Jump to content

SteliosTh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    215
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SteliosTh

  • Ημ. Γέννησης 03/06/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

SteliosTh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. SteliosTh

    iPhone 12

    Λόγω χρόνου δεν έχει γίνει ακόμη. Εγώ δουλεύω νύχτα και αυτή μέρα και το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς. Αύριο θα ξεκλέψω μία ώρα να κάνω back up και επαναφορά. Ελπίζω να είναι τόσο εύκολο όσο διάβασα στο λίνκ που μου δώσατε. Ευχαριστώ και πάλι!!
  2. SteliosTh

    iPhone 12

    iSystem και iStorm δεν είναι το ίδιο; iSystem λέω να το πάω αν χρειαστεί που είναι κοντά στη δουλειά τη ς κοπέλας οπότε βολεύει. Αλλά αν έχουν διαφορά στην εξυπηρέτηση και στον χρόνο τότε να πάω όπου χρειαστεί.
  3. SteliosTh

    iPhone 12

    Είσαστε εξαιρετικοί. Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Θα ενημερώσω για τη λύση ή τυχών πρόβλημα. Η iSystem που είναι Χαλάνδρι και βολεύει είναι αξιόπιστη ή να προτιμήσω την Document που προτάθηκε;
  4. SteliosTh

    iPhone 12

    Ευχαριστώ πολύ γαι τις απαντήσεις. DOA δυστυχώς δεν είναι,κλείνει μήνα σε δυο τρεις μέρες. Θα δοκιμάσουμε volte και μετά επαναφορά και εαν δεν φτιάξει τότε πίσω στο κατάστημα. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα γιατί είναι αγορασμένο απο skroutz με τιμολόγιο. Full back up πώς παίρνουμε στο ios αλήθεια;
  5. SteliosTh

    iPhone 12

    Καλημέρα. Cosmote έχει ,το volte κλειστό και δεν έχει ακουστικά ούτε χρησιμοποιεί . Ρωτάω ώστε αν είναι πρόβλημα και όχι ¨δυνατότητα¨ να το πάμε πίσω για αλλαγή.
  6. SteliosTh

    iPhone 12

    Καλησπέρα. Όταν μιλάμε και πάω να πω κάτι την ώρα που μιλάει διακόπτεται ο ήχος της και δεν ακούω τι λέει. Όταν μιλάμε ταυτόχρονα η δική της ομιλία δεν ακούγεται σε εμένα. Και αυτό συμβαίνει με όποιον μιλάει οπότε είναι θέμα του δικού της κινητού.
  7. SteliosTh

    iPhone 12

    Καλησπέρα. Έχει η κοπέλα μου το iphone 12 pro max και όταν μιλάμε ταυτόχρονα και οι δύο κλείνει ο δικός της ήχος. Ποια ρύθμιση είναι αυτή να την απενεργοποιήσουμε γιατί είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό: Ευχαριστώ πολύ. (To γράφω και εδώ αφού στο αντίστοιχο topic δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση).
  8. Καλησπέρα. Έχει η κοπέλα μου το κινητό και όταν μιλάμε ταυτόχρονα και οι δύο κλείνει ο δικός της ήχος. Ποια ρύθμιση είναι αυτή να την απενεργοποιήσουμε γιατί είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό: Ευχαριστώ πολύ.
  9. Ναί πρώτα στο κινητό και μετά ρολόι και μετά ριστάρτ.
  10. Δεν έχω Huawei αλλά σαν ιδέα το λέω. Αν βάλει άλλο μειλ client και κάνει forwarding μπορεί να κάνει δουλειά πιστεύω και αντί για google maps το Here maps ή κάποιο αντίστοιχο.
  11. Σε xiaomi mi 9t pro. Ανοίγω την εφαρμογή μυνήματα -πατάω τρεις τελείς πάνω δεξιά- ρυθμίσεις-λειτουργίες συζήτησης- επαναποστολη μηνυμάτων εάν δεν παραδοθούν. Εγώ επέλεξα επαναποστολή πάντοτε ως sms. Νομίζω αυτό έλεγε ο φίλος . Δεν έχω τροόπο να το δοκιμάσω όμως αν όντως λειτουργεί.
  12. Σε εμένα πάντως σε γρήγορο περπάτημα ή τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο πάντα δουλεύω ταυτόχρονα και το strava και πάντα μου δείχνει το ρολόι 300-700 βήματα -χιλιομετρική απόσταση λιγότερη . Σε θέμα παλμών είναι οκ. Το μόνο κόλλημα που έχω αντιμετωπίσει είναι να αλλάζω τραγούδι την ώρα που τρέχω και να σέρνεται μετά ή να μένει στη μέση η μετάβαση στις λειτουργίες μέχρι να κλείσω τη μέτρηση.
  13. Ναι εγκατέστησα την εφαρμογή σε windows 10 απο τη σελίδα messenger.com και όλα καλά ,εμφανίζει τα πάντα (βίντεο,φωτογραφίες κλπ) . Για διεγραμένα μηνύματα δεν γνωρίζω και δεν έχω να το τσεκάρω.
  14. Υπάρχει εφαρμογή messenger για πισι; Επίσης δεν έχω Facebook . Το έχω με τον αριθμό τηλεφώνου. Ναι ναι το τσέκαρα. Όντως εκεί υπάρχουν . Άβολο γενικά αλλά τουλα΄χιστον γίνεται δουλειά καπως. Ευχαριστώ!!
  15. Οπότε όλες οι φωτό και τα βίντεο χάθηκαν;:blink:
×
×
  • Create New...