giannisk82 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 εχει κανεις απαντηση για τα παραπανω ρε παιδια? Και τα δυό που ανέφερες ειναι θέμα δικτύου. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 thanx, ουσιαστικα τα κανει και σε εσας? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john88 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αξιζει λετε η αγορα του αυτο το καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Τώρα αξίζει περισσότερο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αξιζει λετε η αγορα του αυτο το καιρο? σαφεστατα παραμενει μια απο τις καλητερες προτασεις στην αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 χαιρετω! μια και τις τελευταιες εβδομαδες μπαινοβγαινα στον χωρο εργασιας μου πρωινες ωρες απο -7 στους +22 παρατηρησα οτι το κινητο οταν το επιανα στα χερια εκανε ενα μικρο ᾽᾽τσακ᾽᾽ δεν ξερω πως αλλα ειχα παντα την αισθηση οτι το κινητο καμπτεται ελαχιστα . Σημερα το επιβεβαιωσα. εβαλα το μισο να ειναι σταθερο σε ενα επιπεδο τραπεζι και το αλλο μισο στον αερα. Με τα δαχτυλα πιεσα σαν να στριβω μπουλονι (σαν να το περιστρεφω ) και ειδα το κινητο να καμπτεται 2χιλ περιπου. επισης απο μεσα στο κινητο ακουγεται θορυβος...και του βαζω σχετικα λιγη πιεση!!!!! Τωρα καθομαι και σκεφτομαι...αυτο ειναι φυσιολογικο; μια χαρα λειτουργει και δεν εχω κανενα παραπονο αλλα με κανει και αναρωτιεμαι. φωτο. http://img10.imageshack.us/img10/4249/x3rv.png στο δεξι μερος της φωτογραφιας ειναι επιπεδο σχετικα ενω στο αλλο βλεπετε κλιση. Ειλικρινα δεν ξερω γιατι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 χαιρετω! μια και τις τελευταιες εβδομαδες μπαινοβγαινα στον χωρο εργασιας μου πρωινες ωρες απο -7 στους +22 παρατηρησα οτι το κινητο οταν το επιανα στα χερια εκανε ενα μικρο ᾽᾽τσακ᾽᾽ δεν ξερω πως αλλα ειχα παντα την αισθηση οτι το κινητο καμπτεται ελαχιστα . Σημερα το επιβεβαιωσα. εβαλα το μισο να ειναι σταθερο σε ενα επιπεδο τραπεζι και το αλλο μισο στον αερα. Με τα δαχτυλα πιεσα σαν να στριβω μπουλονι (σαν να το περιστρεφω ) και ειδα το κινητο να καμπτεται 2χιλ περιπου. επισης απο μεσα στο κινητο ακουγεται θορυβος...και του βαζω σχετικα λιγη πιεση!!!!! Τωρα καθομαι και σκεφτομαι...αυτο ειναι φυσιολογικο; μια χαρα λειτουργει και δεν εχω κανενα παραπονο αλλα με κανει και αναρωτιεμαι. φωτο. http://img10.imageshack.us/img10/4249/x3rv.png στο δεξι μερος της φωτογραφιας ειναι επιπεδο σχετικα ενω στο αλλο βλεπετε κλιση. Ειλικρινα δεν ξερω γιατι. Λογικό είναι βρε Δημήτρη. Λεπτό αλουμίνιο είναι. Η οθόνη επίσης πιο λεπτή από ποτέ. Το περιμετρικά πλαίσιο ειναι φυσικό να παρουσιάζει στρεβλώσεις οταν ασκείται πίεση. Για να μην συμβαίνει αυτό θα έπρεπε να διαθέτει εγκαρσιους συνδέσμους πράγμα που δεν γίνεται σε μια τόσο λεπτή συσκευή. Εκτός αυτού η ελαστικότητα του πλαισίου προστατεύει την οθόνη σε συνθήκες πίεση όταν βρίσκεται σε τσέπη στενού παντελονιού. Αν δεν υπήρχε, θα έσπαγε το κρύσταλλο αφού δεν θα το ακολουθούσε το άκαμπτο μέταλλο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι οτι συνχρονιζω το τηλεφωνο μεταφερει ολα τα φωτο και βιντεο στον υπολογιστη μεσω iTunes και οχι μονο αυτα που εχω προσθεσει απο δον τελευταιο συνχρονισμο; Ετσι εχω πολλαπλα αντιγραφα απο το ιδιο βιντεο και τα ιδια φωτό!! Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μπορούμε να βάλουμε κάπως την 7.1 beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Η beta 2 αν δεν κάνω λάθος λήγει 27/01. Άρα έχουμε πάνω απο έναν μήνα. Κατα τον Φλεβάρη την βλέπω. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmac Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Πως εμφανιζεται η ωρα στο sony sbh50; και γιατι δεν ακουγεται ο ηχος κλησης σε αυτο; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Η συζήτηση περί μπαταρίας στα iPhone μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό θεμα όπου μπορούμε να συνεχίσουμε εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=381837 Στο παρόν θεμα ας επικεντρωθούμε στα του iPhone 5 και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το Whatsapp; Από την Κυριακή αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη λήψη μηνυμάτων και συγκεκριμένα γίνεται το εξής: Στέλνω ένα μήνυμα στις 12:00, μου απαντάνε στις 12:01 και το κινητό δεν κάνει τίποτα και ούτε στην συνομιλία εμφανίζεται κάτι, δηλαδή πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να κοιτάξω για κάποια δεύτερα μερικά παλαιότερα μηνύματα και τότε θα μου εμφανίσει το καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το Whatsapp; Από την Κυριακή αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη λήψη μηνυμάτων και συγκεκριμένα γίνεται το εξής: Στέλνω ένα μήνυμα στις 12:00, μου απαντάνε στις 12:01 και το κινητό δεν κάνει τίποτα και ούτε στην συνομιλία εμφανίζεται κάτι, δηλαδή πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να κοιτάξω για κάποια δεύτερα μερικά παλαιότερα μηνύματα και τότε θα μου εμφανίσει το καινούργιο. Μήπως το εχεις βγάλει απο το κέντρο γνωστοποιησεων μέσα απο τις ρυθμίσεις του iPhone? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μήπως το εχεις βγάλει απο το κέντρο γνωστοποιησεων μέσα απο τις ρυθμίσεις του iPhone? Όχι, δεν έχω πειράξει τίποτα. Μάλιστα, το απεγκατέστησα και το ξαναπέρασα, αλλά συνεχίζει τα ίδια. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Όχι, δεν έχω πειράξει τίποτα. Μάλιστα, το απεγκατέστησα και το ξαναπέρασα, αλλά συνεχίζει τα ίδια. :worry: Πήγαινε ρυθμίσεις/κέντρο γνωστοποιησεων και δες αν είναι ανοιχτό. Αλλιώς ίσως έχουν κάποιο προβλημα οι server της εταιρείας. Το δικό μου δουλεύει καλά πάντως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Ειχε ποτε εδω κανενας προβλημα με το κουμπι κλειδωματος-on/off του iPhone 5? εδω και μια βδομαδα δεν αποκρινεται καθολου η δεξια μερια του πληκτρου. Μονο η αριστερη δουλευει κανονικα. Ειμαι ακομα σε εγγυηση, αλλα πολυ φοβαμαι οτι αν το παω, θα μου δωσουν ανακατασκευασμενο, που δεν το θελω γιατι το δικο μου τωρα ειναι απο τις καλες παρτιδες, δεν ειχε ουτε ενα σημαδακι στο bezel.. υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι που μπορω να παω να μου αλλαξουν power button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Ειχε ποτε εδω κανενας προβλημα με το κουμπι κλειδωματος-on/off του iPhone 5? εδω και μια βδομαδα δεν αποκρινεται καθολου η δεξια μερια του πληκτρου. Μονο η αριστερη δουλευει κανονικα. Ειμαι ακομα σε εγγυηση, αλλα πολυ φοβαμαι οτι αν το παω, θα μου δωσουν ανακατασκευασμενο, που δεν το θελω γιατι το δικο μου τωρα ειναι απο τις καλες παρτιδες, δεν ειχε ουτε ενα σημαδακι στο bezel.. υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι που μπορω να παω να μου αλλαξουν power button? Καλησπέρα και καλή χρονιά! Mε μια αναζήτηση στο google θα βρεις αρκετά και κάποια από αυτά κάνουν και delivery τον τεχνικό :happy: Υπάρχει ένα στο Μαρούσι (αν είσαι Αθήνα) που έχω πάει καμιά 2 φορές και είμαι κατευχαριστημένος με τα παιδιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Mε μια αναζήτηση στο google θα βρεις αρκετά και κάποια από αυτά κάνουν και delivery τον τεχνικό :happy: Υπάρχει ένα στο Μαρούσι (αν είσαι Αθήνα) που έχω πάει καμιά 2 φορές και είμαι κατευχαριστημένος με τα παιδιά!! Αν μπορεις, προτεινε μου παρακαλω :) Δεν με πολυνοιαζει ποιο ειναι φτηνοτερο, με νοιαζει να ειναι αξιοποιστοι και να μην γινει καμια βλαβη κατα την επισκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Μια βοήθεια από όποιον μπορεί! Η κοπέλα μου αγόρασε πριν κανένα 6μηνο το iphone 5 και σήμερα ξημερώματα της ήρθε να βάλει το jailbreak (κάπως έτσι νομίζω ότι λέγεται) για να έχει bluetooth ktl . Όμως η οθόνη της πάγωσε και δείχνει μόνο το σήμα της apple. Εγώ δεν έχω ιδέα από iphone, δεν μπορώ να βοηθήσω και είπα μήπως μπορεί κανείς ξέρει να μου πει πρώτον αν το κινητό καταστράφηκε και δεύτερον αν φτιάχνεται και πως? Αν το πάμε στο service θα το φτιάξουν? Δώστε μου τα φώτα σας παιδιά!!!! Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) Μια βοήθεια από όποιον μπορεί! Η κοπέλα μου αγόρασε πριν κανένα 6μηνο το iphone 5 και σήμερα ξημερώματα της ήρθε να βάλει το jailbreak (κάπως έτσι νομίζω ότι λέγεται) για να έχει bluetooth ktl . Όμως η οθόνη της πάγωσε και δείχνει μόνο το σήμα της apple. Εγώ δεν έχω ιδέα από iphone, δεν μπορώ να βοηθήσω και είπα μήπως μπορεί κανείς ξέρει να μου πει πρώτον αν το κινητό καταστράφηκε και δεύτερον αν φτιάχνεται και πως? Αν το πάμε στο service θα το φτιάξουν? Δώστε μου τα φώτα σας παιδιά!!!! Ακολούθησε αυτό. Φυσικά θα χάσει τα πάντα από τη συσκευή της. Edited January 8, 2014 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ειχε ποτε εδω κανενας προβλημα με το κουμπι κλειδωματος-on/off του iPhone 5? εδω και μια βδομαδα δεν αποκρινεται καθολου η δεξια μερια του πληκτρου. Μονο η αριστερη δουλευει κανονικα. Ειμαι ακομα σε εγγυηση, αλλα πολυ φοβαμαι οτι αν το παω, θα μου δωσουν ανακατασκευασμενο, που δεν το θελω γιατι το δικο μου τωρα ειναι απο τις καλες παρτιδες, δεν ειχε ουτε ενα σημαδακι στο bezel.. υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι που μπορω να παω να μου αλλαξουν power button? Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Σκεφτόμουν και εγώ να το πάω για επισκευή σε κάποιο μαγαζί για τους λόγους που αναφέρεις. Τελικά το έστειλα στο service με το σκεπτικό ότι αν αργότερα βγάλει κάποια πιο σοβαρή ζημιά θα είμαι πλέον εκτός εγγύησης εφόσον θα έχει ανοιχτεί το τηλέφωνο από κάποιο τεχνικό. Το αλλάξανε με ανακατασκευασμένο προφανώς αλλά ήταν τέλειο δεν ξεχώριζε σε τίποτα από μια καινούρια συσκευή. Βέβαια περίμενα πάνω από δύο βδομάδες μέχρι να παραλάβω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Βέβαια περίμενα πάνω από δύο βδομάδες μέχρι να παραλάβω.. Απο που ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Απο που ; Από Vodafone. Τους το έδωσα και το έστειλαν arvato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Απο που ; Ωχ..εμενα ειναι απο πλαισιο. Παιζει να πρεπει να περιμενω και εγω μισο μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts