Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλιστα.. Πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο..

Την έβγαλα αλλά είμαστε σίγουροι ότι το playstore έχει δίκιο εδώ;

Το έχω συναντήσει εγώ σε άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιώ χρόνια και το έχω ακούσει για άλλη μια. Τα ίδια έλεγε η google, για υποκλοπή δεδομένων κλπ. Και οι δύο εφαρμογές επέστρεψαν στο playstore. Δεν υπήρχε κάτι μεμπτό, απλά απ ότι θυμάμαι είχαν κάποια external λινκς στις εφαρμογές για donations ή κάτι τέτοιο, τα οποία οταν τα αφαίρεσαν οι developers ανέβηκαν ξανά στο playstore. Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι ανάλογο και εδώ γιατί δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή, αλλά μην σε τρομάζει το μήνυμα για υποκλοπή κλπ, πρέπει να είναι στάνταρ μήνυμα της Google.

Και το ζήτημα είναι ότι συνήθως δεν παρέχει η Google πληροφορίες στους developers για την αιτία που κατεβάζει τις εφαρμογές τους, με αποτέλεσμα οι developers να ψάχνουν στα τυφλά τι έφταιξε ώστε να το διορθώσουν.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

εγινε παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και εγω θα την κρατησω την εφαρμογη ..:)

Λεβέντες ψάχνω εφαρμογή vpn free , τι προτιμάτε; Όχι μόνο για browsers αλλα και για εφαρμογές

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι κάνει αυτό μπορείς να εξηγησεις;

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Τι κάνει αυτό μπορείς να εξηγησεις;

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανώνυμη περιήγηση στο Internet, λαμβάνεις ip από άλλες χώρες

Λεβέντες ψάχνω εφαρμογή vpn free , τι προτιμάτε; Όχι μόνο για browsers αλλα και για εφαρμογές

Protonvpn, η free έκδοση δεν υποστηρίζει p2p, όλα τα άλλα κανονικά

Ξέρει κάνεις σας κάποια εφαρμογή της google που ανεβάζεις photo & τηλεφωνικό κατάλογο, και χει σήμα ενα παιδικό ανεμόμυλο, σαν την photo περίπου...!

anemomylos-55245-500x500.jpg

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ξέρει κάνεις σας κάποια εφαρμογή της google που ανεβάζεις photo & τηλεφωνικό κατάλογο, και χει σήμα ενα παιδικό ανεμόμυλο, σαν την photo περίπου...!

Είναι η εφαρμογή 'φωτογραφίες' της google, Google photos.

Edited by dantspet
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos&hl=el

Είναι η εφαρμογή 'φωτογραφίες' της google, Google photos.

Ευχαριστω.....!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

παιδια, καλημερα. Εβαλα αυτο το αναθεματισμενο truecaller και θα ηθελα να μαθω αν υποστηριζει sms με 160 χαρακτηρες, ευχαριστω εκ των προτερων..

Συγνωμη που ενοχλω ξανα, θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει?

Ευχαριστω.....!

Βέβαια είναι μόνο για φωτογραφίες/βίντεο. Όχι για τηλεφωνικό κατάλογο. Αυτός συγχρονιζεται με το email σου ή αλλιώς χρησιμοποίησε το Google drive.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Συγνωμη που ενοχλω ξανα, θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει?

Από ένα γρήγορο έλεγχο που έκανα δεν βρήκα αν έχει δυνατότητα για 160

Εγώ έχω την εφαρμογή της Google για μηνύματα

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Βρέθηκα ξαφνικά με 3 επιπλέον επαγγελματικά email accounts λόγω νέας δουλειάς και αν τα προσθέσεις στα προσωπικά accounts που ήδη έχω γίνεται ένας αχταρμάς (έχω τη μαμίσια εφαρμογή της Samsung σε Note9). Πώς μου προτείνετε να τα διαχειριστώ; Να κατεβάσω μια διαφορετική εφαρμογή για emails (και ποια;) και να τα ρίξω μέσα ή κάτι άλλο;

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Βρέθηκα ξαφνικά με 3 επιπλέον επαγγελματικά email accounts λόγω νέας δουλειάς και αν τα προσθέσεις στα προσωπικά accounts που ήδη έχω γίνεται ένας αχταρμάς (έχω τη μαμίσια εφαρμογή της Samsung σε Note9). Πώς μου προτείνετε να τα διαχειριστώ; Να κατεβάσω μια διαφορετική εφαρμογή για emails (και ποια;) και να τα ρίξω μέσα ή κάτι άλλο;

