pik. Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν εχω ομως σιγουρα βοηθαει.Ολα αυτα τα εχω απενεργοποιησει απο την πρωτη στιγμη! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν εχω ομως σιγουρα βοηθαει.Ολα αυτα τα εχω απενεργοποιησει απο την πρωτη στιγμη! Βοηθαει και το εχω ετσι στο μινι. Αλλα δεν ειναι και τοσο ωραιο. Κυριως το ανοιγμα του Control center. Ειναι ασχημο συτο το μονοχρωμο λευκο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) καλημερας σας κ καλο σ/κ,εχθες πηρα ολοκαινουργιο το iphone 5 και παρατηρησα οταν το κουνας το κινητο ακουγεται ενας περιεργος θορυβος σαν τικ τικ,γνωριζεται κατι,το εχετε παρατηρησει?δεν ειναι εντονως απο οτι ειδα βιντεακια να κουνιεται η μπαταρια.ενα τικ τικ ακουγεται.Πρεπει να φερεις το κινητο κοντα με το αυτι σου κ σε ησυχω μερος και να αρχισεις να το κουνας.και οταν το χτυπαω απο πισω εκει κοντα στην καμερα κανει το ελαχιστο τσικ τσικ. Edited October 12, 2013 by maklovinsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Έχει συζητηθεί ακριβώς το ίδιο λίγο πιο πίσω, ρίξε μια ματιά, δεν υπάρχει κάτι να σε ανησυχεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Έχει συζητηθεί ακριβώς το ίδιο λίγο πιο πίσω, ρίξε μια ματιά, δεν υπάρχει κάτι να σε ανησυχεί. ακουγεται εσωτερικα του κινητου,δεν ειναι απο τα byttons.διαβασα οτι συμβαινει σε ολα αυτος ο εσωτερικος ηχος,μπορει καποιος να βοηθησει?λενε οτι δεν ειναο προβλημα κ ακουγεται εσωτερικα απο την καμερα. Edited October 12, 2013 by maklovinsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 ακουγεται εσωτερικα του κινητου,δεν ειναι απο τα byttons.διαβασα οτι συμβαινει σε ολα αυτος ο εσωτερικος ηχος,μπορει καποιος να βοηθησει?λενε οτι δεν ειναο προβλημα κ ακουγεται εσωτερικα απο την καμερα. το εχω εγω 4 συναδελφοι,η αδερφη μου,ο συγκατοικος μου,και καμμια 400αρια ατομα στο ιταλικο φορουμ που μπαινοβγαινω. http://www.youtube.com/watch?v=ToTu_vZvngE επειδη οταν αγορασα το 5αρι,το κοιταξα σου επιβεβαιωνω οτι ΔΕΝ ειναι ζητημα να ανησυχεις γιατι το εχουν ολα! οταν αλλαξα το κινητο για λαθος βαλμενα κουμπακια,το εκανε και το παλιο και το καινουριο ενω το κανουν και ολα στο apple store. 'Aλλα το κανουν περισσοτερο αλλα λιγοτερο ομως ολα το κανουν,βασικα ειναι ποσο ευαισθητο αυτι εχεις.. :lol: Ειλικρινα απολαυσε το και μην σε νοιαζει! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Από το 4 ως το 5s το κάνουν όλα αυτό το τσίκι-τσίκι... :D Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Από το 4 ως το 5s το κάνουν όλα αυτό το τσίκι-τσίκι... :D δλδ το ακους κ στο δικο σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 δλδ το ακους κ στο δικο σας? Ναι, το ακούω και στο 5s. Στην αρχή, με το 4άρι, νόμιζα ότι ήταν κατασκευαστικό λάθος, μετά από λίγο ψάξιμο στο internet όμως κατάλαβα ότι είναι "αναγκαίο κακό" για να λειτουργεί το autofocus της κάμερας. Δε με ενοχλεί πλέον, έχω συμβιβαστεί μαζί