Jump to content

giomour

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giomour

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

giomour's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. χθες το ενεργοποίησα και το απενεργοποίησα την ίδια ημέρα.έχω εταιρικό συμβόλαιο και ενώ έγινε κανονικά ενεργοποίηση δεν είχα αναμομονή κλήσεων και σε επικοινωνία μαζι τους,μου είπαν λόγω τεχνικών θεμάτων οτι ούτε σε εταιρικούς πελάτες δεν δουλεύει.όσoν αφορά τις συσκευές μου είπαν σε iphone 5s και μεταγενέστερα και σε κάποια huawei αν δεν κάνω λάθος ανέφερε την σειρά p.τέλος μου είπαν ότι σύντομα θα τρέξει σε samsung και επίσης θα προστεθεί το volte που το έχουν έτοιμο αλλά ακόμη κάνουν δοκιμές.
  2. Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό γιατί θα στείλω την συσκευή για επισκευή και θα έχω ένα 16 gb.αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να ενημερώσει.
  3. καλημέρα και καλή χρονιά εχω το τηλέφωνο εδω και 3 βδομάδες και 5 περίπου ημέρες πριν το ακουστικό άρχισε να ακούγεται σαν μπουκωμένο.το έχει πάθει κάποιος και πως διορθώνεται επειδή δεν θα ήθελα να το στείλω αντιπροσωπεία.
  4. Εχω παθει πλακα μπορει να κανει τρεις ωρες αναβαθμισεις!!!τωρα περναω την 6 ελπιζω να ειναι η τελευται.
  5. σήμερα παρέλαβα τώρα προσπαθώ να το στήσω.πάντως με το που το άνοιξα ανέβασε θερμοκρασία.προσπάθησα να περάσω τα αρχεία απο ενα huawei p9 lite μεσω nfc και τίποτα.καμια βοήθεια?
  6. ρωτησα και πριν μερες αλλα δεν απαντηθηκε.ενω με την μπαταρια ειμαι ικανοποιημενος αν το αφησω εκτος πριζας το βραδυ χανει παρα πολυ.χθες σε 8 ωρες εχασε 18% ειναι λογικο?
  7. Τριτη φορτιση στο κινητο και μεχρι στιγμής λίγο περίεργα τα πράγματα.στην πρώτη φόρτιση 1,5 ημερα με φουλ χρηση όπως μου πηγαινε και το 6s plus.δευτερη φορτιση μια μερα.σημερα ειναι η τριτη θα δειξει.αλλα εχω μια απορια το αφησα με 15% μπαταρία το βραδυ και μεσα σε 5 ωρες ειχε κλεισει,είναι λογικό?
  8. Παράγγειλα το κινητό και θέλω να του βάλω tempered glass.βρήκα αυτά έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο? http://www.e-shop.gr/tempered-glass-for-huawei-p9-lite-p-TEL.029531 http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-huawei-p9-lite-p-TEL.028137 http://www.e-shop.gr/x-one-tempered-glass-protector-lcd-for-huawei-p9-lite-9h-p-TEL.029542 http://www.e-shop.gr/setty-tempered-glass-huawei-p9-lite-p-TEL.028573
  9. Η διαφορά στην κάμερα ειναι μεγάλη;και επίσης απο αναβαθμίσεις πως θα παει το p9? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και μια ακόμα ερώτηση στο σκρουτζ βλέπω το p9 με 3gb σαν single sim και σαν dual sim.υπάρχει μοντέλο με μια σιμ η είναι λάθος γραμμένο?
  10. Χαίρετε ψάχνω συσκευή σε αυτήν τη κατηγορία τιμής και εχω καταλήξει σε αυτα τα δυο.με ενδιαφέρει κυρίως να μην εχει κολλήματα,μπαταρία,οθόνη και καμερα.με αυτή τη σειρά ποιο κινητό πιστεύεται ειναι καλύτερο;
  11. Μετα απο 3gs,4s,5s αποφασισα να παω στο plus λογω μπαταριας.αλλα δεν με εχει ικανοποιησει.δεν εχει τη σβελταδα των προηγουμενων μοντελων και εχω και δυο θεμετα που με ενοχλουν αρκετα.πολλες φορες οταν παω να ανοιξω την καμερα με κλειστη οθονη σερνοντας το εικονιδιο η καμερα ειναι σαν παγωμενη(ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω).και μονο οταν ειμαι στο μηχανακι και αυτο οχι παντα και παω να απαντησω σε κληση(ξερω οτι δεν πρεπει) το κινητο ειναι σαν κολλημενο και δεν μπορω να απαντησω.εχετε κατι να προτεινετε?
  12. ευχαριστώ πολύ νόμιζα είναι με τον 820.
  13. καλησπέρα επειδή είδα σε συγκριτικό αρκετά μεγάλη διαφορά στη μπαταρία στους δυο επεξεργαστές.ήθελα να μάθω αν υπάρχει στην ελλάδα με τον exynos και αν καλύπτεται απο εγγύηση?
×
×
  • Create New...