Το aqua mail και το nine είναι τα καλύτερα. Είναι με χρέωση, αλλά έχουν ό,τι ρύθμιση μπορείς να φανταστείς. Υποστηρίζουν και την αναφορά ανάγνωσης. Χρόνια είχα το aqua mail, αλλά τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το nine γιατί έχω έναν ασφαλή εταιρικό λογαριασμό που δεν ρυθμιζόταν με το aqua. Επίσης το aqua δεν έχει Ελληνικό μενού, ενώ το nine έχει. Αφού έχεις αρκετούς λογαριασμούς, μην λυπηθείς τα χρήματα που ζητούν, τα αξίζουν. Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα προγράμματα mail.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οπότε λες να αφήσω τα προσωπικά μου στην εφαρμογή της Samsung και τα επαγγελματικά σε μια από αυτές που πρότεινες;

εδώ και μερικά χρόνια χρησιμοποιώ το type mail, μια χαρά είναι
Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οπότε λες να αφήσω τα προσωπικά μου στην εφαρμογή της Samsung και τα επαγγελματικά σε μια από αυτές που πρότεινες;

Να μεταφέρεις όλα τα mail στην νέα εφαρμογή, και να απενεργοποιήσεις την της Samsung. Οι εφαρμογές αυτές έχουν την δυνατότητα για αποθήκευση και επαναφορά ρυθμίσεων. Έτσι αν αλλάξεις τηλέφωνο επαναφέρεις τα πάντα, άσχετα την μάρκα του τηλεφώνου.

AQUA MAIL και τέλος.

Τρομερή παραμετροποίηση και απόδοση

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το aqua mail και το nine είναι τα καλύτερα. Είναι με χρέωση, αλλά έχουν ό,τι ρύθμιση μπορείς να φανταστείς. Υποστηρίζουν και την αναφορά ανάγνωσης. Χρόνια είχα το aqua mail, αλλά τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το nine γιατί έχω έναν ασφαλή εταιρικό λογαριασμό που δεν ρυθμιζόταν με το aqua. Επίσης το aqua δεν έχει Ελληνικό μενού, ενώ το nine έχει. Αφού έχεις αρκετούς λογαριασμούς, μην λυπηθείς τα χρήματα που ζητούν, τα αξίζουν. Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα προγράμματα mail.

Σε σχέση με bluemail γιατί είναι καλύτερα; το ψάχνω κι εγώ και θέλω μια γνώμη αν κάποιος έχει κάνει κάποια δοκιμή όλων.

Edited by Abdalis_3k60

Χρησιμοποιώ το mymail έχοντας συνδεδεμένους 5 λογαριασμούς (όχι όμως εταιρικούς) και είμαι 100% ικανοποιημένος. Αν όμως μπορείς, πλήρωσε το nine γιατί πραγματικά αξίζει.

Μιας και πιάσατε συζήτηση για τους email clients.

Έχω στήσει στο Bluemail (έχω αγορασμένο και το Aqua, σε περίπτωση που μου πείτε ότι είναι καλύτερος client) 2 λογαριασμόύς της δουλειάς, έναν otenet και έναν Yahoo, και όταν έστησα και το Gmail μου για να ξεφορτωθώ όλους τους άλλους client που έχω στο κινητό, είχα το πρόβλημα ότι μου ερχόταν ειδοποίηση για όλα τα email, δηλαδή και για τα Social, Promotions, Updates & Forums folders.

Γίνεται να έρχεται ειδοποίηση ΜΟΝΟ για τον Primary folder και όχι και για τα υπόλοιπα, όπως γίνεται δηλαδή και με το Inbox ή το Gmail;

Δεν βρήκα κάτι όσο το έψαξα.

Ευχαριστώ.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Σίγουρα είναι με πληρωμή; εμένα μου το βγάζει τζάμπα

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε σχέση με bluemail γιατί είναι καλύτερα; το ψάχνω κι εγώ και θέλω μια γνώμη αν κάποιος έχει κάνει κάποια δοκιμή όλων.

Ο κύριος λόγος που απέρριψα το bluemail (παρόλο που είναι από τα πιο όμορφα προγράμματα) ήταν ότι ενώ με έναν λογαριασμό υποστήριζε αναφορά ανάγνωσης, που για εμένα στο εταιρικό mail είναι απαραίτητο, όταν πρόσθετα και τους άλλους λογαριασμούς (Google, Yahoo, Office 365, Exchange) δεν λειτουργούσε η αναφορά σε κανέναν.

Επίσης, στην κατανάλωση μπαταρίας έδειχνε μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης από το nine. Μόνο γι' αυτά προτίμησα το nine, με κυριότερο λόγο την αναφορά ανάγνωσης. Σχετικά με το Aqua mail, η αναφορά ανάγνωσης λειτουργούσε κανονικά, αλλά ο λογαριασμός Exchange που έχω, και είναι λογαριασμός ασφαλείας, δεν μπορούσε να σεταριστεί. Τελικά με το nine λειτουργούν όλα όπως τα θέλω.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II