Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Χρησιμοποίησε το link αυτού του ποστ.

Thanks!

Βασικά δεν είναι και τρελό update ήδη τα έχεις τα περισσότερα από την cyan βλέπω πολύ βαρύττα στην καμερα όμως..

Για μένα το θέμα με την καταχώρηση static ip είναι καλό και δεν βλέπω να λύνεται πάλι, οι λέξεις που θές να προσθέτεις στο λεξιλόγιο, ποσοστό ενέργειας μπαταρίας χωρίς scroll, notification led και sms notifications χωρίς περιορισμό σε δευτερόλεπτα θα ταν καλά..

Με λαγκαρίσματα, υπερθέρμανη ταχύτητες τι να πω δεν είχα και κανένα θέμα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Για εφαρμογές δεν θα μιλήσω είναι πιο σύνθετο το θέμα (κυρίως των developers)

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσοι έχουν DP, να μην μπορούν να πάρουν τη Denim; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάπου μια απάντηση. Έχει άλλος παρόμοιο θέμα;

Lumia 525,Country variant, Denim 8.10.14219.341, 3058.50000.1425.0004

Δείτε κι εδώ: http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/wp8-availability-in-asia-pacific/

Αρχικά δεν μου είπες από τι χώρα είναι η ROM... Και δεύτερον το λινκ που παραθέτεις είναι από την Ασία... Της Ευρώπης είναι αυτό: http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αρχικά δεν μου είπες από τι χώρα είναι η ROM... Και δεύτερον το λινκ που παραθέτεις είναι από την Ασία... Της Ευρώπης είναι αυτό: http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Η ερώτηση είναι, ποιο είναι το product code?

Αν είναι 525, ή Ασιάτικο θα ναι ή Ρώσικο...

Ναι, sorry παίδες, είναι το 525 από Μαλαισία, RM-998 μοντέλο. Απλώς έβαλα το link που λέει ότι είναι διαθέσιμη η Denim για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Edited by katsiletra

Δεν μπορώ να βρω που είναι το μενού που επέλεγες ποιες εφαρμογές θα τρέχουν στο παρασκήνιο, πηγαίνω στα settings/applications και εκεί δεν υπάρχει πλέον το υπομενού block background data. Είναι κάπου αλλου και δεν θυμάμαι;

Δεν μπορώ να βρω που είναι το μενού που επέλεγες ποιες εφαρμογές θα τρέχουν στο παρασκήνιο, πηγαίνω στα settings/applications και εκεί δεν υπάρχει πλέον το υπομενού block background data. Είναι κάπου αλλου και δεν θυμάμαι;

Κοίτα στην οικονομία μπαταρίας.

Εγώ πάντως με την denim έχω 2-3 reboots τη μέρα..

και εγω..μαπα το καρπουζι...πως γυρναμε πισω?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Εκεί μπορώ να δω την κατανάλωση δεδομένων ή μπαταρίας της συσκευής. Υπήρχε όμως ένα μενού που όριζα εγώ ποιες εφαρμογές θα είναι αυτές. Έχω το 635 με cyan

Εκεί μπορώ να δω την κατανάλωση δεδομένων ή μπαταρίας της συσκευής. Υπήρχε όμως ένα μενού που όριζα εγώ ποιες εφαρμογές θα είναι αυτές. Έχω το 635 με cyan

Μπορείς και να ορίζεις εσυ ποιες θα τρέχουν στο παρασκήνιο εφόσον βέβαια προβλέπεται από την εφαρμογή.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

επειδη δεν εχω ψαξει τωρα τελευταια , βγηκε το νεο update "denim" ???

ειμαι χρηστης lumia 625 και απο ελεγχο ενημερωσεων δεν εχουμε κανενα νεο

επειδη δεν εχω ψαξει τωρα τελευταια , βγηκε το νεο update "denim" ???

ειμαι χρηστης lumia 625 και απο ελεγχο ενημερωσεων δεν εχουμε κανενα νεο

Βγαίνει σταδιακά!!Έχει βγει σε κάποιες χώρες και μοντέλα αλλά στα υπόλοιπα μάλλον πάμε για αρχές Γεναρη

Για έλεγχο δεδομένων όπως πχ στα android δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο δηλαδή;;;; ούτε κάποια έξτρα εφαρμογή που να μας εξυπηρετεί;;; εννοώ κάτι περισσότερο από που υπάρχει ήδη στο κεντικο μενού ως έλεγχος δεδομένων.......

Edited by tek

Για έλεγχο δεδομένων όπως πχ στα android δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο δηλαδή;;;; ούτε κάποια έξτρα εφαρμογή που να μας εξυπηρετεί;;; εννοώ κάτι περισσότερο από που υπάρχει ήδη στο κεντικο μενού ως έλεγχος δεδομένων.......

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με την εφαρμογή?

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με την εφαρμογή?

Πχ με την την εφαρμογή του κινητού πρέπει να ορισεις εσύ από πριν τις μέρες και τα μβ που είναι διαθέσιμα, ενώ θα ήταν πολύ λειτουργικό να είχες την επιλογή να βλέπεις την ημερήσια κατανάλωση δεδομένων ανά εφαρμογή ή την δυνατότητα επιλογής σε οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα επιθυμείς. Επίσης δεν είναι υπερβολή να κλικαρεις την εφαρμογή και μα σου δείχνει την κατανάλωση από την εγκατάσταση ως τώρα.... Χωρίς να ξέρω από προγραμματισμό φαντάζομαι ότι δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι πρώτος ούτε κάτι που είναι τρομακτικά δύσκολο.....

Πχ με την την εφαρμογή του κινητού πρέπει να ορισεις εσύ από πριν τις μέρες και τα μβ που είναι διαθέσιμα, ενώ θα ήταν πολύ λειτουργικό να είχες την επιλογή να βλέπεις την ημερήσια κατανάλωση δεδομένων ανά εφαρμογή ή την δυνατότητα επιλογής σε οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα επιθυμείς. Επίσης δεν είναι υπερβολή να κλικαρεις την εφαρμογή και μα σου δείχνει την κατανάλωση από την εγκατάσταση ως τώρα.... Χωρίς να ξέρω από προγραμματισμό φαντάζομαι ότι δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι πρώτος ούτε κάτι που είναι τρομακτικά δύσκολο.....

Πίστεψέ με δεν ξέρω κατά πόσο θα σου ήταν απαραίτητη μια τέτοια εφαρμογη γιατί τα WP8 καταναλώνουν πολύ λιγότερα MB σε σχέση με το android. Τα καλά να λέγονται;). Είχα το 920 πριν και ξέρω.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Πίστεψέ με δεν ξέρω κατά πόσο θα σου ήταν απαραίτητη μια τέτοια εφαρμογη γιατί τα WP8 καταναλώνουν πολύ λιγότερα MB σε σχέση με το android. Τα καλά να λέγονται;). Είχα το 920 πριν και ξέρω.

Ένας από τους λόγους που δεν έχω σα κύρια συσκευή το Windows Phone μου είναι ότι καταναλώνει περισσότερα mb από το ανδροειδές.

Ένας από τους λόγους που δεν έχω σα κύρια συσκευή το Windows Phone μου είναι ότι καταναλώνει περισσότερα mb από το ανδροειδές.

Μόνο σε σένα συμβαίνει αυτό. :P

Ειχαμε αυτη την συζητηση με εναν φιλο προσφατα που ηρθε στα wp και διαπιστωσαμε το αντιθετο..αισθητα λιγοτερα mb σε σχεση με το android.

Ειχαμε αυτη την συζητηση με εναν φιλο προσφατα που ηρθε στα wp και διαπιστωσαμε το αντιθετο..αισθητα λιγοτερα mb σε σχεση με το android.

Σε δυο περιπτωσεις τηλεφωνων, με διαφορετικο παροχο, αυτο που βλεπω ειναι το αντιθετο. Δεν γνωριζω αν παιζει ρολο η dev.pre εκδοση. Ισως φταιει αυτο.

Αυτές οι διαφορές είναι άξιες λόγου ή μιλάμε για μικρές διαφορές ελάχιστων mb/μηνα?

Κάνετε συγκρίσεις ίδιων χρήσεων ή στο περίπου?

Την κατανάλωση την βλέπετε στις σχετικές εφαρμογές ή στον παροχο? Ίσως υπάρχουν ελάχιστες αποκλίσεις.

Σε δυο περιπτωσεις τηλεφωνων, με διαφορετικο παροχο, αυτο που βλεπω ειναι το αντιθετο. Δεν γνωριζω αν παιζει ρολο η dev.pre εκδοση. Ισως φταιει αυτο.

Ούτε με DP έχω μεγάλη κατανάλωση mbs...

Huawei Nova 5T