Jump to content

babis79st

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About babis79st

  • Ημ. Γέννησης 28/03/1979

babis79st's Achievements

  1. babis79st

    Xperia 1 iii.

    Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Γειά σας παιδιά, πουλάω xperia 1 iii χρώματος μαύρου, αγορά 5/21, σε άψογη κατάσταση με χρήση 5 μηνών. Το τηλέφωνο είναι σαν καινούργιο. Είμαι από Βέροια και στέλνω παντού κατόπιν επικοινωνίας. Τηλ 6974934943. Φωτογραφίες οποίος επιθυμεί ας μου πει. Ευχαριστώ. Για την αξιοπιστία μου, αξιολογήσεις υπάρχουν σε γνωστή σελίδα τεχνολογίας με αγγελίες, με το ίδιο ψευδώνυμο.

    400 €

  2. Καλησπέρα και καλό μήνα . Περιμένω να μου έρθει το 7 plus jet black και θέλω να ρωτήσω αν θα χρειαστεί να βάλω μεμβράνη στην πισω πλευρά του κινητού γιατί άκουσα πως ξεφλουδιζεται από τις θήκες . Ισχύει κάτι τέτοιο ; και αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ; Ευχαριστώ
  3. babis79st

    iPhone 7

    Πείτε ρε παιδιά κανένα καλό tempered glass. Το πήρα μεταχειρισμένο και φοράει προστατευτικό αλλά στα άκρα δεν εφαρμόζει καθόλου καλά και φαίνεται σαν φουσκωμένο . Τώρα δεν ξέρω αν οφείλεται στο γυαλί η στο ότι δεν περάστηκε καλά . Αν έχει βάλει κανένας και κάθεται ωραία ας μου πει την μάρκα . Ευχαριστώ .
  4. Ευχαριστώ . Αφορά μόνο ανοιχτή οθόνη ή και παρασκήνιο ;
  5. Παιδιά στην μπαταρία , εκεί που γράφει χρήση , πόσες ώρες κατά μέσο όρο θεωρείται ικανοποιητικό νούμερο ;
  6. Ναι δεν εννοούσα το iTunes. Αυτό όντως είναι ταλαιπωρία . Εννοούσα γενικότερα την χρήση του τηλεφώνου . Ευχαριστώ
  7. Παιδιά είμαι καινούργιος στα iPhones και μπερδεύομαι λίγο στην εφαρμογή μουσική . Έκανα έναν φάκελο στον υπολογιστή μου με τραγούδια και τον συγχρονισα μέσω iTunes . Το θέμα μου είναι πως στο iPhone τα τραγούδια εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά και δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω την σειρά παρά μόνο αν κάνω λίστα αναπαραγωγής και πετάξω τα τραγούδια εκεί μέσα . Έτσι δουλεύει η εφαρμογή ή εγώ δεν κάνω κάτι σωστά ; Με μπερδεύει επίσης η επιλογή "ληφθεισα μουσική". Δηλαδή η άλλη που εμφανίζεται στη βιβλιοθήκη δεν βρίσκεται στο τηλέφωνο ; Αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για την πολυλογία . Πάντως ως τώρα ,χρόνια χρήστης top android συσκευών , μπορώ να πω πως μου αρέσει το iOS !!
  8. Παιδιά έχει κανείς φορεμένη την global stable; Σκέφτομαι να τη βάλω . Ξέρω πως το μενού είναι αγγλικό αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την γραμματοσειρά στις επαφές και την ελληνική γλώσσα γενικά στα μηνύματα και στις εφαρμογές.Αν γνωρίζει κανείς ας με ενημερώσει.
  9. Γνωρίζει κανείς πως θα βρω τις επαφές μου απο την κάρτα SIM; Έχω μια ώρα που ψάχνω και δεν βρίσκω την επιλογή πουθενά.
  10. Είστε ωραίοι! Το υπόλοιπο μου ήταν 0 τώρα είναι μείον. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σε όλους σας.
  11. Τα λεφτά δεν μπήκαν στο balance. Μου γράφει πως θα μπουν στην κάρτα που έχω συνδεμενη με τον λογαριασμό. Η κάρτα όμως είναι πιστωτική. Πως θα μπουν τα λεφτά;
  12. Παιδιά έχω refund από κινέζικο κατάστημα και έχει εμφανιστεί στο PayPal. Ο λογαριασμός μου είναι συνδεδεμένος με πιστωτική κάρτα eurobank. Εγώ τα λεφτά πως θα τα πάρω στο χέρι ;
  13. Από minideal το πήρα στα 270. Τούς έστειλα mail και απλά περιμένω. Εννοείται θα το κρατήσω. Και το μαύρο ωραίο είναι, απλά για το ****το θα τους κάνω λίγο "φασαρία ".
  14. Καλησπέρα. Είμαι και εγώ από σήμερα κάτοχος ενός πανέμορφου mi5 . Το ψάχνω σιγά σιγά και βρήκα ένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες που δέχομαι στο Viber. Όταν πάω να τις ανοίξω μου γράφει δεν υπάρχει αρκετός χώρος. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Edit. Τελικά την έκανα επανεγκατάσταση και όλα οκ. Βέβαια παράξενο αυτό που έγινε αλλά δεν βαριέσαι.
  15. Καλησπέρα και από εμένα. Απλά να αναφέρω την εμπειρία μου και εγώ, παραγγελία από minideal την 2/9/2016 μέσω signpost, και σήμερα είναι στα χέρια μου. Αν εξαιρέσεις το γεγονός πως παρήγγειλα λευκό κινητό και μου στείλανε μαύρο, όλα καλά.
×
×
  • Create New...