Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως αυτό το πρόβλημα με την κάρτα υπάρχει ακόμα στα 8.1. Σε εμένα το έκανε συνήθως μετά από soft reset.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καντε ένα back up στην κάρτα και μετά format στην κάρτα μόνο...

Thanks, αλλά δε βλέπω να το κάνω.. Πολλή φασαρία, για το τίποτα, απ' ό,τι διάβασα... Ίσως, αν ποτέ βάλω τα 10άρια..

Όλα αυτά με κάρτα class 10, ασχέτως μάρκας;

Σωστός.. Αυτό δεν το έγραψα.. Kingston, Class 10, 32GB.

Huawei Nova 5T

Εμένα πάντως αυτό μου το είχε κάνει όταν διέκοψα μια εγκατάσταση εφαρμογής στη μέση... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο κτλ απλά το αναφέρω...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Thanks, αλλά δε βλέπω να το κάνω.. Πολλή φασαρία, για το τίποτα, απ' ό,τι διάβασα... Ίσως, αν ποτέ βάλω τα 10άρια..

Σωστός.. Αυτό δεν το έγραψα.. Kingston, Class 10, 32GB.

Δεν θα το γλυτώσεις και στα 10άρια.

το έκανε και σε μένα με τα 8.1 και με τα 10 τώρα,και η κάρτα δουλεύει κανονικά.Χωρίς να βγάζει σφάλματα.

Samsung 32gb class 10u1

Xiaomi 12 Pro

Δεν είναι και τόση φασαρία προκειμένου να έχεις "καθαρό" το smartphone σου. Επιβάλετε μερικές φορές.

Εμένα πάντως αυτό μου το είχε κάνει όταν διέκοψα μια εγκατάσταση εφαρμογής στη μέση... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο κτλ απλά το αναφέρω...

Το ίδιο και εγώ. Μου έπεσε το 830 και βγήκε η μπαταρία - κατά την μεταφορά όμως - εφαρμογών στην SD.

3>4

Κι εμένα το ίδιο μετά από ανεπιτυχή εγκατάσταση των 10 TP από την SD.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Πως γινεται back up και format στη καρτα ,γιατι δεν το εχω ψαξει

Μεσω υπολογιστη κανεις αντιγραφη/επικολληση το περιεχομενο της καρτας και μετεπειτα δεξι κλικ, διαμορφωση, σου βγαζει την ενδειξη οτι θα σβηστουνε ολα, πατας οκ και εισαι ετοιμος.

Μεσω υπολογιστη κανεις αντιγραφη/επικολληση το περιεχομενο της καρτας και μετεπειτα δεξι κλικ, διαμορφωση, σου βγαζει την ενδειξη οτι θα σβηστουνε ολα, πατας οκ και εισαι ετοιμος.
Ευχαριστω πολυ...

Δεν θα το γλυτώσεις και στα 10άρια.

το έκανε και σε μένα με τα 8.1 και με τα 10 τώρα,και η κάρτα δουλεύει κανονικά.Χωρίς να βγάζει σφάλματα.

Samsung 32gb class 10u1

Καλά, τα 10άρια είναι μεγάλο ζήτημα ΑΝ θα κάνω καν το update.... :lol:

Δεν είναι και τόση φασαρία προκειμένου να έχεις "καθαρό" το smartphone σου. Επιβάλετε μερικές φορές.

Το βλέπω σαν φασαρία, γιατί έχω όσο περισσότερες εφαρμογές μπορώ στην sd και 2 παιχνίδια είναι μεγάλης χωρητικότητας, όπως το Asphalt. Από τα 32GB, είναι ελεύθερα τα 18, οπότε καταλαβαίνεις.. Έχω και ένα "συνήθειο" με το χώρο εσωτερικής αποθήκευσης (σε όλες μου τις συσκευές) και έχω σαν "μεγάλο όριο" τα 3GB ελεύθερης μνήμης και σαν "μικρό" τα 2,5GB, έτσι ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα η συσκευή μου.

Huawei Nova 5T

Γεια χαρά.

Προσπαθούσα να αλλάξω mail σε κάποιο κινητό που δεν ήταν δικό μου και έκανα hard reset. Αυτό που δεν γνώριζα όμως ήταν πως θα χανόταν όλες οι επαφές και οι φωτογραφίες από το κινητό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρουμε κάτι από αυτά που χάθηκαν; Με κάποια εφαρμογή ίσως; Δεν νομίζω να είχαν αποθηκευτεί στο cloud.

Γεια χαρά.

Προσπαθούσα να αλλάξω mail σε κάποιο κινητό που δεν ήταν δικό μου και έκανα hard reset. Αυτό που δεν γνώριζα όμως ήταν πως θα χανόταν όλες οι επαφές και οι φωτογραφίες από το κινητό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρουμε κάτι από αυτά που χάθηκαν; Με κάποια εφαρμογή ίσως; Δεν νομίζω να είχαν αποθηκευτεί στο cloud.

Όχι μόνο αν ήταν σε cloud οι φωτο και οι επαφές αν ηταν σε κάποιο μειλ.....

Γεια χαρά.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.

Αν στην συσκευή είχε συνδεθεί Microsoft λογαριασμός, ώστε να μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές από το store, υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να ανακτήσεις τα δεδομένα σου. Αν όχι είναι μάλλον απίθανο εφόσον έγινε hard reset.

Όπως και να έχει δεν χάνεις κάτι με το να το δοκιμάσεις.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που στη συσκευή ορίστηκε κάποιος MS λογαριασμό μπες από υπολογιστή στην σελίδα people.live.com. Λογικά εκεί μέσα θα βρεις τις επαφές.

Για τις φωτογραφίες μπες στην σελίδα onedrive.live.com κάνοντας είσοδο με τον ίδιο MS λογαριασμό.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• 2 weeks later...
Στα live tile των επαφών μπορω να κανω κατι να μην άλλαζε συνεχεία φωτο. Σε καθε επαφη εχω μια φωτο και επειδή εχω κάνει κάποιο. Γκρουπ μού βγάζει τις φωτο με αλλαγές και ειναι ενοχλητικο. Κατι να ειναι σταθερό υπαρχει?

Στα live tile των επαφών μπορω να κανω κατι να μην άλλαζε συνεχεία φωτο. Σε καθε επαφη εχω μια φωτο και επειδή εχω κάνει κάποιο. Γκρουπ μού βγάζει τις φωτο με αλλαγές και ειναι ενοχλητικο. Κατι να ειναι σταθερό υπαρχει?

Η φωτο μπορεί να μην εμφανίζονται και να βάλω δικια μου?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια ερώτηση οποιος μπορεί ή το έχει ανακαλύψει. Όταν πάω στο να δω χωρητικότητα τηλεφώνου μου βγάζει ένα φακελο other που δεν μπορώ να ανοίξω. Όταν χτυπάω πάνω μου λέει οτι δεν τον αναγνωρίζει και θα πρέπει να μπω στο PC για να το δω. Έχω το κινητό 7 ήμερες και ο φακελος είναι ήδη 250 Mb. Οποιος ξέρει βοήθεια.

Επίσης έχω αλλάξει region σε UK. Υπαρχει καμια περίπτωση να καταναλώνει παραπάνω μπαταρία?

Η φωτο μπορεί να μην εμφανίζονται και να βάλω δικια μου?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια ερώτηση οποιος μπορεί ή το έχει ανακαλύψει. Όταν πάω στο να δω χωρητικότητα τηλεφώνου μου βγάζει ένα φακελο other που δεν μπορώ να ανοίξω. Όταν χτυπάω πάνω μου λέει οτι δεν τον αναγνωρίζει και θα πρέπει να μπω στο PC για να το δω. Έχω το κινητό 7 ήμερες και ο φακελος είναι ήδη 250 Mb. Οποιος ξέρει βοήθεια.

Επίσης έχω αλλάξει region σε UK. Υπαρχει καμια περίπτωση να καταναλώνει παραπάνω μπαταρία?

Αν κανεις το tile μικρό μεγεθος νομιζω ότι δεν βγαζει καθολου φωτος και δειχνει απλά το εικονίδιο της εφαρμογής.

Το other μπορεί να είναι κάποια αρχεία που εγκαθιστά μια εφαρμογή, πχ ιστορικό watsapp και τέτοια. Στα δεκάρια μερικά μπορείς να τα διαγράψεις και από τον file explorer του λειτουργικού αλλά γενικά καλύτερα είναι να δεις από ποια εφαρμογή είναι οι φάκελοι και να ψάξεις αν η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει εκκαθάριση ιστορικού ή κάτι παρόμοιο.

εχω διαβασει οτι τα wp δεν εχουν ιους και τετοια και ηθελα να ρωτησω αν ισχυει και αν ναι για ποιο λογο ???ενω στα αντιπαλα στρατοπαιδα γινεται χαμος...σρυ αν ειμαι εκτος απλα το εχω μεγαλη απορια

Ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξει καποιος ιο γιατι καταρχην για να εγκατασταθει και να τρεξει κατι στο τηλεφωνο πρεπει να εχει αποδεκτη ψηφιακη υπογραφη απο την microsoft που να βεβαιωνει οτι η εφαρμογη ειναι απο το store και ελεγμενη. Ακομα ομως και για τις εφαρμογες του store υπαρχουν στεγανα τι μπορουν να πειραξουν με αποτελεσμα να ειναι πρακτικα αδυνατο να μολυνεις τις αλλες εφαρμογες και το λειτουργικο.

Μπα, κι εγώ που το συνδεσα με laptop να δω για τα others, δεν μου τα έβγαζε πουθενά!!!! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μπα, κι εγώ που το συνδεσα με laptop να δω για τα others, δεν μου τα έβγαζε πουθενά!!!! :(

Κοίταξα τον φακελο other σήμερα και έχει φτάσει αισίως 375mb. Κάποιος που να ξέρει ας βοηθήσει.

Κοίταξα τον φακελο other σήμερα και έχει φτάσει αισίως 375mb. Κάποιος που να ξέρει ας βοηθήσει.

Τι να πω κι εγώ που σ' εμένα ειναι πάνω από 1GB και με εχει αφήσει μόλις 3GB και κατι ψιλά χώρο!!! :(

Ίσα ίσα που μπορώ με το ζόρι να περάσω τα 10, όταν αυτά έρθουν! ;)

Αυτή η εφαρμογή δεν φτιάχνει το θέμα του χώρου στο "Other";

Αυτή η εφαρμογή δεν φτιάχνει το θέμα του χώρου στο "Other";

Δες το πρώτο σχόλιο της εφαρμογής!

http://i.imgur.com/f1SAXsP.jpg

Δες το πρώτο σχόλιο της εφαρμογής!

http://i.imgur.com/f1SAXsP.jpg

Για καθημερινή χρήση, όντως, δεν αξίζει, αλλά το θέμα του "Other" μπορεί να το καθαρίσει.