MIXOStsi Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Έχει σχέση με την περιοχή. Επειδή είσαι Ελλάδα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasa Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 [ QUOTE=MIXOStsi;5073569]Έχει σχέση με την περιοχή. Επειδή είσαι Ελλάδα... Ποιό πρίν όμως υπήρχε, άλλαξε κάτι; Εδώ λέμε να κάνουμε βήματα μπροστά. όχι να καταργούμε τα υπάρχοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Χαίρεται παιδιά μια ερωτησούλα, γίνεται να αλλάξουμε ήχο κλήσης στο viber, τώρα κάνει μόνο ένα απλό ντιγκ και δεν το ακούμε. Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δεν αλλάζει ο ήχος κλήσης αλλα σε μένα δεν είναι απλό ντριγκ και το ακούω!!!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δεν αλλάζει ο ήχος κλήσης αλλα σε μένα δεν είναι απλό ντριγκ και το ακούω!!!!! Σε εμένα είναι απλό ντριγνκ δυστυχώς και εγω, όπως και ο φίλος παραπάνω, δεν το ακούω. Πρόβλημα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ούτε και στο whatsapp αλλάζει δυστυχώς. Ξέρουμε αν στην επόμενη αναβάθμιση θα δώσει τη δυνατότητα το λειτουργικό να μπορεί η εφαρμογή να κάνει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλημερα σε ολους. Μηπως γνωριζει καποιος πως (και εαν) μπορω να μεταφερω καποιους χαρτες σε καρτα microSD;διαθετω το 625. Lumia Storage Check. Στο Store. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Χμμμ κάτι μου λέει να περιμένω την επίσημη 8.1 για να αγοράσω Lumia! Ελπίζω η 8.1 να φτάσει αυτα που έχει το symbian τώρα! Αλλιώς με βλεπω για την 9! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) 1. Εχω στις επαφες "συνδεση πολλαπλων προφιλ" δηλ, σε ενα ονομα μου βγαζει αν υπαρχουν κινητα, ημεηλ, κλπ απο 2 ή 3 λογ/μους συγχρονισμου. Πως μπορω να επιλεξω απο ποιον λογ/μο θα μου δειχνει το όνομα της επαφης και την φωτο? Διοτι αλλού ειναι στα ελληνικα, αλλου στα αγγλικα και θα τ αηθελα συμμαζεμενα, και οι φωτο επισης αν ειναι πανω από μια! 2. Η σιγαση με το γυρισμα της συσκευης εξακολουθει να μην λειτουργει κ εχω ενεργ/σει την "αναστροφη για σιγαση" 3. Το ημερολογιο δεν συγχρονιστηκε πληρως, αλλες υπενθυμίσεις τις πέρασε και αλλες οχι (απο android) Ευχαριστώ! Edited December 19, 2013 by jacobs76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 1.Παιδιά στο viber μπορούμε κάπως να δούμε ποιοι χρήστες είναι online και ποιοι όχι; 2.Στο nokia camera δε δουλεύει η υπηρεσία τοποθεσίας (δλδ δε δείχνει με στίγμα gps που βγήκε η φωτογραφία).Ξέρουμε αν αλλάζει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 1.Παιδιά στο viber μπορούμε κάπως να δούμε ποιοι χρήστες είναι online και ποιοι όχι; 2.Στο nokia camera δε δουλεύει η υπηρεσία τοποθεσίας (δλδ δε δείχνει με στίγμα gps που βγήκε η φωτογραφία).Ξέρουμε αν αλλάζει αυτό; 1. Όχι 2. Νομίζω υπάρχει εφαρμογή που μεταξύ άλλων πληροφοριών έχει και αυτη που ζητάς. Αν και νομίζω πως και η Nokia camera το κάνει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkan Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 2. Νομίζω υπάρχει εφαρμογή που μεταξύ άλλων πληροφοριών έχει και αυτη που ζητάς. Αν και νομίζω πως και η Nokia camera το κάνει. Εγώ χρησιμοποιώ το Phototag Παράθεση Gkan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 1. Εχω στις επαφες "συνδεση πολλαπλων προφιλ" δηλ, σε ενα ονομα μου βγαζει αν υπαρχουν κινητα, ημεηλ, κλπ απο 2 ή 3 λογ/μους συγχρονισμου. Πως μπορω να επιλεξω απο ποιον λογ/μο θα μου δειχνει το όνομα της επαφης και την φωτο? Διοτι αλλού ειναι στα ελληνικα, αλλου στα αγγλικα και θα τ αηθελα συμμαζεμενα, και οι φωτο επισης αν ειναι πανω από μια! 2. Η σιγαση με το