gjimmys Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Καλη χρονια παιδια και απο μενα ,ποια rom αξιζει να βαλω μεσω ODIN:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Καλη χρονια παιδια και απο μενα ,ποια rom αξιζει να βαλω μεσω ODIN:) Αυτή τη στιγμή την γαλλική 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Πηρα πριν δυο ημερες το Note 2 και ενδιαφερομαι να το κανω root απλα δεν εχω καταλαβει καποια πραγματακια 1) θα χασω τα δεδομενα μου κανοντας το root? ρυθμισεις κλπ γιατι το τηλεφωνο το εχω σεταρει ηδη 2)Διαβασα εδω στο φορουμ για τα δυο root που μπορω να κανω HOW TO ROOT! Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους: 1. Root με Stock Recovery - Θα δώσει πλήρη δικαιώματα root, αλλά θα παραμείνει το stock recovery.Με αυτόν το τρόπο μπορείτε να μηδενίσετε τον μετρητή της συσκευής (flash counter '0') και να είστε έτοιμοι σε περίπτωση εγγύησης.Αν λοιπόν θέλετε τη συσκευή σας full stock + root αυτή είναι η επιλογή για εσάς. 2. Root + Advanced CWM - Αυτός ο τρόπος θα σας δώσει πλήρη δικαιώματα Root και επίσης advanced CWM.Μπορείτε να επαναφέρετε τον counter στο ''0'', αλλά όταν θα κάνετε reboot to recovery, θα αυξάνει τον flash counter.Μπορείτε να επαναφέρετε τον μετρητή σε κάθε reboot με το [root] TriangleAway.Αυτή είναι η επιλογή σας, αν θέλετε να περνάτε διάφορα mod/custom ROM μέσω recovery. 3)Launchers πραγματικα δεν με βολεψανε και μου αρεσει το touchwiz,πρπει να αλλαξω οωςδηποτε? Παρακαλω βοηθηστε αν μπορειτε.Ευχαριστω πολυ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Πηρα πριν δυο ημερες το Note 2 και ενδιαφερομαι να το κανω root απλα δεν εχω καταλαβει καποια πραγματακια 1) θα χασω τα δεδομενα μου κανοντας το root? ρυθμισεις κλπ γιατι το τηλεφωνο το εχω σεταρει ηδη 2)Διαβασα εδω στο φορουμ για τα δυο root που μπορω να κανω HOW TO ROOT! Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους: 1. Root με Stock Recovery - Θα δώσει πλήρη δικαιώματα root, αλλά θα παραμείνει το stock recovery.Με αυτόν το τρόπο μπορείτε να μηδενίσετε τον μετρητή της συσκευής (flash counter '0') και να είστε έτοιμοι σε περίπτωση εγγύησης.Αν λοιπόν θέλετε τη συσκευή σας full stock + root αυτή είναι η επιλογή για εσάς. 2. Root + Advanced CWM - Αυτός ο τρόπος θα σας δώσει πλήρη δικαιώματα Root και επίσης advanced CWM.Μπορείτε να επαναφέρετε τον counter στο ''0'', αλλά όταν θα κάνετε reboot to recovery, θα αυξάνει τον flash counter.Μπορείτε να επαναφέρετε τον μετρητή σε κάθε reboot με το [root] TriangleAway.Αυτή είναι η επιλογή σας, αν θέλετε να περνάτε διάφορα mod/custom ROM μέσω recovery. 3)Launchers πραγματικα δεν με βολεψανε και μου αρεσει το touchwiz,πρπει να αλλαξω οωςδηποτε? Παρακαλω βοηθηστε αν μπορειτε.Ευχαριστω πολυ Δεν θα χάσεις τίποτα. Μετά το root η συσκευή σου θα είναι όπως ήταν πριν. Αν σκοπεύεις να περνάς διάφορα από το XDA η custom rom χρησιμοποίησε τον δεύτερο τρόπο. Ο πρώτος τρόπος είναι μόνο για να τρεχουν οι εφαρμογές από το μαρκετ που απαιτούν root. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Και για τους launchers; Αφου μου αρέσει να μεινω σε αυτόν; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Σε όποιον θέλεις μπορείς να μείνεις. Όπως και πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδιά να ρωτήσω επειδή πρώτη φορά θα περάσω custom ROM,το κινητό το έχω root υπόψιν, την rom που την περνάμε στη εξωτερική κάρτα μνήμης η στην εσωτερική μνήμη του κινητού στα 16gb δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδιά να ρωτήσω επειδή πρώτη φορά θα περάσω custom ROM,το κινητό το έχω root υπόψιν, την rom που την περνάμε στη εξωτερική κάρτα μνήμης η στην εσωτερική μνήμη του κινητού στα 16gb δηλαδή. Στην εσωτερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ερώτηση μετά το Wipe Data/Factory Reset πατάμε μέσα σε αυτό η προχωράμε κατευθείαν στο Wipe cache partition όπως λέει ο οδηγός γιατί δεν το διευκρινίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω για να κανω root το Note 2 ? Ελληνικο το τηλεφωνο (δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παντως εγω οσες φορες εχω περασει custom rom και στο σ3 και στο note2 την περναω στην external card και δουλευει κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδιά να ρωτήσω επειδή πρώτη φορά θα περάσω custom ROM,το κινητό το έχω root υπόψιν, την rom που την περνάμε στη εξωτερική κάρτα μνήμης η στην εσωτερική μνήμη του κινητού στα 16gb δηλαδή. Σε οποία θέλεις ..δεν εχει σημασία . Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω για να κανω root το Note 2 ? Ελληνικο το τηλεφωνο (δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο) Διάβασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1896696 και κανε με όποιον τρόπο θέλεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Παιδια εχω ενα προβλημα σχετικα με την Βιβλο για το note2 δεν μπορω να μπω στην συγκεκριμενη ενοτητα για να δω πως να περασω custom rom μου λεει ''μηνυμα συστηματος δεν ειναι δυνατη η προσβαση σας''μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ η να μου πει την διαδικασια πως γινεται να περασω custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Παιδια εχω ενα προβλημα σχετικα με την Βιβλο για το note2 δεν μπορω να μπω στην συγκεκριμενη ενοτητα για να δω πως να περασω custom rom μου λεει ''μηνυμα συστηματος δεν ειναι δυνατη η προσβαση σας''μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ η να μου πει την διαδικασια πως γινεται να περασω custom rom. Διάβασε εδω εναν Ελληνικό οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 . Ο κάθε δημιουργός γράφει στην πρώτη σελίδα οδηγίες για το πως να περάσεις την rom του . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλησπέρα. Εχω πρόβλημα με την αλλαγή του cscΣήμερα πέρασα το γαλλικό firmware 4.1.2.και μετά προσπαθώντας με την εφαρμογή samsung Galaxy s/s2/s3 csc να αλλαξω το csc πηγαινε στο dialer δειχνοντας μου κατι αριθμους.Συνδεσα το τηλεφωνο στο kies και βλεπω οτι το csc ειναι euro επειδη ειχα το ελληνικο firmware.Υπαρχει καποια ιδεα πως μπορω να αλλαξω το csc; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλησπέρα. Εχω πρόβλημα με την αλλαγή του cscΣήμερα πέρασα το γαλλικό firmware 4.1.2.και μετά προσπαθώντας με την εφαρμογή samsung Galaxy s/s2/s3 csc να αλλαξω το csc πηγαινε στο dialer δειχνοντας μου κατι αριθμους.Συνδεσα το τηλεφωνο στο kies και βλεπω οτι το csc ειναι euro επειδη ειχα το ελληνικο firmware.Υπαρχει καποια ιδεα πως μπορω να αλλαξω το csc; Δοκίμασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2084021 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δοκίμασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2084021 Ευχαριστω αλλα είναι για ρουτ.Ελεγα να μη χρειαστεί να το κάνω ρουτ ακομη γιατι διαβασα οτι στη γαλλικη εκδοση παιζει μια μικρη αναβαθμιση ακομη 35mb.Μηπως κατι αλλο ή να περασω παλι το ελληνικο firmware στη 4.1.1; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ευχαριστω αλλα είναι για ρουτ.Ελεγα να μη χρειαστεί να το κάνω ρουτ ακομη γιατι διαβασα οτι στη γαλλικη εκδοση παιζει μια μικρη αναβαθμιση ακομη 35mb.Μηπως κατι αλλο ή να περασω παλι το ελληνικο firmware στη 4.1.1; Ναι είναι για root . Πέρνα το Ελληνικό firmware... αν δεν κάνω λάθος ειναι multi csc . Άλλαξε στο csc που θέλεις και μετά πέρνα την 4.1.2 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ναι είναι για root . Πέρνα το Ελληνικό firmware... αν δεν κάνω λάθος ειναι multi csc . Άλλαξε στο csc που θέλεις και μετά πέρνα την 4.1.2 Το multi csc δεν ξέρω τι είναι. Επισης και να περασω το ελληνικο firmware πάλι δε μπορω να αλλαξω το csc απλα θα συμπιμπτει με αυτο που εχει τωρα δλδ eur και θα πρεπει να περιμενω το επισημο uptade για 4.1.2.Κανω καπου λαθος; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Το multi csc δεν ξέρω τι είναι. Επισης και να περασω το ελληνικο firmware πάλι δε μπορω να αλλαξω το csc απλα θα συμπιμπτει με αυτο που εχει τωρα δλδ eur και θα πρεπει να περιμενω το επισημο uptade για 4.1.2.Κανω καπου λαθος; Δοκίμασες με την 4.1.1 και δεν μπορείς να αλλάξεις το csc ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δοκίμασες με την 4.1.1 και δεν μπορείς να αλλάξεις το csc ?? Δλδ το προβλημα ειναι μονο στη 4.1.1; Αν ειναι ετσι μαλλον θα ξαναπερασω την ελληνικη Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο να μπορεί αυτός ο οδηγός στην αρχική σελίδα του νήματος για μια αρχή ώστε να ξέρει κάποιος πως να αρχίσει με τα βασικά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1896696 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Προστέθηκε στο πρώτο μήνυμα. Θα προσπαθήσω σύντομα να ετοιμάσω και έναν οδηγό για το Galaxy Note II. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tepa Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να εγκαθιστω εφαρμογες στην καρτα μνημης? Εχω ομεγα 10 και εχω φλασαρει το αντιστοιχο Mod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εγω παλι θελω να ρωτησω αν χωρις ροοτ μπορω να αλλαξω τα attributes ενος αρχειου ωστε να το διγραψω (ειναι read only). Στα προηγουμενα κινητα μου εκανα ροοτ και ειχα καλομαθει αλλα σ αυτο δεν βρισκω το λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts