Jump to content

Abdalis_3k60

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Abdalis_3k60

  1. Φίλε είσαι πολύ πίσω... Πλέον έχω 9ρι και σε λίγους μήνες θα έχουμε 9.1. Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις αλλά ψαξτο
  2. Καλησπέρα σας... Μια ερώτηση κι από μένα. Ποια η διαφορά aquamail και bluemail; γενικά το bluemail δεν βλέπω να το προτείνετε και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος μιας και το θεωρώ πλήρες. Προσφέρουν κάτι έξτρα τα υπόλοιπα πχ;
  3. P10+ και μια πεταχτη επεξεργασία σε Flickr. 2019-04-20_09-57-25 by [/url] - Flickr2BBcode LITE
  4. Πολύ όμορφες οι 3 τελευταίες! Zananiro ωραία Street, που το μόνο που ίσως τσέκαρα για αλλαγή θα ήταν να κάνω λίγο πιο σφιχτό κάδρο. Φαμπιοσο απλά πανέμορφη και ιδιαίτερη. Η τελευταία κλασσική ομορφιά Κούβας!
  5. Μια πολύ πρόχειρη επεξεργασία στο snapseed. P10+ Woman at 120 by [/url] - Flickr2BBcode LITE
  6. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.photopills.android.photopills Για όποιον ασχολείται με φωτογραφία, είναι ότι καλύτερο αυτή η εφαρμογή.
  7. Σε ζηλεύω φίλε! Προορισμοι που είναι όνειρο ζωής για πολλούς. Ωραίος! Βάλε φωτογραφίες να δούμε μέρη
  8. Έλεος εισαι εσύ ρε φίλε γιατί μας έχεις φάει τα αυτιά για την LG κτλ. Κάθε ένας που θα γράψει για την οθόνη θα πεταχτείς εσύ κι ο Wind να πείτε τον γκαιλε σας. Το γράψανε 1000 άτομα ήδη. Πράσινη οθόνη - - - >doa και ζητάς τα λεφτά σου. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι κόμπλεξ σου. Καμία huawei δεν με καίει κι αν το πας εκεί. Βλακεια έχει συμβεί σε όλες τις εταιρείες... Samsung, Apple, LG, huawei. Και πάντα την τρώνε οι πρώτοι. Όταν αγοράζεις πρώτος, το ξέρεις. Έχω αγοράσει κι εγώ πρώτος κι έμαθα.
  9. Machu pichu ρε τρελέ ;ότι και να πεις είναι δεος
  10. Έλεος με την καταστροφολογια. Στην αρχή ήταν ότι τα καταστήματα δεν θα δεχτούν αλλαγές. Δέχτηκαν. Τώρα ότι η huawei δεν θα κάνει τίποτα και θα παίζει με τη φήμη της. Θα λυθεί κι αυτό είμαι σίγουρος. Μετά θα σας φταίει κάτι άλλο. Αφήστε τα απωθημένα σας βρε παιδιά. Όλα θα λυθούν, απλά έχει ταλαιπωρία για τους πρώτους της υπόθεσης. Είναι δυνατόν να χαντακωσει μια συσκευή που έχει επενδύσει εκατομμύρια για να μην αλλάξει την πρώτη παρτίδα συσκευών;
  11. Το τι γενίκευση και καταστροφολογια υπάρχει δεν περιγράφεται. Εντάξει προφανώς και θα είναι ταλαιπωρία για τους ήδη έχοντες, αλλά θα μιλάμε για χαρακίρι αν σε τόσο μεγάλο θέμα, μια τόσο μεγάλη εταιρεία δεν το λύσει στο 100%,κάτι που το κάνει απίθανο επομένως να μη λυθεί. Θεωρείτε ότι ένα τόσο μεγάλο brand name, θα πάρει απόφαση να κλείσει τα μάτια και να πάει για φούντο; ουτε καν... Επομένως μη ξεγραφετε μια συσκευή που κατά τ άλλα είναι εξαιρετική.
  12. Είναι απλοϊκή η προσέγγιση σου νομίζω. Κάθε φορά που είσαι βράδυ σε μαγαζί, η φωτεινότητα ειναι στο μηδέν. Το ίδιο και στο σπίτι με κλειστά φώτα (όταν ξυπνάς πολύ πρωί πχ η πριν κοιμηθείς.) Το θεωρώ αρκετά σημαντικό προσωπικά, αν και ίσως με ένα update όπου το μηδέν της φωτεινότητας θα το θέσουν λίγο πιο "πάνω", αρκετοί θα ηρεμήσουν υποθέτω. Και μετά δε θα ξέρεις αν είναι πρόβλημα του πάνελ η από λάθος καλιμπραρισμα που έφτασαν στα άκρα το πάνελ για λόγους "εντυπωσιακά νούμερα"
  13. Το δαχτυλικο αποτύπωμα πόσο άμεσο είναι; συγκρίνεται με το φυσικό "κουμπί" που ήταν κυριολεκτικά σφαίρα πλέον σε πολλά κινητά; επίσης προτιμάτε αυτό η το fave unlock ;το οποίο επίσης κατά πόσο βολεύει για όποιον το χρησιμοποιεί;
  14. Lastpass... Το έχω σχεδόν χρόνο, με καλύπτει πλήρως και δωρεάν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.
  15. Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι σημαντικό να ξέρουμε τη διαφορά που οδηγεί κάποιον σε αλλαγή εφαρμογής και όχι μόνο να λέμε τι χρησιμοποιούμε νομίζω. Προσωπικά έχω μείνει πλήρως ευχαριστημένος με το bluemail αλλά δεν έχω την απαίτηση αναφοράς ανάγνωσης.
  16. Σε σχέση με bluemail γιατί είναι καλύτερα; το ψάχνω κι εγώ και θέλω μια γνώμη αν κάποιος έχει κάνει κάποια δοκιμή όλων.
  17. Το snapseed κάνει τα πάντα γενικά αλλά θέλει χρόνο εκμάθησης και λίγη γνώση επεξεργασίας. Το retouch κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο αν θυμάμαι καλά και τίποτα άλλο κι αυτό είναι το να σβήνει αντικείμενα. Οπότε το δουλεύεις συμπληρωματικά ουσιαστικά με το snapseed.
  18. Αντρεα πολυ ενδιαφερον συγκριτικο φιλε. Στο 1ο και 3ο συγκριτικο που ειδα μου εκανε εντυπωση πως βλεπω κατι σαν αντιθετη συμπεριφορα. Στο 3ο σετ το 1+ νομιζω εχει λιγο παραπανω θορυβο αλλα και λεπτομερεια (κατ εμε αν κι εχει καψει λιγο τα λευκα στις λαμαρινες, κατα τ αλλα εχει σωστοτερη εκθεση επισης), αλλα αντιθετα στο 1ο σετ το u11 μου βγαζει περισσοτερο θορυβο αν και χωρις να κρατησε παραπανω λεπτομερεια (οποτε παλι μου αρεσε του 1+). Μου κανει εντυπωση...εκτος κι αν λογω ωρας τα ματια μου τα επαιξαν! Το 2ο δεν το βλεπω τωρα γιατι ήδη με μπερδεψαν τα αλλα 2... :blink: :blink: :blink:
  19. Θα συμφωνησω. Λογικα θα κλειδωνει ταχυτητα και θα παιζει μονο με ISO ενω λογικα θα κραταει το 1,5 διαφραγμα. Οποτε σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου μαλλον θα βγαινει χαμενος για τους λογους που αναφερεις, ενω τη μερα θα ειναι πολυ μεγαλη ευκολια. Βεβαια μια δοκιμη θα μας πεισει! Νικο το τοσο εντονο μπλε εχω παρατηρησει κι εγω οτι στην καταστρεφει τη φωτογραφια. Δεν ξερω αν ειναι το χρωμα ή η ενταση του φωτισμου, αλλα γενικα ειναι ζορι μεγαλο η διαχειρηση του.
  20. Ισχύει πάντως. Έχει αρκετό φως που φαίνεται ξεκάθαρα στην έντονη σκιά πχ και στις αντανακλασεις του ποτηριού, οπότε το 6400 iso δεν δικαιολογειται πέρα από αδυναμία του software. Κατά τ άλλα λογικό να υπάρχει παντού θόρυβος, έλλειψη λεπτομέρειας και ακόμα και η επιλογή του θέματος που ήταν ένα βρώμικο και θολό ποτήρι δεν βοήθησαν τη συσκευή. Τουλάχιστον βλέπουμε κινητά όλης της γκάμας σε κάθε πιθανή και απίθανη συνθήκη.
  21. Γιώργο όντως ωραία! Lek έκλαψα με την υπογραφή!
  22. Οπως συμβαινει σε ολες τις φωτογραφιες που εχεις βαλει με το "ιδιο" σκηνικο, και σε αυτην δεν μου αρεσει καθολου οτι για να βγαλει καλα τα φωτεινα σημεια, εχει θυσιασει ολη τη λεπτομερεια στα σκοτεινα. Αν θες δοκιμασε να μη φωτομετρησεις στα πιο φωτεινα σημεια μηπως και σωσει λιγη λεπτομερεια και στα μαυρα.
  23. Ισως το οτι υπαρχουν προσωπα να βοηθησε στο να καταλαβω αυτο που εννοεις. Δεν ειμαι και κανενας μαστερ της λεπτομερειας! Παει καιρος που σταματησα τους πειραματισμους βασικα με manual και αυτοματο και εχουν ερθει και πολλες αναβαθμισεις απο τοτε που δεν ξερω τι αλλαξαν μιας και πλεον δεν τραβαω και τοσο συχνα. Παλια σιγουρα ειχε λιγοτερο θορυβο αλλα σιγουρα θα την υποφωτιζα και λιγο. Σιγουρα δεν θα πηγαινα το ISO πανω απο 800 παντως γιατι ξερω πως μετα τα πραγματα χωλενουν αρκετα. Μπορω να το δοκιμασω αν ειναι και να βαλω κανενα δειγμα αυτες τις μερες. Παντως απο Gcam δεν μπορω να αλλαξω μαλλον ρυθμισεις. Λιγο που πηγα να την πειραξω, μετα τραβουσα 3/4 φωτογραφιες με ενα περιεργο μπλε "φιλτρο" να εφαρμοζεται σε post process που δεν ηξερα πως βγαινει, μεχρι που την ξαναεγκατεστησα την εφαρμογη. Xteacher απο μενα το θες ή θες καποιο με κανενα P20 pro/Mate 10 pro;
  24. Αντρέα καμία δεν μου αρέσει ρε! Αλλά η στοκ μου παραείναι χωρίς λεπτομέρεια νομίζω. Του 1+6 που έβαλες δεν ήταν τέτοια... Αρκετά καλύτερη ήταν νομίζω. Ο κύριος στο βαθος πχ δες διαφορά που έχει. Ιδανικά θα ήθελα κάτι ενδιάμεσο το οποίο θα το πετύχαινα λογικά με manual η άλλες ρυθμίσεις στην gcam.
×
×
  • Create New...