Jump to content

Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ξέχασα ρε συ, 1000 συγγνώμη ! Τη Δευτέρα θα το κοιτάξω σί-γου-ρα.

Επί τη ευκαιρία, με τις διαφημίσεις των εφαρμογών τι γίνεται ρε σεις παιδιά ; Προσπάθησα να βρω κάποιο πρόγραμμα για να τις απομακρύνει, αλλά έπεσα πάνω σε κάτι άρθρα στο διαδίκτυο που κάνουν αναφορά για απομάκρυνση τέτοιου είδους προγραμμάτων (που μπλοκάρουν τα banners) από to Play Store. Γνωρίζετε κάτι επ' αυτού (ή κάποιο πρόγραμμα που να κυκλοφορεί ακόμη κ να κάνει σωστή δουλειά ; )

Πρέπει να είσαι root. Aν είσαι βάλε το AdAway και τελείωσες..

- Alex

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρέπει να είσαι root. Aν είσαι βάλε το AdAway και τελείωσες..

oops στραβομαρα... νομιζα για spam και pop up messages νομιζα ρωτουσε ο φιλος.

Οπως ειπε και ο αλεξ adfree και καθαρισες αρκει να εισαι ροοτ

Ακριβώς αυτή. Όσο για τις γωνίες, λάθος κάνεις, το κινητό φαντάσου βυθίζεται μέσα του. Ό, τι βλέπεις σε γκρι περιμετρικά του περιγράμματος του κινητού, είναι η θήκη (μπλε σκούρο είναι για την ακρίβεια, απλά στο αναφέρω σαν γκρι για να καταλαβαίνεις σε τι αναφέρομαι). Ελπίζω να φαίνεται καλά στη φωτογραφία (λαικός, τράβηξα κ το μπεγλέρι :-P ).

Thanks for the info and the photo.

Μια ερώτηση για εσάς που έχετε το S3 mini. Τι παίζει με την ποιότητα κατασκευής; Διάβαζα λίγο τα σχόλια των αγοραστών στο skroutz και πολλοί έλεγαν ότι η ποιότητα της κατασκευής είναι χάλια και παρουσιάζονται ραγίσματα στο πλαίσιο από πολύ νωρίς κλπ. Αντιθέτως για το S Advance οι περισσότεροι έχουν να πουν τα καλύτερα. Πάνω που είπα ότι καταστάλαξα στο S3 mini άρχισα να το ξανασκέφτομαι.

Edited by Guest19

Thanks for the info and the photo.

Μια ερώτηση για εσάς που έχετε το S3 mini. Τι παίζει με την ποιότητα κατασκευής; Διάβαζα λίγο τα σχόλια των αγοραστών στο skroutz και πολλοί έλεγαν ότι η ποιότητα της κατασκευής είναι χάλια και παρουσιάζονται ραγίσματα στο πλαίσιο από πολύ νωρίς κλπ. Αντιθέτως για το S Advance οι περισσότεροι έχουν να πουν τα καλύτερα. Πάνω που είπα ότι καταστάλαξα στο S3 mini άρχισα να το ξανασκέφτομαι.

Εγώ το έχω περίπου 1 μήνα (με 1 εβδομάδα χωρίς θήκη και μεμβράνη) και δεν έχει πάθει τίποτα. Αλλά θα σου πρότεινα το S III mini γιατί είναι και πιο καινούριο σε σχέση με το S Advance. Τώρα, από εκεί και πέρα αποφασίζεις και παίρνεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Και εγώ αυτό το δίλημμα είχα στην αρχή αλλά κατέληξα στο S III mini (Pebble Blue)

Και το iPhone να πάρεις, άμα δεν το προσέχεις θα έχει χτυπήματα και γρατζουνιές από την πρώτη ώρα.

επαφες-ρυθμισεις-εχει προβολη επαφων κατα ονομα ή κατα επιθετο και διαλεγεις

στις επαφές δεν έχει κάπου ρυθμίσεις...οταν ανοιγω τις επαφές πάνω από τι λίστα έχει μια μπάρα με "τηλέφωνο, ομαδες, αγαπημένα και επαφες..

μήπως είναι κάπου αλλού η ρύθμιση ..?

στις επαφές δεν έχει κάπου ρυθμίσεις...οταν ανοιγω τις επαφές πάνω από τι λίστα έχει μια μπάρα με "τηλέφωνο, ομαδες, αγαπημένα και επαφες..

μήπως είναι κάπου αλλού η ρύθμιση ..?

Πάτα το αριστερό κουμπί του κινητού και θα τις βρεις ;)

Παιδιά, ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τα απομακρυντήρια (νέος όρος) διαφημίσεων. Δυστυχώς δεν είμαι ρουτ κ δεν προβλέπεται στο εγγύς μέλλον να γίνω (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα).

Σε σχέση με την ποιότητα κατασκευής, ούτε εγώ παρατήρησα κάτι σε φθορά. Βέβαια, το ΄χω σε θήκη (αυτή που συζητήσαμε κ με τον άλλο φίλο παραπάνω) κ με μεμβράνη. Η χρήση του είναι καθημερινή κ σε εργοτάξιο (τραβάω πολλές φωτογραφίες εκεί - σκόνες, χώματα κλπ / μην φανταστείτε ότι το βουτάω μέσα αλλά κ μόνο που τα χέρια είναι μες το χώμα κ τη βρωμιά, ε νομίζω είναι στοιχείο).

Κύριος γνώμονας επιλογής ήταν ακριβώς αυτό που ανέφεραν κ τα παιδιά παραπάνω, ότι δηλαδή είναι πιο καινούριο από το Advance (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).

Ακριβώς αυτή. Όσο για τις γωνίες, λάθος κάνεις, το κινητό φαντάσου βυθίζεται μέσα του. Ό, τι βλέπεις σε γκρι περιμετρικά του περιγράμματος του κινητού, είναι η θήκη (μπλε σκούρο είναι για την ακρίβεια, απλά στο αναφέρω σαν γκρι για να καταλαβαίνεις σε τι αναφέρομαι). Ελπίζω να φαίνεται καλά στη φωτογραφία (λαικός, τράβηξα κ το μπεγλέρι :-P ).

http://img825.imageshack.us/img825/2401/img2452yn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

που μπορώ να βρώ αυτή την θήκη?Σε πιο κατάστημα?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Οχι, μενω στην αντιθετη πλευρα, προς Υμμητο, αλλα εχω καταστημα στο Χαλανδρι.

Χαχα εφψ ειμαι Ηράκλειο αλλά στην Κρήτη! !!

Παιδιά ξέρει κανείς αν τα S3 mini της Ελληνικής Αντιπροσωπείας έχουν συγκεκριμένα Serials ή ΙΜΕΙ ( π.χ. να ξεκινάνε από συγκεκριμένο αριθμό ) ???

Παιδιά ξέρει κανείς αν τα S3 mini της Ελληνικής Αντιπροσωπείας έχουν συγκεκριμένα Serials ή ΙΜΕΙ ( π.χ. να ξεκινάνε από συγκεκριμένο αριθμό ) ???

Δε γνωρίζω να σου απαντήσω στην ερώτησή σου, ωστόσο αυτό που ξέρω είναι ότι από τη στιγμή που η συσκευή που θα αγοράσεις ή έχεις αγοράσει προορίζεται για την αγορά χώρας της Ευρωπαϊκής ένωσης, καλύπτεται κανονικά από την εγγύηση της αντιπροσωπείας. Οπότε δε σε νοιάζει ιδιαίτερα αν θα είναι ελληνικό ή όχι. Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ και αυτό έχει ειπωθεί πολλάκις στo forum του myphone.

Τώρα όσον αφορά το πώς μπορείς να το καταλάβεις αν είναι ελληνικό... Μπορείς να ρωτήσεις το κατάστημα. Ένας τρόπος να το καταλάβεις είναι από το βιβλίο των οδηγιών (αν σου φαίνεται φωτοτυπημένο/ασπρόμαυρο ή είναι εκτός της συσκευασίας το πιθανότερο είναι ότι το κινητό πήγαινε σε άλλη χώρα).

Edited by Guest19

Θα ψάξω να βρω τη συσκευασία (δεν την έχω πετάξει) για να σου πω το ακριβές μοντέλο, μήπως κ σε βοηθήσει να το αναζητήσεις πιο εύκολα.

Edit : Συσκευασία βρέθηκε. Μodel : EFC-1M7BBEGSTD.

Ψάξε στο skroutz και αλλού (ebay κλπ).

Θα ψάξω να βρω τη συσκευασία (δεν την έχω πετάξει) για να σου πω το ακριβές μοντέλο, μήπως κ σε βοηθήσει να το αναζητήσεις πιο εύκολα.

Edit : Συσκευασία βρέθηκε. Μodel : EFC-1M7BBEGSTD.

Άρα είναι ακριβώς αυτή που έχει και το skroutz. Υπάρχει πιο φθηνή στο ebay και στο amazon, αλλά θέλει προσοχή μην πέσεις σε καμιά μούφα :worry:

Ξέρει κανείς πως ρυθμίζεται να μην μπαίνει στο ίντερνετ μέσω

χρέωσης από το δίκτυο και σε χρεώνει;Έχω cosmote. Αλλά να χρησιμοποιεί

μόνο το wi-fi royter και όποτε θέλω εγώ και δεν έχω ρούτερ

να χρεώνομαι. Γιατί από ότι κατάλαβα με χρέωσε για τα καλά

ενώ ήμουν σπίτι και ήμουν συνδεδεμένος στο ρούτερ μου.

Εφοσον ησουν συνδεδεμενος στο wifi του σπιτιου σου, δεν γινεται να χρεωθηκες. Κατι αλλο συμβαινει ή δεν μας εξηγησες σωστα το τί εγινε. Εφοσον εισαι συνδεδεμενος με οποιοδηποτε wifi, αυτοματα χανεται και η ενδειξη G/3G/H απο την μπαρα και βλεπεις μονο τις γραμμες του wifi, οποτε και δεν χρεωνεσαι.

Φιλε μου Tyxerakias καλημερα...!!

Εχω κ εγω στο siii mini με στοιχεια

εκδοση android 4.1.2

ΕΚΔΟΣ. ΒΑΣΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ I8190XXAMA2

EKDOSH KERNEL 3.0.31-809600

Εχω καποια εμπειρια απο android τηλεφωνα (ημουν κατοχος xperia x-10 mini για 3 χρονια), και σκεφτομαι να κανω root τωρα kai to siii mini.

Θελω να σου κανω μερικες ερωτησουλες...!!

1) o τροπος για να γινει root ειναι αυτος που περιγραφεις στη σελ. 4 του forum?

http://www.myphone.gr/foru...=351233&page=4

ή υπαρχει νεος τροπος σε αλλη σελιδα...?

2) Εαν το κανω root θα μπορει να μηδενιστει ο flash counter και να γινει unroot ευκολα?

3) κανοντας root περναμε και αλλη ROM?

4) Εαν βγει καινουργια εκδοση απο την Samsung, αυτη σου ερχεται κ περνιεται αυτοματα οπως εγινε οταν πρωτοξεκινησα το κινητο?

5) Ποιες εφαρμογες θα μπορω να βγαλω με ασφαλεια? Πχ. chatON, Game Hub, Google +, S Suggest, , Samsung Apps, Yahoo finance και Finance daemon πχ..?

6)θα γινει πιο γρηγορο το κινητο και θα μπορω να βαλω προγραμματα οπως το titanium backup klp, CWM, και χωρις να crashαρουν λογω πειραγματος καποιες αλλες εφαρμογες ?

Τωρα το βλεπω οτι παει μια χαρα , με καμια 70αρια εφαρμογες επανω, εχω free ραμ γυρω στα 300 ΜΒ . Θελω να το σκαλισω να το κανω root, αλλα φοβαμαι κιολας ακομα δεν το πηρα μην του δημιουργησω καποιο προβλημα...!!

Συγνωμη αν σε κουρασα με τις ερωτησεις μου κ σε ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σου και την απαντηση σου ...!!

Μπραβο σου για την προσπαθεια να αναβαθμισεις το τηλεφωνο μας..!! Συνεχισε ετσι...!!

Φιλικα

Δημητρης

Καλημερα... Εχω ακριβως τις ιδιες ερωτησεις... Δεν εχω ξανακανει ρουτ και το δικο μου νομιζω ειναι πολωνικο! Ευχαριστω!

Καλησπερα στη παρεα και στο forum!

Οπως βλεπετε ειμαι καινουργιος στο forum και νεος κατοχος του s3 εδω και 10 μερες... το κινητο ειναι απιστευτο σε αισθηση και ομορφια (κατα τη γνωμη μου).. Εχω ομως μια απορια που δεν μπορεσα να βρω στο forum ( ισως μου διεφυγε) σχετικα με τη ram του κινητου που οπως γραφει και στα specs ανερχεται στο 1GB. Κοιταζοντας λοιπον το κινητο βλεπω τη μνημη στα 804MB.. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο το E-shop. Γνωριζει κανεις να μου απαντησει κατι γι'αυτο;;

Καλησπερα στη παρεα και στο forum!

Οπως βλεπετε ειμαι καινουργιος στο forum και νεος κατοχος του s3 εδω και 10 μερες... το κινητο ειναι απιστευτο σε αισθηση και ομορφια (κατα τη γνωμη μου).. Εχω ομως μια απορια που δεν μπορεσα να βρω στο forum ( ισως μου διεφυγε) σχετικα με τη ram του κινητου που οπως γραφει και στα specs ανερχεται στο 1GB. Κοιταζοντας λοιπον το κινητο βλεπω τη μνημη στα 804MB.. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο το E-shop. Γνωριζει κανεις να μου απαντησει κατι γι'αυτο;;

Αυτή είναι η RAM που χρησιμοποιεί το κινητό σου. Δε χρησιμοποιεί πλήρως το 1GB. Είναι απολύτως λογικό μην ανησυχείς.

Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!

Να 'σαι καλά.

Για να το πω πιο σωστά γιατί τώρα που το βλέπω δεν το έγραψα και πολύ καλά... Ένα κομμάτι της RAM χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και τις διάφορες διεργασίες του. Επομένως αυτό που βλέπεις εσύ (804 MB) είναι στην ουσία η RAM που είναι διαθέσιμη για το χρήστη.

Το ίδιο ισχύει σε γενικές γραμμές και για την εσωτερική μνήμη του κινητού σου. Θα δεις ότι μόνο ένα μέρος της εσωτερικής μνήμης είναι διαθέσιμη στο χρήστη.

Να ρωτήσω. Προσπαθώ να το κάνω rout σύμφωνα με τον οδηγό αλλά

όταν συνδέω το usb δεν γίνεται γαλάζια η ένδειξη στο Odin. Μπορώ να κάνω

κάτι;

Μην περασετε το avast στο συγκεκριμενο μοντελο θα εχετε προβλημα με τα εικονιδια που και που όπως είχα και εγω.

Αντιθέτως dr web είναι πολυ πιο ελαφρύ και δεν το λεω για διαφήμιση.

Edited by tilaverboy

Καλημερα... Εχω ακριβως τις ιδιες ερωτησεις... Δεν εχω ξανακανει ρουτ και το δικο μου νομιζω ειναι πολωνικο! Ευχαριστω!

Θελω να σου κανω μερικες ερωτησουλες...!!

1) o τροπος για να γινει root ειναι αυτος που περιγραφεις στη σελ. 4 του forum?

http://www.myphone.gr/foru...=351233&page=4

ή υπαρχει νεος τροπος σε αλλη σελιδα...?

Αυτος ειναι ο τροπος για να περασεις ετοιμη ρουταρισμενη ρομ, αν θες να κανεις μονο ρουτ χωρις να εγκαταστησεις ρομ εχω γραψει εγω 1-2 σελιδες πριν ενα λινκ το οποιο εχει ενα tool που βγηκε πιο προσφατα το οποιο μπορει να σου ρουταρει το κινητο χωρις να αλλαξεις ρομ.

2) Εαν το κανω root θα μπορει να μηδενιστει ο flash counter και να γινει unroot ευκολα?

αν κανεις απλα ρουτ η αν εγκαταστησεις επισημη ρομ δεν μετραει ο μετρητης αλλα γενικα ναι μπορεις να τον μηδενισεις

3) κανοντας root περναμε και αλλη ROM?

οχι απαραιτητα στου απαντησα ηδη στην πρωτη ερωτηση

4) Εαν βγει καινουργια εκδοση απο την Samsung, αυτη σου ερχεται κ περνιεται αυτοματα οπως εγινε οταν πρωτοξεκινησα το κινητο?

αναλογως τι εχεις αλλαξει στο κινητο σου, αν εχεις βαλει custom rom δεν θα ερθει η αναβαθμιση αν βαλεις επισημη ξενη ρομ θα ερθει αναβαθμιση μολις βγει στην αντιστοιχη χωρα.

5) Ποιες εφαρμογες θα μπορω να βγαλω με ασφαλεια? Πχ. chatON, Game Hub, Google +, S Suggest, , Samsung Apps, Yahoo finance και Finance daemon πχ..?

προσωπικα δεν εχω βγαλει καμια για να σου δωσω ακριβη απαντηση αλλα θα μπορεις με το titanium backup να τις κανεις πρωτα ενα backup και στην συνεχεια να αφαιρεις μια μια οσες θες. επισης μπορεις να κανεις και full rom backup (nandroid backup) που σε αυτην την περιπτωση ακομα και αν το κινητο δεν μπαινει στο λειτουργικο, μπορεις απλα να το επαναφερεις

6)θα γινει πιο γρηγορο το κινητο και θα μπορω να βαλω προγραμματα οπως το titanium backup klp, CWM, και χωρις να crashαρουν λογω πειραγματος καποιες αλλες εφαρμογες ?

υπαρχουν ρομς και κερνελς που υποσχονται να κανουν το κινητο σου πιο γρηγορο, ολα αυτα φυσικα μπορουν να εχουν και bugs οποτε δεν μπορω να σου δωσω απαντηση σε αυτο που ρωτα. μπορει το κινητο να ειναι ακριβως το ιδιο, μπορει να γινει λιγο ποιο γρηγορο, μπορει να αντιμετοπισεις και προβλημα. εξαρτατε απο το τι modification θα διαλεξεις να του περασεις.

το δικο μου παντως που εκανα το ροοτ απο το tool που εγραψα προηγουμενος ειναι μια απο τα ιδια, οπως ηταν και πριν. δεν αντιμετοπισα καποιο προβλημα

Τωρα το βλεπω οτι παει μια χαρα , με καμια 70αρια εφαρμογες επανω, εχω free ραμ γυρω στα 300 ΜΒ . Θελω να το σκαλισω να το κανω root, αλλα φοβαμαι κιολας ακομα δεν το πηρα μην του δημιουργησω καποιο προβλημα...!!

Συγνωμη αν σε κουρασα με τις ερωτησεις μου κ σε ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σου και την απαντηση σου ...!!

Μπραβο σου για την προσπαθεια να αναβαθμισεις το τηλεφωνο μας..!! Συνεχισε ετσι...!!

Φιλικα

Να ρωτήσω. Προσπαθώ να το κάνω rout σύμφωνα με τον οδηγό αλλά

όταν συνδέω το usb δεν γίνεται γαλάζια η ένδειξη στο Odin. Μπορώ να κάνω

κάτι;

Δεν εχεις εγκατεστημενους τους drivers της samsung γιαυτο μαλλον.

δοκιμασε να βρεις τους drivers η να εγκαταστησεις το kies

μετα απο αυτο θα αναγνωριζεται το κινητο απο το odin

Μην περασετε το avast στο συγκεκριμενο μοντελο θα εχετε προβλημα με τα εικονιδια που και που όπως είχα και εγω.

Αντιθέτως dr web είναι πολυ πιο ελαφρύ και δεν το λεω για διαφήμιση.

Μην βαζεις καθολου antivirus τσαμπα επιβαρυνεις το κινητο σου.

Edited by jimacid

• The title was changed to Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)