soleman Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Πείτε μια εφαρμογή υπενθύμισης να τη βάλω να χτυπά κάθε μήνα για να ανανεώνω το πακέτο μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=in.smsoft.justremind&hl=en_US Οτι πιο απλό και βολικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 (edited) Το ημερολόγιο του κινητού σου βρε αδερφέ, το ημερολόγιο του κινητού σου, τι τη θες τη νέα εφαρμογή?Το κλασικό Calendar της Google, που πιστεύω το έχουν εγκατεστημένο όλες οι συσκευές, δεν σου κάνει; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalkhttps://play.google.com/store/apps/details?id=in.smsoft.justremind&hl=en_US Οτι πιο απλό και βολικόΣμπαθατε με άλλα με πείραξε η απώλεια των 20 γίγα, δε το σκέφτηκα για το ημερολόγιο Εδιτ: δε συγχρονίζει τα συμβάντα μου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 24, 2019 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 (edited) Ψάχνω dialer που να: Καλεί συγκεκριμένους αριθμούς από την συγκεκριμένη SIM που του έχω υποδείξει και όταν μιλάς να μπορείς να τον βάζεις στο παρασκήνιο για να δουλέψεις σε άλλη εφαρμογή. Δεν με πειράζει να είναι με πληρωμή. Edited September 24, 2019 by harrispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Πείτε μια εφαρμογή υπενθύμισης να τη βάλω να χτυπά κάθε μήνα για να ανανεώνω το πακέτο μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk TickTick. Μπορείς να κάνεις είσοδο και με google account και να την κατεβάσεις σε όποια συσκευή θες. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Ποια εφαρμογή προτείνετε για να τσεκάρουμε την κατανάλωση της μπαταρίας; Να βλέπουμε δηλαδή ποιες εφαρμογές κατανάλωσαν περισσότερο τη μπαταρία; Σε κινητό που είναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Σμπαθατε με άλλα με πείραξε η απώλεια των 20 γίγα, δε το σκέφτηκα για το ημερολόγιο Εδιτ: δε συγχρονίζει τα συμβάντα μου Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkOuch, περαστικά! Εγώ το έχω στήσει στο Business calendar ως επαναλαμβανόμενη υπενθύμιση αλλά δυστυχώς τα τρώω..Καλησπέρα παιδιά! Ποια εφαρμογή προτείνετε για να τσεκάρουμε την κατανάλωση της μπαταρίας; Να βλέπουμε δηλαδή ποιες εφαρμογές κατανάλωσαν περισσότερο τη μπαταρία; Σε κινητό που είναι root.BetterBatteryStats Sent from my Galaxy S10 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Το system app remover όμως βλέπω ότι θέλει root... Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν γράφω κάτι το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. Παίζει χωρίς ρουτ και έχω redmi note 7. Το κινητό μου είναι απείραχτο και δουλεύει μια χαρά η απενεργοποίηση Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Ποια εφαρμογή προτείνετε για να τσεκάρουμε την κατανάλωση της μπαταρίας; Να βλέπουμε δηλαδή ποιες εφαρμογές κατανάλωσαν περισσότερο τη μπαταρία; Σε κινητό που είναι root.BetterBatteryStats από το xda. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Ποια εφαρμογή προτείνετε για να τσεκάρουμε την κατανάλωση της μπαταρίας; Να βλέπουμε δηλαδή ποιες εφαρμογές κατανάλωσαν περισσότερο τη μπαταρία; Σε κινητό που είναι root.accubattery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Καλήμερα μάγκες! Θέλω να βγάλω εικόνα και ήχο από το κινητό στο λαπτοπ χωρίς καλώδια. Ποια εφαρμογή προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Καλημερα. Ψαχνω μια εφαρμογη που ανα πασα στιγμη, σε μια ωρα αναγκης να μπορω να κοινοποιησω το gps στιγμα μου. Χωρις να μπαινω στους χαρτες, κατι γρηγορο που να γινεται με το πατημα ενος κουμπιου που λεει ο λογος, σε καποιες προκαθορισμενες επαφες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Όταν γράφω κάτι το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. Παίζει χωρίς ρουτ και έχω redmi note 7. Το κινητό μου είναι απείραχτο και δουλεύει μια χαρά η απενεργοποίηση Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠατώντας Uninstall μου γράφει no root permission... Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Καλημερα. Ψαχνω μια εφαρμογη που ανα πασα στιγμη, σε μια ωρα αναγκης να μπορω να κοινοποιησω το gps στιγμα μου. Χωρις να μπαινω στους χαρτες, κατι γρηγορο που να γινεται με το πατημα ενος κουμπιου που λεει ο λογος, σε καποιες προκαθορισμενες επαφες.Viber Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 ....................................................... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Δεν βλέπω να θέλει παραπάνω κινήσεις. Αποστολή θέσης κάνεις. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Καλημερα. Ψαχνω μια εφαρμογη που ανα πασα στιγμη, σε μια ωρα αναγκης να μπορω να κοινοποιησω το gps στιγμα μου. Χωρις να μπαινω στους χαρτες, κατι γρηγορο που να γινεται με το πατημα ενος κουμπιου που λεει ο λογος, σε καποιες προκαθορισμενες επαφες.WhatsApp Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Καλήμερα μάγκες! Θέλω να βγάλω εικόνα και ήχο από το κινητό στο λαπτοπ χωρίς καλώδια. Ποια εφαρμογή προτείνετε;δεν έχει έτοιμη επιλογή;Όλα σχεδόν έχουν πλέον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 δεν έχει έτοιμη επιλογή;Όλα σχεδόν έχουν πλέον.. Θα το δω σε λιγο. Δεν εχω ψαξει για αυτη την επιλογη. το Galaxy note 9 εχω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Ψάχνω dialer που να: Καλεί συγκεκριμένους αριθμούς από την συγκεκριμένη SIM που του έχω υποδείξει και όταν μιλάς να μπορείς να τον βάζεις στο παρασκήνιο για να δουλέψεις σε άλλη εφαρμογή. Δεν με πειράζει να είναι με πληρωμή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=el To καλύτερο με διαφορά. Κάνει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=el To καλύτερο με διαφορά. Κάνει τα πάντα.όντως και μετά από μια περίοδο νεκρή βγάλανε και αναβάθμιση Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Καλημερα. Ψαχνω μια εφαρμογη που ανα πασα στιγμη, σε μια ωρα αναγκης να μπορω να κοινοποιησω το gps στιγμα μου. Χωρις να μπαινω στους χαρτες, κατι γρηγορο που να γινεται με το πατημα ενος κουμπιου που λεει ο λογος, σε καποιες προκαθορισμενες επαφες. Το messenger κάνει αυτό που θες. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βλέπω να θέλει παραπάνω κινήσεις. Αποστολή θέσης κάνεις. Sent from my moto g(6) play Στο viber δεν στέλνει την θέση σου. Στέλνει ένα "γνωστό" σημείο της περιοχής που βρίσκεσαι (πχ ένα εστιατόριο). Αν δεν είσαι σε ένα τέτοιο σημείο τότε είναι άχρηστο. Το messenger δίνει το ακριβές σημείο που βρίσκεσαι (πχ στο παγκάκι που βρίσκεσαι). Με άλλα λόγια, ο άλλος που ακολουθεί τις οδηγείς "πέφτει επάνω" σου..... Σε iPhone δεν λειτουργεί. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Καλημερα. Ψαχνω μια εφαρμογη που ανα πασα στιγμη, σε μια ωρα αναγκης να μπορω να κοινοποιησω το gps στιγμα μου. Χωρις να μπαινω στους χαρτες, κατι γρηγορο που να γινεται με το πατημα ενος κουμπιου που λεει ο λογος, σε καποιες προκαθορισμενες επαφες.Αν έχεις xiaomi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Μια χαρά στέλνει και το viber ακριβώς την τοποθεσία σου. Απλά θέλει 2 κλικ παραπάνω Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Ο φίλος λέει ότι έχει το note 9. Αυτό που ζητάει το κάνει από μαμά εδώ κ χρόνια η Samsung Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Μια χαρά στέλνει και το viber ακριβώς την τοποθεσία σου. Απλά θέλει 2 κλικ παραπάνω Πες μου τα βήματα αν θέλεις Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts