ParafronGR Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Έχουν επίγνωση τα smartphones μας. :p Θυμάμαι 1 και μοναδική φορά μου έχει παγώσει ο IE, αλλά ήταν (?) στο 0.facebook, με 3G (λέμε τώρα :lol: ), της wind. Θυμήσου αν είχες καλό σήμα, από Wi-Fi ή 3G. Σε WiFi ήμουν και μάλιστα σχετικά καλό (5 down - 2 up). Η εφαρμογή στο WP, στο Android και μέσω Chrome ήταν κομπλέ, στο IE με πέταξε και φόρτωσε μόνο τις πρώτα 10-15 έγγραφα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Σε WiFi ήμουν και μάλιστα σχετικά καλό (5 down - 2 up). Η εφαρμογή στο WP, στο Android και μέσω Chrome ήταν κομπλέ, στο IE με πέταξε και φόρτωσε μόνο τις πρώτα 10-15 έγγραφα. Τι να πω... Λειτουργεί υποδειγματικά ο IE.. :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Έχουν επίγνωση τα smartphones μας. :p Θυμάμαι 1 και μοναδική φορά μου έχει παγώσει ο IE, αλλά ήταν (?) στο 0.facebook, με 3G (λέμε τώρα :lol: ), της wind. Θυμήσου αν είχες καλό σήμα, από Wi-Fi ή 3G. Χαχα,το ειχα λιωσει με Cosmote και εκανε νουμερα ο Explorer.Τωρα μπηκα με Q Gprs και φορτωνε απλα καλαα....στο youtube παγωνει τα βιντεο και θελει ανανεωση,αλλα κανει νουμερα και το wifi(δεν πιανει καλα). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Χαχα,το ειχα λιωσει με Cosmote και εκανε νουμερα ο Explorer.Τωρα μπηκα με Q Gprs και φορτωνε απλα καλαα....στο youtube παγωνει τα βιντεο και θελει ανανεωση,αλλα κανει νουμερα και το wifi(δεν πιανει καλα). Περίεργο.. Δε μου παγώνει κανένα βίντεο, όποτε ανοίξω στον browser.... Πάντως, youtube δεν παρακολουθώ πλέον μέσω browser. Mytube και Metrotube. Και άσε την Google να ζητάει συνδρομή, για να παίζουν τα βίντεο στο background στο Android... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Μια απλή ερώτηση για την οποία δεν έχω καταφέρει να βρω απάντηση αλλά ρωτάω μήπως μου διεφεύγει κάτι: Μπορούμε όταν πατάμε παρατεταμένα ένα link για να ανοίξει νέο tab, το νέο tab να ανοίγει στο background και το active tab να παραμένει αυτό που βλέπουμε; Στον ie δεν το κάνει.Στον edge είναι έτσι,υπομονή ή περνάς τα 10 με tp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Φαίνεται, στις αλλαγές που κάνει η Microsoft, χάλασε κάτι, όσων αφορά τη χρήση dual sim συσκευών, στο Store. Παλαιότερα, δεν είχα κάποιο θέμα, να έχω 2 κάρτες στη συσκευή μου και να αγοράζω εφαρμογές, με χρέωση του λογαριασμού κινητής. Πριν περίπου 1 μήνα, είχα προσπαθήσει να αγοράσω μια εφαρμογή, αλλά μου εμφάνιζε μήνυμα λάθους. Χτες, δοκίμασα άλλη προσέγγιση. Έβγαλα τελείως τη 2η κάρτα από την συσκευή. Η εφαρμογή αγοράστηκε με την 1η προσπάθεια..... P.S.: Ναι, η Microsoft έχει τα W10M να "φροντίσει" και θέλει οπωσδήποτε να πάρει μερίδιο αγοράς από το Android, αλλά μη "φτύνει" και τόσο όλους όσους την υποστήριζαν όλα αυτά τα χρόνια.. Edited January 4, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer185 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλησπέρα. Καινούριος στα windowsphones έχω το Lumia 830 εδώ και δύο μήνες. Του έβαλα εχτές και κάρτα sd, ρύθμισα και τις φωτογραφίες να αποθηκεύονται εκεί. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αρχικά δοκίμασα να μεταφέρω τις φωτογραφίες που είχα στην κάρτα (σε αναμονή των win10, να υπάρχει επαρκής ελεύθερος χώρος). Βρήκα από το μενού Ελεγχος αποθήκευσης-Τηλέφωνο-Φωτογραφίες επιλογή αντιγραφή στην κάρτα, το έκανα, αλλά παρατήρησα ότι τις κράτησε και στο τηλέφωνο και τις εμφάνιζε διπλά(κάθε φωτογραφία δύο φορές)! Τελικά τις έσβησα όλες, τις έχω φυσικά backup. Τραβάω 4 καινούριες φωτό και τις αποθηκεύει και στην κάρτα και στο τηλέφωνο. Μπαίνω πάλι στο μενού Ελεγχος αποθήκευσης-Τηλέφωνο-Φωτογραφίες τις διαγράφω και τις σβήνει και από την κάρτα. Τι δεν κάνω καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλησπέρα. Καινούριος στα windowsphones έχω το Lumia 830 εδώ και δύο μήνες. Του έβαλα εχτές και κάρτα sd, ρύθμισα και τις φωτογραφίες να αποθηκεύονται εκεί. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αρχικά δοκίμασα να μεταφέρω τις φωτογραφίες που είχα στην κάρτα (σε αναμονή των win10, να υπάρχει επαρκής ελεύθερος χώρος). Βρήκα από το μενού Ελεγχος αποθήκευσης-Τηλέφωνο-Φωτογραφίες επιλογή αντιγραφή στην κάρτα, το έκανα, αλλά παρατήρησα ότι τις κράτησε και στο τηλέφωνο και τις εμφάνιζε διπλά(κάθε φωτογραφία δύο φορές)! Τελικά τις έσβησα όλες, τις έχω φυσικά backup. Τραβάω 4 καινούριες φωτό και τις αποθηκεύει και στην κάρτα και στο τηλέφωνο. Μπαίνω πάλι στο μενού Ελεγχος αποθήκευσης-Τηλέφωνο-Φωτογραφίες τις διαγράφω και τις σβήνει και από την κάρτα. Τι δεν κάνω καλά? Μήπως το δεύτερο αντίγραφο είναι αυτό του Onedrive και όχι στη μνήμη της συσκευής; Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer185 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μήπως το δεύτερο αντίγραφο είναι αυτό του Onedrive και όχι στη μνήμη της συσκευής; Τελικά μετά από μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου,η αποθήκευση λειτουργεί κανονικά. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Στο φάκελο "φωτογραφίες" υπάρχουν 4 άλμπουμ. 1. Άλμπουμ κάμερας 2. Αποθηκευμένες εικόνες 3. Viber 4. Άλλες εικόνες Έχω 2 ερωτήσεις. Στην αρχή οι φωτογραφίες που κατέβζα από το viber πήγαιναν στο άλμπουμ "viber", μετά άρχισαν να πηγαίνουν στο φάκελο "άλλες εικόνες". Συμβαίνει και σε εσάς αυτό; Και 2ον στο onedrive που έχω να κάνει αυτόματο συγχρονισμό, συγχρονίζονται μόνο τα άλμπουμ "άλμπουμ κάμερας" και "Αποθηκευμένες εικόνες". Πως μπορούν να συγχρονίζονται και τα υπόλοιπα άλπμουμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μόνο το Αλμπουμ Κάμερας συγχρονίζεται... Νομίζω αυτόματα δεν μπορείς να ρυθμίσεις κάποιο άλλο.. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μόνο το Αλμπουμ Κάμερας συγχρονίζεται... Νομίζω αυτόματα δεν μπορείς να ρυθμίσεις κάποιο άλλο.. Πάντως ούτε τα βίντεο αποθηκεύονται στο OneDrive! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Αν το επιλέξεις μια χαρά αποθηκεύονται.. Αλλά είναι ξεχωριστή επιλογή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τα βίντεο συγχρονίζονται όπως και το άλμπουμ "αποθηκευμένες εικόνες" Τα άλλα όμως άλμπουμ τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αν το επιλέξεις μια χαρά αποθηκεύονται.. Αλλά είναι ξεχωριστή επιλογή... Μονο αν τα βάλω στο φακελο "εικόνες". Αν τα βαλο στο "βίντεο" δεν αποθηκεύονται!;) Απο την εφαρμογή "αρχεία" όλα αυτά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Μονο αν τα βάλω στο φακελο "εικόνες". Αν τα βαλο στο "βίντεο" δεν αποθηκεύονται!;) Απο την εφαρμογή "αρχεία" όλα αυτά! Τα βίντεο που τραβάς από την κάμερα πάνε στο Camera Roll που περιέχει φωτογραφίες & βίντεο που έχεις τραβήξει και γι'αυτό το καταλαβαίνει η εφαρμογή και το ανεβάζει. Τα βίντεο που κατεβάζεις και πάνε στα Βίντεο ή αν τα μεταφέρεις εσύ από το Camera Roll στα Βίντεο, τότε δεν τα περνάει. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Τα βίντεο που τραβάς από την κάμερα πάνε στο Camera Roll που περιέχει φωτογραφίες & βίντεο που έχεις τραβήξει και γι'αυτό το καταλαβαίνει η εφαρμογή και το ανεβάζει. Τα βίντεο που κατεβάζεις και πάνε στα Βίντεο ή αν τα μεταφέρεις εσύ από το Camera Roll στα Βίντεο, τότε δεν τα περνάει. Ναι σωστό κι αυτό. Δηλαδή πρέπει να τα πάω κι αυτά στο camera roll για να πάνε στο OneDrive; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Για περάστε, έχει και δωράκι :up: Αpp Review@myphone.gr: Δοκιμάζουμε τον Best Player για Windows 10 [+Διαγωνισμός] Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Δεν υπάρχει ένας mod να τον σταματήσει επιτέλους????:lol: :lol: :lol: Για περάστε, έχει και δωράκι :up: Αpp Review@myphone.gr: Δοκιμάζουμε τον Best Player για Windows 10 [+Διαγωνισμός] Άρχισε πάλι... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Χαίρεται κάτοχος wp και εγω και χρειάζομαι τη βοήθεια σας.σε συσκευή Lumia μπορώ να βάλω στη μπαταρία ένδειξη % η μόνο την μπάρα?και κατι ακόμα όταν μου έρχεται μήνυμα βγάζει μια προεπισκόπηση του μηνύματος μπορώ να το απενεργοποίησω?ευχαριστω εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Α) Όχι Β) Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις και ενέργειες, βρες τα «Μηνύματα»και απενεργοποίησε το «Μπανερ Ειδοποιήσεων»... ΥΓ. Καλό είναι όταν έχεις μια απορία να την ποστάρεις σε ένα τόπικ και όχι το ίδιο μήνυμα σε πολλά... Σου έσβησα το άλλο στις Απορίες Εφαρμογών :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μετά από fc του ie, κάνω soft reset. Αφού το κάνει, εμφανίζει μήνυμα να σκανάρει την sd. Ολοκληρώνει το scan και εμφανίζει μήνυμα ότι κάποια λάθη δε μπόρεσαν να διορθωθούν και πρέπει να γίνει αλλαγή στην sd. Μόνο που δεν υπάρχουν λάθη. Όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Lumia 640 η συσκευή, με 8.1 update 2. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μερικες φορες μου πεταει κι εμενα μηνυματα τυπου "η sd εχει καποιο προβλημα", σε ακυρες στιγμες, τα οποια συνηθως τα αγνοω, κι ολα συνεχιζουν να δουλευουν κανονικα. Lumia 820, 8.1 update 2 (δεν εχει σχεση με την εκδοση του λειτουργικου, μου το κανει καιρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μερικες φορες μου πεταει κι εμενα μηνυματα τυπου "η sd εχει καποιο προβλημα", σε ακυρες στιγμες, τα οποια συνηθως τα αγνοω, κι ολα συνεχιζουν να δουλευουν κανονικα. Lumia 820, 8.1 update 2 (δεν εχει σχεση με την εκδοση του λειτουργικου, μου το κανει καιρο) Και εμένα το κάνει και ζητάει να σκανάρει την SD :rolleyes::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καντε ένα back up στην κάρτα και μετά format στην κάρτα μόνο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts