Jump to content

colton128

Members
  • Δημοσιεύσεις

    149
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About colton128

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

colton128's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αναρωτηθηκε κανεις, αν τα φλασαρισματα και τα root, μπορει να μειωνουν την ζωη του κινητου?:shifty:
  2. Απο κερνελ φιλε μου δεν γνωριζω πως να φλασαρω καινουργιο...Απευθυνσου στον MenGelasakis για αυτο :p Τωρα απο ρομ, εγω του εχω φλασαρει την cm....ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη απο την στοκ της σονυ αφου εμπεριεχει την jelly beean 4.1. Σε πολυ προηγουμενα ποστ o mengelasakis ειχε πει επακριβως την ολη διαδικασια αμα σε ενδιαφερει(καπου στην 50η σελιδα νομιζω) Aπο εδω κατεβαζεις την ρομ http://download.cyanogenmod.com/?device=coconut Ολα θα τα κανεις με το flashtool... (ξερω, δεν ημουν και πολυ βοηθητικος αλλα δεν τα θυμαμαι και πολυ καλα...:( )
  3. αδικη συγκριση!Διαφερουν σε σημαντικα (πλεον) χαρα/κα...! :down:
  4. Χτες το βραδυ φλασαρα το κινητο με την cm10(jb 4.1)......ακολουθωντας τις οδηγιες που ειχες δωσει σε προηγουμενο ποστ.... Τωρα, πραγματικα εχω ενα διαφορετικο κινητο.....Σημερα εγκατεστησα και τις υπηρεσιες της google(google play, google now κλπ) Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος....ειναι σαν να εχω ενα καινουργιο κινητο..!:happy: Μηπως ξερεις ποτε θα βγει cm με jb 4.2??Επισης ανεφερες καπου οτι απο καποια εκδοση και μετα θα λαμβανουμε τις ενημερωσεις ΟΤΑ...Θυμασαι ποια??
  5. Απ'οτι καταλαβα η αδερφη του δεν θα εχει τις γνωσεις για να ξεκλειδωσει τον bootloader και να φλασαρει καινουργια rom(αμα ηξερε,φανταζομαι,δεν θα ρωταγε ο αδεφος της για την αναβαθμιση:p) Επισης,αμα αληθευουν αυτα που νομιζω, θα ειναι καλυτερα να κανει την αναβαθμιση,κερδισμενη θα βγει θεωρω... Οταν λες η δευτερη καλυτερη,δηλαδη η πρωτη ειναι η στοκ που εχει??Σκεφτομαι να το φλασαρω,γι'αυτο...:p Τον bootloader τον εχω ξεκλειδωσει.......νομιζω!:lol:
  6. Buggy, εννοω πως κατα την διαρκια χρησης του κινητου θα προσεξεις κολληματακια κατα την εναλλαγη των εφαρμογων ή στο web browsing(εκει ειδικοτερα) κλπ.(γενικα δεν εκμεταλευεται επαρκως τους πορους του κινητου,θεωρω) Εγω πια το κινητο αυτο το χρησιμοποιω μονο για μουσικη.Την δουλεια μου(λεμε τωρα:p ,φοιτητης ειμαι) την κανω στο λαπτοπ μου και σκοπευω να παρω ενα tablet αφου για web browsing βολευει περισσοτερο... Μπαταρια,να σου πω την αληθεια δεν το εχω προσεξει....Ξερω μονο οτι στο μουσικο κομματι αντεχει πολυ...Τωρα ομως αμα παιζεις temble run 2 ή κανεις web browsing(ειδικα εκει), ε μεσα σε 4 ωρες σου εχει αδειασει... :)
  7. Αληθεια, εχει η Sony βγαλει την ICS για το κινητο αυτο και διαφερει αρκετα απο την Gingerbread που εχει stock. Την αναβαθμηση μπορει να την κανει συνδεοντας το κινητο της ειτε σε ασυρματο δικτυο(wireless) ειτε σε 3G ή κανοντας εγκατασταση στον υπολογηστη της(που το θεωρω προτιμοτερο) το υπευθυνο προγραμμα της Sony για αναβαθμησεις(που περιλαμβανει και αλλες λειτουργειες), το PC Companion: http://www.sonymobile.com/gb/tools/pc-companion/ Η διαδικασια ειναι πολυ ευκολη αφου μολις συνδεσει το κινητο και εχει ανοιχτο το PC Companion,το προγραμμα αυτοματα εντοπιζει το κινητο και ελεγχει για διαθεσιμες ενημερωσεις.Αμα υπαρχουν απλα ακολουθαει τις οδηγειες που θα της βγαλει. Δεν χανονται φυσικα τα αρχεια απο το κινητο της. Τωρα για το αν αξιζει ο καθενας εχει την δικια του προσωπικη αποψη(εγω λεω ναι) και εξαρταται απο τη χρηση κανει καποιος(βαρια,ελαρφια) Βλεπεις, η ICS ειναι καπως buggy εκδοση αλλα αυτα τα καταλαβαινει καποιος αμα κανει συνεχη χρηση του κινητου με web browsing,παιχνιδια κλπ. Ειναι πιο πλουσια στο interface οποτε ισως της αρεσει! Οτι αλλο θες, εδω ειμαστε,ρωτα!:)
  8. Θα φροντισει η apple γι'αυτο,μην ανησυχεις...!:lol:
  9. Ναι, αυτα τα ξεχασα.....βλεπεις ακουω παντα απο τα ακουστικα γιατι ειμαι εξω,αλλιως απο το λαπτοπ....
  10. Δεν νομίζω η Sony να βγάλει άλλο walkman κινητό....αν σκεφτείτε ότι πλέον η εφαρμογή walkman υπάρχει στα νέα της κινητά τότε ποιο το όφελος;; Προσωπική μου άποψη είναι άμα κάποιος θέλει android κινητό, τα nexus πλέον είναι η καλύτερη επιλογή,θεωρώ! Ρε Gelasaki, έχεις λύσει όλα τα πρόβλημα της συσκευής αυτής εδώ πέρα :-D:lol:
  11. ειρωνικα το λεω αφου η καθε μια εκδοση εχει ολο και καποιο καινουργιο feature,οποτε συγκριτικα με την προηγουμενη στο ζενιθ του ειναι...
  12. σε καθε νεα εκδοση,στο ζενιθ του θα ειναι......
  13. απο το symbian πηγαμε στο zeitgeist.....μαλιστα.....:cool: σπαστε τα ολα ρε...μην αφησετε κανεναv ορθιο...!
  14. παροπιδες?για που παει η μπηχτη?:p ετσι μου ερχεται να μην αγορασω τιποτα και να τα φαω σε σουβλακια....!:lol:
  15. δεν εχω κινητο symbian αν και φαινεται οτι μαλλον θα αποκτησω(το ειχα γραψει πιο πανω οτι δεν εχω και οτι κρινω συμφωνα με τις αποψεις που εχουν καταθεσει οι κατοχοι...)
×
×
  • Create New...