mr_47 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Κράτα μια πισινή για την διαγραφή της DP, μιας και ακούγεται ότι θα υπάρξει άλλη μια ενημέρωση για τα WP8.1 (gdr2). Ακόμα ένα update, λοιπόν! Όσα updates έχω πάρω στο 820 μου, δεν έχω πάρει συνολικά σε όλες τις συσκευές που έχω.. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ακόμα ένα update, λοιπόν! Όσα updates έχω πάρω στο 820 μου, δεν έχω πάρει συνολικά σε όλες τις συσκευές που έχω.. :D Πιστεύω πως κατά 90%, θα υπάρξει update πριν πάμε στα 10αρια. Στο windowscentral κάνουν αναφορά. http://m.windowscentral.com/windows-phone-81-gdr2-confirmed-microsoft-docs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Πιστεύω πως κατά 90%, θα υπάρξει update πριν πάμε στα 10αρια. Στο windowscentral κάνουν αναφορά. http://m.windowscentral.com/windows-phone-81-gdr2-confirmed-microsoft-docs Keep the updates coming! Ωραίο link! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Είναι "επίσημο" ότι θα υπάρξει και GDR2 :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Έχω ένα πρόβλημα. Έβαλα τη θήκη ανάποδα από βιασύνη και πατήθηκαν όλα τα κουμπιά και έκανε επαννεκινηση το τηλ. Από εκείνη την ωρα το messaging app τρέχει στο background στο 100%. Έκανα soft reset και έφτιαξε, αλλά μόλις το έβαλα να φορτίσει ξαναεμφανίστηκε. Να πω επίσης ότι όσο δεν εμφανιζόταν δε μου έβγαζε τις ώρες που απομένουν και που πέρασαν από την τελευταία φόρτιση. Τώρα που ξαναεμφανίστηκε, εμφανίστηκαν και τα στατιστικά. Το έχει συναντήσει κανείς? Καμμιά ιδέα πως να το φτιάξω? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Έχω ένα πρόβλημα. Έβαλα τη θήκη ανάποδα από βιασύνη και πατήθηκαν όλα τα κουμπιά και έκανε επαννεκινηση το τηλ. Από εκείνη την ωρα το messaging app τρέχει στο background στο 100%. Έκανα soft reset και έφτιαξε, αλλά μόλις το έβαλα να φορτίσει ξαναεμφανίστηκε. Να πω επίσης ότι όσο δεν εμφανιζόταν δε μου έβγαζε τις ώρες που απομένουν και που πέρασαν από την τελευταία φόρτιση. Τώρα που ξαναεμφανίστηκε, εμφανίστηκαν και τα στατιστικά. Το έχει συναντήσει κανείς? Καμμιά ιδέα πως να το φτιάξω? Πρώτη φορά το ακούω. Δοκίμασε ένα soft reset. Πατημένα τα πλήκτρα on/off και αυτό της μείωσης του ήχου, μέχρι να κλείσει, να χτυπήσει 1 φορά η δόνηση και να δεις το λογότυπο της Nokia. Δε χάνεις τίποτα από δεδομένα. Μόνο ώρα και ημερομηνία χάνονται. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλημέρα στην παρέα ,έχω ένα περίεργο θεματακι και χρειάζομαι βοήθεια. Σε όλους τους περιηγητές λοιπόν , στο σκρολαρισμα δεν πιάνει με την πρώτη και χρειάζεται να το ξανακάνω για να πάει πάνω ή κατω. Το ίδιο συνέβαινε και περισυ που είχα το 1020 κι έλεγα μήπως ήταν θέμα των 7. Αλλά βλέπω και τώρα ότι γίνεται το ίδιο. Ξέρει κανείς τι παίζει , γιατι είναι πολυ ενοχλητικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλημέρα στην παρέα ,έχω ένα περίεργο θεματακι και χρειάζομαι βοήθεια. Σε όλους τους περιηγητές λοιπόν , στο σκρολαρισμα δεν πιάνει με την πρώτη και χρειάζεται να το ξανακάνω για να πάει πάνω ή κατω. Το ίδιο συνέβαινε και περισυ που είχα το 1020 κι έλεγα μήπως ήταν θέμα των 7. Αλλά βλέπω και τώρα ότι γίνεται το ίδιο. Ξέρει κανείς τι παίζει , γιατι είναι πολυ ενοχλητικό. Σε μένα αυτό συμβαίνει από τότε που έκανα αναβάθμιση σε 8.1. Όλα κυλούσαν ομαλά στην 8. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Πρώτη φορά το ακούω. Δοκίμασε ένα soft reset. Πατημένα τα πλήκτρα on/off και αυτό της μείωσης του ήχου, μέχρι να κλείσει, να χτυπήσει 1 φορά η δόνηση και να δεις το λογότυπο της Nokia. Δε χάνεις τίποτα από δεδομένα. Μόνο ώρα και ημερομηνία χάνονται. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνεται και έχει κολλήσει έτσι. Θα το ψάξω και σε ξένα φόρουμ να δω αν έχει κανεις κάποιο παρόμοιο πρόβλημα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Το έκανα αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνεται και έχει κολλήσει έτσι. Θα το ψάξω και σε ξένα φόρουμ να δω αν έχει κανεις κάποιο παρόμοιο πρόβλημα. Διέγραψέ την και ξαναπέρασέ την απο την αρχή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Διέγραψέ την και ξαναπέρασέ την απο την αρχή. Είναι τα "Μηνύματα" και δεν διαγράφεται. Στην αρχή το πέρασα και εγώ για την εφαρμογή messenger του facebook. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλημέρα στην παρέα ,έχω ένα περίεργο θεματακι και χρειάζομαι βοήθεια. Σε όλους τους περιηγητές λοιπόν , στο σκρολαρισμα δεν πιάνει με την πρώτη και χρειάζεται να το ξανακάνω για να πάει πάνω ή κατω. Το ίδιο συνέβαινε και περισυ που είχα το 1020 κι έλεγα μήπως ήταν θέμα των 7. Αλλά βλέπω και τώρα ότι γίνεται το ίδιο. Ξέρει κανείς τι παίζει , γιατι είναι πολυ ενοχλητικό. Το ίδιο θέμα έχω και εγώ και νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου. Είναι λίγο εκνευριστικό ελπίζω να το διορθώσουν. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Είναι τα "Μηνύματα" και δεν διαγράφεται. Στην αρχή το πέρασα και εγώ για την εφαρμογή messenger του facebook. Α, ναι. Έχεις δίκιο. Νόμιζα πως έλεγε για το messenger Εμένα έχει 100% το τηλέφωνο. . Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Α, ναι. Έχεις δίκιο. Νόμιζα πως έλεγε για το messenger Εμένα έχει 100% το τηλέφωνο. . http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-925/296723-messaging-app-causing-battery-drain-help.html Μόνο αυτό βρήκα απο μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα. Δοκίμασα αυτό που λένε στα σχόλια για τον συγχρονισμό αλλά δεν έχει αποτέλεσμα. Μάλλον έχει κολλήσει ή το battery drain ή το messaging. Όπως και να χει, φαίνεται να λύνεται μόνο με hard reset. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Όταν αντιμετωπίζετε τέτοια θέματα με την οικονομία μπαταρίας αφήστε το μια δυο ημέρες χώρος reset και πιθανότατα θα ξεκολλήσει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Όταν αντιμετωπίζετε τέτοια θέματα με την οικονομία μπαταρίας αφήστε το μια δυο ημέρες χώρος reset και πιθανότατα θα ξεκολλήσει... Ούτως ή άλλως δε μου τρώει μπαταρία (κόλλημα της εφαρμογής είναι πιστεύω). Έχω απενεργοποιήσει και το συγχρονισμό μηνυμάτων, έκανα και ένα back up για καλό και για κακό και περιμένω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 το αντιγραφο ασφαλειας που κανει το κινητο στο one drive περιεχει τις επαφες μεσα?τι γινετε αν κανουμε hard reset η αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 το αντιγραφο ασφαλειας που κανει το κινητο στο one drive περιεχει τις επαφες μεσα?τι γινετε αν κανουμε hard reset η αναβαθμιση? Συγχρονίζονται με τον Microsoft λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 και που μπορω να το δω αυτό αν οντως είναι ενταξει?τα αποθηκευει καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 και που μπορω να το δω αυτό αν οντως είναι ενταξει?τα αποθηκευει καπου? Μπορείς να μπεις στο people.live.com για να δεις τις επαφές που έχεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Καλημέρα στην παρέα ,έχω ένα περίεργο θεματακι και χρειάζομαι βοήθεια. Σε όλους τους περιηγητές λοιπόν , στο σκρολαρισμα δεν πιάνει με την πρώτη και χρειάζεται να το ξανακάνω για να πάει πάνω ή κατω. Το ίδιο συνέβαινε και περισυ που είχα το 1020 κι έλεγα μήπως ήταν θέμα των 7. Αλλά βλέπω και τώρα ότι γίνεται το ίδιο. Ξέρει κανείς τι παίζει , γιατι είναι πολυ ενοχλητικό. Λοιπόν μετά από καμποσο ψάξιμο , βρήκα δυο περιηγητές που δουλεύουν άψογα. Έχουν αλλα κουσούρια βέβαια , αλλά η εμπειρία χρήσης τους αγγίζει του android. 1. Explora browser 3. 2. Browser pro . Δουλέψτε τους λίγο και θα καταλάβετε τι εννοώ. Edited February 22, 2015 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Μπορείς να μπεις στο people.live.com για να δεις τις επαφές που έχεις εκεί. Σε μένα δεν υπάρχουν οι επαφές. Μου. Τι πρέπει να κάνω για να ανεβουν ως backup? Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Τι εννοείς δεν υπάρχουν??? Βάζεις το ίδιο mail που έχεις βάλει και σαν Micorosoft Account στο κινητό σου???? Έχεις συνδέσει το κινητό σου με ίντερνετ?? Αν ναι θα έπρεπε να στα βγάζει :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 οκ εγω το εκανα φορματ το κινητο συνδεθηκα στο λογαριασμο μου και συγχρονιστηκε ξανα όπως πρεπει!!!εχουν κανει καλη δουλεια σε γλυτωνουν από πολλους μπελαδες!!!φορματ εκανα επειδή το ξεσκισα στις εφαρμογες μεχρι να το μαθω.τωρα παει σφαιρα και εβαλα μονο οσες χρειαζομαι.το κινητο είναι το λουμια 530 με δυο καρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Πρώτη φορά το ακούω. Δοκίμασε ένα soft reset. Πατημένα τα πλήκτρα on/off και αυτό της μείωσης του ήχου, μέχρι να κλείσει, να χτυπήσει 1 φορά η δόνηση και να δεις το λογότυπο της Nokia. Δε χάνεις τίποτα από δεδομένα. Μόνο ώρα και ημερομηνία χάνονται. Α, ναι. Έχεις δίκιο. Νόμιζα πως έλεγε για το messenger Εμένα έχει 100% το τηλέφωνο. . Όταν αντιμετωπίζετε τέτοια θέματα με την οικονομία μπαταρίας αφήστε το μια δυο ημέρες χώρος reset και πιθανότατα θα ξεκολλήσει... Το άφησα δύο μέρες με τον συγχρονισμό κλειστό, και ξεκόλλησε. Όσο όμως ήταν κολλημένο, δε μου έδειχνε τα πραγματικά στοιχεία κατανάλωσης των εφαρμογών, και σήμερα το πρωί είδα κάτι νούμερα φοβερά ( :lol: :lol: :lol: ), αλλά χωρίς καμία επίπτωση στο ποσοστό και τη διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts