα κανονικά. Δεν το πολύ έψαξα, αλλά θα δοκιμάσω πάλι και εάν θα έχω το ίδιο πρόβλημα, θα δοκιμάσω με απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι. Εντωμεταξύ επειδή έχω τα windows 10, νόμιζα μήπως ήταν κάποιο κόλλημα της εφαρμογής λόγω αναβάθμισης μέσω technical preveiw.

Καλησπερα, εχει κανεις καποια ιδεα γιατι δεν μπορω να ανεβασω στο one drive αρχεια;

Δεν το ειχα προσπαθησει ως τωρα, παρ'ολο που κανω login εκει με τον google λογαριασμο.

Απο το τηλεφωνο (lumia 1020) μετα απο καποια δευτερολεπτα με γυριζει πισω στις φωτο και κλεινει η εφαρμογη.

Καλησπερα, εχει κανεις καποια ιδεα γιατι δεν μπορω να ανεβασω στο one drive αρχεια;

Δεν το ειχα προσπαθησει ως τωρα, παρ'ολο που κανω login εκει με τον google λογαριασμο.

Απο το τηλεφωνο (lumia 1020) μετα απο καποια δευτερολεπτα με γυριζει πισω στις φωτο και κλεινει η εφαρμογη.

Γίνεται login στο OneDrive με Gmail???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γίνεται login στο OneDrive με Gmail???

Εγώ είχα από παλιά Microsoft account με το Gmail μου, οπότε το έχω και τώρα.. Οπότε στο onedrive με το Gmail μπαίνω ;-)

Εγώ είχα από παλιά Microsoft account με το Gmail μου, οπότε το έχω και τώρα.. Οπότε στο onedrive με το Gmail μπαίνω ;-)

Ναι κι εγώ με gmail λογαριασμό είμαι και μπαίνω κανονικά, σε εμένα πάντως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ανέβασμα στον OneDrive.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παιδιά οι υπότιτλοί δεν παίζουν με τίποτα σε κανένα video. Μπορεί με βοηθήσει κάποιος;

Κατέβασε τον ccplayer ή τον omni mplayer. Mε χρέωση είναι ο FLV.

TCL 40 NXTPAPER

Κατέβασε τον ccplayer ή τον omni mplayer. Mε χρέωση είναι ο FLV.

κατέβασα τον Omni επιλεγώ την ταχίνια διπλά είναι οι υπότιτλοι σε .srt και παλι δεν παίζουν. Ειμαι με win 10 σε lumia 1020

κατέβασα τον Omni επιλεγώ την ταχίνια διπλά είναι οι υπότιτλοι σε .srt και παλι δεν παίζουν. Ειμαι με win 10 σε lumia 1020

Κατέβασε τον CCPlayer, παίζει τα πάντα και με srt.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Δε θυμάμαι να είχα ποτέ κάποιο θέμα. Έχω επιλέξει να "ανεβαίνουν" αυτόματα οι φωτογραφίες στο OneDrive και είναι όλες εκεί.

Huawei Nova 5T

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις και τον χρονο σας, μαλλον βρηκα τι εφταιγε.

Ειχα προσπαθησει σαν πρωτο αρχειο να ανεβασω ενα μεγαλουτσικο video, και ειχε κολλησει.

Ειχε μια επιλογη για να παρακολουθησω την προοδο των αρχειων που ειχα επιλεξει για ανεβασμα, και μου ελεγε στο πρωτο οτι καποιο προβλημα προεκυψε και να προσπαθησω παλι αργοτερα.

Το ακυρωσα και οι φωτο ανεβηκαν κανονικα απο εκει και μετα.

Η εφαρμογή metrotube μετά τη τελευταία αναβάθμιση δεν παίζει ολόκληρα τα βίντεο! Κάπου μετά τη μέση του βίντεο σταματάει! Σας έχει τύχει ποτέ;

Edit:Άκυρο. Τελικά ήταν θέμα σήματος Wi-Fi! :sorry:

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