του... ;) Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ναι, το ακούω και στο 5s. Στην αρχή, με το 4άρι, νόμιζα ότι ήταν κατασκευαστικό λάθος, μετά από λίγο ψάξιμο στο internet όμως κατάλαβα ότι είναι "αναγκαίο κακό" για να λειτουργεί το autofocus της κάμερας. Δε με ενοχλεί πλέον, έχω συμβιβαστεί μαζί του... ;) δλδ ειναι καποιο εσωτερικο εξαρτημα της καμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 δλδ ειναι καποιο εσωτερικο εξαρτημα της καμερας? μαλλον,οπως και να εχει,do not worry...just use it... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 δλδ ειναι καποιο εσωτερικο εξαρτημα της καμερας? Όποια κάμερα και να ελέγξεις που έχει image stabilizer (optical image stabilizer, όχι digital), θα παρατηρήσεις ότι κάνει έναν παρόμοιο θόρυβο. Είναι φυσιολογικό. Τώρα αν άλλο μοντέλο iPhone ακούγεται περισσότερο και άλλο λιγότερο, είναι γιατί έχουν διαφορετικής τεχνολογίας και διαφορετικής γενιάς image stabilization. Παράθεση http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Όποια κάμερα και να ελέγξεις που έχει image stabilizer (optical image stabilizer, όχι digital), θα παρατηρήσεις ότι κάνει έναν παρόμοιο θόρυβο. Είναι φυσιολογικό. Τώρα αν άλλο μοντέλο iPhone ακούγεται περισσότερο και άλλο λιγότερο, είναι γιατί έχουν διαφορετικής τεχνολογίας και διαφορετικής γενιάς image stabilization. το κανει κ με σβιστο το κινητο,αυτο εννοω.μολις πηγα στα multirama και ειδα ενα ολοκαινουργιο 5αρι αλλα δεν ακουσα κατι να κανει,η τουλαχιστον το εκανε παρα μα πολυ ελαχιστα. Edited October 12, 2013 by maklovinsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 το κανει κ με σβιστο το κινητο,αυτο εννοω.μολις πηγα στα multirama και ειδα ενα ολοκαινουργιο 5αρι αλλα δεν ακουσα κατι να κανει,η τουλαχιστον το εκανε παρα μα πολυ ελαχιστα. Έχεις θέσει για το ίδιο θέμα πολλά post. Θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να έχεις λίγο μεγαλύτερη υπομονή μηπως κάποιος πει το αντίθετο γιατί όλοι σου είπαν να μην ανησυχείς ειναι μια χαρά η συσκευή σου και ότι λίγο πολύ σε όλους κάτι ακούγεται. Τώρα αν νομίζεις ότι το δικο σου έχει πρόβλημα ενώ όλοι λένε εδώ ότι δεν ειναι τίποτα μπορείς να το επιστρέψεις απο εκεί που το αγορασες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το έχω και εγώ αυτό το κροτάλισμα. Είχα πάει στο μαγαζί να το αναφέρω και ένας πελάτης εκεί μου είπε πως το κάνουν όλα τα iphone. Έλεγξα το εκθεσιακό κομμάτι και όντως το έκανε. Τσέκαρα 4 και 4s φίλων και το κάνουν. Αν σε κάποιο είναι πιο έντονο από άλλο είναι καθαρά τυχαίο. Δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και εμενα το κανει, οχι ομως εντονα. Ελαχιστα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και εμενα το κανει, οχι ομως εντονα. Ελαχιστα. Πρέπει να το κουνήσεις δυνατά ή να το χτυπήσεις στην κάμερα για να το κάνει. Δεν βρήκα iphone που να μην το κάνει. Γενικά μόλις το αγόρασα αρρώστησα λίγο γιατί μέσα στο μυαλό μου πως έχει πρόβλημα (κροτάλισμα, οθόνη,wifi). Φυσικά δεν υπήρχε κανένα θέμα. Συμβουλή είναι να χαρείτε την συσκευή και να μην τρελαίνεστε. Για όλα υπάρχουν απαντήσεις και λύσεις. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πρέπει να το κουνήσεις δυνατά ή να το χτυπήσεις στην κάμερα για να το κάνει. Δεν βρήκα iphone που να μην το κάνει. Γενικά μόλις το αγόρασα αρρώστησα λίγο γιατί μέσα στο μυαλό μου πως έχει πρόβλημα (κροτάλισμα, οθόνη,wifi). Φυσικά δεν υπήρχε κανένα θέμα. Συμβουλή είναι να χαρείτε την συσκευή και να μην τρελαίνεστε. Για όλα υπάρχουν απαντήσεις και λύσεις. Συμφωνω. Ας χαλαρωσουμε λιγο. Καταρχην, ποιος ο λογος να κουναμε δυνατα το κινητο μας? τι ειναι? σεικερ?:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πρέπει να το κουνήσεις δυνατά ή να το χτυπήσεις στην κάμερα για να το κάνει. Δεν βρήκα iphone που να μην το κάνει. Γενικά μόλις το αγόρασα αρρώστησα λίγο γιατί μέσα στο μυαλό μου πως έχει πρόβλημα (κροτάλισμα, οθόνη,wifi). Φυσικά δεν υπήρχε κανένα θέμα. Συμβουλή είναι να χαρείτε την συσκευή και να μην τρελαίνεστε. Για όλα υπάρχουν απαντήσεις και λύσεις. ε μα εγω τα λεω... Μια χαρα ειναι τα κινητα.Πιστευω το εξαντλησαμε το θεμα.. ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παιδιά,η εφαρμογή του facebook όντως καταναλώνει παραπάνω μπαταρία? Το έχετε διαπιστώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παιδιά,η εφαρμογή του facebook όντως καταναλώνει παραπάνω μπαταρία? Το έχετε διαπιστώσει? Έχει αναφερθεί σε πολλά site ότι ειναι κακό γραμμένη και καταναλώνει μπαταρία χωρίς λόγο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 καλησπερα!! να κανω μια ερωτηση ισως ακουστει χαζη αλλα ισως εχει παρατηρησει καποιος.. εχω 1.5 mb ιντερνετ αν εχω ολη μερα τα δεδομενα ανοιχτα απλα για να μου ερχονται email ενημερωσεις κτλ θα με φτανουν για τον μηνα η ?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 καλησπερα!! να κανω μια ερωτηση ισως ακουστει χαζη αλλα ισως εχει παρατηρησει καποιος.. εχω 1.5 mb ιντερνετ αν εχω ολη μερα τα δεδομενα ανοιχτα απλα για να μου ερχονται email ενημερωσεις κτλ θα με φτανουν για τον μηνα η ?? :O :P ναι μην ανησυχείς. Σου φτάνουν και σου παραφτάνουν. (φαντάζομαι εννοείς 1,5Gb ε;) μόνο αν βλέπεις συνέχεια video στο YouTube και τέτοια θα σου τελειώσουν. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 :P ναι μην ανησυχείς. Σου φτάνουν και σου παραφτάνουν. (φαντάζομαι εννοείς 1,5Gb ε;) μόνο αν βλέπεις συνέχεια video στο YouTube και τέτοια θα σου τελειώσουν. Ναιιιι !!!! Gb εννοώ ωραιααα τελειααα σε ευχαριστώ πολύ πολύ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ναιιιι !!!! Gb εννοώ ωραιααα τελειααα σε ευχαριστώ πολύ πολύ !!!! Έχει και ενσωματωμένο μετρητή αν πας ρυθμίσεις/δεδομένα τον οποίο μπορείς και να μηδενίζεις κάθε μήνα όταν ανανεώνονται τα Gb του πακέτου σου. Βίντεο στο youtube και ιντερνετ ράδιο καταναλώνουν πολλά δεδομένα γι αυτό να τα προσέχεις. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts