Nikos751 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Εγώ πήρα χθες το Ativ S. Δε ξέρω αν έχει καλύτερες προοπτικές για αναβαθμίσεις η HTC (μιλώντας για το 8x), αλλά το Ativ S είναι πιστευω καλύτερο σαν συσκευή, αν κρίνεις από τη μπαταρία (αποσπώμενη, 2300mAH), την οθόνη (sAmoled για οσους τις προτιμουν, και 4,8') και την αντοχή στο χρόνο από άποψης φθοράς (ακούγεται πως ξεθωριάζει το rubber στο 8X). Είχα μια σύντομη συνομιλία μέσω chat με το support της Samsung όσο αφορά τη συγκεκριμένη συσκευή. Ρώτησα αν θα έχει παρομοίου επιπέδου υποστήριξη όπως τα άλλα Windows Phones στην αγορά, και είπε "βεβαίως". Αν και δε σημαίνει απαραίτητα κάτι, είναι καλό σημάδι. Για Nokia Lumia 920 δε συζητάω διότι είναι ακριβότερο αρκετά σε σχέση με αυτές τις δύο συσκευές. θα έχει λογικά καλή υποστήριξη για updates στο μέλλον και έχει και τα Nokia Apps που ακόμα για Ελλάδα δε τα έχουμε στις άλλες συσκευές. Όμως απο μπαταρία το AtiV S κερδίζει και το 920. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Εγώ πήρα χθες το Ativ S. Δε ξέρω αν έχει καλύτερες προοπτικές για αναβαθμίσεις η HTC (μιλώντας για το 8x), αλλά το Ativ S είναι πιστευω καλύτερο σαν συσκευή, αν κρίνεις από τη μπαταρία (αποσπώμενη, 2300mAH), την οθόνη (sAmoled για οσους τις προτιμουν, και 4,8') και την αντοχή στο χρόνο από άποψης φθοράς (ακούγεται πως ξεθωριάζει το rubber στο 8X). Είχα μια σύντομη συνομιλία μέσω chat με το support της Samsung όσο αφορά τη συγκεκριμένη συσκευή. Ρώτησα αν θα έχει παρομοίου επιπέδου υποστήριξη όπως τα άλλα Windows Phones στην αγορά, και είπε "βεβαίως". Αν και δε σημαίνει απαραίτητα κάτι, είναι καλό σημάδι. Για Nokia Lumia 920 δε συζητάω διότι είναι ακριβότερο αρκετά σε σχέση με αυτές τις δύο συσκευές. θα έχει λογικά καλή υποστήριξη για updates στο μέλλον και έχει και τα Nokia Apps που ακόμα για Ελλάδα δε τα έχουμε στις άλλες συσκευές. Όμως απο μπαταρία το AtiV S κερδίζει και το 920. Πολυ καλή η επιλογή σου. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να δώσει ευκαιρία στις εξίσου πολύ καλές επιλογές του ativ και του 8X( οι πρώτες φουρνιές είχανε πρόβλημα με αυτό που λες.Το δικό μου το έχω αγνό χωρίς θήκη και δεν έχω θέμα). Εύχομαι να το χαρείς. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Πολυ καλή η επιλογή σου. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να δώσει ευκαιρία στις εξίσου πολύ καλές επιλογές του ativ και του 8X( οι πρώτες φουρνιές είχανε πρόβλημα με αυτό που λες.Το δικό μου το έχω αγνό χωρίς θήκη και δεν έχω θέμα). Εύχομαι να το χαρείς. Και συ επίσης! Πιστεύω σιγά σιγά θα βγουν κι άλλες καλές εφαρμογές και θα βελτιωθούν οι υπάρχουσες. Άμεσα, ελπίζω σε καλύτερα free maps με οδηγιες (αμάξι/πεζός/ΜΜΜ), search σε μουσική και κανένα equalizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Η Νόκια ειναι πιο "κοντά" στην ms οπότε θα έλεγα να ξανασκεφτείς την επιλογή συσκευής.... το ativ s στα χρήματα του είναι απίστευτη προσφορά, θα πρέπει να τα δω απο κοντά σε σχέση με το 8x γιατί για να πω την αλήθεια ζορίζομαι με το L9 λόγω μεγέθους, ενώ το 8x φαντάζομαι θα είναι καλύτερο για το μέγεθος των χεριών μου, για το νοκια 820 δεν ξέρω με χαλάει και μόνο που σκέφτομαι το ποσο χάλια είναι οι διαστάσεις και το βάρος του και η χαμηλότερη ανάλυση οθόνης..... Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 το ativ s στα χρήματα του είναι απίστευτη προσφορά, θα πρέπει να τα δω απο κοντά σε σχέση με το 8x γιατί για να πω την αλήθεια ζορίζομαι με το L9 λόγω μεγέθους, ενώ το 8x φαντάζομαι θα είναι καλύτερο για το μέγεθος των χεριών μου, για το νοκια 820 δεν ξέρω με χαλάει και μόνο που σκέφτομαι το ποσο χάλια είναι οι διαστάσεις και το βάρος του και η χαμηλότερη ανάλυση οθόνης..... Για την ανάλυση θα σου έλεγα κι γω. Άλλο 217 ppi του 820 και άλλο τα 342 του HTC.;) http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4975&idPhone2=4968 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 το ativ s στα χρήματα του είναι απίστευτη προσφορά, θα πρέπει να τα δω απο κοντά σε σχέση με το 8x γιατί για να πω την αλήθεια ζορίζομαι με το L9 λόγω μεγέθους, ενώ το 8x φαντάζομαι θα είναι καλύτερο για το μέγεθος των χεριών μου, για το νοκια 820 δεν ξέρω με χαλάει και μόνο που σκέφτομαι το ποσο χάλια είναι οι διαστάσεις και το βάρος του και η χαμηλότερη ανάλυση οθόνης..... πραγματικά το ativ s ειναι σούπερ για την τιμή του. Υ.Γ. Δεν μειωνω καμία απο τις συσκευές. Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχουν πολλές αξιόλογες. Απλα τονίζω την στενή σχέση που έχουν Nokia και ms. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 To ativ ειναι απιθανη συσκευη ... Και ποσο μαλλον στην τιμη που ειναι τωρα .. Δεν γινεται συζητηση για το θεμα !!!! Αυτο που ειναι σιγουρο ομως ειναι οτι τα wp ειναι αποπαιδια για την Sammy ..!!! Και κατα την αποψη μου αυτο δυσκολα θα αλλαξει !!! Μετα απο τοσο καιρο εδωσε μια εφαρμογη για να μεταφερεις με ΒΤ φωτο απο android !!!!! Χαρτες της Νοκια θα εχουν ολοι. Turn by turn navigation ομως δεν θα εχουν !!!! Η Νοκια με την υποστηριξη σε εφαρμογες αλλα και τις συνεχεις αναβαθμισεις που κανει ειναι ενα σκαλι πανω απο ολους. Η HTC το παλευει καλα γιατι καταλαβε οτι το android ειναι αρενα για λιγους... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Δε νομίζω ότι η Samsung έχει τη windows phone πλατφόρμα τόσο στην ακρη ειδικά όσο περνάνε οι μήνες. Το ativ s είναι μέρος μιας σειράς προϊόντων προωθημενων για επαγγελματική χρήση και επίσης τα WP βρισκονται σε ανοδική φάση πλέον όσο κ αν αυτο δεν έχει φανεί στην αγορα. Έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των android και κάποια αρνητικα που επί το πλειστον θα διορθωθούν με μελλοντικά updates.Ειναι ποτέ θα το καταλάβει ο κόσμος μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Διαφωνώ με το πρώτο μιας και πιστεύω πως δεν συμφέρει την Sammy η αλλαγή του σκηνικού (άνοδος wp) αρα δεν θα συνδράμει στην προώθησή τους. "Πέταξε" μια συσκευη στην αγορα και τέλος... Μακάρι βεβαια να άλλαζε τακτική αλλά για την ώρα το αποκλείω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Διαφωνώ με το πρώτο μιας και πιστεύω πως δεν συμφέρει την Sammy η αλλαγή του σκηνικού (άνοδος wp) αρα δεν θα συνδράμει στην προώθησή τους. "Πέταξε" μια συσκευη στην αγορα και τέλος... Μακάρι βεβαια να άλλαζε τακτική αλλά για την ώρα το αποκλείω. Το οτι 'φοβαται' η σαμμυ να στηριξει το ativ για να μη ανεβουνε τα wph ειναι λιγο τραβηγμενο παραδειγμα μοντογια. Υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα σε ποσοστα παγκοσμιως στα δυο λειτουργικα που δε νομιζω να απειλειται απο ενα ativ!!! Ισα ισα την σαμμυ την συμφερει να πουλαει κομματια της. Εχει γινει εκτενεστερη αναφορα στο θεμα της υποστηριξης του συγκεκριμενου κινητου και οι περισσοτεροι με βαση το παρελθον νομιζουν οτι το εχει ηδη παρατημενο. Μη σας φανει παραξενο αν το προσεξει. Στη τελικη εσεις που υποστηριζεται το λειτουργικο,δε το λεω αρνητικα ουτε να πικαρω,θα πρεπει να ευχεστε να πουλαει και η htc και η σαμμυ και η huawei για να εδραιωθουν τα wph. Δεν αρκει μονο η νοκια. Υ.Γ: Η παρατηρηση μου ειναι μετριοπαθης μιας και με το λειτουργικο ειμαι ουδετερος και οχι hater οπως παλια ;·) Θελει ακομα πολλες προσθηκες για να κοντραρει τα αλλα δυο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Το οτι 'φοβαται' η σαμμυ να στηριξει το ativ για να μη ανεβουνε τα wph ειναι λιγο τραβηγμενο παραδειγμα μοντογια. Υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα σε ποσοστα παγκοσμιως στα δυο λειτουργικα που δε νομιζω να απειλειται απο ενα ativ!!! Ισα ισα την σαμμυ την συμφερει να πουλαει κομματια της. Εχει γινει εκτενεστερη αναφορα στο θεμα της υποστηριξης του συγκεκριμενου κινητου και οι περισσοτεροι με βαση το παρελθον νομιζουν οτι το εχει ηδη παρατημενο. Μη σας φανει παραξενο αν το προσεξει. Στη τελικη εσεις που υποστηριζεται το λειτουργικο,δε το λεω αρνητικα ουτε να πικαρω,θα πρεπει να ευχεστε να πουλαει και η htc και η σαμμυ και η huawei για να εδραιωθουν τα wph. Δεν αρκει μονο η νοκια. Υ.Γ: Η παρατηρηση μου ειναι μετριοπαθης μιας και με το λειτουργικο ειμαι ουδετερος και οχι hater οπως παλια ;·) Θελει ακομα πολλες προσθηκες για να κοντραρει τα αλλα δυο. Προσωπικά πάντα επικροτώ την προσθήκη νέων εταιριών στα wp. Ειναι όπως ακριβώς το είπες. Επίσης, μακάρι η Sammy να το έπαιρνε πιο ζεστά το θέμα. Αυτη τη στιγμή εχει την δυναμική να διπλασιασει σε μια νύχτα τα ποσοστά των wp (προς όφελος του ανταγωνισμού αρα όλων εμάς των καταναλωτών). Επιχειρηματικά όμως την συμφέρει? Εκεί που ειναι κυρίαρχος στο κυρίαρχο λειτουργικό, να ανακατέψει την τράπουλα??? Πιστεύω πως τον πρώτο (σε οτιδήποτε) τον συμφέρει η σταθερότητα της υπάρχουσας κατάστασης (που την έχει πρώτη) και όχι ένα πιθανό ανακάτεμα που θα την υποχρεώσει να κερδίσει απο την αρχη την πρωτιά (όχι πως δεν θα τα καταφέρει). Γνωμη μου και ίσως εσφαλμένη..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savkats Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Γεια σας Είμαι νέος στο χώρο των windows phone.Πρόσφατα αγόρασα ένα Lumia 620 και προσπαθώ να το μάθω. Έχω μερικά θεματάκια με τη σύνδεση στον υπολογιστή μου και το ανέβασμα των φωτογραφιών στο sky drive. 'Οσο και αν έχω ψάξει δεν έχω καταφέρει να ανεβάσω τις φωτο και να καταφέρω να δω τα αρχεία στην εξερεύνηση των windows. Έχω υπολογιστή με win 7 και έχω κατεβάσει την εφαρμογή που πρτείνει στο windowsphone.com.Μετά την εγκατάσταση και αφού έχει βρει το τηλέφωνο μου , εμφανίζει το μήνυμα "windows phone κλειδωμένο.Ξεκλειδώστε το τηλέφωνο σας για να δείτε τι υπάρχει σε αυτό".Τι κάνω λάθος ; Από το κατάστημα που το αγόρασα δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με τα wp8. 'Οσο αφορά το skydrive από τον υπολογιστή μου και από το τηλέφωνο βλέπω κάποιες φωτό που είχα ανεβάσει με το 5800 αλλά από το 620 δεν μπορώ να ανεβάσω τίποτα.Παίρνω συνέχεια το μήνυμα " Σφάλμα αποστολής.Δεν ήταν δυνατή η αποστολή.Δοκιμάστε ξανά." Θα εκτιμούσα όποια βοήθεια Edited July 8, 2013 by savkats Λάθος τοπικ.Το ξαναγράφω στο σωστό.Παρακαλώ διαγράψτε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Γεια σας Είμαι νέος στο χώρο των windows phone.Πρόσφατα αγόρασα ένα Lumia 620 και προσπαθώ να το μάθω. Έχω μερικά θεματάκια με τη σύνδεση στον υπολογιστή μου και το ανέβασμα των φωτογραφιών στο sky drive. 'Οσο και αν έχω ψάξει δεν έχω καταφέρει να ανεβάσω τις φωτο και να καταφέρω να δω τα αρχεία στην εξερεύνηση των windows. Έχω υπολογιστή με win 7 και έχω κατεβάσει την εφαρμογή που πρτείνει στο windowsphone.com.Μετά την εγκατάσταση και αφού έχει βρει το τηλέφωνο μου , εμφανίζει το μήνυμα "windows phone κλειδωμένο.Ξεκλειδώστε το τηλέφωνο σας για να δείτε τι υπάρχει σε αυτό".Τι κάνω λάθος ; Από το κατάστημα που το αγόρασα δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με τα wp8. 'Οσο αφορά το skydrive από τον υπολογιστή μου και από το τηλέφωνο βλέπω κάποιες φωτό που είχα ανεβάσει με το 5800 αλλά από το 620 δεν μπορώ να ανεβάσω τίποτα.Παίρνω συνέχεια το μήνυμα " Σφάλμα αποστολής.Δεν ήταν δυνατή η αποστολή.Δοκιμάστε ξανά." Θα εκτιμούσα όποια βοήθεια Πρώτα απ όλα δε χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα για να συνδεθείς με το pc. Απλα συνδέεις το usb και το βλέπεις σαν σκληρό. Για το SkyDrive, απλα πηγαίνεις στη φωτογραφία που θέλεις (ή τικαρεις περισσότερες) πατάς τις τρεις τελείες κάτω δεξιά και επιλέγεις το"αποθήκευση στο SkyDrive". Τι πιο απλό? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefpro Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Πώς μπορώ στoν Internet Explorer 10 να κάνω αποθήκευση των κωδικών πρόσβασης σε διάφορες σελίδες, ωστε να μην χρειάζεται να απομνημονεύω τους κωδικούς στο μυαλό μου(πραγμα αδύνατον); Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savkats Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Πρώτα απ όλα δε χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα για να συνδεθείς με το pc. Απλα συνδέεις το usb και το βλέπεις σαν σκληρό. Για το SkyDrive, απλα πηγαίνεις στη φωτογραφία που θέλεις (ή τικαρεις περισσότερες) πατάς τις τρεις τελείες κάτω δεξιά και επιλέγεις το"αποθήκευση στο SkyDrive". Τι πιο απλό? Αυτό θα έπρεπε να γίνεται αλλά δυστυχώς δεν...;Exω win7 στο pc και τη συσκευή την βλέπει στον υπολογιστή αλλά δεν δείχνει κανένα αρχείο ούτε καν αποθηκευτικό χώρο.Για αυτό το λόγο κατέβασα την εφαρμογή που προτείνει στο εν λόγο site.Για το skydrive έχω ήδη ενεργοποιημένη την αυτόματη αποστολή αλλά πάλι δεν... Όλα αυτά που γράφεις έχουν γίνει αλλά το αποτέλεσμα είναι τα μηνύματα που γράφω παραπάνω. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Αυτό θα έπρεπε να γίνεται αλλά δυστυχώς δεν...;Exω win7 στο pc και τη συσκευή την βλέπει στον υπολογιστή αλλά δεν δείχνει κανένα αρχείο ούτε καν αποθηκευτικό χώρο.Για αυτό το λόγο κατέβασα την εφαρμογή που προτείνει στο εν λόγο site.Για το skydrive έχω ήδη ενεργοποιημένη την αυτόματη αποστολή αλλά πάλι δεν... Όλα αυτά που γράφεις έχουν γίνει αλλά το αποτέλεσμα είναι τα μηνύματα που γράφω παραπάνω. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου Σύνδεσέ με αλλον υπολογιστή για να δεις αν φταίει το pc σου. Για το SkyDrive πρέπει να είναι θέμα του λογαριασμού σου. Τσέκαρέ τον παλι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ο φιλος θελει να πει οτι δεν υπαρχει μεσα στο μενου καπου που να σου λεει ποσα mb ειναι οι εικονες. ...του απαντησα οτι δεν υπαρχει. Προφανώς και μπορεις να δεις την ανάλυση απο την καμερα...υπέθεσα οτι ειναι αυτονόητο:) Ναι όμως δεν είναι μόνο για της φωτογραφίες που βγάζω, αλλά και για της φωτογραφίες που κατεβάζω ή μου στέλνουν! Γενικά δεν έχει το μενού των στοιχείων της φωτογραφίας! Δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να γίνει κάτι με κάποια αναβάθμιση του firmware ή με τα 8.1 που έρχονται! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ναι όμως δεν είναι μόνο για της φωτογραφίες που βγάζω, αλλά και για της φωτογραφίες που κατεβάζω ή μου στέλνουν! Γενικά δεν έχει το μενού των στοιχείων της φωτογραφίας! Δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να γίνει κάτι με κάποια αναβάθμιση του firmware ή με τα 8.1 που έρχονται! Αυτο ακριβως. Γι αυτο φωναζω και λεω: Ολοι αναμενουν-περιμενουν ενα update. -Κλασσικη ατακα- οσο αφορα το wph λειτουργικο. Η ευθυνη ειναι εξ ολοκληρου στη microsoft. Μακαρι τις ενημερωσεις να τις εδινε η νοκια ;·) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Χαρτες της Νοκια θα εχουν ολοι. Turn by turn navigation ομως δεν θα εχουν !!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4795160# Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savkats Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Σύνδεσέ με αλλον υπολογιστή για να δεις αν φταίει το pc σου. Για το SkyDrive πρέπει να είναι θέμα του λογαριασμού σου. Τσέκαρέ τον παλι. Ευχαριστώ.Θα τα τσεκάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ευχάριστα νέα! Η Microsoft ανακοίνωσε ότι αυξάνει την περίοδο υποστήριξης των WP8 από τους 18 στους 36 μήνες! Περισσότερα εδώ! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ευχάριστα νέα! Η Microsoft ανακοίνωσε ότι αυξάνει την περίοδο υποστήριξης των WP8 από τους 18 στους 36 μήνες! Περισσότερα εδώ! Ελπίζω αυτο να μη σημαίνει και ότι τωρινές windows phone 8 συσκευές δε θα πάρουν WP9 όταν βγει. ..Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ελπίζω αυτο να μη σημαίνει και ότι τωρινές windows phone 8 συσκευές δε θα πάρουν WP9 όταν βγει. ..Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ :confused: Συμφωνα με την Ms ολες οι wp8 συσκευες θα παρουν wp9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Συμφωνα με την Ms ολες οι wp8 συσκευες θα παρουν wp9 Νόμιζα ότι δεν ήταν κάτι επίσημο. Ωραία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ελπίζω μόνο να μην έχουν σκοπό να δώσουν τα WP9 μετά από 36 μήνες! :p Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts