Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, προκειται αμεσα να αγορασω smartphone και αν και εκτιμω αρκετα τo android, μαλλον κατεληξα στο συμπερασμα οτι για τη χρηση που θελω το κινητο τα WP8 θα με βολεψουν περισσοτερο. Το samsung ativ s ειναι πρωτο μεχρι στιγμης στη λιστα, και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:

1) Για WP8 ειναι μονοδρομος η νοκια απο τη στιγμη που δεν με ενδιαφερει η σουπερ ντουπερ καμερα του lumia920?

2)Λιγο ακυρο: Μιας και εχω κολλημα με ταινιες και δεν εχω tablet (ενας λογος που επιλεγω ativ s ειναι η οθονη), γινεται να εχω srt αρχεια και να τα βαζω στις ταινιες προκειμενου να βαζω υποτιτλους;

για το δευτερο δεν ξερω να σου απαντησω αλλα για το πρωτο...

ναι η Νοκια ειναι μονοδρομος γιατι ασχολειται πολυ σοβαρα με το λειτουργικο μιας και ειναι αυτο που θα την σωσει και εκτος απο πολλες αποκλειστικες εφαρμογες (ειναι πολυ καλες αλλα μπορεις να ζησεις και χωρις αυτες) εχει και φοβερη υποστιριξη με updates πχ τωρα τον ιουλιο περιμενουμε το Amber update που θα εχει πολλα καλουδια ενω η Samsung απλα πεταξε το λειτουργικο μεσα σε ενα κελυφος Gs3 και δεν την βλεπω να ασχολειται και πολυ

παντως το Ativ s ειναι πολυ καλη συσκευη στην τιμη που εχει φτασει αν δεν σε νοιαζουν οι εφαρμογες , οι χαρτες , το gps και το drive της Νοκια ειναι μια χαρα

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για το δευτερο δεν ξερω να σου απαντησω αλλα για το πρωτο...

ναι η Νοκια ειναι μονοδρομος γιατι ασχολειται πολυ σοβαρα με το λειτουργικο μιας και ειναι αυτο που θα την σωσει και εκτος απο πολλες αποκλειστικες εφαρμογες (ειναι πολυ καλες αλλα μπορεις να ζησεις και χωρις αυτες) εχει και φοβερη υποστιριξη με updates πχ τωρα τον ιουλιο περιμενουμε το Amber update που θα εχει πολλα καλουδια ενω η Samsung απλα πεταξε το λειτουργικο μεσα σε ενα κελυφος Gs3 και δεν την βλεπω να ασχολειται και πολυ

παντως το Ativ s ειναι πολυ καλη συσκευη στην τιμη που εχει φτασει αν δεν σε νοιαζουν οι εφαρμογες , οι χαρτες , το gps και το drive της Νοκια ειναι μια χαρα

Κάτσε γιατί είναι μονόδρομός; Εδώ τόσες φορές έχω διαβάσει για τις καλές συσκευές των htc ενώ και το ativ s δεν πάει πίσω! Πέρα απο το θέμα με την κάμερα.

Έχει να κάνει με τα εξτρά προγράμματα; και ποια και πόσα είναι τελικά αυτά; Νομίζω πχ τους HERE Maps τους παίρνουν όλες οι συσκευές. Γιατί όλοι, φαντάζομαι, πιστεύαμε οτι η MS θα ήταν δίκαιη προς όλους τους κατασκευαστές. Αλλιώς άθελα της έχει δημιουργήσει την νέμεση τον αλλων εταιριών. Και εντάξει δεν μπορεί να αναγκάσει την Νοκια να δώσει τα δημιουργήματα της στους αλλους αλλά και η λογική της MS προώθησε αυτήν την κατάσταση που βόλεψε πάνω απο όλους την MS. Τελικά τα updates ποιος τα δίνει; η MS ή η κάθε εταιρία ξεχωριστά; Δεν είναι και android δα για να πεις ότι πειράζουν τα WP8 για να τα δώσει η εταιρία αρα με ποια λογική λες πως είναι καλύτερη η Nokia με τα update?

Πάντως και εγώ σε NOkia θα εγκατέλειψα (διόρθωση- κατέληγα ήθελα να γράψω) αυτά παθαίνεις όταν απαντάς απο το Ν9 :P

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Το τελευταίο που έγραψες δεν το έπιασα.....

Όσο για τα άλλα, οι χάρτες δεν δουλεύουν ακόμη σε άλλες συσκευές εκτός απο Νόκια (στην Ελλάδα). Εκτός κι αν έχασα κάτι.

Τα update τα δίνει η ms αλλά η νοκια έσφαξε δυο λειτουργικά ώστε να έχει το κάτι παραπάνω στα wp..... Μην απαιτείς ισότητα.... Ούτε πχ το αλα Ν9 double tap που φέρνει το νέο update θα το χάριζε η Νόκια με το καλημέρα.

Nokia ρεεεεεεεεε....!!!!!!!!χαχαχα

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Οι χάρτες της νόκια μπορούν να κατέβουν μια χαρά και στο Ativ και στο htc.

Η πλοήγηση δε δουλεύει προς το παρών.

Καλησπερα, προκειται αμεσα να αγορασω smartphone και αν και εκτιμω αρκετα τo android, μαλλον κατεληξα στο συμπερασμα οτι για τη χρηση που θελω το κινητο τα WP8 θα με βολεψουν περισσοτερο. Το samsung ativ s ειναι πρωτο μεχρι στιγμης στη λιστα, και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:

1) Για WP8 ειναι μονοδρομος η νοκια απο τη στιγμη που δεν με ενδιαφερει η σουπερ ντουπερ καμερα του lumia920?

2)Λιγο ακυρο: Μιας και εχω κολλημα με ταινιες και δεν εχω tablet (ενας λογος που επιλεγω ativ s ειναι η οθονη), γινεται να εχω srt αρχεια και να τα βαζω στις ταινιες προκειμενου να βαζω υποτιτλους;

1)Επειδη εχω Ativ S και ειχα και Lumia 800 αν σε ενδιαφερει ενα πολυ δυνατο smartphone με λιγα λεφτα τσιμπα το. Αν καιγεσαι για τις εφαρμογες τις Nokia για την δουλεια σου μην το παιρνεις . Το κινητο φυσαει και κοντραρει ανετα οποιοδηποτε ανδροιδες στα κυβικα του .

2) Το προγραμμα που ψαχνεις λεγεται Format Factory σε μια αναζητηση στο google θα το βρεις . Ενσωματωνεις τους υποτιτλους στην ταινια,την προσαρμοζεις στην αναλυση του κινητου και το περνας σε mp4 στο τηλεφωνο.

Ελπιζω να βοηθησα

Ε ναι βρε. Αυτο εννοώ. Αυτο δεν είναι το "ζουμί"????

Καλησπερα παιδια. Κατοχος ενος Wp8 εδω και μερικες μερες αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος. Εχω προβλημα με τα Live tiles τα οποια ανανεόνονται με μεγαλη καθηστερηση η και καθολου και επισης η ενσωματομενη συνομιλια facebook αργει παρα πολυ τα παραλαβει νεα μυνηματα. Υπαρχει καποια λυση για αυτα τα θεματα?

Πες μας τι συσκευη εχεις και τι ακριβως εννοεις αργουν τα live tile να ανανεωθουν ?

Αν το εχεις ρυθμισει σωστα το ΦΒ δουλευει αψογα ... ειτε απο τα μνμ η απο την εφαρμογη του

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω έχω περάσει στο lumia 920 τον λογαριασμό facebook όλα καλά αλλα παρατήρησα ότι σήμερα δεν ανανεώνει τις photo από τις επαφές δηλαδή εδώ και κάτι μέρες κάτι γνωστη μου έχουν αλλάξει photo στο προφίλ ε αυτό δείχνει τις παλιές

Γιατί γίνετε αυτό τι μπορώ να κάνω???

Και κάτι ακόμα ποτε δεν με ειδοποιεί ότι έχω ειδοποίησης στο facebook αν δεν πάω εγώ δεν θα μου το πει ποτε στο live tiles ενώ η εφαρμογή facebook τις microsoft μια χαρά με ειδοποιεί

spacer.png

Τα nfc tags που είναι για android συσκευές μπορούν να είναι συμβατά και με wp? Έχω βρει στο ebay πολλά φθηνά αλλά τα περισσότερα είναι για android.

Τα nfc tags που είναι για android συσκευές μπορούν να είναι συμβατά και με wp? Έχω βρει στο ebay πολλά φθηνά αλλά τα περισσότερα είναι για android.

Αυτά που έχω δεί εγώ λένε ότι κάνουν για όλες τις συσκευές με NFC! Πχ αυτά εδώ.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Απ' ότι κατάλαβα θα πρέπει να είναι σε format NDEF για να είναι συμβατά με wp8.

Τα 10 έχουν 10 ευρώ.. καλά φαίνονται. Από Αγγλία μάλιστα οπότε έρχονται γρήγορα. :D

2 € το ενα δεν ειναι και ασχημα! Σε 4-6 μερες θα ειναι στα χερια σου! Μου εβαλες φιτιλιες τωρα! :P
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Σχετικά με τα nfc tag δεν κάνουν όλα παίζουν ρολο τι χωρητικότητα έχουν πχ μου έδωσε ένας φίλος κάτι xperia nfc tag και δεν έκαναν μου έβγαζε ότι για την συγκεκριμένη λειτουργία θέλει περισσότερα KB

spacer.png

@niotheros 1 ευρώ το 1 θέλεις να πεις! :)

@andreas443 τα περισσότερα είναι 1kb που απ' ότι φαίνεται είναι αρκετό. Μάλλον αυτό που δοκίμασες θα είχε μικρότερη χωρητικότητα.

Δυστυχώς μετά από λίγο ψάξιμο βλέπω ότι τα tags δεν είναι και πολύ πρακτικά για τα wp. Καταρχήν δεν μπορείς να ορίσεις σε ένα tag να κάνει παραπάνω από μία λειτουργίες. Πχ εγώ θέλω όταν βγαίνω από το σπίτι το tag να μου κλείνει το wifi, να μου ανοίγει τα δεδομένα, να ανεβάζει την ένταση στο 20 κλπ. Χρειάζομαι 3 tags για να κάνω αυτές τις τρεις λειτουργίες αλλά και πάλι θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν δίνεται επιλογή για αλλαγή της έντασης ήχου μέσω του tag.

Επίσης κάθε φορά που αγγίζεις το tag πρέπει να πατήσεις και επιβεβαίωση από το κινητό.

Κρίμα και είχα ψηθεί να πάρω.

πως μπορουμε να τους κατεβασουμε στο htc, και σε πιο προγραμμα πλοηγησης του θα λειτουργουν;

Αν και δεν εχω wp, δοκίμασα ένα 920 και έβγαλα μια φωτογραφία μ' αυτό! Όταν πηγα να δω την ανάλυση της φωτό και στα πόσα MB την έβγαλε, δεν μπόρεσα να το βρω με τίποτα! Ξέρει κάνεις πως γίνετε ή δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στα wp;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

πως μπορουμε να τους κατεβασουμε στο htc, και σε πιο προγραμμα πλοηγησης του θα λειτουργουν;

Αν αλλαξεις εθνικοτητα και αντι για Ελλαδα βαλεις Αμερικη η Αγγλια για παραδειγμα,ψαξε την εφαρμογη here maps και απλα κατεβασε την.

Πλοηγηση δεν υποστηριζει στην χωρα μας.

Αν και δεν εχω wp, δοκίμασα ένα 920 και έβγαλα μια φωτογραφία μ' αυτό! Όταν πηγα να δω την ανάλυση της φωτό και στα πόσα MB την έβγαλε, δεν μπόρεσα να το βρω με τίποτα! Ξέρει κάνεις πως γίνετε ή δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στα wp;

Σωστα.

Μπορεις να τις δεις απο το cloud χρησιμοποιωντας τον η/υ σου.

Σωστα.

Κάτι πιο άμεσο δεν υπάρχει δηλαδή;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Σωστα.

Μπροστά μου έχω το wph μου...

Δε βρίσκω κάτι.

Σωστα.

Μπροστά μου έχω το wph μου...

Δε βρίσκω κάτι.

Aν και δεν καταλαβαινω τι ρωτας θα προσπαθησω να απαντησω ...

Την αναλυση για τις φωτο την βλεπεις απο τις ρυθμισεις της καμερας

αυτη εδω ειναι μια εφαρμογή που σου δειχνει οτι πληροφορια υπαρχει για την φωτογραφια

http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/photo-info/75c1d064-e221-e011-854c-00237de2db9e

Aν και δεν καταλαβαινω τι ρωτας θα προσπαθησω να απαντησω ...

Την αναλυση για τις φωτο την βλεπεις απο τις ρυθμισεις της καμερας

αυτη εδω ειναι μια εφαρμογή που σου δειχνει οτι πληροφορια υπαρχει για την φωτογραφια

http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/photo-info/75c1d064-e221-e011-854c-00237de2db9e

Ο φιλος θελει να πει οτι δεν υπαρχει μεσα στο μενου καπου που να σου λεει ποσα mb ειναι οι εικονες.

...του απαντησα οτι δεν υπαρχει.

Προφανώς και μπορεις να δεις την ανάλυση απο την καμερα...υπέθεσα οτι ειναι αυτονόητο:)

χαίρεται παιδιά, ήθελα να ρωτήσω μερικά πραγματάκια για τα windows phone 8

πρώτα απ όλα να πω ότι είχα το samsung omnia 7 με το οποίο ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά μετά απο σχεδόν 2 χρόνια χρήσης όταν αποφάσισα να πάρω κάτι καινούριο είπα να δώσω στο android μια ευκαιρία,

Σκέφτομαι να ξαναπάω σε windows phone, μιας και οι τιμές στις συσκευές έχουν πέσει πάρα πολύ και πλέον μπορείς να αγοράσεις συσκευή η οποία ήταν φτιαγμένη με προδιαγραφές των 500 ευρώ στα 250 ευρώ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί τώρα με το lg optimus l9, επειδή δεν θέλω ποτέ να δίνω πάνω απο 250 ευρώ για συσκευή, βλέπω εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής.

Ένα πράγμα με ενοχλούσε κυρίως στα windows phone 7 η έλλειψη υποστήριξης σε απαραίτητες εφαρμογές, αυτές είναι

1. viber μπορείτε να κάνετε κλείσεις μέσω viber στα windows phone 8 ? αν σας πάρει κάποιος τηλέφωνο χτυπάει κανονικά αν είναι σε αναμονή το κινητό ? στα μηνύματα το ίδιο έρχονται?

2. whats App επίσης δουλεύει στο background ?

3. skype δουλεύει γενικά ?

4. navigation , υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα ?

θέλω πάρα πολύ να αγοράσω το htc 8x ή το samsung ativ s, και αν και ξέρω ότι την εμπειρία google now δεν πρόκειται να την έχω, γιατί πχ τώρα όταν είμαι στη δουλειά (Μόναχο) αν έχει κυκλοφοριακή συμφόρηση μου το λέει απο πριν και ξέρω και πηγαίνω απο άλλο δρόμο, αλλά δεν πειράζει ζω και χωρίς αυτό.... όπως και για τα notifications, αν και γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη φαντάζομαι ότι τα notifications είναι ακόμα μέσω των live tiles και κάποια εικονίδια στην οθόνη αναμονής...

χαίρεται παιδιά, ήθελα να ρωτήσω μερικά πραγματάκια για τα windows phone 8

πρώτα απ όλα να πω ότι είχα το samsung omnia 7 με το οποίο ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά μετά απο σχεδόν 2 χρόνια χρήσης όταν αποφάσισα να πάρω κάτι καινούριο είπα να δώσω στο android μια ευκαιρία,

Σκέφτομαι να ξαναπάω σε windows phone, μιας και οι τιμές στις συσκευές έχουν πέσει πάρα πολύ και πλέον μπορείς να αγοράσεις συσκευή η οποία ήταν φτιαγμένη με προδιαγραφές των 500 ευρώ στα 250 ευρώ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί τώρα με το lg optimus l9, επειδή δεν θέλω ποτέ να δίνω πάνω απο 250 ευρώ για συσκευή, βλέπω εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής.

Ένα πράγμα με ενοχλούσε κυρίως στα windows phone 7 η έλλειψη υποστήριξης σε απαραίτητες εφαρμογές, αυτές είναι

1. viber μπορείτε να κάνετε κλείσεις μέσω viber στα windows phone 8 ? αν σας πάρει κάποιος τηλέφωνο χτυπάει κανονικά αν είναι σε αναμονή το κινητό ? στα μηνύματα το ίδιο έρχονται?

2. whats App επίσης δουλεύει στο background ?

3. skype δουλεύει γενικά ?

4. navigation , υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα ?

θέλω πάρα πολύ να αγοράσω το htc 8x ή το samsung ativ s, και αν και ξέρω ότι την εμπειρία google now δεν πρόκειται να την έχω, γιατί πχ τώρα όταν είμαι στη δουλειά (Μόναχο) αν έχει κυκλοφοριακή συμφόρηση μου το λέει απο πριν και ξέρω και πηγαίνω απο άλλο δρόμο, αλλά δεν πειράζει ζω και χωρίς αυτό.... όπως και για τα notifications, αν και γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη φαντάζομαι ότι τα notifications είναι ακόμα μέσω των live tiles και κάποια εικονίδια στην οθόνη αναμονής...

Oλες οι εφαρμογες που ρωτας δουλευουν κανονικα στο background (και δεχεσαι κανονικα κλησεις και απο skype kai viber)

To navigation υπαρχουν τα Νοκια που ειναι πληρη στο θεμα και ολα τα ολα

που πρεπει να αγορασεις καποια απο τις εφαρμογες ..

Για την Γερμανια φανταζομαι θα ειναι πολυ πιο καλυτεροι οι χαρτες απο οτι στην Ελλαδα

Oλες οι εφαρμογες που ρωτας δουλευουν κανονικα στο background (και δεχεσαι κανονικα κλησεις και απο skype kai viber)

To navigation υπαρχουν τα Νοκια που ειναι πληρη στο θεμα και ολα τα ολα

που πρεπει να αγορασεις καποια απο τις εφαρμογες ..

Για την Γερμανια φανταζομαι θα ειναι πολυ πιο καλυτεροι οι χαρτες απο οτι στην Ελλαδα

σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις πληροφορίες, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρω το htc 8x :) αν και το νοκια 820 θα ήταν επίσης καλή επιλογή λόγω των χαρτών της νόκια

σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις πληροφορίες, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρω το htc 8x :) αν και το νοκια 820 θα ήταν επίσης καλή επιλογή λόγω των χαρτών της νόκια

Η Νόκια ειναι πιο "κοντά" στην ms οπότε θα έλεγα να ξανασκεφτείς την επιλογή συσκευής....