Jump to content

pani169

Members
  • Δημοσιεύσεις

    250
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pani169

  1. Καλησπέρα!!! Ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται ρουτ!!! Κανένα λινκ???
  2. παιδιά καλημέρα...προσπαθώ εδώ και μέρες να συγχρονίσω το note με microsoft exchange λογαριασμό αλλά όταν προχωράω μου λέει ότι server outlook.office365.com must be able to remotely control some security features on your device και θέλει να ενεργοποιήσω: Erase all data set password rules monitor screen-unlock attempts lock the screen κλπ κλπ τι να κάνω??
  3. Παιδιά sos...δεν είχα καταλάβει ότι το κινητό υγραινοταν και τελικά όταν το κατάλαβα η κάμερα είχε γεμίσει με φυσαλίδες και όταν άνοιξα την κάμερα οι φωτογραφίες έδειχναν θολές...τι να κάνω?
  4. Δε μου δούλεψε...έκανα εγκατάσταση αλλά στο chrome και στο internet δεν παίζει flash.
  5. flash player για την 4.4.2 που βρισκουμε??
  6. Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Ενώ όταν μου πετάει με ποιον browser να ανοίξω τη σελίδα και πάντα πατάω Chrome και always συνεχίζει να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα σε άλλες σελίδες ... στις ρυθμίσεις δεν μου εμφανίζει τίποτα ως default browser.. τι να κάνω?
  7. παιδιά καλησπέρα. Σήμερα επιτέλους πήρα και εγώ 4,4,2. το θέμα μου είναι όμως ότι δε μπορώ να συγχρονίσω τους σελιδοδείκτες από το chrome με τον stock browser???πως γίνεται?
  8. Τον έκανα πόσες φορές αλλά τα ίδια...δεν ξέρω... Επιτέλους 4.4.2...μήπως διορθωθεί και αυτό... :D
  9. υποτίθεται ότι άλλαζα και την εστίαση και ξαναπατούσα το AF αλλά τίποτα... :wacko:
  10. Τι να σου πω...stock 4.3 έχω και με τη stock εφαρμογή τραβούσα..
  11. καλησπέρα παιδιά. Χθες ήμουν σε μία συναυλία και προσπαθούσα να τραβήξω video. Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα. Πολύ θολή η λήψη. Βέβαια μπορεί να φταίει και το χαμηλό φως. Αλλά τράβηξα και με φλας και χωρίς και τα ίδια. Έβλεπα τους άλλους οι οποίοι τραβούσαν και με ζουμ και ο καλλιτέχνης φαινόταν πεντακάθαρα. Σε εμένα απλά μία μορφή. Φταίει η δική μου η συσκευή ή το έχετε και εσείς το θέμα.
  12. Μα καλά...είναι δυνατόν να βγάζουν πρώτα για παρόχους χωρίς να βγάζουν πρώτα τα unbranded???σήμερα βγήκε η 4,4,2 για united kingdom (Vodafone) με το unbranded τι θα γίνει??? :worry:
  13. το λέω γιατί φαντάζομαι με γαλλικό firmware και αγγλικό csc δεν θα παίρνει OTA updates ε?
  14. και όταν βγεί το firmware για το δικό μου να το περάσω ξανα?
  15. το έχω διαβάσει αρκετές φορές αλλά θέλω να σιγουρευτώ γιαυτό ρωτάω...αν περάσω γαλλική kitkat μέσω odin το knox δε γράφει σωστά? επιπλέον όταν βγει για το βρετανικό μπορώ να ξαναπεράσω κανονικά μέσω odin?
  16. Ρε παιδιά...δε ξέρω τι έχει πάθει το note αλλά εδώ και λίγη ώρα με το που έρχεται μήνυμα το μόνο που κάνει είναι να ακούγεται ο default ήχος του viber και τίποτα άλλο. ούτε ειδοποίηση ούτε κάτι να δείχνει στην οθόνη ούτε τίποτα. ακόμα και το led τίποτα. για μία στιγμή είχα ενεργοποιήσει το hangouts αλλά μετά έκλεισα πάλι τα sms. έκανα και restart αλλά ακόμα....το μόνο που κάνει είναι αν ανοίξω τα μηνύματα μου το εμφανίζει αλλά όχι ως μη αναγνωσμένο.
  17. ρε παιδιά ενώ στον έλεγχο για ενημερώσεις μου βγάζει ότι κατεβάζει update μέσω ΟΤΑ, το kies μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού kies. csc και firmware τα έχω αγγλικά...τι παίζει???
×
×
  • Create New...