apollodelphi Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 @andreas443 αυτη εχω βαλει βασικα,πολυ καλη αλλα το μονο που με χαλάει ειναι οι διαφημίσεις που πεταει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Αν το σβήσουμε το shazam και το ξανά κατεβάσουμε θα το πάρει η δεν θα μπορούμε μετά να το ξανά βάλουμε το δοκίμασε κανεις? @apollodelphi για instagram βάλε το 6tag να ησυχάσεις Την απεγκατέστησα, μιας και δεν γινόταν η αναβάθμιση, και εγκαταστάθηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 @andreas443 αυτη εχω βαλει βασικα,πολυ καλη αλλα το μονο που με χαλάει ειναι οι διαφημίσεις που πεταει... εγώ το 6tag το έχω αγοράσει με κάρτα τις microsoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Την απεγκατέστησα, μιας και δεν γινόταν η αναβάθμιση, και εγκαταστάθηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα! Ωραία! Θα το κάνω κι εγώ τότε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Γίνεται οι φωτογραφίες στέλνονται μέσω WhatsApp να μην εμφανίζονται στο live tile; μόνο με το WhatsApp γίνεται αυτό. Ούτε Skype, Viber και telegram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) Υπάρχει τρόπος να μπορούμε να ανοίξουμε με το OneNote κάποιο σημειωματάριο που έχει κωδικό προστασίας? Έχω τον κωδικό αλλά δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή να τον πληκτρολογίσω, μόλις προσπαθώ να το ανοίξω μου δηλώνει ότι δεν είναι δυνατή η λήψη της λίστας σελίδων. Να το αφήσω απροστάτευτο δεν γίνεται γιατί έχει passwords και το τηλ μπορεί να χαθεί ή να ξεχαστεί. Μόλις είδα ότι αυτό θα επιτρέπεται στα win 10. Edited August 31, 2015 by harrispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπερα! Με το instagram τι παιζει?Εδω και 2-3 μερες δεν μπορει να κανει ανανεωση καθολου στην κεντρικη σελιδα που βγαζει τι εχουν ποσταρει οι φιλοι σου να το πω ετσι.. Ετοιμαζουν καμια ενημερωση η παει το παρατησαν?:lol::lol: την ίδια απορία έχω και εγώ. Ξέρω από παιδιά ότι δούλευε πριν καιρό,τώρα τίποτα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Κατεβάστε το 6tag για instagram... Κλάσεις ανώτερη από την official... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Κατεβάστε το 6tag για instagram... Κλάσεις ανώτερη από την official... Λειτουργεί κανονικά; Και η ροή και ανέβασμα κλπ; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Τα πάντα... Και βίντεο ανεβάζεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ωραία. Αλλά εγώ το έχω μέσω facebook το insta και δε βλέπω τέτοια επιλογή σύνδεσης!:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Χμμμ... Δεν σου έχει δώσει κάποιο κωδικό??? Δοκίμασε να βάλεις το account name σου (από το ίνσταγκραμ) και τον κωδικό του fb... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Χμμμ... Δεν σου έχει δώσει κάποιο κωδικό??? Δοκίμασε να βάλεις το account name σου (από το ίνσταγκραμ) και τον κωδικό του fb... Θα δοκιμάσω,δεν έχουμε και τίποτα να χάσουμε:lol: άλλη απορία τώρα. Αφού το fb & το messenger δουλεύουν στο παρασκήνιο,γιατί δεν μας δείχνει ενεργούς όπως γίνεται και στο android και το ios εκτός από όταν ανοίγουμε την εφαρμογή; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Εφόσον έχεις κλειστή την εφαρμογή θα σε δείχνει εκτός σύνδεσης... Στο παρασκήνιο είναι για να μην χάσεις κάποιο μήνυμα... Αν θες να σε δείχνει και ενεργό θα πρέπει να την αφήσεις ανοιχτή στο background.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Εφόσον έχεις κλειστή την εφαρμογή θα σε δείχνει εκτός σύνδεσης... Στο παρασκήνιο είναι για να μην χάσεις κάποιο μήνυμα... Αν θες να σε δείχνει και ενεργό θα πρέπει να την αφήσεις ανοιχτή στο background.... μα δε την κλείνω.Πατάω το "start" εικονίδιο για να γυρίσω στην αρχική. Λάθος το κάνω; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Όχι αυτό λέω... Νομίζω πως σε δείχνει online μετά.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 όχι έτσι δε σε δείχνει,το τσέκαρα πριν λίγο.Σχεδόν αμέσως σε δείχνει εκτός.:ninja: τες πα,μικρό το κακό. Ελπίζω σε αναβαθμίσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Γίνεται οι φωτογραφίες στέλνονται μέσω WhatsApp να μην εμφανίζονται στο live tile; μόνο με το WhatsApp γίνεται αυτό. Ούτε Skype, Viber και telegram. Αφου το whatsapp αποθηκευει τις φωτο ειναι λογικο να φαινονται, αν θελεις να μη φαινονται στο live tile των φωτογραφιων, μπορεις απο τις φωτο να δηλωσεις τι θες να εμφανιζεται. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει οικονομία στην μπαταρία όπως υπάρχει σε android πχ greenify ή hibernation manager γνωρίζετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 το instagram beta έκανε ενημέρωση σήμερα και λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 το instagram beta έκανε ενημέρωση σήμερα και λειτουργεί κανονικά. Έκανε ενημέρωση το Instagram Beta από το 2014? Ε όχι... :cry: Σε άλλα νέα, ενημέρωσαν τα terms of use? Πήγα να κατεβάσει το Lara Croft: Relic Run και μου εμφάνισε μήνυμα περί νέων tou και όταν έκανα αποδοχή εμφανίστηκε στη μέση της οθόνης ένα "update" όπως το "continue" όταν συνεχίζεται μια εφαρμογή Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Έσβησα καταλάθος το messenger.Το κατέβασα πάλι ενώ βάζω κανονικά τα στοιχεία μου,μου βγάζει error 602 username is not a member of the the user table.Και δε με βάζει.τι παίζει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Έσβησα καταλάθος το messenger.Το κατέβασα πάλι ενώ βάζω κανονικά τα στοιχεία μου,μου βγάζει error 602 username is not a member of the the user table.Και δε με βάζει.τι παίζει; Μήπως κάτι δεν έβαλες σωστά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Έσβησα καταλάθος το messenger.Το κατέβασα πάλι ενώ βάζω κανονικά τα στοιχεία μου,μου βγάζει error 602 username is not a member of the the user table.Και δε με βάζει.τι παίζει; join the club.. Εγώ δεν το έσβησα.. Το πρωί μου ζήτησε κωδικό, τον έβαλα και μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) Μήπως κάτι δεν έβαλες σωστά; και τις 100 φορές;(που λέει ο λόγος) είπαμε εντάξει. join the club.. Εγώ δεν το έσβησα.. Το πρωί μου ζήτησε κωδικό, τον έβαλα και μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα..! Γενικό το κακό δηλαδή; Ωραία... Άντε να περιμένεις ενημέρωση....χαχαχαχαχ Edited September 3, 2015 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts