mr_47 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 ...αλλαγή πλεύσης από τη ΜS... ...πώς θα κρατήσουμε τα δωρεάν 30 GB μας στο one drive... http://www.windowscentral.com/onedrive-users-can-keep-their-free-15gb-storage Μου ήρθε και σε mail.. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Δεν μου συγχρονίζει το Yahoo μου! Καμιά βοήθεια; Μου βγάζει συνέχεια αυτό: http://i.imgur.com/FfhpMww.jpg Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Δεν μου συγχρονίζει το Yahoo μου! Καμιά βοήθεια; Μου βγάζει συνέχεια αυτό: http://i.imgur.com/FfhpMww.jpg Δοκίμασε να διαγράψεις τον λογαριασμό αυτό από τις ρυθμίσεις και να τον ξαναπεράσεις στη συσκευή σου. Ρυθμίσεις>email+λογαριασμοί και με παρατεταμένο κράτημα στον λογαριασμό που θέλεις θα σου εμφανίσει ένα μενού ώστε να επιλέξεις διαγραφή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλημεραα ,ειχαμε και ενα update για το κεντρο συσκευων που εγινε μικροεφαρμογες.Lumia 535 WP 8.1 Denim Update 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Δοκίμασε να διαγράψεις τον λογαριασμό αυτό από τις ρυθμίσεις και να τον ξαναπεράσεις στη συσκευή σου. Ρυθμίσεις>email+λογαριασμοί και με παρατεταμένο κράτημα στον λογαριασμό που θέλεις θα σου εμφανίσει ένα μενού ώστε να επιλέξεις διαγραφή. Ευχαριστώ! Πέτυχε!!! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Υπάρχει κάποιου είδους backup που να μπορούμε να ανακτήσουμε διαγεγραμμένα sms? Στα android θυμάμαι όλες οι κλήσεις και τα sms αποθηκεύονταν και στο gmail μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Υπάρχει κάποιου είδους backup που να μπορούμε να ανακτήσουμε διαγεγραμμένα sms? Στα android θυμάμαι όλες οι κλήσεις και τα sms αποθηκεύονταν και στο gmail μου. Εάν είχες κρατήσει κάποιο backup σαν συσκευή γενικά, ίσως και να υπάρχει. Δεν είμαι σίγουρος. Ρίξε μια ματια στο onedrive για μεγαλύτερη σιγουριά. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Για περάστε: Myphone Giveaway: Τρία κλειδιά για την εφαρμογή «Τσελεμεντές Χριστουγέννων»΅ :up: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 θελω να αλλαξω καρτα μνημης αλλα οταν βαζω την καινουρια μου δειχνει οτι δεν υπαρχουνε οι εφαρμογες που ειχαστην παλια.τι κανω λαθος;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Λογικό δεν είναι? Αφού οι εφαρμογές είναι στην παλιά... Ξανακατέβασε τες... Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ξανά στα παλιά λημέρια και θέτω ερωτήσεις με "φαγούρα" στο χέρι για νέες αγορές..... Ένα φεγγάρι ήμουν με Lumia 920 και αφού μου έκανε μια τεράστια νήλα με την διαχείριση της μπαταρίας του (Πάτρα Αθήνα καρφωμένο σε φορτιστή με ανοικτό το here drive και μόλις έφτασα στα δύσκολα - κέντρο Αθήνας- έσβησε από μπαταρία....) το πέταξα και ξαναγύρισα στο πολύ γνώριμο και βεβαίως σταθερότατo iOS. Καλά χρυσά τα μήλα αλλά πλέον η αναβάθμιση συσκευής πονάει πάρα πολύ. Έκανα και αναβάθμιση στον υπολογιστή και τα Windows 10 μου φαίνονται αξιολογότατα.... Η σκέψη ειναι η εξής: Πώληση το iPhone 6 και αγορά Windows phone. Ποιο όμως; Δεν θέλω να βάλω επιπλέον χρήματα, θέλω μεγάλη οθόνη (να ξεφορτωθώ και το iPad), θέλω να μην κολλάνε οι εφαρμογές, θέλω επαγγελματική χρήση, θέλω πολλαπλή διαχείριση λογαριασμών email, Α και βασικό.... HTML υπογραφή στο Mail μου... Το μέγεθος, όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο.... Σαφέστατα θέλω να φεύγω ήσυχος το πρωί και να μην σκέφτομαι προβλήματα μπαταρίας.... Α και μην ξεχάσω.... Να το κρατήσω τουλάχιστον 1-1,5 χρόνο και να δουλεύει αξιοπρεπέστατα και με όλες τις αναβαθμίσεις.... Που πάω λοιπόν; Μένω εδώ που είμαι ή προχωράω σε αγγελία; Και αν ναι, ποια συσκευή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ξανά στα παλιά λημέρια και θέτω ερωτήσεις με "φαγούρα" στο χέρι για νέες αγορές..... Ένα φεγγάρι ήμουν με Lumia 920 και αφού μου έκανε μια τεράστια νήλα με την διαχείριση της μπαταρίας του (Πάτρα Αθήνα καρφωμένο σε φορτιστή με ανοικτό το here drive και μόλις έφτασα στα δύσκολα - κέντρο Αθήνας- έσβησε από μπαταρία....) το πέταξα και ξαναγύρισα στο πολύ γνώριμο και βεβαίως σταθερότατo iOS. Καλά χρυσά τα μήλα αλλά πλέον η αναβάθμιση συσκευής πονάει πάρα πολύ. Έκανα και αναβάθμιση στον υπολογιστή και τα Windows 10 μου φαίνονται αξιολογότατα.... Η σκέψη ειναι η εξής: Πώληση το iPhone 6 και αγορά Windows phone. Ποιο όμως; Δεν θέλω να βάλω επιπλέον χρήματα, θέλω μεγάλη οθόνη (να ξεφορτωθώ και το iPad), θέλω να μην κολλάνε οι εφαρμογές, θέλω επαγγελματική χρήση, θέλω πολλαπλή διαχείριση λογαριασμών email, Α και βασικό.... HTML υπογραφή στο Mail μου... Το μέγεθος, όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο.... Σαφέστατα θέλω να φεύγω ήσυχος το πρωί και να μην σκέφτομαι προβλήματα μπαταρίας.... Α και μην ξεχάσω.... Να το κρατήσω τουλάχιστον 1-1,5 χρόνο και να δουλεύει αξιοπρεπέστατα και με όλες τις αναβαθμίσεις.... Που πάω λοιπόν; Μένω εδώ που είμαι ή προχωράω σε αγγελία; Και αν ναι, ποια συσκευή ; Lumia 950xl αλλά θα περιμένεις λίγο ώστε να πέσει η τιμή του. Μόλις κυκλοφόρησε και είναι ακόμη ψηλά. Βέβαια όσο περιμένεις θα πέφτει η τιμή του iPhone 6 αλλά η τιμή του 950 θα πέσει περισσότερο νομίζω Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ξανά στα παλιά λημέρια και θέτω ερωτήσεις με "φαγούρα" στο χέρι για νέες αγορές..... Ένα φεγγάρι ήμουν με Lumia 920 και αφού μου έκανε μια τεράστια νήλα με την διαχείριση της μπαταρίας του (Πάτρα Αθήνα καρφωμένο σε φορτιστή με ανοικτό το here drive και μόλις έφτασα στα δύσκολα - κέντρο Αθήνας- έσβησε από μπαταρία....) το πέταξα και ξαναγύρισα στο πολύ γνώριμο και βεβαίως σταθερότατo iOS. Καλά χρυσά τα μήλα αλλά πλέον η αναβάθμιση συσκευής πονάει πάρα πολύ. Έκανα και αναβάθμιση στον υπολογιστή και τα Windows 10 μου φαίνονται αξιολογότατα.... Η σκέψη ειναι η εξής: Πώληση το iPhone 6 και αγορά Windows phone. Ποιο όμως; Δεν θέλω να βάλω επιπλέον χρήματα, θέλω μεγάλη οθόνη (να ξεφορτωθώ και το iPad), θέλω να μην κολλάνε οι εφαρμογές, θέλω επαγγελματική χρήση, θέλω πολλαπλή διαχείριση λογαριασμών email, Α και βασικό.... HTML υπογραφή στο Mail μου... Το μέγεθος, όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο.... Σαφέστατα θέλω να φεύγω ήσυχος το πρωί και να μην σκέφτομαι προβλήματα μπαταρίας.... Α και μην ξεχάσω.... Να το κρατήσω τουλάχιστον 1-1,5 χρόνο και να δουλεύει αξιοπρεπέστατα και με όλες τις αναβαθμίσεις.... Που πάω λοιπόν; Μένω εδώ που είμαι ή προχωράω σε αγγελία; Και αν ναι, ποια συσκευή ; Γιατί δεν βλέπεις το 640XL. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 :!: Δεν είναι το κατάλληλο θέμα για αυτήν την συζήτηση :!: @Alexakisd απευθύνσου καλύτερα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 θελω να αλλαξω καρτα μνημης αλλα οταν βαζω την καινουρια μου δειχνει οτι δεν υπαρχουνε οι εφαρμογες που ειχαστην παλια.τι κανω λαθος;:( Λογικό δεν είναι? Αφού οι εφαρμογές είναι στην παλιά... Ξανακατέβασε τες... Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος... εχω μεταφερει τα αρχεια στην καινουρια φυσικα,τροπος εστω να παρω backup εφαρμογες και τα δεδομενα τους;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 εχω μεταφερει τα αρχεια στην καινουρια φυσικα,τροπος εστω να παρω backup εφαρμογες και τα δεδομενα τους;:( Δεν μπορείς να πάρεις back up εφαρμογές ή τα δεδομένα τους, γιατί είναι κρυπτογραφημένες. Δυστυχώς πρέπει να τις περάσεις μία μία. Επίσης μπορείς να τις μεταφέρεις από την παλιά στο τηλέφωνο, και μετά στην καινούργια κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Κάτι λιγότερο από μία ώρα έμεινε για το τέλος του διαγωνισμού μας Myphone Giveaway: Τρία κλειδιά για την εφαρμογή «Τσελεμεντές Χριστουγέννων»΅ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Κάτι λιγότερο από μία ώρα έμεινε για το τέλος του διαγωνισμού μας Myphone Giveaway: Τρία κλειδιά για την εφαρμογή «Τσελεμεντές Χριστουγέννων»΅ Δεν υπάρχει ένας mod να τον σταματήσει επιτέλους????:lol: :lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Δεν υπάρχει ένας mod να τον σταματήσει επιτέλους????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κλαμα Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μια απλή ερώτηση για την οποία δεν έχω καταφέρει να βρω απάντηση αλλά ρωτάω μήπως μου διεφεύγει κάτι: Μπορούμε όταν πατάμε παρατεταμένα ένα link για να ανοίξει νέο tab, το νέο tab να ανοίγει στο background και το active tab να παραμένει αυτό που βλέπουμε; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μια απλή ερώτηση για την οποία δεν έχω καταφέρει να βρω απάντηση αλλά ρωτάω μήπως μου διεφεύγει κάτι: Μπορούμε όταν πατάμε παρατεταμένα ένα link για να ανοίξει νέο tab, το νέο tab να ανοίγει στο background και το active tab να παραμένει αυτό που βλέπουμε; Στον ie δεν γίνεται. Δεν θυμάμαι αν γίνεται στον uc Γίνεται στο opera. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Για μία ακόμα φορά ο IE φάνηκε ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων. Μπήκα στο OneDrive για να λειτουργήσω ένα λογαριασμό που έχω για ανάκτηση back up και μόλις μπήκα στο φάκελο (150 αρχεία περίπου) φόρτωσε τις πρώτες σειρές και έμεινε εκεί. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, με πέταξε έξω και μόλις ξαναμπήκα είχε διαγράψει και άλλη μία καρτέλα που είχα ανοιχτή. Ξαναπροσπάθησα ακόμα μία φορά με το ίδιο αποτέλεσμα. Αφού έκανα soft reset, άνοιξε το φάκελο κανονικά και κατέβασα τα αρχεία που ήθελα και φαινόταν μια χαρά μέχρι που μπήκα YouTube. Αφού είδα 1-2 βιντεάκια μικρής διάρκειας (5-10 λεπτών), στο τρίτο, μόλις πάτησα να πάει λίγο πιο πίσω (σε σημείο που είχε φορτώσει και είχε αναπαράγει ήδη), κόλλησε τελείως και με ξαναπέταξε έξω! :down: Πραγματικά είναι κρίμα που η MSFT αποφάσισε να κάνει μία τόσο σημαντική εφαρμογή system app χωρίς ενημερώσεις και bug fixes. Ήταν ο λόγος που έκανα μετά από μια βδομάδα περίπου restart στο κινητό αλλά ως δια μαγείας, με το soft reset, έφτιαξαν κάπως και οι ειδοποιήσεις του WhatsApp (έγιναν ταχύτερες). Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα να υπήρχε βελτίωση, αλλά φαίνεται ότι τελικά και τα WP "μπουκώνουν" και θέλουν που και που την επανεκκίνησή τους. PS: Το app του OneDrive φόρτωνε κανονικά το βασικό λογαριασμό (περίπου 50 αρχεία), αλλά δεν την χρησιμοποίησα επειδή ζητούσε επιβεβαίωση με κωδικούς κτλ και δεν είχα το χρόνο να το κάνω. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Για μία ακόμα φορά ο IE φάνηκε ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων. Μπήκα στο OneDrive για να λειτουργήσω ένα λογαριασμό που έχω για ανάκτηση back up και μόλις μπήκα στο φάκελο (150 αρχεία περίπου) φόρτωσε τις πρώτες σειρές και έμεινε εκεί. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, με πέταξε έξω και μόλις ξαναμπήκα είχε διαγράψει και άλλη μία καρτέλα που είχα ανοιχτή. Ξαναπροσπάθησα ακόμα μία φορά με το ίδιο αποτέλεσμα. Αφού έκανα soft reset, άνοιξε το φάκελο κανονικά και κατέβασα τα αρχεία που ήθελα και φαινόταν μια χαρά μέχρι που μπήκα YouTube. Αφού είδα 1-2 βιντεάκια μικρής διάρκειας (5-10 λεπτών), στο τρίτο, μόλις πάτησα να πάει λίγο πιο πίσω (σε σημείο που είχε φορτώσει και είχε αναπαράγει ήδη), κόλλησε τελείως και με ξαναπέταξε έξω! :down: Κάτι έχεις κάνει στον IE σου.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Κάτι έχεις κάνει στον IE σου.. Ξέρει ότι δεν τον συμπαθώ. :p Ίσως είναι το μοναδικό WP που έχω που δεν του έχω κάνει τίποτα, ο IE μέχρι χθες με την καρτέλα του καλωσορίσματος των Lumia ξεκινούσε, μόνο κάποιες βασικές εφαρμογές έχω βάλει (WhatsApp, Viber, Fb etc) και τίποτα παραπάνω. Ειδικά τις τελευταίες μέρες που σκαλίζω συνέχεια το G4, έχει γίνει σαν σταθερό για κλήσεις και social και δεν βγαίνει εκτός σπιτιού. Αν ήταν κάτι ασήμαντο, δεν θα ήταν τίποτα ένα soft reset (άλλωστε από τα 8 έχω συνηθίσει 3 χρόνια τώρα), αλλά ήταν το μοναδικό που είχα και ευτυχώς που έφτιαξε. Έχω σε βίντεο τη στιγμή με το YouTube που είχε κολλήσει και δεν αντιδρούσε καθόλου, αλλά λόγω μπαταρίας, δεν τράβηξα μέχρι που έκλεισε. Αν καταφέρω και το ανεβάσω, θα βάλω λινκ. ;) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ξέρει ότι δεν τον συμπαθώ. :p Ίσως είναι το μοναδικό WP που έχω που δεν του έχω κάνει τίποτα, ο IE μέχρι χθες με την καρτέλα του καλωσορίσματος των Lumia ξεκινούσε, μόνο κάποιες βασικές εφαρμογές έχω βάλει (WhatsApp, Viber, Fb etc) και τίποτα παραπάνω. Ειδικά τις τελευταίες μέρες που σκαλίζω συνέχεια το G4, έχει γίνει σαν σταθερό για κλήσεις και social και δεν βγαίνει εκτός σπιτιού. Αν ήταν κάτι ασήμαντο, δεν θα ήταν τίποτα ένα soft reset (άλλωστε από τα 8 έχω συνηθίσει 3 χρόνια τώρα), αλλά ήταν το μοναδικό που είχα και ευτυχώς που έφτιαξε. Έχω σε βίντεο τη στιγμή με το YouTube που είχε κολλήσει και δεν αντιδρούσε καθόλου, αλλά λόγω μπαταρίας, δεν τράβηξα μέχρι που έκλεισε. Αν καταφέρω και το ανεβάσω, θα βάλω λινκ. ;) Έχουν επίγνωση τα smartphones μας. :p Θυμάμαι 1 και μοναδική φορά μου έχει παγώσει ο IE, αλλά ήταν (?) στο 0.facebook, με 3G (λέμε τώρα :lol: ), της wind. Θυμήσου αν είχες καλό σήμα, από Wi-Fi ή 3G. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts