Jump to content

kolfint

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kolfint's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kolfint

    LG G Flex2 (H955)

    Απλώς δεν το κάνει συχνά.. αλλά φοβάμαι μήπως αρχίσει και το κάνει όλο και πιο συχνά... Γενικά από ότι διαβάζω έχει γενικό πρόβλημα η σειρά με loopboot?
  2. kolfint

    LG G Flex2 (H955)

    Καλησπέρα. Το έχω 9 μήνες περίπου. Εδώ και ένα μήνα έχει αρχίσει και μου κάνει restart μόνο του. Στην αρχή έκανε κάποια μετά ερχόταν στα συγκαλά του. Μετά έκανε ανα διαστήματα μια στο τόσο. Τώρα τελευταία και ειδικά σήμερα κάνει όλο restart, ανοίγει ένα λεπτό και αμέσως κολλάει και κάνει επανεκκίνηση. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα; Ξέρεις κανείς τι φταίει και αν χρειάζεται κάτι;
  3. Να ρωτήσω. Προσπαθώ να το κάνω rout σύμφωνα με τον οδηγό αλλά όταν συνδέω το usb δεν γίνεται γαλάζια η ένδειξη στο Odin. Μπορώ να κάνω κάτι;
  4. Ξέρει κανείς πως ρυθμίζεται να μην μπαίνει στο ίντερνετ μέσω χρέωσης από το δίκτυο και σε χρεώνει;Έχω cosmote. Αλλά να χρησιμοποιεί μόνο το wi-fi royter και όποτε θέλω εγώ και δεν έχω ρούτερ να χρεώνομαι. Γιατί από ότι κατάλαβα με χρέωσε για τα καλά ενώ ήμουν σπίτι και ήμουν συνδεδεμένος στο ρούτερ μου.
  5. Καλησπέρα έχω και εγώ το galaxy mini εδώ και μερικές μέρες και επειδή δεν είμαι εξοικειωμένος με andoid θα ήθελα να ρωτήσω για να δεις τα εισερχόμενα μηνύματα που πας; Με έχει μπερδέψει το μενού των μηνυμάτων. Αν θέλεις να δεις όλα τα εισερχόμενα που σου έχουν στείλει μπορείς; Η πρέπει να πηγαίνεις σε κάθε επαφή ξεχωριστά;
  6. Ξέρει κανεις που παίρνω για να κάνω ένα ala carte cu?
  7. Μπορώ να κάνω από το whats up μου φραγή σε συγκεκριμένο αριθμό κλήσης; Και όταν με καλέι ο άλλος τι θα βλέπω; Θα ακούγεται η κλίση θα βλέπω ότι με καλεί; Η δεν θα μπορώ να ξέρω αν με κάλεσαν αφού είναι σε φραγή; Όταν με καλεί ο αριθμός που έχω κάνει φραγή θα δείχνει ότι καλεί σε αυτούς; Η ότι δεν υπάρχει ο αριθμός ευχαριστω!
  8. Μου ήρθε μήνυμα στο ala carte "τώρα με Vodaphone ala carte μπορείτε να μιλάτε 50 λεπτά προς όλους μόνο με 9/μήνα. Για εγγραφή στείλτε δωρεαν 50 στο 1398" Τι παίζει ακριβώς, έχει βάλει και το site ανακοίνωση. Μου ακούγεται πολύ καλή προσφορά.
  9. psaxnw ena kommati rythmiko pou to exw dei se diafores diafhmiseis k se trailer tainiws. Genika akoygete arketa auto ton kairo! Teleutaia to akousa sto diafhmistiko ths nokia gia to event pou tha kanei me ton timo mass thn kellis tous the raveonettes k ton mikael delta! Einai poly gnwsto alla de to vriskw! Exw sygrathsei tous stixous pou prepei na lene kati tetoio nomizw... is the new day of you new life...kai epanalamvanontai synexws!
  10. psaxnw ena kommati pou akougete se ena diafistiko tou ant1 gia "kalo kalokairi". Einai mia gynaika pou akougete na tragoudaei "lala lalala". ksereis kaneis poio einai???
×
×
  • Create New...