γυρισμα της συσκευης εξακολουθει να μην λειτουργει κ εχω ενεργ/σει την "αναστροφη για σιγαση" 3. Το ημερολογιο δεν συγχρονιστηκε πληρως, αλλες υπενθυμίσεις τις πέρασε και αλλες οχι (απο android) Ευχαριστώ! Μα που πήγαν όλοι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μα που πήγαν όλοι??? 1. Θα ανοίξεις την επαφή που θέλεις να κρατήσει το ονομα (πχ επαφή τηλεφώνου) και μετά θα προσθέσεις τις άλλες (πχ fb, twitter κλπ). Παρ όλα αυτά, στην αναζήτηση θα εμφανίζει όλες τις ονομασίες (ελληνικά, αγγλικά, fd κλπ). Για φωτογραφία νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Σου εμφανίζει την τελευταία που έβαλε η επαφή (συνήθως fb μιας και αυτη ανανεώνουμε συχνότερα...) 2. Το γύρισες κατά την διάρκεια που καλεί και δεν σίγησε? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Παιδες αυτη η εφαρμογή με στατιστικά για την κατανάλωση ειναι οκ ή εχετε παρατηρησει οτι τρωει περισσοτερη μπαταρια αποτι πριν; http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/battery/c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Παιδες αυτη η εφαρμογή με στατιστικά για την κατανάλωση ειναι οκ ή εχετε παρατηρησει οτι τρωει περισσοτερη μπαταρια αποτι πριν; http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/battery/c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb Την είχα παλιά. Θεωρητικά όλες καταναλώνουν μπαταρία... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλησπέρα. Είχε αναφερθεί παλαιότερα μια εφαρμογή, μέσω της οποίας βλέπουμε τα στοιχεία της κάθε φωτογραφίας, στην Έκθεση. Ξέρετε ποια είναι; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλησπέρα. Είχε αναφερθεί παλαιότερα μια εφαρμογή, μέσω της οποίας βλέπουμε τα στοιχεία της κάθε φωτογραφίας, στην Έκθεση. Ξέρετε ποια είναι; Εγω χρησιμοποιω το Picture Info για αυτο τον σκοπο. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Χρονια πολλα σε ολους. Να ρωτησω κατι βρε παιδια;;;πως γινεται να ακουω streamming ενα ραδιοφωνικο σταθμο μεσα απο την σελιδα του με ενα iphone και με ενα 625 lumia να μην μπορω;;;;σκαι για παραδειγμα ακουω απο την ιστοσελιδα του (iphone 5) και με το 625 δεν γινεται με τιποτα;;;;πρεπει να κανω κατι;;;να κατεβασω καμια εφαρμογη;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Χρονια πολλα σε ολους. Να ρωτησω κατι βρε παιδια;;;πως γινεται να ακουω streamming ενα ραδιοφωνικο σταθμο μεσα απο την σελιδα του με ενα iphone και με ενα 625 lumia να μην μπορω;;;;σκαι για παραδειγμα ακουω απο την ιστοσελιδα του (iphone 5) και με το 625 δεν γινεται με τιποτα;;;;πρεπει να κανω κατι;;;να κατεβασω καμια εφαρμογη;;;; αυτό δεν το γνωρίζω, γιατί όμως δεν βάζεις μια εφαρμογή ράδιο (όπως tuneinradio) ώστε να είσαι οκ και να εχεις και περισσότερες επιλογές σταθμών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Εγω χρησιμοποιω το Picture Info για αυτο τον σκοπο. Ωραία εφαρμογή. Thanks. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Η εφαρμογη εορτες μετα την τελευταια ενημερωση κρασαρει μετα απο 5 δευτερα, το κανει και σε αλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Η εφαρμογη εορτες μετα την τελευταια ενημερωση κρασαρει μετα απο 5 δευτερα, το κανει και σε αλλους; Την κατεβασα πριν λιγο κανενα προβλημα μεχρι στιγμης (ascend w1) ...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Την κατεβασα πριν λιγο κανενα προβλημα μεχρι στιγμης (ascend w1) ...:confused: ουτε σε εμενα το κάνει (lumia 920 GDR3) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 θυμαται κανενας μετα απο ποιον αριθμο εφαρμογων τις δειχνει αλφαβητικα στο μενου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts