Metaladis Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Είναι εγγραφή για το App Studio, το οποίο είναι απολύτως δωρεάν και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μια εφαρμογή και να τη χρησιμοποιήσεις μόνο στο δικό σου κινητό. Δεν μπορείς να την ανεβάσεις στο store δηλαδή. Aυτό οκ, ναι..Δε θέλει καν εγγραφή (αν έχεις hotmail..):) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Συμφωνα με το WPCentral, η dev preview θα δοθεί στις 10 Απριλίου. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 αμα δωσουν OTG θα ειναι αριστη κινηση... Να ρωτήσω τι είναι το OTG ή είναι πολύ χαζή ερώτηση; Αν είναι εύκολο εξηγήστε και σε εμάς τους άσχετους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Να ρωτήσω τι είναι το OTG ή είναι πολύ χαζή ερώτηση; Αν είναι εύκολο εξηγήστε και σε εμάς τους άσχετους... Είναι αρχικά και σημαίνει On The Go: Πάνω σε κίνηση. Αν γίνει θα μπορούμε με ένα αντάπτορα, που από τη μία θα είναι microUSB και από την άλλη κανονικού μεγέθους USB, να συνδέουμε stickάκια απευθείας στη συσκευή μας. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 USB On The Go :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Είναι αρχικά και σημαίνει On The Go: Πάνω σε κίνηση. Αν γίνει θα μπορούμε με ένα αντάπτορα, που από τη μία θα είναι microUSB και από την άλλη κανονικού μεγέθους USB, να συνδέουμε stickάκια απευθείας στη συσκευή μας. Πολύ καλή και λεπτομερής απάντηση. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδιά, γεια σας. Η κοπέλα μου έχει ένα Lumia 720 και δεν μπορεί να φτιάξει δωμάτιο, ούτε να αποδεχτεί πρόσκλησή μου: όταν πάει να κάνει είτε το ένα είτε το άλλο, εκεί που βάζει τους κωδικούς και πατάει save για να μπει στο δωμάτιο, η οθόνη κάνει μια αλλαγή και επανέρχεται στο ίδιο (στην οθόνη με τους κωδικούς δηλαδή). Έχετε κάποια ιδέα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Είναι αρχικά και σημαίνει On The Go: Πάνω σε κίνηση. Αν γίνει θα μπορούμε με ένα αντάπτορα, που από τη μία θα είναι microUSB και από την άλλη κανονικού μεγέθους USB, να συνδέουμε stickάκια απευθείας στη συσκευή μας. OTG έχει και το Ν8 μου! Σε περίπτωση που πάρω συσκευή Lumia, θα ταιριάζει το καλώδιο; Θα περιμένω πρώτα φυσικά την επίσημη 8.1 να έρθει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 OTG έχει και το Ν8 μου! Σε περίπτωση που πάρω συσκευή Lumia, θα ταιριάζει το καλώδιο; Θα περιμένω πρώτα φυσικά την επίσημη 8.1 να έρθει! Ναι, αυτό είναι.... Όλοι όσοι είχαμε Ν8 είμαστε έτοιμοι για την αλλαγή :lol::lol::lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ναι, αυτό είναι.... Όλοι όσοι είχαμε Ν8 είμαστε έτοιμοι για την αλλαγή :lol::lol::lol: Όχι ρε γμτ και γω πούλησα και το OTG καλώδιο μαζί με τπο N8 μου ακριβώς γιατί ήξερα ότι δε λειτουργεί στο Lumia 920:mad::lol: Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Και εγώ το έδωσα πακέτο αλλά με πήρε η κοπέλα που της έδωσα το κινητό και μου είπε ότι το έκανε μπάνιο με ποτό και μάλλον γιοκ (που να καταλάβει την ιεροσυλία της :mad: :mad: )... Και της είπα να μου δώσει τα παρελκόμενα τουλάχιστον... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Και εγώ το έδωσα πακέτο αλλά με πήρε η κοπέλα που της έδωσα το κινητό και μου είπε ότι το έκανε μπάνιο με ποτό και μάλλον γιοκ (που να καταλάβει την ιεροσυλία της :mad: :mad: )... Και της είπα να μου δώσει τα παρελκόμενα τουλάχιστον... Ιεροσυλία δε λες τίποτα, κινητάρα από τα λίγα το N8, τρία χρόνια το καταευχαριστήθηκα. Με βαριά καρδιά το πούλησα αλλά χρειαζόμουν τα χρήματα για το 920. (οκ σταματάω τα νοσταλγικά off topic :p) Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδιά, γεια σας. Η κοπέλα μου έχει ένα Lumia 720 και δεν μπορεί να φτιάξει δωμάτιο, ούτε να αποδεχτεί πρόσκλησή μου: όταν πάει να κάνει είτε το ένα είτε το άλλο, εκεί που βάζει τους κωδικούς και πατάει save για να μπει στο δωμάτιο, η οθόνη κάνει μια αλλαγή και επανέρχεται στο ίδιο (στην οθόνη με τους κωδικούς δηλαδή). Έχετε κάποια ιδέα; Ευχαριστώ. Πιστεύω θα είναι καμια εξυπνάδα της Microsoft.. Να φανταστώ έχετε και οι 2 στα Ελληνικά τις συσκευές σας; OTG έχει και το Ν8 μου! Σε περίπτωση που πάρω συσκευή Lumia, θα ταιριάζει το καλώδιο; Θα περιμένω πρώτα φυσικά την επίσημη 8.1 να έρθει! Ε, ναι. Στη "βάση" τους, είναι ίδια τα καλώδια. Όπως και αυτά της σύνδεσης μέσω usb, για τον υπολογιστή. Ναι, αυτό είναι.... Όλοι όσοι είχαμε Ν8 είμαστε έτοιμοι για την αλλαγή :lol::lol::lol: Το έχω ακόμα.... :shifty: Και εγώ το έδωσα πακέτο αλλά με πήρε η κοπέλα που της έδωσα το κινητό και μου είπε ότι το έκανε μπάνιο με ποτό και μάλλον γιοκ (που να καταλάβει την ιεροσυλία της :mad: :mad: )... Και της είπα να μου δώσει τα παρελκόμενα τουλάχιστον... Πες της να μην ξαναπάρει Nokia. Από εδώ κι εμπρός, μόνο Samsung.... ( ναι, κακία είναι... :P ) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πιστεύω θα είναι καμια εξυπνάδα της Microsoft.. Να φανταστώ έχετε και οι 2 στα Ελληνικά τις συσκευές σας; /QUOTE] Η γλώσσα του κινητού, ναι. Τοποθεσία έχουμε UK. Αλλά δεν πρέπει να παίζει ρόλο, αφού ούτε μόνη της μπορεί να φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μόλις σήμερα είδα ότι μπορούμε πλέον στα μηνύματα Facebook με την εφαρμογή "μηνύματα" μπορούμε να στείλουμε φωτογραφίες, βίντεο κλπ..... Μέχρι τώρα μπορούσαμε να στειλουμε μόνο τοποθεσία. Τέλεια προσθήκη. Ποτέ έγινε??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μόλις σήμερα είδα ότι μπορούμε πλέον στα μηνύματα Facebook με την εφαρμογή "μηνύματα" μπορούμε να στείλουμε φωτογραφίες, βίντεο κλπ..... Μέχρι τώρα μπορούσαμε να στειλουμε μόνο τοποθεσία. Τέλεια προσθήκη. Ποτέ έγινε??? lol τώρα το πρόσεξα και εγώ . Δεν έχω ιδέα πότε έγινε γιατι χρησιμοποιώ πλέον το fb messenger ...... σχεδόν ψήνομαι να γυρίσω πίσω στο native messenger αλλα με κρατάνε πίσω τα group chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πιστεύω θα είναι καμια εξυπνάδα της Microsoft.. Να φανταστώ έχετε και οι 2 στα Ελληνικά τις συσκευές σας; /QUOTE] Η γλώσσα του κινητού, ναι. Τοποθεσία έχουμε UK. Αλλά δεν πρέπει να παίζει ρόλο, αφού ούτε μόνη της μπορεί να φτιάξει. Οι άλλες επιλογές στο γλώσσα+περιοχή; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Οι άλλες επιλογές στο γλώσσα+περιοχή; Μάλλον ίδιες θα είναι, δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα.. Λες να φταίει κάτι τέτοιο; Edited April 1, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Μάλλον ίδιες θα είναι, δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα.. Λες να φταίει κάτι τέτοιο; Το σκέφτομαι. Γιατί αυτές τις μέρες παίζω μεταξύ Αγγλικών και Ελληνικών ρυθμίσεων και παρατηρώ διάφορες μικρές διαφορές. Για παράδειγμα, με Αγγλικά σε Phone language και Regional Format και Ελληνικά σε Country/Region και Browser & Search language: Στον IE δεν μπορούμε να έχουμε ούτε να ενεργοποιήσουμε την πρόταση από το Bing, ενώ πληκτρολογούμε μια URL και στο Bing Search δεν έχουμε την επιλογή Local Scout. Αυτές οι διάφορες μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό. Ίσως και για το πρόβλημά σου με τα Rooms να φταίει 1 από αυτές τις 4 επιλογές. Edited April 1, 2014 by navi55 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μόλις σήμερα είδα ότι μπορούμε πλέον στα μηνύματα Facebook με την εφαρμογή "μηνύματα" μπορούμε να στείλουμε φωτογραφίες, βίντεο κλπ..... Μέχρι τώρα μπορούσαμε να στειλουμε μόνο τοποθεσία. Τέλεια προσθήκη. Ποτέ έγινε??? Εγώ ενώ βλέπω την δυνατότητα να στείλω φωτογραφία και βίντεο κλπ κλπ, παρόλα αυτά δεν τα έχει "ενεργά" όπως την τοποθεσία. Τα βλέπω μεν αλλά με transparent χρώμα και όχι λευκό και με δυνατότητα να το πατήσω όπως την τοποθεσία.... Κάποια άποψη επί του θέματος; Εννοείται ότι φοράω black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εγώ ενώ βλέπω την δυνατότητα να στείλω φωτογραφία και βίντεο κλπ κλπ, παρόλα αυτά δεν τα έχει "ενεργά" όπως την τοποθεσία. Τα βλέπω μεν αλλά με transparent χρώμα και όχι λευκό και με δυνατότητα να το πατήσω όπως την τοποθεσία.... Κάποια άποψη επί του θέματος; Εννοείται ότι φοράω black δεν έχεις πάρει κάποιο update. Για τσέκαρε..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 δεν έχεις πάρει κάποιο update. Για τσέκαρε..... Όντως, σήμερα πήρα ένα update αλλά τίποτα..... Είδωμεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis79st Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Σήμερα μπήκα να δω τις φωτογραφίες μου και τις βρήκα διπλές και τριπλές. Έσβησα τις επιπλέον και βγήκα στο κεντρικό μενού. Ξαναπάω στις φωτογραφίες και κάποιες χάθηκαν τελείως. Ξανά βγαίνω και μπαίνω , χάθηκαν και άλλες . Μπορεί τώρα που γράφω να χάθηκαν και άλλες. Ειμαι πολύ απογοητευμένος από τα wp μιας και ήταν μεγάλης αξίας φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο μου. Κρίμα γιατί τα υποστήριξα τα wp αλλά μάπα το πεπόνι. Edited April 1, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Είναι το γνωστό εκνευριστικό δυστυχώς bug των wp8. Σε αυτή την περίπτωση όταν διαγράφεις ένα αντίγραφο από φωτογραφία, διαγράφει τελείως όλα τα αντίγραφα. Πριν κάνουμε κάτι τέτοιο καλό είναι να κρατάμε ένα backup είτε στον υπολογιστή είτε στο onedrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 To bug αυτό το έχω συναντήσει πολλάκις στο κινητό μου ακόμα και μετά από hard reset. Επειδή κάπου γράφεται συχνά πυκνά ότι παίζει ρόλο και η κάρτα μνήμης ώστε να δημιουργείται το πρόβλημα, όσοι το έχετε συναντήσει θα μπορούσατε να πείτε τι χαρακτηριστικά (Class, χωρητικότητα, μάρκα) είχε η δικιά σας micro sd που είχατε πάνω στο κινητό; Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts