ilka71 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 ξέρει κανείς γιατί στον Samsung browser μετά από κάποιο διάστημα σταματάνε να δουλεύουν τα ad block ;3 εχω κατεβάσει! κοιτάξτε χάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 ξέρει κανείς γιατί στον Samsung browser μετά από κάποιο διάστημα σταματάνε να δουλεύουν τα ad block ;3 εχω κατεβάσει! κοιτάξτε χάλι Δε το ψάχνεις μια με το malware bytes μήπως έχεις τσιμπήσει τίποτα;Εμένα δεν κάνει κιχΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 10 ώρες πριν, ilka71 said: ξέρει κανείς γιατί στον Samsung browser μετά από κάποιο διάστημα σταματάνε να δουλεύουν τα ad block ;3 εχω κατεβάσει! κοιτάξτε χάλι Είμαι με Όπερα Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 ξέρει κανείς γιατί στον Samsung browser μετά από κάποιο διάστημα σταματάνε να δουλεύουν τα ad block ;3 εχω κατεβάσει! κοιτάξτε χάλι Μήπως στα κλείνει η διαχείριση μνήμης? Το adaway το δοκίμασες ? Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 Μήπως στα κλείνει η διαχείριση μνήμης? Το adaway το δοκίμασες ? Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalkκατεβάζω μέσα απο το μενού του browser τα ad block add on που έχει τώρα που το λες τα έβαλα τα 3 ad block στο unrestricted. πριν όντως ήταν στο optimized. θα το παρατηρήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 κατεβάζω μέσα απο το μενού του browser τα ad block add on που έχει τώρα που το λες τα έβαλα τα 3 ad block στο unrestricted. πριν όντως ήταν στο optimized. θα το παρατηρήσω. Τα έχεις και τα 3 ενεργά ταυτόχρονα? Δεν δημιουργεί conflict αυτο? Αν δεν βγάλεις άκρη βάλε το adaway που είναι και ανοικτού κώδικα να ξεμπερδέψεις γενικά από τις διαφημίσεις και στις εφαρμογές. https://adaway.org/Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk 3 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 Πήγαινε βάλε dns.adguard.com στο πεδίο προσωπικό dns και καθάρισες γενικά με τη διαφήμιση σε όλα τα appΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 7 minutes ago, sgatzo said: Πήγαινε βάλε dns.adguard.com στο πεδίο προσωπικό dns και καθάρισες γενικά με τη διαφήμιση σε όλα τα app Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω έτσι παίζω. Το απενεργοποιω μόνο όταν παίζω κάνα παιχνίδι (πολύ σπάνια) και θέλω καμία έξτρα ζωή βλέποντας διαφημίσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 Πήγαινε βάλε dns.adguard.com στο πεδίο προσωπικό dns και καθάρισες γενικά με τη διαφήμιση σε όλα τα appΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο είχα κάνει κάποτε αλλά αρκετές φορές σε κάποιες εφαρμογές δεν ένα ξαφνικά ίντερνετ κλπ και ήταν από αυτό. οπότε δεν το ξανά βάζω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 το είχα κάνει κάποτε αλλά αρκετές φορές σε κάποιες εφαρμογές δεν ένα ξαφνικά ίντερνετ κλπ και ήταν από αυτό. οπότε δεν το ξανά βάζω dnsforge.deΔοκίμασε καί αυτό...Στάλθηκε από το M2012K11G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 το είχα κάνει κάποτε αλλά αρκετές φορές σε κάποιες εφαρμογές δεν ένα ξαφνικά ίντερνετ κλπ και ήταν από αυτό. οπότε δεν το ξανά βάζω Ήταν μια δυσλειτουργία 3 ημερών που επηρέασε τους πάντες τότε, έχεις δίκιο. Τώρα όμως εδώ και καιρό δουλεύει άψογα.Μπορείς να δοκιμάσεις και τους dns που έδωσε ο φίλος πριν βέβαια Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Καλημέρες, Χρειάζομαι μια βοήθεια για το παρακάτω: Σε ένα Poco X5 Pro, τρέχω τον Nova. Έχω την μπάρα αναζήτησης πάνω από το dock, στο dock έχω φακέλους και κανένα padding. Για κάποιο λόγο, όταν ανοίγω κάποιο φάκελο, το περιεχόμενο του εμφανίζεται πολύ πάνω από το Search bar για κάποιο λόγο. Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να "φάω" αυτό το κένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Yπάρχει app να σταματάει την φόρτιση σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, π.χ 66.6%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 ρε παιδιά όταν αγοράζω εισιτήρια πχ για αγώνες λέει πχ στην ticketmaster να πατήσεις στο add to Google wallet η apple wallet για να τα περάσεις στα ψηφιακά πορτοφόλια .πως γίνεται αυτό;δεν το έχω καταφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 μου αρέσει που διαφημίζει η ευδαπ να κατεβάσουμε εκ νέου το νέο της App έσβησα το υπάρχον και ΔΕΝ υπάρχει κανένα app eydapp στο play store πλέον!αθάνατο ελληνικό δημόσιο 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 On 19/10/2023 at 12:30 ΠΜ, ilka71 said: ρε παιδιά όταν αγοράζω εισιτήρια πχ για αγώνες λέει πχ στην ticketmaster να πατήσεις στο add to Google wallet η apple wallet για να τα περάσεις στα ψηφιακά πορτοφόλια .πως γίνεται αυτό;δεν το έχω καταφέρει Τι εννοείς πώς γίνεται; Αν το google wallet είναι εγκατεστημένο, τότε εκεί που σου λέει να περάσεις το εισητήριο, απλά πατάς στο κουμπί και το βάζει μέσα κατευθείαν. Καποια εισητήρια, όπως πχ του Village cinemas θέλει τρίτη εφαρμογή. Για αυτό χρησιμοποιώ το Passwallet. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Τι εννοείς πώς γίνεται; Αν το google wallet είναι εγκατεστημένο, τότε εκεί που σου λέει να περάσεις το εισητήριο, απλά πατάς στο κουμπί και το βάζει μέσα κατευθείαν. Καποια εισητήρια, όπως πχ του Village cinemas θέλει τρίτη εφαρμογή. Για αυτό χρησιμοποιώ το Passwallet.ελα που δεν το κάνει .παταω το κουμπί στο σαιτ που λέει add to Google wallet στην ιστοσελίδα με τα εισητηρια αλλά δεν γίνεται τιποτααπλά κατεβάζει το αρχειακι του εισιτηρίου σε μορφή χχχχ.pkpass η κάπως έτσι. το ίδιο και στο iphone .παταμε add to apple wallet και δεν γίνεται τίποτα .αυτό λέω ωραίο το passwallet ,έχει επιλογή να το περασεις το εισιτήριο με πολλούς τρόπους .τα αρχειακια τα ειχε κατεβάσει με το τρόπο που ειπα παραπάνω ,οπότε τα έκανα add στο passwallet μέσω add from phone storage.μια χαρά.στο google wallet όμως δεν τα έχω καταφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 On 19/10/2023 at 12:30 ΠΜ, ilka71 said: ρε παιδιά όταν αγοράζω εισιτήρια πχ για αγώνες λέει πχ στην ticketmaster να πατήσεις στο add to Google wallet η apple wallet για να τα περάσεις στα ψηφιακά πορτοφόλια .πως γίνεται αυτό;δεν το έχω καταφέρει Χθες το απόγευμα έκλεισα tickets για Αθήναιον (cinema). Τα tickets τα εκδίδει η Ticketmaster. Στην τέταρτη προσπάθεια κατάφερα να τα περάσω στο Google Wallet (πατώντας το αντίστοιχο "add to google wallet" κουμπάκι). Τις 3 πρώτες μου έβγαζε error. Περίμενα κανένα μισάωρο πριν την 4η προσπάθεια και τελικά προστέθηκε. Επίσης παρατήρησα ότι το google wallet μου έβγαλε reminder για την προβολή λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει, κι όχι νωρίτερα, όπως συνήθως γίνεται κανονικά. Ίσως να παίζει κάτι συγκεκριμένα με την Ticketmaster; Δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 καλησπέρα γίνεται σε επαφή να προσθέσω φωτογραφία; όχι της επαφής φώτο αλλά σαν attachment. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 είχα νοικιάσει ένα νούμερο ελληνικό σταθερό από την εφαρμογή numero αλλά πλέον βλέπω δεν δίνει ελληνικά νούμερα. υπάρχει άλλη εφαρμογή να μας νοικιάζει ελληνικό νούμερο; σταθερό ή κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 Καλημέρα! Έχει κανείς θέμα με το viber?? Νωρίς το πρωί δούλευε κανονικά κ τώρα δεν ανοιγει καν! Έκανα επανεκκίνηση το κινητό, απεγκατάσταση κ ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή και όταν βάζω τον αριθμό κινητού μου γράφει system temporary failure! Δοκίμασα σε άλλη συσκευή και με άλλο αριθμό τηλεφώνου και πάλι το ίδιο! Μας κρέμασε ξαφνικά το viber... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 Καλημέρα! Έχει κανείς θέμα με το viber?? Νωρίς το πρωί δούλευε κανονικά κ τώρα δεν ανοιγει καν! Έκανα επανεκκίνηση το κινητό, απεγκατάσταση κ ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή και όταν βάζω τον αριθμό κινητού μου γράφει system temporary failure! Δοκίμασα σε άλλη συσκευή και με άλλο αριθμό τηλεφώνου και πάλι το ίδιο! Μας κρέμασε ξαφνικά το viber... Δε δουλεύει το viber 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 47 minutes ago, thansof_7 said: Καλημέρα! Έχει κανείς θέμα με το viber?? Νωρίς το πρωί δούλευε κανονικά κ τώρα δεν ανοιγει καν! Έκανα επανεκκίνηση το κινητό, απεγκατάσταση κ ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή και όταν βάζω τον αριθμό κινητού μου γράφει system temporary failure! Δοκίμασα σε άλλη συσκευή και με άλλο αριθμό τηλεφώνου και πάλι το ίδιο! Μας κρέμασε ξαφνικά το viber... Μαλλον εμεις φταιμε που κρεμαστηκαμε πανω στο viber... Ποτε δεν την συμπαθησα αυτη την εφαρμογη, ωστοσο αναγκαζομαι κι εγω να την χρησιμοποιω. Κατα τη γνωμη μου το skype ειναι ανωτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 Το έκανε και σε μένα για λίγο, μετά επανήλθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 Μαλλον εμεις φταιμε που κρεμαστηκαμε πανω στο viber... Ποτε δεν την συμπαθησα αυτη την εφαρμογη, ωστοσο αναγκαζομαι κι εγω να την χρησιμοποιω.Έτσι ακριβώς είναι, κρεμάστηκαν όλοι οι Έλληνες πάνω σ' αυτή, και δεν θέλουν/δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν κάτι άλλο.Στην δουλειά μου πολλές πρέπει να μου στείλουν πελάτες κάποια έγγραφα τους, εγώ τους τα ζητάω σε .pdf (πχ. ταυτότητα, Ε9), και με ρωτάνε "ποιο είναι το νούμερο μλσου να σου τα στείλω με Viber", και μάλιστα σε φωτογραφία (από την κάμερα του κινητού) !!!!!!!!Sent from my Samsung Galaxy A54 by using Tapatalk 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts