Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή το support της LG στον τομέα του software είναι τραγικό, κάτι που στο Nexus 4 δεν έχει καμία σημασία, αφού τα software updates θα έρχονται απευθείας από τη google. Κατά τα άλλα μια χαρά κινητά είναι τα LG.

Όχι μόνο αυτό. Ξέρω πολλούς που αντιμετωπίζουν τα LG σαν σκουπίδια. Δεν φταίει μόνο η υποστήριξη, απλά αλλά και το "καλά LG και xperia είναι προβληματικά". Δεν αναφέρομαι μόνο στους ελάχιστους, σχετικά, power users, αλλά και στους "αδαείς". Δυστυχώς η ευτυχώς η Samsung έχει αντικαταστήσει την παλιά nokia όσον αφορά το μέσο χρήστη.

Σόρρυ για το off topic.

γεια σας παιδια..

κατα 90% θα εχω το τερας στα χερια μου σε 8 μερες. θα μου το φερει μια φιλη μου που ειναι αμερικη...

λετε να φαω κανενα ακυρο με την καρτα σιμ (κλειδωμενο) ???

οσο για την εγγυηση ξερει κανεις αν θα ισχυει ελλαδα???

Δεν θα είναι κλειδωμένο, αλλά εγγύηση θα έχεις μόνο Αμερική.

Edited by Takis_dm
Back In Black

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα στο φορουμ,μετα απο μια τριμηνη συμβιωση με τα S3 ειπα να το αλλαξω.. περιμενω μεχρι σημερα το απογευμα να εχω και εγω το τερατακι στα χερια μου ενδεχεται παιδια να υπαρχει και δευτερη συσκευη που προοριζεται για ενα φιλο μου αλλα υπαρχει σοβαρη περιπτωση να μην το παρει θα επανελθω με νεωτερα
Παναγιωτης

Ρε παιδια η LG για το Optimus G δεν διαφημιζε αυτή την μπαταρία...?!!? http://www.youtube.com/watch?v=WJjWgjojigQ

εφοσον ειναι 2100mhA θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον ικανοποιητικη η αυτονομια...!

Ρε παιδιά μην τρομάζετε τόσο με την μπαταρία.

Αν όντως υπάρχει θέμα απλά βάζετε κάποιον kernel που υποστηρίζει overclock/underclock και το βάζετε όταν είναι σε κατάσταση standby να κάνει underclock.

Ρε παιδια η LG για το Optimus G δεν διαφημιζε αυτή την μπαταρία...?!!? http://www.youtube.com/watch?v=WJjWgjojigQ

εφοσον ειναι 2100mhA θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον ικανοποιητικη η αυτονομια...!

Ναι καλά,τα ίδια μαύρα χάλια όπως και με το 4x hd

Αν όντως υπάρχει θέμα απλά βάζετε κάποιον kernel που υποστηρίζει overclock/underclock και το βάζετε όταν είναι σε κατάσταση standby να κάνει underclock.

Όταν παίρνουμε κάποιοι συνειδητοποιημένοι αγοραστές ένα κινητό το παίρνουμε με την απαίτηση του να δουλεύουν όλα ρόλοί εξ αρχής,χωρίς παρεμβάσεις.

Το τι θα γίνει μετά είναι άλλο θέμα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

To ότι το hardware είναι απο το Optimus, δε σημαίνει ότι είναι και η μπαταρία...;)

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Ένας custom kernel σίγουρα μπορεί να βελτιώσει τη μπαταρία, αλλά όχι να κάνει θαύματα.Αν π.χ. τελειώνει η μπαταρία με 3,5 ώρες screen on, άντε να στο πάει στις 4 με την ίδια χρήση και με έναν καλό kernel.

Βέβαια, η μπαταρία είναι κάτι υποκειμενικό και συνδέεται πολύ με τη χρήση του καθένα.Αν δε το πιάσουμε στα χέρια μας, να του περάσουμε τις εφαρμογές που θέλουμε, να επιλέξουμε τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιούμε και να κάνουμε 3-4 κύκλους φόρτισης, μόνο υποθετικά μπορούμε να μιλάμε.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Κι όμως είναι φυσιολογική γιατί το Nexus S έχει σημαντικά χαμηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις, από οθόνη μέχρι cpu.

σιγά τις σημαντικά χαμηλότερες! δεν είπα ότι είναι σε αναμονή αλλά σε πλήρη χρήση. και ίσα ίσα επειδή έχει και μικρή RAM ζορίζεται περισσότερο στο Multitasking. η οθόνη είναι πάντα στο full κι όχι στο auto. όπως και να έχει τέτοια αυτονομία στο ν4 δεν δικαιολογείται

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

To ότι το hardware είναι απο το Optimus, δε σημαίνει ότι είναι και η μπαταρία...;)

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Ένας custom kernel σίγουρα μπορεί να βελτιώσει τη μπαταρία, αλλά όχι να κάνει θαύματα.Αν π.χ. τελειώνει η μπαταρία με 3,5 ώρες screen on, άντε να στο πάει στις 4 με την ίδια χρήση και με έναν καλό kernel.

Βέβαια, η μπαταρία είναι κάτι υποκειμενικό και συνδέεται πολύ με τη χρήση του καθένα.Αν δε το πιάσουμε στα χέρια μας, να του περάσουμε τις εφαρμογές που θέλουμε, να επιλέξουμε τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιούμε και να κάνουμε 3-4 κύκλους φόρτισης, μόνο υποθετικά μπορούμε να μιλάμε.

Ηλία εσύ ξέρεις ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Για μένα μετά από την πρώτη πλήρη φόρτιση η βελτίωση που μπορεί να υπάρξει δεν είναι ποτέ πάνω από 15%. Το έχω δει αυτό σε όλες τις συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου.

Παρόλο που υποστήριζα τις LCD, αποδείχθηκε ότι μεχρι να βρεθεί τρόπος βελτίωσης των μπαταριών, οι amoled ειναι μονόδρομος για πολύωρη χρήση.

Κάποιοι συγκρίνουν την αυτονομία συσκευών με οθονη 480Χ800 με τις HD. Για να καταλάβετε, δείτε πόσο μεγάλωσε η apple την μπαταρία του ipad3 έναντι του 2.

Τέλος, εδώ θα είμαστε και θα δείτε ότι ο χρόνος οθόνης δεν θα ξεπεράσει τις 4,5 ώρες ότι και να κάνουμε. Φυσικά για κάποιον που χρησιμοποιει την συσκευή νορμάλ, είναι μια χαρά. Του βγάζει ανετα την μερα. Οσοι εχουν συνηθίσει να το χρησιμοποιουν σαν tablet θα χρειάζονται 2 φορές την μερα πρίζα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παρατηρώ πολλές αναφορές για cracks στο πίσω μέρος της συσκευής σε 2 κυρίως σημεία στην κάμερα και στο ηχείο, μέρη όπου το γυάλινο αυτό υλικό δεν έχει συνοχή και άρα έιναι πιο ευπαθές.

Γενικά οι αναφορές αυτές δεν φαίνεται να είναι απο κάποιους επιτήδειους αλλά γενικό φαινόμενο μιας και είναι πολλές απο διαφορετικούς χρήστες. Όποιος πάρει αυτή τη συσκευή μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστεί και με την ιδέα ότι το πίσω καπάκι θα σπάσει και ίσως χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια..

Αυτό που συνεχίζει να με παραξενεύει πάρα πολύ είναι ότι η Google ακόμη δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την διαθεσιμότητα και ως προς το συγκεκριμένο θέμα το οποίο φαίνεται να είναι major issue...

Γενικά δεν έχω μεγάλη εμπειρία για το πως προωθεί η google τα προϊόντα της, ήθελα να ρωτήσω και με τις προηγούμενες συσκευές το ίδιο πράγμα γινότανε ?

Ελπίζω τουλάχιστον μέχρι της 20 Δεκεμβρίου που είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας και σε αλυσίδες καταστημάτων να έχουμε κάποια ενημέρωση..

Η μπαταρία και η οθονη του Optimus G που διαφημιζε παρα πολυ η LG πριν κυκλοφορησει το δικο της στην αγορα, ειναι ακριβως τα ιδια και στο Nexus 4...!!

Edited by Dimitris_tz

Tόσο χάλια στο θέμα βίντεο;;;Οκ να μην είναι Lumia αλλά εδώ βλέπω ότι το αποδοκιμάζουνε.Τόσο τραγωδία;

Ελπίζω απο την επόμενη βδομάδα να στείλουν καμία παρτίδα.Έχω το φίλο με το refresh στο χέρι.

Όλοι σχεδόν που γράφουμε εδώ την περιμένουμε κιόλας...

Πιστεύω ότι δεν θα μας απογοητεύσει το τηλ...

Το θέμα είναι πότε θα έρθει...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

οσον αφορα το Thermal throttling

http://technologyandroid.com/2012/11/thermal-throttling-su-nexus-4-ecco-le-prove-by-technology-android/

για οσους δεν ξερουν ιταλικα βαλτε το google translator.

το καλοκαιρακι τι θα κανει;

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εγω περιμενω να δω τι θα γινει με το παιδι που ειχε πει οτι τελος της εβδομαδας θα ειναι διαθεσιμο Ελλαδα!
no sig...

Εγω περιμενω να δω τι θα γινει με το παιδι που ειχε πει οτι τελος της εβδομαδας θα ειναι διαθεσιμο Ελλαδα!

Καλά δεν μας νοιάζει καν για Ελλάδα... Σε κάνα Playstore θα το δούμε ποτέ στα κοντά; Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Πρώτη φορά στην ζωή μου κάνω έτσι για κινητό... μετά το GalaxyS...

:lol:

Καλά δεν μας νοιάζει καν για Ελλάδα... Σε κάνα Playstore θα το δούμε ποτέ στα κοντά; Δεν αντέχω άλλη αναμονή! Πρώτη φορά στην ζωή μου κάνω έτσι για κινητό... μετά το GalaxyS...

επειδή σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλέον κατέληξα στην εξής σκέψη. Γενικά τώρα έχουμε 23 του μηνός και διάφορες αναφορές θέλουν τη νέα διαθεσιμότητα του κινητού απο 1 εως 3 βδομάδες στο google play, εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με την τόσο κακή εξυπηρέτηση και ενημέρωση του google play σε τέτοιο σημείο που πλέον θέλω να δώσω το 50αρικο παραπάνω και να το πάρω απο το mediamarkt η το saturn 15-20 Δεκεμβρίου...

Απο την λαχταρα μας για το κινητο μας φαινεται σαν να μην περνανε οι μερες...!! :Ρ Παντως εχω διαβασει απο καποια σαιτ ελληνικα που λενε για Γεναρη...!! :down:

Απο την λαχταρα μας για το κινητο μας φαινεται σαν να μην περνανε οι μερες...!! :Ρ Παντως εχω διαβασει απο καποια σαιτ ελληνικα που λενε για Γεναρη...!! :down:

το καθε site αντιγραφει το αλλο...και με τα reviews διαφορων κινητων που εχω δει,μου εχει τυχει το ιδιο review(και βιντεο και κειμενο) να το δω σε 4 διαφορετικα site...

οσον αφορα το Thermal throttling

http://technologyandroid.com/2012/11/thermal-throttling-su-nexus-4-ecco-le-prove-by-technology-android/

για οσους δεν ξερουν ιταλικα βαλτε το google translator.

το καλοκαιρακι τι θα κανει;

Αυτό ενδεχομένως και να μπορεί να λυθεί με software-ικό τρόπο στο μέλλον

Μπορεί να θροτλαρει ο επεξεργαστής σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία χωρίς λόγο

Άλλωστε κάθε πότε ζοριζεις τον επεξεργαστή του κινητού σου;

Μόνο σε παιχνίδια γίνεται κάτι τέτοιο , θα πρεπε να το αφήνουν να παίρνει φωτιά σαν το gnex που σου καίει το χέρι αν το ζορίσεις πραγματικά, αλλά κι εκεί πάλι παράπονα θα υπήρχαν

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Καλημέρα σε όλους!

Κάποιο από τα παιδιά που έχουν την συσκευή έχει κάποιο νεώτερο όσον αφορά σε μπαταρία, thermal throttling κτλ?? Επίσης ήθελα να ρωτήσω πως βλέπουν το gps module και την κάμερα.

Σχετικά με την κάμερα ξέρω ότι ο καθένας θα κρίνει όταν το έχει στα χέρια του και σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του. Μου άρεσε πολύ το video που πόσταρε κάποιος φίλος 1-2 μέρες πριν :)

...

Αυτό που συνεχίζει να με παραξενεύει πάρα πολύ είναι ότι η Google ακόμη δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την διαθεσιμότητα και ως προς το συγκεκριμένο θέμα το οποίο φαίνεται να είναι major issue...

Γενικά δεν έχω μεγάλη εμπειρία για το πως προωθεί η google τα προϊόντα της, ήθελα να ρωτήσω και με τις προηγούμενες συσκευές το ίδιο πράγμα γινότανε ?

Ελπίζω τουλάχιστον μέχρι της 20 Δεκεμβρίου που είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας και σε αλυσίδες καταστημάτων να έχουμε κάποια ενημέρωση..

Είναι πράγματι παράξενο. Εγώ σκέφτομαι δύο πιθανές περιπτώσεις :

α) Το καθυστερούν επίτηδες για να αυξήσουν τον θόρυβο γύρω από την συσκευή και να γίνει χαμός κοντά στα Χριστούγεννα

β) Γίνονται αλλαγές/διορθώσεις με βάση τα πρώτα user reports.

Ρε παιδιά τι κατάσταση είναι αυτή. Εκεί που λέγαμε να το πάρουμε μέσα νοεμβρίου μας πάνε όλο και πιο πίσω. Εγώ δεν αντέχω να περιμένω να μπει ο νέος χρόνος για να έχω το κινητό οπότε με βλέπω να χτυπάω ένα μαύρο galaxy s3 16gb με 450 ευρώ. Θα περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα μήπως ανακοινωθεί τίποτα αλλά χλωμό το βλέπω να υπάρχει στην Ελλάδα διαθέσιμο νωρίτερα από 20 Δεκεμβρίου. Μακάρι να έλεγε αλήθεια ο φίλος για το κατάστημα αλλά μου φαίνεται δύσκολο να συμβεί αφού το ζητάνε παγκόσμια το κινητό χιλιάδες μην πω εκατομμύρια άνθρωποι, οπότε και να βγει θα κάνει sold out πάλι!

Ρε παιδιά τι κατάσταση είναι αυτή. Εκεί που λέγαμε να το πάρουμε μέσα νοεμβρίου μας πάνε όλο και πιο πίσω. Εγώ δεν αντέχω να περιμένω να μπει ο νέος χρόνος για να έχω το κινητό οπότε με βλέπω να χτυπάω ένα μαύρο galaxy s3 16gb με 450 ευρώ. Θα περιμένω μέχρι την άλλη εβδομάδα μήπως ανακοινωθεί τίποτα αλλά χλωμό το βλέπω να υπάρχει στην Ελλάδα διαθέσιμο νωρίτερα από 20 Δεκεμβρίου. Μακάρι να έλεγε αλήθεια ο φίλος για το κατάστημα αλλά μου φαίνεται δύσκολο να συμβεί αφού το ζητάνε παγκόσμια το κινητό χιλιάδες μην πω εκατομμύρια άνθρωποι, οπότε και να βγει θα κάνει sold out πάλι!

αν σε 2-3 εβδομαδες ειναι να το παραλαβουν αυτοι που εφαγαν back-order απο την google, στην καλυτερη περιπτωση τοτε θα το δουμε ξανα στο playstore, δεν ξερω με ποση διαθεσιμοτητα ομως.

επομενως, στην καλυτερη περιπτωση δεν βλεπω να ομαλοποιειται η κατασταση πριν περασουν 6-8εβδομαδες, εαν υπαρχει σοβαρο στοκ! Αρα Ελλαδα απο τα σκρουτζομαγαζα δεν το βλεπω πριν απο τελη Γεναρη.

iphone 14 pro

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά