montoya_42 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Όταν σου βάζει αυτόματα κενό μετά από μία προτεινόμενη λέξη, απλά πατάς το σημείο στίξης που θες, και αυτό τοποθετείται αυτόματα μετά το τέλος της λέξης χωρίς να αφήνει κενό. Και εμένα με είχε μπερδέψει στην αρχή. Ναι κι εμένα με κούραζε αυτό μέχρι να καταλάβω πως μόνο στα γράμματα αφήνει κενό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tek Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Νομίζω πως το θέμα του κόμματος κκαι το που ακριβώς θα βρίσκεται είναι κάτι που έγκειται στην λεπτομέρεια της τελειότητας.... Δεν αφορά την λειτουργικότητα... Αν και σε εμένα εμένα καμιά φορά όταν επιλέγω την σωστή από τις λέξεις με το που την επιλέξω μου βάζει αυτόματα και τελεία μετά. Τέλος πάντων . Αυτό που λείπει είναι ένα ωραίο Τ-9 όπως είναι πχ στην λειτουργία πληκτρολόγησης της κλήσεις.... Να μην σκας με τ κουμπάκια και να κανεις άνετα την δουλειά σου. Ελπίζω να βγει κάποια εφαρμογή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Όντως το keyboard στα ελληνικά αντί να του βάλουν επιτέλους και 1 swipe το έκαναν χειρότερο πλέον. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Γιαυτό λέω εγώ ότι είναι λάθος που δεν αφήνουν άλλες εφαρμογές πληκτρολόγια. Να σου πω. Το βλέπω αλλιώς. Αφού δεν "αφήνουν" να υπάρχει κάποιο άλλο πληκτρολόγιο, το λάθος τους είναι που το ένα και μοναδικό δικό τους πληκτρολόγιο δεν είναι όσο πιο "τέλειο" γίνεται. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Να σου πω. Το βλέπω αλλιώς. Αφού δεν "αφήνουν" να υπάρχει κάποιο άλλο πληκτρολόγιο, το λάθος τους είναι που το ένα και μοναδικό δικό τους πληκτρολόγιο δεν είναι όσο πιο "τέλειο" γίνεται. Απλά συμβαίνει το παράδοξο να χαλάει αντί να βελτιώνεται. Στην αρχή ήταν άψογο. Μπορούσες να προσθέσεις λέξεις στο λεξικό ενω και η πρόβλεψη ήταν απίστευτα καλή. Στην πορεία χάσαμε την δυνατότητα να προσθέτουμε λέξεις (στα αγγλικά παρέμεινε). Τώρα αρχίζει να μειώνονται τα καταπληκτικά αποτελέσματα διόρθωσης/πρόβλεψης. Οχι κάτι τραγικό αλλά δεν μας συνήθισε η ms σε τέτοια φαινόμενα. Σχεδόν πάντα παίρνουμε βελτιώσεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δοκιμάζω, συνέχεια ολα αυτά που γράφετε. Αλλά είναι βολικά και άλλα όχι. Διαφωνώ με τον φίλο που λέει πως όλο αυτό το ζήτημα με το κόμμα και τα κενά είναι λεπτομέρεια. Όταν θέλεις να γράψεις σωστά, δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα που να ενοχλεί, ή πιο σωστά, να υπάρχουν όσο δυνατόν λιγότερα πράγματα να σε απασχολούν. Ακόμη και η Apple πλέον αφήνει άλλο πληκτρολόγιο να εγκατασταθεί στο αρτηριοσκληρωτικό λειτουργικό της. Αν MS δεν θέλει να το κάνει, είναι δικαίωμά της βέβαια, είναι υποχρέωσή της όμως να βελτιώσει το υπάρχων. Δυστυχώς δεν ξέρω πως ήταν στο παρελθόν για να κρίνω την διαφορά. Βλέπω πως αυτό πάσχει και θέλει βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δοκιμάζω, συνέχεια ολα αυτά που γράφετε. Αλλά είναι βολικά και άλλα όχι. Διαφωνώ με τον φίλο που λέει πως όλο αυτό το ζήτημα με το κόμμα και τα κενά είναι λεπτομέρεια. Όταν θέλεις να γράψεις σωστά, δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα που να ενοχλεί, ή πιο σωστά, να υπάρχουν όσο δυνατόν λιγότερα πράγματα να σε απασχολούν. Ακόμη και η Apple πλέον αφήνει άλλο πληκτρολόγιο να εγκατασταθεί στο αρτηριοσκληρωτικό λειτουργικό της. Αν MS δεν θέλει να το κάνει, είναι δικαίωμά της βέβαια, είναι υποχρέωσή της όμως να βελτιώσει το υπάρχων. Δυστυχώς δεν ξέρω πως ήταν στο παρελθόν για να κρίνω την διαφορά. Βλέπω πως αυτό πάσχει και θέλει βελτίωση. Εγω δεν έχω καταλάβει ακριβώς το πρόβλημά σου. Γραφεις μια λέξη, επιλέγεις μια από αυτές που σου προτείνει, φαίνεται να αφήνει κενό αλλά αν πατήσεις κόμμα θα δεις ότι το κολλάει στη λέξη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Απλά συμβαίνει το παράδοξο να χαλάει αντί να βελτιώνεται. Στην αρχή ήταν άψογο. Μπορούσες να προσθέσεις λέξεις στο λεξικό ενω και η πρόβλεψη ήταν απίστευτα καλή. Στην πορεία χάσαμε την δυνατότητα να προσθέτουμε λέξεις (στα αγγλικά παρέμεινε). Τώρα αρχίζει να μειώνονται τα καταπληκτικά αποτελέσματα διόρθωσης/πρόβλεψης. Οχι κάτι τραγικό αλλά δεν μας συνήθισε η ms σε τέτοια φαινόμενα. Σχεδόν πάντα παίρνουμε βελτιώσεις. Αυτό ακριβώς. Δεν είναι ότι το άφησαν ως είχε. Το χάλασαν. Περιμένω μήπως με τους drivers της Denim διορθωθούν αυτά τα μικροπροβλήματα, αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες. Βασικά, αυτά που μου λείπουν είναι η διάρκεια μπαταρίας του ακριβώς προηγούμενου update, το swipe στα Ελληνικά και να φτιάξουν το πληκτρολόγιο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Αυτό ακριβώς. Δεν είναι ότι το άφησαν ως είχε. Το χάλασαν. Περιμένω μήπως με τους drivers της Denim διορθωθούν αυτά τα μικροπροβλήματα, αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες. Βασικά, αυτά που μου λείπουν είναι η διάρκεια μπαταρίας του ακριβώς προηγούμενου update, το swipe στα Ελληνικά και να φτιάξουν το πληκτρολόγιο. Εγω δεν θα έλεγα πως θέλω πληκτρολόγιο. Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα. Απλά με χαλάει που ήταν σε ακόμα κάυτερα και εκεί θέλω νσ ξαναπάει. Οχι όμως πως έχει και πρόβλημα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγω δεν θα έλεγα πως θέλω πληκτρολόγιο. Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα. Απλά με χαλάει που ήταν σε ακόμα κάυτερα και εκεί θέλω νσ ξαναπάει. Οχι όμως πως έχει και πρόβλημα Ίσως δεν το έγραψα καλά. Κι εγώ θέλω να πάει εκεί που ήταν πριν, με + όμως το swipe. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγω δεν έχω καταλάβει ακριβώς το πρόβλημά σου. Γραφεις μια λέξη, επιλέγεις μια από αυτές που σου προτείνει, φαίνεται να αφήνει κενό αλλά αν πατήσεις κόμμα θα δεις ότι το κολλάει στη λέξη. ...και μετά πρέπει να πατήσεις space. Τέλως πάντων, φαίνεται πως μόνο εμένα πειράζει. Ίσως δεν το έγραψα καλά. Κι εγώ θέλω να πάει εκεί που ήταν πριν, με + όμως το swipe. Συμφωνώ για το swipe. Υπήρχε και το έβγαλαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Επαναφέρω ένα προπέρσινο θέμα, που αφορά τον ακήρυχτο πόλεμο των λειτουργικών για να μαθαίνουν και να θυμούνται όσοι θέλουν. Κάποια στιγμή η Microsoft έφτιαξε WP εφαρμογή δική της για το YouTube (χωρίς διαφημίσεις αρχικά, όπως πολλά third party apps), αφού δεν αξιωνόταν η Google. H Google προσχηματικά ζήτησε να κατέβει η εφαρμογή από το WP STORE. http://www.theverge.com/2013/5/15/4334030/google-demands-microsoft-remove-youtube-windows-phone-app Google demands Microsoft remove YouTube Windows Phone app, cites lack of ads Tom Warren The Verge Microsoft updated its own YouTube application for Windows Phone just over a week ago and Google isn't impressed. The Verge has obtained a copy of a cease and desist letter that Google has sent to Microsoft recently, demanding that Microsoft "immediately withdraw this application from the Windows Phone Store and disable existing downloads of the application by Wednesday, May 22, 2013." Microsoft's YouTube app for Windows Phone appears to have taken Google by surprise. “Windows Phone app violates API use” Google's complaint centers on the lack of ads in Microsoft's YouTube app, something it claims is a direct violation of the terms and conditions of the company's YouTube API. The Verge has learned that Microsoft created the app without Google's consent with features that specifically prevent ads from playing. The lack of ads clearly hits Google's own revenues, but also those of its third-party content creators that are paid through the company's AdSense program. "Unfortunately, by blocking advertising and allowing downloads of videos, your application cuts off a valuable ongoing revenue source for creators, and causes harm to the thriving content ecosystem on YouTube," says Google's letter, addressed to Microsoft's Todd Brix. Microsoft has previously complained to the EU over Google's apparent refusal to let Windows Phone access YouTube metadata. While it initially seemed like both companies had reconciled their differences, that's clearly not the case. On stage at Google I/O today, CEO Larry Page detailed his take on technology's future, noting that industry negativity is holding back progress. Page told an audience member that "we struggle with people like Microsoft." “All the bickering means customers lose out” The relationship is clearly strained with campaigns like Scroogled, and the YouTube complaint is the latest in a set of issues between both companies. In December, Google announced its plans to drop Exchange ActiveSync support, a decision that left Microsoft sweating over its lack of the alternative CalDAV and CardDAV protocol support for Windows Phone. Despite this, it's clear the pair can work together on certain interperability. Just this week, Microsoft announced its plans to support Google Talk within Outlook.com, a change that's beneficial for consumers of both company's services. For now, it appears that Windows Phone YouTube users will have to utilize unofficial third-party apps or settle for Google's mobile web version. Until Microsoft and Google can collaborate without bickering, it's the customers of both companies that lose out. http://www.theverge.com/2013/5/15/4334956/microsoft-responds-to-youtube-windows-phone-takedown-notice Microsoft responds to YouTube demands, 'more than happy' to include ads if Google allows it Tom Warren The Verge Following Google's demands for Microsoft to remove its Windows Phone YouTube app, Microsoft has responded saying it's happy to include advertising. Google sent a cease and desist letter to Microsoft recently, with concerns that the Windows Phone YouTube app does not display ads. "We’d be more than happy to include advertising but need Google to provide us access to the necessary APIs," says a Microsoft spokesperson. Microsoft appears to want to rectify the situation, noting Google CEO Larry Page's comments at I/O today. "In light of Larry Page’s comments today calling for more interoperability and less negativity, we look forward to solving this matter together for our mutual customers." Microsoft recently released an update for its Windows Phone YouTube application to support sign-in, downloads, and a full YouTube experience. The application has been available for just over a week, but Google has demanded that it be removed by May 22nd for violating its YouTube API rules. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ίσως δεν το έγραψα καλά. Κι εγώ θέλω να πάει εκεί που ήταν πριν, με + όμως το swipe. Έτσι ακριβώς. Ειδικά το swipe σε τόσο μικρά keyboard αν ξέρεις να το δουλεύεις και το έχεις συνηθίσει σου λύνει τα χέρια κυριολεκτικά. Εγώ στα Android γράφω άνετα ότι θέλω με το 1 χέρι στο τσακ μπαμ και στο note και στο S5, ενώ στο 1020 τραβάω ζόρι όταν θέλω να γράψω κάτι γρήγορα με 1 χέρι ή είμαι έξω στο δρόμο και απαντώ σε sms. Αντιθέτως στα αγγλικά είναι πρώτο. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Συμφωνώ για το swipe. Υπήρχε και το έβγαλαν; Όχι. Δεν υπήρχε από την αρχή. Είναι κάτι που θα ήθελα να το δω. Έτσι ακριβώς. Ειδικά το swipe σε τόσο μικρά keyboard αν ξέρεις να το δουλεύεις και το έχεις συνηθίσει σου λύνει τα χέρια κυριολεκτικά. Εγώ στα Android γράφω άνετα ότι θέλω με το 1 χέρι στο τσακ μπαμ και στο note και στο S5, ενώ στο 1020 τραβάω ζόρι όταν θέλω να γράψω κάτι γρήγορα με 1 χέρι ή είμαι έξω στο δρόμο και απαντώ σε sms. Αντιθέτως στα αγγλικά είναι πρώτο. Ακριβώς. Το swipe είναι η επιστροφή της πληκτρολόγησης με το ένα χέρι. Επίσης, έχει και άλλα οφέλη, για τα δάχτυλα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Windows 10: Φωτογραφίες από την έκδοση για κινητά; Edited January 4, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ελπίζω να δούμε κάτι πολύ σοβαρότερο από την επιλογή για background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Και να μην δούμε κάτι άλλο από διαρροές, θα τα δούμε όλα στο event της MS στις 22 του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημέρα Η denim θα έχει την δυνατότητα να βάλουμε στα quick action του notification center να ανοίγουμε/κλείνουμε τα data ? Ευχαριστώ Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημέρα Η denim θα έχει την δυνατότητα να βάλουμε στα quick action του notification center να ανοίγουμε/κλείνουμε τα data ? Ευχαριστώ απο οσο γνωριζω ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Δε νομίζω να είναι διακόπτης on/off. Μάλλον πιο πολύ σαν το wifi θα είναι. Δηλαδή θα σε πετάει στο μενού των δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Δε νομίζω να είναι διακόπτης on/off. Μάλλον πιο πολύ σαν το wifi θα είναι. Δηλαδή θα σε πετάει στο μενού των δεδομένων. Όχι τα ανοιγοκλείνει έτσι...Δεν σε πετάει στο μενού.Το wifi σε πετάει στο μενού για να βλέπεις και τα διαθέσιμα δίκτυα στα δεδομένα δεν έχει ουσία αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdimitr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Δε νομίζω να είναι διακόπτης on/off. Μάλλον πιο πολύ σαν το wifi θα είναι. Δηλαδή θα σε πετάει στο μενού των δεδομένων. on/off διακόπτης είναι κανονικά. όσοι είχαμε developer preview το είχαμε καιρο. Εγώ flashara άλλη rom και έχω πλέον πάρει και την denim. υ.γ. το wifi λειτουργεί σαν on διακόπτης αλλά όχι σαν off δηλαδή αν είναι off πατώντας το ανοίγει ενώ αν είναι on σε πάει στο menu. στην αρχή με παραξένεψε αλλά έχει λογική γιατί πιο συχνά θες να διαλέξεις δίκτυο παρά να το κλείσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 on/off διακόπτης είναι κανονικά. όσοι είχαμε developer preview το είχαμε καιρο. Εγώ flashara άλλη rom και έχω πλέον πάρει και την denim. υ.γ. το wifi λειτουργεί σαν on διακόπτης αλλά όχι σαν off δηλαδή αν είναι off πατώντας το ανοίγει ενώ αν είναι on σε πάει στο menu. στην αρχή με παραξένεψε αλλά έχει λογική γιατί πιο συχνά θες να διαλέξεις δίκτυο παρά να το κλείσεις. Εγώ πάλι θα προτιμούσα να είναι και το off διακόπτης και αν ήθελα να πάω στο μενού του wi fi να το πατούσα παρατεταμένα. Όπως νομίζω γίνεται και στο android. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Έτσι έλεγα και εγώ αλλά τελικά είναι λογική επιλογή και αρκετά βολική. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Έτσι έλεγα και εγώ αλλά τελικά είναι λογική επιλογή και αρκετά βολική. Μικρό το κακό. Θα ήθελα πάντως συντόμευση για ίντερνετ μέσω κάρτας, υπάρχει άραγε κανένας τρόπος από 3rd party apps? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts