TakisStam Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Και εγω cwm ειχα αλλα οταν φλασαρα phoenix v13 ειχε απο aroma τη δυνατοτητα να περασω και phil touch τελικα την φλασαρα μαζι με την rom και την κρατησα εως τωρα γιατι εχει 2-3 πραγματακια που με βολεψαν πιο πολυ απο την αλλη και γενικα ειναι πιο ωραια και στα ματια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Έχει δοκιμάσει κανενας καμια Stock 4.3 Ινδική ή απο Ταιβάν ή κάτι τέτοιο ?? Πάνε σαν την 4.1.2 ή σερνονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Το ίδιο ειναι οποιο recovery και να εχεις! άρα δεν χρειάζεται να περάσουμε άλλο recovery.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) 2ον... Όποια 4.3 και να βάλεις ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ!Μην το λες,εξαρταται τι θελεις και τι θα βαλεις. Οι περισσοτερες custom που βασιζονται σε 4.3 ειναι αργες απο το πολυ πειραγμα και τα πολλα μοντακια.Εγω εχω βαλει πλεον μια καθαρη στοκ 4.3 deodexed,της περασα και το σωστο mod με τα futures του 3 και ειμαι μια χαρα.Γρηγορο το κινητο,με τις λειτουργιες που θελω εγω χωρις αχρηστα (για μενα) πραγματα που το μονο που κανουν ειναι να το κανουν να σερνεται και με τα θετικα των βελτιωσεων της 4.3 ;) Edited December 8, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Μην το λες,εξαρταται τι θελεις και τι θα βαλεις. Οι περισσοτερες custom που βασιζονται σε 4.3 ειναι αργες απο το πολυ πειραγμα και τα πολλα μοντακια.Εγω εχω βαλει πλεον μια καθαρη στοκ 4.3 deodexed,της περασα και το σωστο mod με τα futures του 3 και ειμαι μια χαρα.Γρηγορο το κινητο,με τις λειτουργιες που θελω εγω χωρις αχρηστα (για μενα) πραγματα που το μονο που κανουν ειναι να το κανουν να σερνεται και με τα θετικα των βελτιωσεων της 4.3 ;) Δηλαδή παει σαν 4.1.2 σε ταχυτητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Δηλαδή παει σαν 4.1.2 σε ταχυτητα ?Ακριβως και τα δοκιμαζω διπλα διπλα με το δευτερο note που εχω το οποιο ειναι καραστοκ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ακριβως και τα δοκιμαζω διπλα διπλα με το δευτερο note που εχω το οποιο ειναι καραστοκ. Και παει ιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παδια οποιος μπορει να μου απαντησει αμεσσα, φευγει η συζηγος για ταξιδι, και θα της δωσω το Νοτελλι, για να περναει την ωρα της, οταν συνδεσει εξωτερικο δισκο στο usb, κανει καποια ενεργεια μετα για να δει ταινιες απο τον δισκο...; Παρακαλω αν μπορειτε να απαντησετε οποιος γνωριζει...ευχαριστω.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παδια οποιος μπορει να μου απαντησει αμεσσα, φευγει η συζηγος για ταξιδι, και θα της δωσω το Νοτελλι, για να περναει την ωρα της, οταν συνδεσει εξωτερικο δισκο στο usb, κανει καποια ενεργεια μετα για να δει ταινιες απο τον δισκο...; Παρακαλω αν μπορειτε να απαντησετε οποιος γνωριζει...ευχαριστω.... Όταν λες εξωτερικο δισκο στο USB εννοεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Όταν λες εξωτερικο δισκο στο USB εννοεις ? Κσλησπερα, εννοω, οτι εχει ενα εξωτερικο σκληρο, και να το συνδεσει στο usb του κινητου, εκει που το φορτιζουμε.....θα δειξει οτι τροφοδοτηται ο σκληρος, αλλα τις ταινιες που τις βλεπει....πως πηγαινει απο το τηλεφωνο.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Κσλησπερα, εννοω, οτι εχει ενα εξωτερικο σκληρο, και να το συνδεσει στο usb του κινητου, εκει που το φορτιζουμε.....θα δειξει οτι τροφοδοτηται ο σκληρος, αλλα τις ταινιες που τις βλεπει....πως πηγαινει απο το τηλεφωνο.... Δεν ξερω αν μπορει να τις δει ετσι... απευθειας απο το ενα στο αλλο... αν γινεται με ενα file manager θα μπει (θα δει σαν usb0-1-2-3 αναλογα το νουμερο που θα δωσει η συσκευη τον δισκο) στον σκληρο δισκο & μεσα θα επιλεξει την ταινια που θελει... Το πιο ευκολο και σιγουρο ειναι να τα συνδεσει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ με ενα PC και να κανει αντιγραφη απο τον εξωτερικο στο κινητο οποια movie θελει και να πατησει απλα play μετα απο το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Δεν ξερω αν μπορει να τις δει ετσι... απευθειας απο το ενα στο αλλο... αν γινεται με ενα file manager θα μπει (θα δει σαν usb0-1-2-3 αναλογα το νουμερο που θα δωσει η συσκευη τον δισκο) στον σκληρο δισκο & μεσα θα επιλεξει την ταινια που θελει... Το πιο ευκολο και σιγουρο ειναι να τα συνδεσει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ με ενα PC και να κανει αντιγραφη απο τον εξωτερικο στο κινητο οποια movie θελει και να πατησει απλα play μετα απο το κινητο! Α...ευχαριστω θα το δοκιμασει...οσο για να κανει αντιγραφη στο κινητο....δεν υπαρχει χωρος ουτε εξωτερική, ουτε εσωτερικη μνημη για το παραμικρο.....:lol: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Α...ευχαριστω θα το δοκιμασει...οσο για να κανει αντιγραφη στο κινητο....δεν υπαρχει χωρος ουτε εξωτερική, ουτε εσωτερικη μνημη για το παραμικρο.....:lol: Δύσκολο να παιξει κατευθιαν... αν και υπαρχουν κατι ειδικα που μπαινουν κατω απ'το κινητο και βγάζουν θυληκα και παιρνουν ΠΧ στικακια... το εχω δοκιμασει & λειτουργει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Παδια οποιος μπορει να μου απαντησει αμεσσα, φευγει η συζηγος για ταξιδι, και θα της δωσω το Νοτελλι, για να περναει την ωρα της, οταν συνδεσει εξωτερικο δισκο στο usb, κανει καποια ενεργεια μετα για να δει ταινιες απο τον δισκο...; Παρακαλω αν μπορειτε να απαντησετε οποιος γνωριζει...ευχαριστω.... Αν εχεις ενα usb otg θα τον "δει" κανονικά τον σκληρο και θα μπορεί να παιξει και ταινια χωρις αντιγραφή http://m.ebay.com/itm/221131797258 Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Αν εχεις ενα usb otg θα τον "δει" κανονικά τον σκληρο και θα μπορεί να παιξει και ταινια χωρις αντιγραφή http://m.ebay.com/itm/221131797258 Ακριβώς αυτό εννοούσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Α...ευχαριστω θα το δοκιμασει...οσο για να κανει αντιγραφη στο κινητο....δεν υπαρχει χωρος ουτε εξωτερική, ουτε εσωτερικη μνημη για το παραμικρο.....:lol: Αν εχεις ενα usb otg θα τον "δει" κανονικά τον σκληρο και θα μπορεί να παιξει και ταινια χωρις αντιγραφή http://m.ebay.com/itm/221131797258 Ακριβώς αυτό εννοούσα Θα παίξει μόνο αν ο δίσκος έχει δική του εξωτερική τροφοδοσία. Αν έχει μόνο ένα usb καλώδιο, δε πρόκειται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Επίσης na συμπληρώσω ότι αν ο δίσκος είναι σε διαμόρφωση ntfs για να τον δει θέλει το media nexus importer από το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsv Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Μην το λες,εξαρταται τι θελεις και τι θα βαλεις. Οι περισσοτερες custom που βασιζονται σε 4.3 ειναι αργες απο το πολυ πειραγμα και τα πολλα μοντακια.Εγω εχω βαλει πλεον μια καθαρη στοκ 4.3 deodexed,της περασα και το σωστο mod με τα futures του 3 και ειμαι μια χαρα.Γρηγορο το κινητο,με τις λειτουργιες που θελω εγω χωρις αχρηστα (για μενα) πραγματα που το μονο που κανουν ειναι να το κανουν να σερνεται και με τα θετικα των βελτιωσεων της 4.3 ;) Καλημέρα. Από ότι καταλαβαίνω έχεις περάσει αυτήν http://forum.xda-developer....php?t=2533611, σωστά? Ποιο mod με τα futures του 3 συνεργάζεται σωστά με την rom αυτή όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Καλημέρα. Από ότι καταλαβαίνω έχεις περάσει αυτήν http://forum.xda-developer....php?t=2533611, σωστά? Ποιο mod με τα futures του 3 συνεργάζεται σωστά με την rom αυτή όμως? Καλημέρα. Επειδή το λινκ σου δεν μου ανοίγει,έχω περασει αυτήν εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2533611 και το πιο καλό και ελαφρυ mod που έβαλα αφού τα δοκίμασα όλα,είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537186 Αλλαξα και τον launcher απο το note 3 που εχει καθως και την εφαρμογη του στοκ file manager με αυτα που εχει η official 4.3 για το νοτελι μας και ειναι ολα αψογα (τους αναψα φωτια στο xda,οσοι εκαναν αυτες τις αλλαγες που τους ειπα,ενθουσιαστηκαν).Η μνημη πλεον δουλευει γυρω στα 800-900 free και το κινητακι δουλευει χαρτι με ολες τις ευκολιες του note 3 (κι ακομη περισσοτερες).Βασικα επειδη δεν ημουν ποτε υπερ των custom rom,ηθελα μια στοκ 4.3 που να δουλευει καλα + τα futures απο το 3 χωρις να κοβει το κινητο και απο οτι βλεπω το πετυχα Edited December 9, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καλημέρα. Επειδή το λινκ σου δεν μου ανοίγει,έχω περασει αυτήν εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2533611 και το πιο καλό και ελαφρυ mod που έβαλα αφού τα δοκίμασα όλα,είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537186 Αλλαξα και τον launcher απο το note 3 που εχει καθως και την εφαρμογη του στοκ file manager με αυτα που εχει η official 4.3 για το νοτελι μας και ειναι ολα αψογα (τους αναψα φωτια στο xda,οσοι εκαναν αυτες τις αλλαγες που τους ειπα,ενθουσιαστηκαν).Η μνημη πλεον δουλευει γυρω στα 800-900 free και το κινητακι δουλευει χαρτι με ολες τις ευκολιες του note 3 (κι ακομη περισσοτερες).Βασικα επειδη δεν ημουν ποτε υπερ των custom rom,ηθελα μια στοκ 4.3 που να δουλευει καλα + τα futures απο το 3 χωρις να κοβει το κινητο και απο οτι βλεπω το πετυχα βλέπω ότι είναι prerooted...αλλά καθότι ψηλοάσχετος με τις rom, πως την εγκαθιστάς??? εγώ που δεν είμαι root πρέπει να γίνω πρώτα και μετά να την περάσω??επίσης το bootloader και το wifipatch που ζητάει τα περνάμε πριν το φλασάρισμα????και που τα βρίσκουμε αυτά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsv Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καλημέρα. Επειδή το λινκ σου δεν μου ανοίγει,έχω περασει αυτήν εδώ http://forum.xda-developer....php?t=2533611 και το πιο καλό και ελαφρυ mod που έβαλα αφού τα δοκίμασα όλα,είναι αυτό http://forum.xda-developer....php?t=2537186 Αλλαξα και τον launcher απο το note 3 που εχει καθως και την εφαρμογη του στοκ file manager με αυτα που εχει η official 4.3 για το νοτελι μας και ειναι ολα αψογα (τους αναψα φωτια στο xda,οσοι εκαναν αυτες τις αλλαγες που τους ειπα,ενθουσιαστηκαν).Η μνημη πλεον δουλευει γυρω στα 800-900 free και το κινητακι δουλευει χαρτι με ολες τις ευκολιες του note 3 (κι ακομη περισσοτερες).Βασικα επειδη δεν ημουν ποτε υπερ των custom rom,ηθελα μια στοκ 4.3 που να δουλευει καλα + τα futures απο το 3 χωρις να κοβει το κινητο και απο οτι βλεπω το πετυχα Ευχαριστώ πολύ. Θα τα δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Το ίδιο ειναι οποιο recovery και να εχεις! 1ον... 2ον... Όποια 4.3 και να βάλεις ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ! Να σαι καλα φιλαρακι! Θελω να περασω καποια στιγμη custom 4.3 για τον λογο οτι ειναι knox free αλλα και για να πειραματιστω γενικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καλημέρα. Επειδή το λινκ σου δεν μου ανοίγει,έχω περασει αυτήν εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2533611 και το πιο καλό και ελαφρυ mod που έβαλα αφού τα δοκίμασα όλα,είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537186 Αλλαξα και τον launcher απο το note 3 που εχει καθως και την εφαρμογη του στοκ file manager με αυτα που εχει η official 4.3 για το νοτελι μας και ειναι ολα αψογα (τους αναψα φωτια στο xda,οσοι εκαναν αυτες τις αλλαγες που τους ειπα,ενθουσιαστηκαν).Η μνημη πλεον δουλευει γυρω στα 800-900 free και το κινητακι δουλευει χαρτι με ολες τις ευκολιες του note 3 (κι ακομη περισσοτερες).Βασικα επειδη δεν ημουν ποτε υπερ των custom rom,ηθελα μια στοκ 4.3 που να δουλευει καλα + τα futures απο το 3 χωρις να κοβει το κινητο και απο οτι βλεπω το πετυχα Επειδή το κινητό σερνετε ακομα & μετα απο αφαιρεση Bloatware... πες μας λιγο για τον launcher ( τον οποιο εκανα UNINSTALL ΤΕΛΕΙΩΣ οποτε δεν ξερω αν παιζει ρολο ) και για τον File Manager απο το Note 2 μπας και αλλαξει τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Επίσης na συμπληρώσω ότι αν ο δίσκος είναι σε διαμόρφωση ntfs για να τον δει θέλει το media nexus importer από το market. Ακομα και με αυτο το προγραμμα οπως και το ntfs mounter που εχω δεν μου αναγνωριζει τα φλασακια που ειναι σε ntfs..εχω δοκιμασει και τα δυο καλωδια usb otg που εχω. Σε fat32 κανενα προβλημα..και στο s2 ειχα το ιδιο προβλημα αλλα καπως το ειχα λυσει θυμαμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) βλέπω ότι είναι prerooted...αλλά καθότι ψηλοάσχετος με τις rom, πως την εγκαθιστάς??? εγώ που δεν είμαι root πρέπει να γίνω πρώτα και μετά να την περάσω??επίσης το bootloader και το wifipatch που ζητάει τα περνάμε πριν το φλασάρισμα????και που τα βρίσκουμε αυτά??? Εγω εβαλα πρωτα την MJ5 οποτε δεν χρειαστηκε να βαλω patch και αλλον bootloader και το προτεινω γιατι η ρομ θα κατσει πανω σε 4.3 που ειναι η MJ5.Θελει custom recovery στη συνεχεια και αντιγραφη της ρομ και του mod στην καρτα και μετα απο wipe σε data+cache+dalvik+preload φλασαρεις πρωτα τη ρομ και στο καπακι το mod.Τελος ακομη ενα wipe cache και μετα μπουταρεις κανονικα Edit: @DjTony ρε συ Τονυ,το δικο μου μια χαρα παει,δε ξερω τι εννοεις ταχυτητα εσυ αλλα εχω ξαναγραψει σε παλιοτερο ποστ οτι οι 4.3 εχουν ενα θεμα με την καθυστερηση στο κλεισιμο των εφαρμογών που σου περνανε την εντυπωση οτι το κινητο ειναι λιγο πιο αργο,δεν ειναι ομως,μην μπερδευεσαι με αυτο.Την μνημη που την βλεπεις να δουλευει? Edited December 9, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts