zananiro Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 (edited) Μάλιστα.. Πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο.. Την έβγαλα αλλά είμαστε σίγουροι ότι το playstore έχει δίκιο εδώ;Το έχω συναντήσει εγώ σε άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιώ χρόνια και το έχω ακούσει για άλλη μια. Τα ίδια έλεγε η google, για υποκλοπή δεδομένων κλπ. Και οι δύο εφαρμογές επέστρεψαν στο playstore. Δεν υπήρχε κάτι μεμπτό, απλά απ ότι θυμάμαι είχαν κάποια external λινκς στις εφαρμογές για donations ή κάτι τέτοιο, τα οποία οταν τα αφαίρεσαν οι developers ανέβηκαν ξανά στο playstore. Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι ανάλογο και εδώ γιατί δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή, αλλά μην σε τρομάζει το μήνυμα για υποκλοπή κλπ, πρέπει να είναι στάνταρ μήνυμα της Google. Και το ζήτημα είναι ότι συνήθως δεν παρέχει η Google πληροφορίες στους developers για την αιτία που κατεβάζει τις εφαρμογές τους, με αποτέλεσμα οι developers να ψάχνουν στα τυφλά τι έφταιξε ώστε να το διορθώσουν. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited October 23, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 κι εγώ την κράτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 εγινε παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και εγω θα την κρατησω την εφαρμογη ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Λεβέντες ψάχνω εφαρμογή vpn free , τι προτιμάτε; Όχι μόνο για browsers αλλα και για εφαρμογές Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι κάνει αυτό μπορείς να εξηγησεις; Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Τι κάνει αυτό μπορείς να εξηγησεις; Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ανώνυμη περιήγηση στο Internet, λαμβάνεις ip από άλλες χώρες Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Λεβέντες ψάχνω εφαρμογή vpn free , τι προτιμάτε; Όχι μόνο για browsers αλλα και για εφαρμογές Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkProtonvpn, η free έκδοση δεν υποστηρίζει p2p, όλα τα άλλα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Ξέρει κάνεις σας κάποια εφαρμογή της google που ανεβάζεις photo & τηλεφωνικό κατάλογο, και χει σήμα ενα παιδικό ανεμόμυλο, σαν την photo περίπου...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 (edited) Ξέρει κάνεις σας κάποια εφαρμογή της google που ανεβάζεις photo & τηλεφωνικό κατάλογο, και χει σήμα ενα παιδικό ανεμόμυλο, σαν την photo περίπου...! Είναι η εφαρμογή 'φωτογραφίες' της google, Google photos. Edited October 24, 2018 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Ξέρει κάνεις σας κάποια εφαρμογή της google που ανεβάζεις photo & τηλεφωνικό κατάλογο, και χει σήμα ενα παιδικό ανεμόμυλο, σαν την photo περίπου...! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos&hl=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Είναι η εφαρμογή 'φωτογραφίες' της google, Google photos. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos&hl=el Ευχαριστω.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 παιδια, καλημερα. Εβαλα αυτο το αναθεματισμενο truecaller και θα ηθελα να μαθω αν υποστηριζει sms με 160 χαρακτηρες, ευχαριστω εκ των προτερων.. Συγνωμη που ενοχλω ξανα, θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ευχαριστω.....! Βέβαια είναι μόνο για φωτογραφίες/βίντεο. Όχι για τηλεφωνικό κατάλογο. Αυτός συγχρονιζεται με το email σου ή αλλιώς χρησιμοποίησε το Google drive. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Συγνωμη που ενοχλω ξανα, θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει? Από ένα γρήγορο έλεγχο που έκανα δεν βρήκα αν έχει δυνατότητα για 160 Εγώ έχω την εφαρμογή της Google για μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Βρέθηκα ξαφνικά με 3 επιπλέον επαγγελματικά email accounts λόγω νέας δουλειάς και αν τα προσθέσεις στα προσωπικά accounts που ήδη έχω γίνεται ένας αχταρμάς (έχω τη μαμίσια εφαρμογή της Samsung σε Note9). Πώς μου προτείνετε να τα διαχειριστώ; Να κατεβάσω μια διαφορετική εφαρμογή για emails (και ποια;) και να τα ρίξω μέσα ή κάτι άλλο; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Βρέθηκα ξαφνικά με 3 επιπλέον επαγγελματικά email accounts λόγω νέας δουλειάς και αν τα προσθέσεις στα προσωπικά accounts που ήδη έχω γίνεται ένας αχταρμάς (έχω τη μαμίσια εφαρμογή της Samsung σε Note9). Πώς μου προτείνετε να τα διαχειριστώ; Να κατεβάσω μια διαφορετική εφαρμογή για emails (και ποια;) και να τα ρίξω μέσα ή κάτι άλλο; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Το aqua mail και το nine είναι τα καλύτερα. Είναι με χρέωση, αλλά έχουν ό,τι ρύθμιση μπορείς να φανταστείς. Υποστηρίζουν και την αναφορά ανάγνωσης. Χρόνια είχα το aqua mail, αλλά τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το nine γιατί έχω έναν ασφαλή εταιρικό λογαριασμό που δεν ρυθμιζόταν με το aqua. Επίσης το aqua δεν έχει Ελληνικό μενού, ενώ το nine έχει. Αφού έχεις αρκετούς λογαριασμούς, μην λυπηθείς τα χρήματα που ζητούν, τα αξίζουν. Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα προγράμματα mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οπότε λες να αφήσω τα προσωπικά μου στην εφαρμογή της Samsung και τα επαγγελματικά σε μια από αυτές που πρότεινες; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 εδώ και μερικά χρόνια χρησιμοποιώ το type mail, μια χαρά είναι Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οπότε λες να αφήσω τα προσωπικά μου στην εφαρμογή της Samsung και τα επαγγελματικά σε μια από αυτές που πρότεινες; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Να μεταφέρεις όλα τα mail στην νέα εφαρμογή, και να απενεργοποιήσεις την της Samsung. Οι εφαρμογές αυτές έχουν την δυνατότητα για αποθήκευση και επαναφορά ρυθμίσεων. Έτσι αν αλλάξεις τηλέφωνο επαναφέρεις τα πάντα, άσχετα την μάρκα του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 AQUA MAIL και τέλος. Τρομερή παραμετροποίηση και απόδοση Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 (edited) Το aqua mail και το nine είναι τα καλύτερα. Είναι με χρέωση, αλλά έχουν ό,τι ρύθμιση μπορείς να φανταστείς. Υποστηρίζουν και την αναφορά ανάγνωσης. Χρόνια είχα το aqua mail, αλλά τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το nine γιατί έχω έναν ασφαλή εταιρικό λογαριασμό που δεν ρυθμιζόταν με το aqua. Επίσης το aqua δεν έχει Ελληνικό μενού, ενώ το nine έχει. Αφού έχεις αρκετούς λογαριασμούς, μην λυπηθείς τα χρήματα που ζητούν, τα αξίζουν. Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα προγράμματα mail. Σε σχέση με bluemail γιατί είναι καλύτερα; το ψάχνω κι εγώ και θέλω μια γνώμη αν κάποιος έχει κάνει κάποια δοκιμή όλων. Edited October 28, 2018 by Abdalis_3k60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Χρησιμοποιώ το mymail έχοντας συνδεδεμένους 5 λογαριασμούς (όχι όμως εταιρικούς) και είμαι 100% ικανοποιημένος. Αν όμως μπορείς, πλήρωσε το nine γιατί πραγματικά αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Μιας και πιάσατε συζήτηση για τους email clients. Έχω στήσει στο Bluemail (έχω αγορασμένο και το Aqua, σε περίπτωση που μου πείτε ότι είναι καλύτερος client) 2 λογαριασμόύς της δουλειάς, έναν otenet και έναν Yahoo, και όταν έστησα και το Gmail μου για να ξεφορτωθώ όλους τους άλλους client που έχω στο κινητό, είχα το πρόβλημα ότι μου ερχόταν ειδοποίηση για όλα τα email, δηλαδή και για τα Social, Promotions, Updates & Forums folders. Γίνεται να έρχεται ειδοποίηση ΜΟΝΟ για τον Primary folder και όχι και για τα υπόλοιπα, όπως γίνεται δηλαδή και με το Inbox ή το Gmail; Δεν βρήκα κάτι όσο το έψαξα. Ευχαριστώ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Nine εδώ και χρόνια.. Κορυφή! Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Σίγουρα είναι με πληρωμή; εμένα μου το βγάζει τζάμπα Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Σε σχέση με bluemail γιατί είναι καλύτερα; το ψάχνω κι εγώ και θέλω μια γνώμη αν κάποιος έχει κάνει κάποια δοκιμή όλων. Ο κύριος λόγος που απέρριψα το bluemail (παρόλο που είναι από τα πιο όμορφα προγράμματα) ήταν ότι ενώ με έναν λογαριασμό υποστήριζε αναφορά ανάγνωσης, που για εμένα στο εταιρικό mail είναι απαραίτητο, όταν πρόσθετα και τους άλλους λογαριασμούς (Google, Yahoo, Office 365, Exchange) δεν λειτουργούσε η αναφορά σε κανέναν. Επίσης, στην κατανάλωση μπαταρίας έδειχνε μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης από το nine. Μόνο γι' αυτά προτίμησα το nine, με κυριότερο λόγο την αναφορά ανάγνωσης. Σχετικά με το Aqua mail, η αναφορά ανάγνωσης λειτουργούσε κανονικά, αλλά ο λογαριασμός Exchange που έχω, και είναι λογαριασμός ασφαλείας, δεν μπορούσε να σεταριστεί. Τελικά με το nine λειτουργούν όλα όπως τα θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts