Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχω ομως σιγουρα βοηθαει.Ολα αυτα τα εχω απενεργοποιησει απο την πρωτη στιγμη!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν εχω ομως σιγουρα βοηθαει.Ολα αυτα τα εχω απενεργοποιησει απο την πρωτη στιγμη!

Βοηθαει και το εχω ετσι στο μινι.

Αλλα δεν ειναι και τοσο ωραιο. Κυριως το ανοιγμα του Control center. Ειναι ασχημο συτο το μονοχρωμο λευκο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Guest maklovinsam
καλημερας σας κ καλο σ/κ,εχθες πηρα ολοκαινουργιο το iphone 5 και παρατηρησα οταν το κουνας το κινητο ακουγεται ενας περιεργος θορυβος σαν τικ τικ,γνωριζεται κατι,το εχετε παρατηρησει?δεν ειναι εντονως απο οτι ειδα βιντεακια να κουνιεται η μπαταρια.ενα τικ τικ ακουγεται.Πρεπει να φερεις το κινητο κοντα με το αυτι σου κ σε ησυχω μερος και να αρχισεις να το κουνας.και οταν το χτυπαω απο πισω εκει κοντα στην καμερα κανει το ελαχιστο τσικ τσικ. Edited by maklovinsam

• Administrators
Έχει συζητηθεί ακριβώς το ίδιο λίγο πιο πίσω, ρίξε μια ματιά, δεν υπάρχει κάτι να σε ανησυχεί.

Modpic.gif

Guest maklovinsam
Έχει συζητηθεί ακριβώς το ίδιο λίγο πιο πίσω, ρίξε μια ματιά, δεν υπάρχει κάτι να σε ανησυχεί.

ακουγεται εσωτερικα του κινητου,δεν ειναι απο τα byttons.διαβασα οτι συμβαινει σε ολα αυτος ο εσωτερικος ηχος,μπορει καποιος να βοηθησει?λενε οτι δεν ειναο προβλημα κ ακουγεται εσωτερικα απο την καμερα.

Edited by maklovinsam

ακουγεται εσωτερικα του κινητου,δεν ειναι απο τα byttons.διαβασα οτι συμβαινει σε ολα αυτος ο εσωτερικος ηχος,μπορει καποιος να βοηθησει?λενε οτι δεν ειναο προβλημα κ ακουγεται εσωτερικα απο την καμερα.

το εχω εγω 4 συναδελφοι,η αδερφη μου,ο συγκατοικος μου,και καμμια 400αρια ατομα στο ιταλικο φορουμ που μπαινοβγαινω.

http://www.youtube.com/watch?v=ToTu_vZvngE

επειδη οταν αγορασα το 5αρι,το κοιταξα σου επιβεβαιωνω οτι ΔΕΝ ειναι ζητημα να ανησυχεις γιατι το εχουν ολα!

οταν αλλαξα το κινητο για λαθος βαλμενα κουμπακια,το εκανε και το παλιο και το καινουριο ενω το κανουν και ολα στο apple store.

'Aλλα το κανουν περισσοτερο αλλα λιγοτερο ομως ολα το κανουν,βασικα ειναι ποσο ευαισθητο αυτι εχεις.. :lol:

Ειλικρινα απολαυσε το και μην σε νοιαζει!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

δλδ το ακους κ στο δικο σας?

Ναι, το ακούω και στο 5s. Στην αρχή, με το 4άρι, νόμιζα ότι ήταν κατασκευαστικό λάθος, μετά από λίγο ψάξιμο στο internet όμως κατάλαβα ότι είναι "αναγκαίο κακό" για να λειτουργεί το autofocus της κάμερας. Δε με ενοχλεί πλέον, έχω συμβιβαστεί μαζί του... ;)

http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif

Guest maklovinsam
Ναι, το ακούω και στο 5s. Στην αρχή, με το 4άρι, νόμιζα ότι ήταν κατασκευαστικό λάθος, μετά από λίγο ψάξιμο στο internet όμως κατάλαβα ότι είναι "αναγκαίο κακό" για να λειτουργεί το autofocus της κάμερας. Δε με ενοχλεί πλέον, έχω συμβιβαστεί μαζί του... ;)

δλδ ειναι καποιο εσωτερικο εξαρτημα της καμερας?

μαλλον,οπως και να εχει,do not worry...just use it...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Όποια κάμερα και να ελέγξεις που έχει image stabilizer (optical image stabilizer, όχι digital), θα παρατηρήσεις ότι κάνει έναν παρόμοιο θόρυβο. Είναι φυσιολογικό. Τώρα αν άλλο μοντέλο iPhone ακούγεται περισσότερο και άλλο λιγότερο, είναι γιατί έχουν διαφορετικής τεχνολογίας και διαφορετικής γενιάς image stabilization.

http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif

Guest maklovinsam
Όποια κάμερα και να ελέγξεις που έχει image stabilizer (optical image stabilizer, όχι digital), θα παρατηρήσεις ότι κάνει έναν παρόμοιο θόρυβο. Είναι φυσιολογικό. Τώρα αν άλλο μοντέλο iPhone ακούγεται περισσότερο και άλλο λιγότερο, είναι γιατί έχουν διαφορετικής τεχνολογίας και διαφορετικής γενιάς image stabilization.

το κανει κ με σβιστο το κινητο,αυτο εννοω.μολις πηγα στα multirama και ειδα ενα ολοκαινουργιο 5αρι αλλα δεν ακουσα κατι να κανει,η τουλαχιστον το εκανε παρα μα πολυ ελαχιστα.

Edited by maklovinsam

το κανει κ με σβιστο το κινητο,αυτο εννοω.μολις πηγα στα multirama και ειδα ενα ολοκαινουργιο 5αρι αλλα δεν ακουσα κατι να κανει,η τουλαχιστον το εκανε παρα μα πολυ ελαχιστα.

Έχεις θέσει για το ίδιο θέμα πολλά post. Θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να έχεις λίγο μεγαλύτερη υπομονή μηπως κάποιος πει το αντίθετο γιατί όλοι σου είπαν να μην ανησυχείς ειναι μια χαρά η συσκευή σου και ότι λίγο πολύ σε όλους κάτι ακούγεται. Τώρα αν νομίζεις ότι το δικο σου έχει πρόβλημα ενώ όλοι λένε εδώ ότι δεν ειναι τίποτα μπορείς να το επιστρέψεις απο εκεί που το αγορασες

Nokia 8800 Scirocco

Το έχω και εγώ αυτό το κροτάλισμα. Είχα πάει στο μαγαζί να το αναφέρω και ένας πελάτης εκεί μου είπε πως το κάνουν όλα τα iphone. Έλεγξα το εκθεσιακό κομμάτι και όντως το έκανε. Τσέκαρα 4 και 4s φίλων και το κάνουν. Αν σε κάποιο είναι πιο έντονο από άλλο είναι καθαρά τυχαίο. Δεν υπάρχει θέμα.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Και εμενα το κανει, οχι ομως εντονα. Ελαχιστα.

Και εμενα το κανει, οχι ομως εντονα. Ελαχιστα.

Πρέπει να το κουνήσεις δυνατά ή να το χτυπήσεις στην κάμερα για να το κάνει. Δεν βρήκα iphone που να μην το κάνει. Γενικά μόλις το αγόρασα αρρώστησα λίγο γιατί μέσα στο μυαλό μου πως έχει πρόβλημα (κροτάλισμα, οθόνη,wifi). Φυσικά δεν υπήρχε κανένα θέμα. Συμβουλή είναι να χαρείτε την συσκευή και να μην τρελαίνεστε. Για όλα υπάρχουν απαντήσεις και λύσεις.

Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Πρέπει να το κουνήσεις δυνατά ή να το χτυπήσεις στην κάμερα για να το κάνει. Δεν βρήκα iphone που να μην το κάνει. Γενικά μόλις το αγόρασα αρρώστησα λίγο γιατί μέσα στο μυαλό μου πως έχει πρόβλημα (κροτάλισμα, οθόνη,wifi). Φυσικά δεν υπήρχε κανένα θέμα. Συμβουλή είναι να χαρείτε την συσκευή και να μην τρελαίνεστε. Για όλα υπάρχουν απαντήσεις και λύσεις.

Συμφωνω. Ας χαλαρωσουμε λιγο. Καταρχην, ποιος ο λογος να κουναμε δυνατα το κινητο μας? τι ειναι? σεικερ?:p

ε μα εγω τα λεω...

Μια χαρα ειναι τα κινητα.Πιστευω το εξαντλησαμε το θεμα.. ;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδιά,η εφαρμογή του facebook όντως καταναλώνει παραπάνω μπαταρία?

Το έχετε διαπιστώσει?

Παιδιά,η εφαρμογή του facebook όντως καταναλώνει παραπάνω μπαταρία?

Το έχετε διαπιστώσει?

Έχει αναφερθεί σε πολλά site ότι ειναι κακό γραμμένη και καταναλώνει μπαταρία χωρίς λόγο

Nokia 8800 Scirocco

καλησπερα!!

να κανω μια ερωτηση ισως ακουστει χαζη αλλα ισως εχει παρατηρησει καποιος..

εχω 1.5 mb ιντερνετ αν εχω ολη μερα τα δεδομενα ανοιχτα απλα για να μου ερχονται email ενημερωσεις κτλ θα με φτανουν για τον μηνα η ?? :O

καλησπερα!!

να κανω μια ερωτηση ισως ακουστει χαζη αλλα ισως εχει παρατηρησει καποιος..

εχω 1.5 mb ιντερνετ αν εχω ολη μερα τα δεδομενα ανοιχτα απλα για να μου ερχονται email ενημερωσεις κτλ θα με φτανουν για τον μηνα η ?? :O

:P ναι μην ανησυχείς. Σου φτάνουν και σου παραφτάνουν. (φαντάζομαι εννοείς 1,5Gb ε;) μόνο αν βλέπεις συνέχεια video στο YouTube και τέτοια θα σου τελειώσουν.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

:P ναι μην ανησυχείς. Σου φτάνουν και σου παραφτάνουν. (φαντάζομαι εννοείς 1,5Gb ε;) μόνο αν βλέπεις συνέχεια video στο YouTube και τέτοια θα σου τελειώσουν.

Ναιιιι !!!! Gb εννοώ ωραιααα τελειααα σε ευχαριστώ πολύ πολύ !!!!

Ναιιιι !!!! Gb εννοώ ωραιααα τελειααα σε ευχαριστώ πολύ πολύ !!!!

Έχει και ενσωματωμένο μετρητή αν πας ρυθμίσεις/δεδομένα τον οποίο μπορείς και να μηδενίζεις κάθε μήνα όταν ανανεώνονται τα Gb του πακέτου σου.

Βίντεο στο youtube και ιντερνετ ράδιο καταναλώνουν πολλά δεδομένα γι αυτό να τα προσέχεις.

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned