alex61 Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Παιδιά ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα για την μπαταρία (όπως έχει η Huawei ) για να "προστατεύεται " η μπαταρία όταν το φορτίζουμε all night? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Καλησπέρα παιδιά! Ποια καλή εφαρμογή έχετε να προτείνετε για γρήγορη μεταφορά αρχείων μέσω WiFi από android σε android και από android σε pc windows 10; Δούλευα για καιρό το Shareit: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.gps Αλλά νομίζω ότι δε δουλεύει πλέον όσο καλά δούλευε παλιά και λέω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο, δοκιμασμένο. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Καλησπέρα παιδιά! Ποια καλή εφαρμογή έχετε να προτείνετε για γρήγορη μεταφορά αρχείων μέσω WiFi από android σε android και από android σε pc windows 10; Δούλευα για καιρό το Shareit: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.gps Αλλά νομίζω ότι δε δουλεύει πλέον όσο καλά δούλευε παλιά και λέω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο, δοκιμασμένο. Ευχαριστώ! resilio sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Καλησπέρα παιδιά! Ποια καλή εφαρμογή έχετε να προτείνετε για γρήγορη μεταφορά αρχείων μέσω WiFi από android σε android και από android σε pc windows 10; Δούλευα για καιρό το Shareit: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.gps Αλλά νομίζω ότι δε δουλεύει πλέον όσο καλά δούλευε παλιά και λέω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο, δοκιμασμένο. Ευχαριστώ! Εγω χρησιμοποιώ την εφαρμογή Send Anywhere Μπορείς να κάνεις μεταφορά αρχείων και μέσα απο την ιστοσελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Γεια σας και καλή χρονιά. έχει εγκαταστήσει κάποιος την εφαρμογή gov.gr μήπως; έχει μια χρήσιμη λειτουργία "γεωεντοπισμού" μέσω sms για ώρα ανάγκης, χωρίς χρήση κωδικών εισόδου κτλ. Κ θα ήθελα να την εγκαταστήσω στο τηλέφωνο των γονιών μου. την εβαλα σε samsung galaxy note 2 (android 4.4.2) και κρασάρει συνεχώς μόλις δοκιμάζω να την ανοίξω ("η εφαρμογή διακόπηκε"). γνωρίζει κάποιος πιθανό λόγο; κοίταξα στα στοιχεία της εφαρμογής αλλά δεν είδα κάπου από τί εκδοση λειτουργικών κ έπειτα υποστηρίζει. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Γεια σας και καλή χρονιά. έχει εγκαταστήσει κάποιος την εφαρμογή gov.gr μήπως; έχει μια χρήσιμη λειτουργία "γεωεντοπισμού" μέσω sms για ώρα ανάγκης, χωρίς χρήση κωδικών εισόδου κτλ. Κ θα ήθελα να την εγκαταστήσω στο τηλέφωνο των γονιών μου. την εβαλα σε samsung galaxy note 2 (android 4.4.2) και κρασάρει συνεχώς μόλις δοκιμάζω να την ανοίξω ("η εφαρμογή διακόπηκε"). γνωρίζει κάποιος πιθανό λόγο; κοίταξα στα στοιχεία της εφαρμογής αλλά δεν είδα κάπου από τί εκδοση λειτουργικών κ έπειτα υποστηρίζει. Δεν είχα την εφαρμογή, αλλά την κατέβασα τώρα για δοκιμή σε 2 συσκευές. Oneplus 5T με Android 8.1 και ένα παλιό Huawei με Android 4.3. Στο OnePlus ανοίγει κανονικά, στο Huawei μου γράφει τα ίδια με σένα και δεν ανοίγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Γεια σας και καλή χρονιά. έχει εγκαταστήσει κάποιος την εφαρμογή gov.gr μήπως; έχει μια χρήσιμη λειτουργία "γεωεντοπισμού" μέσω sms για ώρα ανάγκης, χωρίς χρήση κωδικών εισόδου κτλ. Κ θα ήθελα να την εγκαταστήσω στο τηλέφωνο των γονιών μου. την εβαλα σε samsung galaxy note 2 (android 4.4.2) και κρασάρει συνεχώς μόλις δοκιμάζω να την ανοίξω ("η εφαρμογή διακόπηκε"). γνωρίζει κάποιος πιθανό λόγο; κοίταξα στα στοιχεία της εφαρμογής αλλά δεν είδα κάπου από τί εκδοση λειτουργικών κ έπειτα υποστηρίζει.Την εφαρμογή την εγκατέστησα από την 1η μέρα που έγινε διαθέσιμη, γιατί χρειάστηκε να βγάλω μία εξουσιοδότηση. Τότε δεν πρέπει να υπήρχε η υπηρεσία για το SOS sms στο 112. Τώρα που έτρεξα την εφαρμογή και πάτησα το button του sms λειτούργησε κανονικά, δημιουργήθηκε ένα sms με τις συντεταγμένες μου έτοιμο για αποστολή στο 112. Την εφαρμογή την χρησιμοποιώ σε ένα Huawei Mate 20 Pro. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Δεν είχα την εφαρμογή, αλλά την κατέβασα τώρα για δοκιμή σε 2 συσκευές. Oneplus 5T με Android 8.1 και ένα παλιό Huawei με Android 4.3. Στο OnePlus ανοίγει κανονικά, στο Huawei μου γράφει τα ίδια με σένα και δεν ανοίγει! σ' ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Άρα λογικά η εφαρμογή δεν υποστηρίζει συσκευές με android 4 ή παλαιότερο. κ τώρα η ερώτηση κρίσεως: ν' αφήσω το xiaomi redmi note7 στους γονείς κ να βρώ "αφορμή" ν πάρω νέα συσκευη΄ ( ; ) ... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 σ' ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Άρα λογικά η εφαρμογή δεν υποστηρίζει συσκευές με android 4 ή παλαιότερο. κ τώρα η ερώτηση κρίσεως: ν' αφήσω το xiaomi redmi note7 στους γονείς κ να βρώ "αφορμή" ν πάρω νέα συσκευη΄ ( ; ) ... Έχω μπερδευτεί λιγάκι. Δοκίμασες την εφαρμογή gov.gr στο αρχαίο samsung galaxy note 2 και κρασάρει. ΟΚ μέχρι εδώ. Και ξαφνικά πετάς το "ν' αφήσω το RN7 και να πάρω νέα συσκευή;" Που κολλάνε αυτά τα δύο; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Έχω μπερδευτεί λιγάκι. Δοκίμασες την εφαρμογή gov.gr στο αρχαίο samsung galaxy note 2 και κρασάρει. ΟΚ μέχρι εδώ. Και ξαφνικά πετάς το "ν' αφήσω το RN7 και να πάρω νέα συσκευή;" Που κολλάνε αυτά τα δύο; Μάλλον το λέει χιουμοριστικά! Προφανώς εννοεί να δώσει το δικό του redmi note 7 στους γονείς και να πάρει νέα συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Μάλλον το λέει χιουμοριστικά! Προφανώς εννοεί να δώσει το δικό του redmi note 7 στους γονείς και να πάρει νέα συσκευή! ακριβώς αυτό εννοώ. 1μιση+ χρόνο το xiaomi δεν έχει πάθει τπτ και δεν σκοπευα συντομα να το αντικαταστήσω. αλλά κ το να πείσεις μεσήλικο γονέα ν'αποχωριστεί το σμαρτφον που έχει βολευτει 2+ χρόνια, δεν είναι ευκολάκι... άντε να εξηγήσεις τις διαφορές του android 4 με 10... δοκίμασα πάντως την εφαρμογή, σε lg με android 6, και ενώ ανοίγει, εμφανίζει μήνυμα "δεν μπορεί να βρεθέι η τοποθεσία. να συνεχισει προς sms χωρίς τοποθεσία; ". εννοείται έλεγξα όλες τις άδειες τοποθεσίας κτλ, απλά είχε χαμηλή μπαταρία, μπορεί ν έφταιγε αυτό; θα ξαναδοκιμάσω αργότερα με φουλ φόρτισμένο. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Μια και ειδα ετοιμη εφαρμογή για αποστολη συντεταγμένων στο 112 , υπάρχει κατι αντίστοιχο για να σωζω τις τοποθεσιες που παω;Δυστυχως το maps που χρησιμοποιω εχει δυσκολη χρηση για αποθηκευση και απο ιστορικο μονο τις τελευταιες δεκα.θα με βολευε να κανω με ενα κλικ αποθηκευση της τοποθεσιας.υπαρχει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 σ' ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Άρα λογικά η εφαρμογή δεν υποστηρίζει συσκευές με android 4 ή παλαιότερο. κ τώρα η ερώτηση κρίσεως: ν' αφήσω το xiaomi redmi note7 στους γονείς κ να βρώ "αφορμή" ν πάρω νέα συσκευη΄ ( ; ) ...Συγγνώμη; Ξέρεις πολλές σύγχρονες εφαρμογές που παίζουν καλά σε Android 4?? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Συγγνώμη; Ξέρεις πολλές σύγχρονες εφαρμογές που παίζουν καλά σε Android 4?? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Όχι είναι η απάντησή μου. Ειρήνη υμίν, όλα καλά. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Γεια σας και πάλι, η ελληνικη εφαρμογή κουίζ γνώσεων Quizdom, έχει και σε άλλους δυσλειτουργία; Μου εμφανίζει "πρόβλημα σύνδεσης" κάθε φορά που την ανοίγω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Γεια σας και πάλι, η ελληνικη εφαρμογή κουίζ γνώσεων Quizdom, έχει και σε άλλους δυσλειτουργία; Μου εμφανίζει "πρόβλημα σύνδεσης" κάθε φορά που την ανοίγω. Ναι, δε λειτουργεί. Κάποια στιγμή θα βγάλουν το Quizdom 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 στο snapchat γίνεται να κάνει auto save τις φώτο που βγάζουμε με αυτό και να μην χρειάζεται κάθε φορά να πατάμε το save κάτω αριστερά; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί ενώ έχω την αυτόματη φωτεινότητα off και η φωτεινότητα την έχω max, αυτή κατεβαίνει μετα απο χρήση για 5 λεπτά περιπου, ξανάρχεται μετά για κάνα πεντάλεπτο και ξανά τα ιδια; Και στις ρυθμίσεις η φωτεινότητα δείχνει ότι είναι φουλ. Το κινητό μου είναι το poco m3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Κάποια εφαρμογή για να κατεβάσω τίτλους και άλμπουμ σε κομμάτια mp3? Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί ενώ έχω την αυτόματη φωτεινότητα off και η φωτεινότητα την έχω max, αυτή κατεβαίνει μετα απο χρήση για 5 λεπτά περιπου, ξανάρχεται μετά για κάνα πεντάλεπτο και ξανά τα ιδια; Και στις ρυθμίσεις η φωτεινότητα δείχνει ότι είναι φουλ. Το κινητό μου είναι το poco m3 Ρύθμισε την χειροκίνητα για να μείνει εκεί που είναι. Σε όλα τα Xiaomi γίνεται αυτό, όχι μόνο στο poco m3. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Παίδες,με ποια εφαρμογή/τρόπο παίζουμε YouTube στο παρασκήνιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Παίδες,με ποια εφαρμογή/τρόπο παίζουμε YouTube στο παρασκήνιο?vanched ;) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Παίδες,με ποια εφαρμογή/τρόπο παίζουμε YouTube στο παρασκήνιο? Το YouTube Vanced απ' τις πιο must have εφαρμογές και όχι μόνο για το παρασκήνιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Εκτός αν έχεις xiaomi κινητό οπου μπορείς και με την εφαρμογη μουσικής . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 (edited) Το YouTube Vanced απ' τις πιο must have εφαρμογές και όχι μόνο για το παρασκήνιο! Αυτη ειναι η εφαρμογη? Υπαρχει κατι χωρις MicroG? https://play.google.com/store/apps/details?id=you.tube.vanced Edited January 10, 2021 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts