Jump to content

gkan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gkan

  1. Το τρελό είναι ότι ακριβώς τον δικό σου οδηγό και αρχεία έτρεξα για να περάσω την Ελληνική. Τον είχα σταμπάρει και μόλις έκανα unlock καρφί στο post #35. ;) Οπότε θα ξαναπεράσω το TWRP και αν κάνει τα ίδια θα περάσω του XDA. Ευχαριστώ πάντως και για τον οδηγό και για την απάντηση όπως και όλα τα μέλη.
  2. Καλημέρα, Για την ιστορία να πω ότι το παρέλαβα από το EU Warehouse του Vickmall μέσα σε 47 ώρες και 50 λεπτά από την πληρωμή. :D Τώρα έχω ένα πρόβλημα με το πέρασμα της Ελληνικής Dev αλλά και Stable μέσω ΤWRP και θέλω λίγη βοήθεια. Να σημειώσω εδώ ότι πριν είχα το Note 4G και το Note 2 οπότε έχω εμπειρία από ΤWRP, φλασάρισμα MIUI κ.λ.π. Με το που μου ήρθε (με την multi) πέρασα στη Global Stable και περίμενα την έγκριση για ξεκλείδωμα του Bootloader. Τη Δευτέρα μου ήρθε το ΟΚ και προσπάθησα να το κάνω unlock με τη Global Stable αλλά τίποτα οπότε πέρασα China Dev και με την πρώτη προσπάθεια ξεκλείδωσε και ακολουθώντας τον γνωστό οδηγό της Ελληνικής Κοινότητας πέρασα την Ελληνική Stable. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω και την Ελληνική Dev για λίγες μέρες με σκοπό να δω με ποια τελικά θα στήσω το κινητό το Πάσχα που θα έχω χρόνο. Περνάω την Dev στην SD πάω TWRP και κάνω όλα τα Wipe (όλα όμως και Data και Internal εκτός από SD Card και OTG) για να καθαρίσει το τηλέφωνο αφού θα άλλαζα από Stable σε Dev και πάω να κάνω install το .ZIP της Dev. Τώρα λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα που το κάνει και με τη Dev και τη Stable. Όταν κάνω όλα τα Wipes και μετά install τη MIUI μου βγάζει με κόκκινα γράμματα ένα Error 7 με επεξήγηση ότι δεν μπορεί να αντιγράψει το φάκελο system στο /system και σταματάει το install. Όταν κάνω απλά Factory Reset και προσπαθώ να ξανακάνω Install την MIUI η απλά την περνάω ξανά μετά το error, τότε όλα μια χαρά και το κινητό ανοίγει κανονικά. Το θέμα είναι ότι μέσα μου με τρώει αυτό το error 7 που βγάζει και δεν εμπιστεύομαι να στήσω το τηλέφωνο και να μου βγάλει κάτι αργότερα. Αν κάποιος μπορεί να καταλάβει τι γίνεται και να βοηθήσει. Τέλος επωδή στο σημείο που είναι το γραφείο μου δεν έχω καθόλου καλό σήμα και από τις 3 εταιρίες κινητής να πω ότι με την Ελληνική miui είμαι λίγο καλύτερα σε σχέση με ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  3. Λογικά αν κατάλαβα καλά πρέπει να είναι Ρυθμίσεις - >Εφαρμογές Συστήματος -> Ρυθμίσεις και εκεί λέει προκαθορισμένη λειτουργία και προκαθορισμένος χρόνος υπενθύμισης.
  4. Έχω δοκιμάσει με 2-3 usb και τα είδε κανονικά.
  5. 2,83mb :cool: Το εγκατέστησα και "άκουσα" διαφορά. Ακόμα και ο ήχος που κάνει όταν κλειδώνει η οθόνη είναι πολύ καλύτερος. :)
  6. Πάντα από Recovery και μάλιστα για Asop η Deer ή sMIUI μόνο από το twrp recovery και όχι από το stock. Από update κάνουμε μόνο update την Dev όταν βγει η νεότερη έκδοση (κάθε εβδομάδα).
  7. Βγήκε η King Deer που είναι βασισμένη στη stable. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις και να φλασάρεις και το SuperSu για να έχεις root. Link για King Deer
  8. Με full wipes «πας όπου θες» :wink: Το ίδιο είναι και από Dev σε stable, από Dev σε asop, από asop σε άλλη asop κ.λ.π.
  9. Ακριβώς την ίδια άποψη έχω και εγώ. Έχω δοκιμάσει και εγώ μερικές Aosp αλλά δεν με εντυπωσίασαν όλα και κάποιο θεματάκι θα είχαν. Τώρα φοράω την Deer v2 η οποία είναι miui αλλά πειραγμένη με βελτιώσεις. Ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Επίσης ο τύπος που έχει βγάλει την Deer θα βγάλει σε λίγο και την King Deer που ουσιαστικά θα είναι η stable. Έχει κάνει πολλές βελτιώσεις και το βλέπω στη λειτουργία της συσκευής γενικά. Αν σταματήσει την υποστήριξη και τις αναβαθμίσεις θα επανέλθω σε Dev Ελληνική.
  10. Ειδικά για το δικό μας κινητό κάνουμε κανονικά μέσω update. Απο Recovery κάνουν άλλα κινητά της xiaomi. Οι δικές μας rom συνεχίζουν να έχουν TWRP Recovery. Οπότε : 1. Download τη rom 2. Update 3. Enjoy
  11. Τελικά έχω 4 ώρες οθόνη στο 22% η μπαταρία με την sASOP και μνήμη 1Gb free οταν κλείνω ότι έχω ενεργό. Με 7-8 εφαρμογές ανοικτές και παρά το γεγονός ότι είναι χρονισμένο στα 1,5 Mhz δεν κατάλαβα διαφορά στην απόδοση του τηλεφώνου.
  12. Σχετικά με τη κάμερα είδα ότι η πίσω κάμερα πάει μέχρι τα 9,5Mp και η μπροστά μέχρι τα 4Mp. Σαν ρυθμίσεις έχει πολύ περισσότερες από τη stock της MIUI και αν παίξεις λίγο… Πάντος στις λίγες φώτο που έχω βγάλει μέχρι τώρα δεν είδα τέτοια διαφορά στη ποιότητα που να είναι άξιο λόγου (άλλωστε ξέρουμε ότι το κινητό δεν έχει και την καλύτερη κάμερα). Για το θέμα της διαχείρισης της μνήμης πες μου τη θες να δω??? Μετά απο επανεκίνηση 1,2Gb ελέυθερη μνήμη.
  13. Επειδή το κινητό είναι καινούργιο ακόμα είπα να «παίξω» λίγο με διάφορες rom και να καταλήξω σε λίγους μήνες ποια θα στήσω οριστικά. Έτσι μετά από την MIUI έβαλα εχθές το απόγευμα την sAOSP από εδώ. Πολύ εύκολη η εγκατάσταση ειδικά με τη custom recovery (ΤWRP). Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο τύπος και έχει προσθέσει πολλά χρίσμα πραγματάκια εκτός από gapps και υποστήριξη Ελληνικών (Dolby Atmos audio, GravityBox και άλλα) Επίσης έχει κατεβάσει τη συχνότητα του επεξεργαστή στα 1,5Mhz και έχει προσθέσει 512Mb swap. Σε εφαρμογές και παιχνίδια που το δοκίμασα δεν είδα διαφορά. Ελεύθερη μνήμη 1Gb. Από μπαταρία, μετά από πλήρη φόρτιση έχω αυτή τη στιγμή 80% με 1 ώρα οθόνη (B/T και Wifi μόνιμα ανοικτά) οπότε πάμε για 4,5 με 5 ώρες. Πάντος το GravityBox είναι όλα τα λεφτά. Θα επανέλθω…
  14. Οι stable πλέον δεν θα είναι root. Προσοχή αν την επιλέξει κάποιος.
  15. Αν έχει sd card καλό θα ήταν αν μπορείς να την βγάλεις για 1-2 μέρες να δεις αν συνεχίζει το θέμα με τη μπαταρία. (τουλάχιστον να εντοπίσουμε το πρόβλημα). Στο Redmi Νote 4G που είχα πριν μερικές φορές μετά από εγγραφή στην sd κολλούσε και έτρωγε για πλάκα όλη τη μπαταρία. Στο Redmi Note 2 δεν έχω βάλει ακόμα sd και δεν έχω κανένα θέμα.
  16. Τελικά όντος το πρόβλημα με το zoom το έχει όταν έχω το HDR ενεργό. Χωρίς HDR το zoom είναι μια χαρά. Πάει και αυτό. :D Επίσης εμένα Antutu 46331 το απλό με 5.9.18.
  17. Σήμερα παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί το zoom στη κάμερα. Έβγαλα μερικές φωτός χωρίς zoom και μετά που έκανα zoom σε ενα σημείο στο βάθος ενώ στην οθόνη φαινόταν κανονικά να εστιάζει στο σημείο που ήθελα όταν είδα τις φώτο ηταν όλες ίδιες χωρίς zoom. Έκανα ένα reboot και το ίδιο ακόμα και τώρα. Έχω το απλό με multi 5.9.18 και χρησιμοποίησα την default εφαρμογή της καμερας.
  18. Καλημέρα σε όλους. Μετά από μια πτώση μου έσπασε το tempered glass (ευτυχώς η οθόνη δεν έπαθε απολύτως τίποτα). Υπάρχει κάποιο κατάστημα Αθήνα για να αγοράσω άμεσα καινούργιο ή αν κάποιος έχει ένα tempered glass ή μία μεμβράνη να μου δώσει (να του την πληρώσω φυσικά). Είναι κρίμα να το έχω απροστάτευτο όλο το καλοκαίρι. Ευχαριστώ πολύ.
  19. Καλησπέρα, Μέσα σε μία εβδομάδα από την παραλαβή κατάφερα και έσπασα το τζαμάκι της πίσω κάμερας. :X Ξέρει κανένας τη μπορεί να γίνει??? Ευχαριστώ.
  20. Καλό μήνα σε ολους. Το περιμένω και εγώ απο vickmall... υπομονή. Να ρωτήσω σχετικά με τη δόνηση της συσκευής αν είναι δυνατή και αν το κεντρικό κουμπί λειτουργεί σαν notification για κλήσεις και μηνύματα. Τέλος αν μπορεί κάποιος να ανεβάσεις η να δώσει link για το manual... γιατί το forum το διαβάσαμε όλο... Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...