argyk Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Και μένα την βλέπει την sd κανονικά. Απίστευτος συνδιασμος wanamlite και kernel Note2Core.. Ότι καλύτερο έχω βάλει..... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Παράθεση από Te_salat > Μια ματιά που έριξα σ αυτόν που προτείνεις πηρε το μάτι μου κατι για ασυμβατότητα. Αν κανω λάθος και ειναι συμβατος, δωσε μου ενα link της στάνταρ εκδοσης να τον δοκιμασω. Για επιστροφή στον official kernel της Πολωνικής έχουμε κανα link? Μια και εκανα root λεω να δοκιμάσω κάποιες custom πριν επιστρέψω σε odexed. Κωστα υπαρχει θεμα με το exfat λογω του closed source.Απο οσο γνωριζω exfat υποστηριζει ο redpill και ο perseus (που μαλιστα πηγε να βγαλει το exfat και αναγκαστηκε να το ξαναβαλει λογω των χρηστων) Perseus και redpill υποστηριζουν κανονικα exfat sdcards.Ολοι οι υπολοιποι kernels δεν υποστηριζουν exfat (neak και note2core) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 τρεις ερωτησεις γιαυτους που εχουν τη wanamlite 2.1 ποιο mod για το multiwindow λειτουργει νορμαλ? δουλευουν σωστα ολα τα toggles γιατι καπου διαβασα οτι το του φακου και το reboot δε δουλευει. η μπαταρια πως τα παει με τον στοκ κερνελ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Παράθεση από Te_salat > Μια ματιά που έριξα σ αυτόν που προτείνεις πηρε το μάτι μου κατι για ασυμβατότητα. Αν κανω λάθος και ειναι συμβατος, δωσε μου ενα link της στάνταρ εκδοσης να τον δοκιμασω. Για επιστροφή στον official kernel της Πολωνικής έχουμε κανα link? Μια και εκανα root λεω να δοκιμάσω κάποιες custom πριν επιστρέψω σε odexed. Κωστα υπαρχει θεμα με το exfat λογω του closed source.Απο οσο γνωριζω exfat υποστηριζει ο redpill και ο perseus (που μαλιστα πηγε να βγαλει το exfat και αναγκαστηκε να το ξαναβαλει λογω των χρηστων) Perseus και redpill υποστηριζουν κανονικα exfat sdcards.Ολοι οι υπολοιποι kernels δεν υποστηριζουν exfat (neak και note2core) Αργύρη είπα να δοκιμάσω κάποιες custom για να ξέρω τι παίζει. Ξεκίνησα με κάποια γνωστή αλλά σήμερα που πήγα στο γραφείο δεν συνδέεται με κανένα από τα 2 wifi που έχουμε. Τα βλέπει αλλά δεν περνάνε τα data. Μάλλον διαλέγει routers η δεν μπορεί να πάρει σωστή ip. Δοκίμασα να το κάνω σταθερό αλλά και πάλι τα ίδια. Το Lumia που είναι δίπλα του συνδέεται και στα δύο. Αυτά με κουράζουν στις custom. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Αργύρη είπα να δοκιμάσω κάποιες custom για να ξέρω τι παίζει. Ξεκίνησα με κάποια γνωστή αλλά σήμερα που πήγα στο γραφείο δεν συνδέεται με κανένα από τα 2 wifi που έχουμε. Τα βλέπει αλλά δεν περνάνε τα data. Μάλλον διαλέγει routers η δεν μπορεί να πάρει σωστή ip. Δοκίμασα να το κάνω σταθερό αλλά και πάλι τα ίδια. Το Lumia που είναι δίπλα του συνδέεται και στα δύο. Αυτά με κουράζουν στις custom. Κωστα βαλε wannamlite και redpill (αφου λογω exfat δε μπορεις να βαλεις note2core AS) και μεινε εκει. Ειναι απλα ο,τι καλυτερο, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Κωστα βαλε wannamlite και redpill (αφου λογω exfat δε μπορεις να βαλεις note2core AS) και μεινε εκει. Ειναι απλα ο,τι καλυτερο, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... Βαγγέλη με μπέρδεψες! :p Redpill ή notecore προτείνεις; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Ερωτηση: Γιατί wanamlite και όχι Omega όπου και αυτή στηρίζεται σε stock? Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Βαγγέλη με μπέρδεψες! :p Redpill ή notecore προτείνεις; Redpill για exfat microsd και note2core για non-exfat (fat32) microSD. Ο,τι διαθετεις ;) @funk Πολυ μικρες οι διαφορες τους πραγματικα, εξαιρετικη κι η omega. Απλα παρατηρησα οτι η πιο light rom για note 2 ειναι στην πραξη η wannam... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Κωστα βαλε wannamlite και redpill (αφου λογω exfat δε μπορεις να βαλεις note2core AS) και μεινε εκει. Ειναι απλα ο,τι καλυτερο, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... Βαγγέλη ξαναγύρισα στην official 4.2.1 και πραγματικά για άλλη μια φορά επαληθεύεται οτι οι odex είναι πολύ πιο smooth. Δυστυχώς τα modes που μ' ενδιαφέρουν δεν υπάρχουν για oxeded η τουλάχιστον δεν τα βρήκα . Οι kernels παίζουν με official? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 (edited) Και εγώ για wanam πάω και για redpill αφού έχω ακούσει ότι καλύτερο. Υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με την official που έχω? Edited December 16, 2012 by c1oud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Βαγγέλη ξαναγύρισα στην official 4.2.1 και πραγματικά για άλλη μια φορά επαληθεύεται οτι οι odex είναι πολύ πιο smooth. Δυστυχώς τα modes που μ' ενδιαφέρουν δεν υπάρχουν για oxeded η τουλάχιστον δεν τα βρήκα . Οι kernels παίζουν με official? Οι odexed ειναι πιο smooth, αλλα χανεις αλλα πραγματα. Ναι, παιξε με καλο kernel και official ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Οι odexed ειναι πιο smooth, αλλα χανεις αλλα πραγματα. Ναι, παιξε με καλο kernel και official ;) Βαγγέλη, τώρα με το exposed framework χάνεις πολύ λίγα σε stock root oder. Ουσιαστικά τη μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων μόνο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 είμαι με την Official 4.1.1 ποιος είναι αυτή την στιγμή ο ποιο καλός kernel ? πως μπορώ να τον αλλάξω ? ποια είναι η διαδικασία ? δώστε μου κάποιο λινκ για τον κέρνελ που ια προτείνετε Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Βαγγέλη, τώρα με το exposed framework χάνεις πολύ λίγα σε stock root oder. Ουσιαστικά τη μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων μόνο. Δε θα διαφωνησω επι της ουσιας Ηλια, αλλα και για καποιον "αρχαριο" σε dev (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) ειναι πιο παιχνιδιαρικη μια deodexed rom, εκτος απο τα θεματα - χωρις πολλες τεχνικες γνωσεις μπορεις να παιξεις με πολλα πραγματα, οπως και το να τεσταρεις apps optimized για αλλες συσκευες, χωρις πολυ κοπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Βαγγέλη, τώρα με το exposed framework χάνεις πολύ λίγα σε stock root oder. Ουσιαστικά τη μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων μόνο. Ηλία ξέρεις τι modes παίζουν στην Πολωνική? Μ ενδιαφέρει ουσιαστικά το multi Windows. By the way τα ελληνικά δεν μου έπαιζαν στο πενάκι με την Πολωνική γιατί γενικώς στην 4.1.2 κάπου βραχυκυκλώνει στις αρχικές ρυθμίσεις γλωσσών και θέλει να προσπαθήσεις 2-3 φορες. Στην αρχη δεν δίνει καθόλου επιλογή για πενάκι οταν το γυρνάς στα ελληνικά. Το διαπίστωσα στην custom που είχα άλλα εκεί το πάλεψα γιατί ήξερα ότι αναγνωρίζει τα ελληνικά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Ηλία ξέρεις τι modes παίζουν στην Πολωνική? Μ ενδιαφέρει ουσιαστικά το multi Windows. By the way τα ελληνικά δεν μου έπαιζαν στο πενάκι με την Πολωνική γιατί γενικώς στην 4.1.2 κάπου βραχυκυκλώνει στις αρχικές ρυθμίσεις γλωσσών και θέλει να προσπαθήσεις 2-3 φορες. Στην αρχη δεν δίνει καθόλου επιλογή για πενάκι οταν το γυρνάς στα ελληνικά. Το διαπίστωσα στην custom που είχα άλλα εκεί το πάλεψα γιατί ήξερα ότι αναγνωρίζει τα ελληνικά. Δες παρακάτω τα mods με το exposed framework... Έχει και multi windows... ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2012770 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Δες παρακάτω τα mods με το exposed framework... Έχει και multi windows... ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2012770 Μακαρι να μην το παρατησουν το exposed framework.Τρελη μαγκια .Απλα και γρηγορα το mod.Ουτε φλασαρισμα ουτε τιποτα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 ρε παιδιά πήγα σήμερα να συνδέσω ένα σκληρό στο κινητό και δεν μου τον αναγνώρισε έχω χάσει κάτι είμαι με ωμεγα v8 και νοτε2κορε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μακαρι να μην το παρατησουν το exposed framework.Τρελη μαγκια .Απλα και γρηγορα το mod.Ουτε φλασαρισμα ουτε τιποτα Το παρακολουθώ στενά από την αρχή. Τώρα με το multi νομίζω πως μπορείς να κρατήσεις στοκ με ρουτ άνετα χωρίς να σου λείπει τίποτα εκτός από θέματα. Σκέφτομαι να κάνω έναν οδηγό με τις δυνατότητες που έχει. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 ρε παιδιά πήγα σήμερα να συνδέσω ένα σκληρό στο κινητό και δεν μου τον αναγνώρισε έχω χάσει κάτι είμαι με ωμεγα v8 και νοτε2κορε Σκληρό χωρίς έξτρα ρεύμα δύσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Σκληρό χωρίς έξτρα ρεύμα δύσκολα. πριν συνδεομουν κανονικά τώρα δεν ξέρω τι έγινε μήπως φταίει ο κερνελ κάπου είχα διαβάσει κάτι και για το triangle away ότι δημιουργεί πρόβλημα.αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Το παρακολουθώ στενά από την αρχή. Τώρα με το multi νομίζω πως μπορείς να κρατήσεις στοκ με ρουτ άνετα χωρίς να σου λείπει τίποτα εκτός από θέματα. Σκέφτομαι να κάνω έναν οδηγό με τις δυνατότητες που έχει. Go for it.Οπου και οσο μπορω να βοηθησω μου λες :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Το παρακολουθώ στενά από την αρχή. Τώρα με το multi νομίζω πως μπορείς να κρατήσεις στοκ με ρουτ άνετα χωρίς να σου λείπει τίποτα εκτός από θέματα. Σκέφτομαι να κάνω έναν οδηγό με τις δυνατότητες που έχει. Αν μπορείς μιας και έχεις ασχοληθεί δώσε μας μασημένη τροφή :) Μπήκα λίγο στο link που έδωσε ο Ηλίας και χάθηκα. Υπάρχουν κάπου μαζεμένα όλα αυτά τα modes? Ένταξη κάποια τα είδα αλλά το multi window εκτός από μία αναφορά στο site του modacco που αφορούσε παλιότερο firmware δεν είδα και άλλο. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να ταξινομηθούν και να μπουν στην βίβλο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Αν μπορείς μιας και έχεις ασχοληθεί δώσε μας μασημένη τροφή :) Μπήκα λίγο στο link που έδωσε ο Ηλίας και χάθηκα. Υπάρχουν κάπου μαζεμένα όλα αυτά τα modes? Ένταξη κάποια τα είδα αλλά το multi window εκτός από μία αναφορά στο site του modacco που αφορούσε παλιότερο firmware δεν είδα και άλλο. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να ταξινομηθούν και να μπουν στην βίβλο. Υπάρχει ένα αποθετήριο που περιλαμβάνει ορισμένα και ίσως προστεθούν και άλλα στο μέλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Μ ενδιαφέρει ουσιαστικά το multi Windows. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2048668 Αν έχεις ήδη το xposed framework απλά εγκαθιστάς και ενεργοποιείς το παραπάνω. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts