Jump to content

c1oud

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by c1oud

  1. Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ! Πολύ όμορφο εκ πρώτης όψεως! Screen protector ποιο προτείνετε?
  2. Το εχω. Αλλα η μπαταρια που ειχε ακομα και αυτο ηταν κατωτερη της κανονικης. Εκτος αν ηταν μουφα κ αυτο! Σκεφτομουν για ανκερ η για polarcell που λενε στο xda αλλα δ βρισκω να στελνουν ελλαδα. Ξερει κανενας?
  3. Εχεις κανεις να προτεινει μπαταρια απο καποιο μαγαζι που να ειναι καλη? Απο εμπειρια μου στο σκρουτζ οι πιο πολλες δεν ειναι καλες!
  4. Εγώ δυστυχώς που έχω πάρει bulk μπαταρίες δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημενος.. από την αρχη ήταν αρκετά χειρότερες από την αρχική..
  5. To θέμα είναι ότι μάλλον πάλι θα το περιμένουμε πολύ και ότι πιθανότατα να μην αξίζει την αναμονή. Θα έχουν αλλάξει πάλι έναν αριθμό μόνο και απο ουσιώδη ελάχιστα.
  6. Όχι δεν έχω ρωτήσει στη smartec. Θα πάρω ένα τηλ να ρωτήσω αύριο! Το θέμα είναι αν τελικά αυτές οι bulk που πουλούν τα skroutzoμάγαζα αν είναι γνήσιες. Θέλω να πάρω 3 μπαταρίες σύνολο και για άλλα 2 κινητά οπότε αν τις πάρω bulk γλιτώνω κάνα 40αρι. Το θέμα είναι όμως να είναι και καλές!
  7. Πως εννοείς να ελέγξω αν οι κωδικοί είναι σωστοί? Πάντως η νέα μπαταρία είναι αρκετά χειρότερη από τη παλιά :worry: Απο τις bulk μπαταρίες έχει κανείς επειρία?
  8. Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω μια ακόμα μπαταρία για το Note 4. Δεν έχω βγάλει άκρη από όσα διαβάζω. Οι bulk τελικά είναι αυθεντικές ή όχι? Η είναι πολύ ρίσκο? Από που προτείνετε να αγοράσω μπαταρία? Έχω πάρει και το extra battery κιτ με το εξωτερικό φορτιστή αλλά η μπαταρία που είχε μέσα είναι χειρότερη από την παλιά μου. Φαίνεται για γνήσια αλλά η χαμηλότερη απόδοση με κάνει να αμφιβάλλω. Μπορώ κάπως να επιβεβαιωσω ότι είναι γνήσια? Ευχαριστώ!
  9. Εγώ δεν τα είχα βάλει ποτέ επάνω. Αλλά από ότι βλέπω μια χαρα μπορώ να τα βάλω!
  10. Και τα τρια αυτα διορθωνονται με την 5.1.1. Τα recent apps καμια σχεση με πριν. Το hello hello εξαφανιζεται τελειως και η μειωση του χρονου για το πενακι ειναι αισθητη! Οποτε θα εισαι ευχαριστημενος λογικα οταν το περασεις!
  11. Αν με το συνεχη χρηση εννοεις οτι εχεις 2.5 ωρες οθονη και εισαι 66%, σημαινει οτι βγαζεις 7.5!! ωρες οθονης μεχρι τελειωσει η μπαταρια! Ειναι τρομερη επιδοση αν οντως ισχυει που δεν τη επιτυγχανεις ευκολα! Αυτο για το τηλεφωνο που λες δεν το εχω συναντησει προς το παρον εστω! Για recovery εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες με επιτυχια το easyUS data recovery. Το χω χρησιμοποιησει ομως σε καρτες sd και σκληρους. Ισως αν βαλεις το κινητο να το δει σα σκληρο να μπορει να γινει κατι! Ειναι επι πληρωμη (εκτος αν το βρεις....) αλλα στην δωρεαν εκδοση μπορεις να δεις τι αρχεια σου βρισκει
  12. Συμφωνω για την ταχυτητα.. πολυυυυ πιο γρηγορη απο την 5.0.1. Ειδικα το lag στο recent apps εξαφανιστηκε, το ιδιο και το αλλο θεμα που οταν σηκωνες το τηλεφωνο και μιλαγες δεν ακουγοσουν αμεσως (hello hello bug νομιζω λεγεται) Επισης κι εγω ειδα μια αυξηση στη θερμοκρασια ειδικα αν βαλω παιχνιδι! Η μπαταρια μου φαινεται καπως καλυτερη ομως σε σχεση με την 5.0.1. Δεν ειχα καθολου καλη αυτονομια για καποιο λογο στην 5.0.1. Ειναι δευτερη μερα που εχω τη 5.1.1 οποτε δε μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα βεβαια. Παντως θα μου βγαλει πανω απο 5 ωρες οθονη σημερα και ανετα αντεξε απο το πρωι μεχρι τωρα. Επισης μου εφαγε παρα πολλη μπαταρια το facebook messenger ενω το χρησιμποποιησα 5 λεπτα. Με βλεπω να το σβηνω αν συνεχισει ετσι. Εχει το ιδιο ποσοστο με την οθονη.
  13. Εγώ με την exynos έκδοση πάντως βλέπω γύρω στο 4-5 ώρες συνολικό sot. Βέβαια έχω βγάλει το 4g γιατί είχε χειρότερο σήμα και κατανάλωνε περισσότερη μπαταρία. Με 4g και εγώ γύρω στις 3.5 εβλεπα. Επισης να αναφέρω ότι εχω δύο μπαταρίες και ότι και με τις δύο βλέπω παρόμοια συμπεριφορά. Ο χρόνος είναι πολύ υποκειμενικός γιατί έχει να κάνει με το σήμα που έχεις, τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει τις ρυθμίσεις και τα λοιπά. Συνιστώ να πάρετε 2η μπαταρία με τον εξωτερικό φορτιστή της samsung και μην πολυασχολείστε με το πόσο κρατάει. Με το που τελειώσει η μπαταρία, του βάζεις τη δεύτερη και δεν τρέχει τίποτα!
  14. Εχει πολλα προγραμματα γι αυτο. Αναζητησε flip case κτλ και θα βρεις. Για παραδειγμα λογικα θα κανει και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danielkao.autoscreenonoff
  15. Δεν έχω διαβάσει κάπου ότι γίνεται να φτιάξεις τσιπάκι. Ο μόνος τρόπος για αυτές τις θήκες είναι να κατεβάσεις πρόγραμμα που να το κλειδώνει με βάσει τον αισθητήρα που το σβήνει και όταν μιλάς νομίζω.
  16. Είπα κάπου ότι χάνει τη μισή? Είπα ότι στο 6μηνο θα έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας. Ειδικά αν είσαι χρήστης που το χρησιμοποιεί πολύ, η διαφορά θα είναι αισθητή.
  17. Έχουν ανοίξει οι αγορές με κάρτες για εξωτερικό? Πολύ όμορφο και δυνατό, αλλά η απουσία Sd και ενσωματωμένη μπαταρία είναι ο λόγος που και εγώ δεν θα το πάρω και θα μείνω στο Note 4. Όποιος βγάζει πολλά βίντεο σίγουρα χρειάζεται extSD. Ειδικά η μπαταρία που μετά από κανένα 6μηνο θα έχει πέσει αρκετά σε απόδοση είναι μεγάλο μείον. Γι αυτούς που θα το κρατήσουν εξάμηνο με χρόνο ίσως αποτελεί καλή επιλογή.
  18. Το έχω εγώ. Είναι πολύ κομψό και έχει πολύ καλή εφαρμογή. Το μόνο που δε ξέρω είναι κατά πόσο το προστατεύει στις πτώσεις. Μου έπεσε μια φορά, άνοιξε η θήκη, αλλά προσγειώθηκε με τη πλάτη οπότε δεν έπαθε τίποτα απολύτως.
  19. Καλυτερα να παρω το κιτ τοτε που εχει μπαταρια και φπρτιστη μαζι να ειμαι σιγουρος..! Ακομα οι αγορες απο το εξωτερικο ειναι δυσκολες!
  20. Καλησπέρα! Θέλω να πάρω έξτρα μπαταρία για το note 4. Έχει αγοράσει κανένας τις μπαταρίες που πουλούν σε καλή τιμή στο σκρουτζ αλλά χωρίς συσκευασία? Είναι όντως γνήσιες και καινούριες?
  21. Ok thanks. Μαλλον προς s view οδευω αλλα ζηλευω την εμφανιση της led!
  22. Ρε παιδιά τι προτείνετε? S view cover ή τη Led case της saamsung. Η πρώτη είναι πιο λειτουργική από ότι είδα ενώ η δεύτερη πιο ωραία εμφανισιακά. Επίσης είναι και πιο ακριβή η δεύτερη. Από προστασία λογικά λίγα πράγματα και οι 2 ε? έχω και την protective cover της samsung.
  23. Στο skroutz 504 είναι η ελάχιστη που έχουν φτάσει. Αλλά στο bestprice είδα και 490. Βέβαια δεν ξέρω από τι μαγαζί ήταν αυτή η τιμή.
×
×
  • Create New...