Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε 520 Ιταλικό, θα έρθει σύμφωνα με το Ιταλικό ΙΜΕΙ της vodafone (που είναι branded) ή θα έρθει σύμφωνα με τον πάροχο στην Ελλάδα που είναι Wind;

σύμφωνα με το Ιταλικό IMEI της voda.

@niotheros Παιζεις με τον πονο μου να ξερεις :(

με πολλων το πονο παιζει. :lol::lol:

Στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πριν λιγο πηρα την Black ΟΤΑ στο 925 (32αρι Voda GB) ... την GDR3 την ειχα κατεβασει σαν developer στο 820 οποτε τα βασικα τα ειχα ξαναδει ... ευχαριστη προσθηκη τα notifications στην glance screen.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Πριν λιγο πηρα την Black ΟΤΑ στο 925 (32αρι Voda GB) ... την GDR3 την ειχα κατεβασει σαν developer στο 820 οποτε τα βασικα τα ειχα ξαναδει ... ευχαριστη προσθηκη τα notifications στην glance screen.

Γιώργο το App Folder που έδωσε η Nokia, τι λέει;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Αυτο το εγκαθιστάς και με την amber (το app folder) :) όσο για τα notifications στη glance, νομίζω ότι αντικαθιστά και με το παραπάνω το notification led. Αφου κάνει το led να δείχνει ξεπερασμένο πλέον!

Edit: Update status:

Waiting for approval = undergoing final testing with Nokia, country or operator to achieve approval.

Coming soon = approved, in final pre-release checks

Λογικά το coming soon θα το πάρει γρηγορότερα. Einai approved.

Edited by alexandros82
Lumia 1020 προς πώληση. Link

Γιώργο το App Folder που έδωσε η Nokia, τι λέει;

Πάρε δωράκι. Οι φακελοι ειναι εφαρμογή στο store και δουλεύουν και σε Amber.

http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/app-folder/7d2e7de3-95e7-4143-8a9d-aedf8c3f901e

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

γα***ο μ προλαβες :lol:

να ρωτησω στη Cosmote λεει waiting for approval ενω στην Vodafone coming soon,αυτο σημαίνει οτι η στις Cosmote θα παει ποιο γρήγορα?

Επισης αφου κανω "αντιγραφο ασφαλειας" μετα το update τι πρεπει να κανω?

Χτεσ δεν το ειχα προσεξει

Waiting for approval = undergoing final testing with Nokia, country or operator to achieve approval.

Coming soon = approved, in final pre-release checks.

αρα για το L820 μαλλον τις Vodafone θα το παρουν πρωτοι...

Δεν είναι λέει διαθέσιμο για την Ελλάδα το App Folder.

Αν βάλω άλλη χώρα στις ρυθμίσεις θα το πάρει;

edit: Κλείστε τοποθεσία, βάλτε χώρα Ηνωμένο Βασίλειο και θα βγει με την ονομασία Φάκελοι.

Edited by highpriest

Σκαναρε το Qcode στο link που δίνω και θα στο βγάλει. Και γω Ελλάδα έχω και το εγκατέστησα κανονικά.

http://wmpoweruser.com/nokia-app-folder-now-available-will-work-on-any-gdr3-lumia/

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Σκαναρε το Qcode στο link που δίνω και θα στο βγάλει. Και γω Ελλάδα έχω και το εγκατέστησα κανονικά.

http://wmpoweruser.com/nokia-app-folder-now-available-will-work-on-any-gdr3-lumia/

Α ρε Stewe, τόση ώρα έψαχνα Qcode και δεν έβρισκα! Τελικά άλλαξα χώρα στις ρυθμίσεις και ήρθε. Λίγο νωρίτερα να πόσταρες θα με γλύτωνες από τα περιττά άνοιξε-ρύθμισε-κλείσε.:D

Δεν είναι λέει διαθέσιμο για την Ελλάδα το App Folder.

Αν βάλω άλλη χώρα στις ρυθμίσεις θα το πάρει;

edit: Κλείστε τοποθεσία, βάλτε χώρα Ηνωμένο Βασίλειο και θα βγει με την ονομασία Φάκελοι.

εμένα με τοποθεσία Ελλάδα το βρήκε, αλλά σαν "Φάκελοι", είναι το ίδιο, της ΝΟΚΙΑ.

Γνωρίζει κανένας τίποτα περί nfc τι θα γίνει επιτέλους με την αυτόματη εκτέλεση ενεργειών? Εννοώ με τα nfc tags που ορίζεις τι λειτουργία να κάνει το καθένα. Πλέον όπως είναι τα πράγματα χρειάζεται να πατάς επιβεβαίωση από το κινητό και οι επιλογές είναι λίγο περιορισμένες.

Σε αυτό το θέμα βρίσκεται αρκετά πίσω η microsoft.

Ως πότε θα περιμένω για να αγοράσω nfc tags πια! :p

Γνωρίζει κανένας τίποτα περί nfc τι θα γίνει επιτέλους με την αυτόματη εκτέλεση ενεργειών? Εννοώ με τα nfc tags που ορίζεις τι λειτουργία να κάνει το καθένα. Πλέον όπως είναι τα πράγματα χρειάζεται να πατάς επιβεβαίωση από το κινητό και οι επιλογές είναι λίγο περιορισμένες.

Σε αυτό το θέμα βρίσκεται αρκετά πίσω η microsoft.

Ως πότε θα περιμένω για να αγοράσω nfc tags πια! :p

μαζί σου σε αυτό. Και εγώ κρατιέμαι ακόμα αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό στις συζητήσεις για τη νέα έκδοση

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!

Κλειδωμένο κινητό, σε καλούνε , απαντάς και τελειώνει η κλήση. Δεν γίνεται να κλειδώνει μόνο του το κινητό όπως στο symbian πχ; :confused:

Κλειδωμένο κινητό, σε καλούνε , απαντάς και τελειώνει η κλήση. Δεν γίνεται να κλειδώνει μόνο του το κινητό όπως στο symbian πχ; :confused:

όχι, δυστυχώς

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

όσο για τα notifications στη glance, νομίζω ότι αντικαθιστά και με το παραπάνω το notification led. Αφου κάνει το led να δείχνει ξεπερασμένο πλέον!

με τι ακριβός το αντικαθιστάς? δεν κατάλαβα και δεν βρήκα κάτι....

με τι ακριβός το αντικαθιστάς? δεν κατάλαβα και δεν βρήκα κάτι....

το notification led όταν αναβοσβήνει σου δείχνει αν έχεις κλησεις- μηνύματα-mail κλπ.

Η glance πλέον εκτός απο την ώρα θα δειχνει και όλα τα υπόλοιπα, και Skype και Facebook και νομίζω και viber και γενικά ότι επιλέξεις να φαίνεται.

Οποτε θα ναι σαφώς πολύ καλύτερο απο το led.

Lumia 1020 προς πώληση. Link

το notification led όταν αναβοσβήνει σου δείχνει αν έχεις κλησεις- μηνύματα-mail κλπ.

Η glance πλέον εκτός απο την ώρα θα δειχνει και όλα τα υπόλοιπα, και Skype και Facebook και νομίζω και viber και γενικά ότι επιλέξεις να φαίνεται.

α, οκ, νομισα πως μπορουσαμε να ενεργοποιησουμε το λεντ....:)

εντάξει, αλλη δουλειά κάνει το led. Βλέπεις απο μακριά ότι κάτι νέο υπάρχει ενώ για να δεις τις ειδοποιήσεις στη glance πρέπει να είσαι κοντά και επίσης όταν ειναι μαύρη να περάσεις το χέρι σου απο πάνω....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

εντάξει, αλλη δουλειά κάνει το led. Βλέπεις απο μακριά ότι κάτι νέο υπάρχει ενώ για να δεις τις ειδοποιήσεις στη glance πρέπει να είσαι κοντά και επίσης όταν ειναι μαύρη να περάσεις το χέρι σου απο πάνω....

...και γω λεω, δε θα βρεθει κανεις να το πει. Συμφωνω.

...και γω λεω, δε θα βρεθει κανεις να το πει. Συμφωνω.

Αν το led υποστηρίζει όλα τα χρώματα, όπως τα nexus, τότε είναι ότι πιο βολικό. Παρόλα αυτά,προσωπικά την καλύτερη υλοποίηση την έχει η Motorola στο Moto X.

Αν το led υποστηρίζει όλα τα χρώματα, όπως τα nexus, τότε είναι ότι πιο βολικό. Παρόλα αυτά,προσωπικά την καλύτερη υλοποίηση την έχει η Motorola στο Moto X.

Συμφωνω και με σενα φιλε μου nexa στο πρωτο κομματι, για το δευτερο δε μπορω να πω το ιδιο μιας και εχω κατεβασει την καταλληλη εφαρμογη στο nexus (ξερεις πια) αλλα δε με βολεψε. Σα το led δεν εχει.

Παιδιά SOS:

Πήρα πριν λίγες ώρες το Lumia 920 και προσπαθώ έκτοτε να περάσω με κάποιον τρόπο τις επαφές από τον google λογαριασμό μου. Μάταια όμως. Δεν τις εμφανίζει με τίποτα όλες και όταν πάω να κάνω συγχρονισμό μου βγάζει μήνυμα:

Το τηλέφωνό σας δεν έχει αρκετή μνήμη για να κάνει συγχρονισμό πληροφοριών προς το παρόν.

Κωδικός σφάλματος: 8007000Ε

Τι μπορεί να φταίει? Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να τις περάσω και στο οutlook και να τις βλέπω από τον εκεί λογαριασμό του κινητού..

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή

--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδιά SOS:

Πήρα πριν λίγες ώρες το Lumia 920 και προσπαθώ έκτοτε να περάσω με κάποιον τρόπο τις επαφές από τον google λογαριασμό μου. Μάταια όμως. Δεν τις εμφανίζει με τίποτα όλες και όταν πάω να κάνω συγχρονισμό μου βγάζει μήνυμα:

Τι μπορεί να φταίει? Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να τις περάσω και στο οutlook και να τις βλέπω από τον εκεί λογαριασμό του κινητού..

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή

Προσπαθησα ολους τους τροπους και στο τελος κατεληξα να τους κανω αντιγραφη με το χερι στο outlook. Δε λενε να βαλουν μυαλο microsoft/google.