Jig Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια. Το εφτιαξα ηδη. Στο ipad επειδη δεν εχω κανει ποτε setup as new (οταν το πηρα , πριν σπο ενα χρονο, εκανα επαναφορα απο το προηγουμενο ipad και εκτοτε δεν εχω κανει ποτε reset) δεν το ειχα παρατηρησει. Ωραίο το καινούργιο σου avatar.....back to the roots :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ωραίο το καινούργιο σου avatar.....back to the roots :) Thx φίλε μου. :) Κόσμημα είναι το άτιμο! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Καλησπερα... Θελω να παρω δωρο ενα iphone 5 white Και σκεφτομαι να το παρω απο birdphone Που ειναι σε καλη τιμη...απο θεμα εγγυησης γενικα ειμαι οκ;;η μονο αυτοι με καλυπτουνε; Ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπερα... Θελω να παρω δωρο ενα iphone 5 white Και σκεφτομαι να το παρω απο birdphone Που ειναι σε καλη τιμη...απο θεμα εγγυησης γενικα ειμαι οκ;;η μονο αυτοι με καλυπτουνε; Ευχαριστω!! Καλυτερα να τους ρωτησεις. Βεβαιωσου επισης γι συμβατοτητα με 4g δικτυα (ελληνικα εννοω). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπερα... Θελω να παρω δωρο ενα iphone 5 white Και σκεφτομαι να το παρω απο birdphone Που ειναι σε καλη τιμη...απο θεμα εγγυησης γενικα ειμαι οκ;;η μονο αυτοι με καλυπτουνε; Ευχαριστω!! Δεν έχεις κανένα πρόβλημα αρκεί να είναι ευρωπαϊκή συσκευή η οποία καλύπτεται κανονικά από την εγγύηση και στη χώρα μας. Το birdphone όπως και όλοι οι αντίστοιχοι, τέτοιες φέρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπερα... Θελω να παρω δωρο ενα iphone 5 white Και σκεφτομαι να το παρω απο birdphone Που ειναι σε καλη τιμη...απο θεμα εγγυησης γενικα ειμαι οκ;;η μονο αυτοι με καλυπτουνε; Ευχαριστω!! Καλησπέρα. Καλύτερα να περιμένεις 1-2 μήνες να βγει το νέο μοντέλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπέρα. Καλύτερα να περιμένεις 1-2 μήνες να βγει το νέο μοντέλο! Και μετά να περιμένει άλλους 3-4 μήνες για να πέσει η τιμή σε αντίστοιχη αυτής του birdphone για το σημερινό μοντέλο. Αν το δει κάποιος έτσι... δεν θα αγοράσει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Και μετά να περιμένει άλλους 3-4 μήνες για να πέσει η τιμή σε αντίστοιχη αυτής του birdphone για το σημερινό μοντέλο. Αν το δει κάποιος έτσι... δεν θα αγοράσει ποτέ. + να περιμένει να διορθωθούν οι παιδικές ασθένειες κλπ.. κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ και προέβην τώρα στην αγορά του 5αριού. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Μια χαρα είναι το 5αρι!και το ios7 θα λάβει και αρκετά γρήγορο ειναι!προσωπικα αν αλλάξω θα πάω σε iPhone 6 όταν με το καλό βγει και αν έχω χρήματα και αν δουλεύω ακόμα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το κινητο εκλεισε απο μπαταρια στο 8% και δεν ανοιγε. Το εβαλα στην πριζα και ανοιξε με 8%... εχει κανεις καμια αναλογη εμπειρια; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris88 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το κινητο εκλεισε απο μπαταρια στο 8% και δεν ανοιγε. Το εβαλα στην πριζα και ανοιξε με 8%... εχει κανεις καμια αναλογη εμπειρια; Κι εμένα το κάνει αυτό και μάλιστα και με πάνω από 10%, ενώ άλλες μπορεί να μείνει στο 1% και να κρατήσει αρκετή ώρα. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί... Παράθεση Nokia 3310 | Nokia 5510 | Nokia 6100 | SE K700i | SE K500i | Motorola V3i | Samsung U700 | SE C902 | SE G900 | HTC Desire HD | Apple iPhone 4S 64GB | Apple iPhone 5 64GB | Apple iPhone 6 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Το κινητο εκλεισε απο μπαταρια στο 8% και δεν ανοιγε. Το εβαλα στην πριζα και ανοιξε με 8%... εχει κανεις καμια αναλογη εμπειρια; Το κανει. Μου εχει τύχει και στο 15%. Αλλα οχι παντα. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω την πρόοδο κάποιων παιχνιδιών που έχω στο ipad με το iphone? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Αυτοι οι χρονοι, πως σαν φαινονται;; https://www.dropbox.com/s/zc06efe7bcryplg/2013-08-25%2010.43.56.png Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Αυτοι οι χρονοι, πως σαν φαινονται;; https://www.dropbox.com/s/zc06efe7bcryplg/2013-08-25%2010.43.56.png Super!!! Πιστεύω ότι αν η συσκευή μας βγάζει μια ημέρα με πολύ χρήση, είμαστε μια χαρά. Edited August 25, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Super!!! Πιστεύω ότι αν η συσκευή μας βγάζει μια ημέρα με πολύ χρήση, είμαστε μια χαρά. Και εχω κανει μονο μια φορτιση! Μαλλον πηρα απο αυτα με τις μεγαλες μπαταριες :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μου εχει αντέξει και 48ωρο. Κι ομως. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μου εχει αντέξει και 48ωρο. Κι ομως. Τοτε γιατι διαμαρτυρεσαι για την αυτονομια; Εγω βλεπω να κραταει περιεργα πολυ! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Τοτε γιατι διαμαρτυρεσαι για την αυτονομια; Εγω βλεπω να κραταει περιεργα πολυ! Αν πρόσεξες μίλησα για τις τελευταίες εβδομάδες. Έβγαζα μέρα σχετικά άνετα με συνετή χρήση. Με την ίδια χρήση πλέον πάω σε 2 φορτίσεις την μέρα. Για αυτό και ψάχνω κάποιο app να δω που "χάνει". Βέβαια το έχω και 9 μήνες και είναι μέχρι ένα σημείο λογικό να πέσει η απόδοση της μπαταρίας. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Και εχω κανει μονο μια φορτιση! Μαλλον πηρα απο αυτα με τις μεγαλες μπαταριες :p Mη το κοροιδευεις καθολου. Πραγματικα πηρες την μεγαλη μπαταρια Εχασα/ξεχασα την συσκευη μου και εχω παρει καινουργια ουτε μηνα Βλεπω τεραστια διαφορα απο την παλια που ειχα Λες να εχουν κανει καποια αλλαγη :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Αν πρόσεξες μίλησα για τις τελευταίες εβδομάδες. Έβγαζα μέρα σχετικά άνετα με συνετή χρήση. Με την ίδια χρήση πλέον πάω σε 2 φορτίσεις την μέρα. Για αυτό και ψάχνω κάποιο app να δω που "χάνει". Βέβαια το έχω και 9 μήνες και είναι μέχρι ένα σημείο λογικό να πέσει η απόδοση της μπαταρίας. Γιαννη, στους 9 μηνες δεν πεφτει η αποδοση της μπαταριας. Μετα τους 18 ισως... Καποια εφσρμογη πρεπει να σε εχει χαλασει εσενα. Κρατησε το μερικες μερες με λιγες εφσρμογες να το δεις. Mη το κοροιδευεις καθολου. Πραγματικα πηρες την μεγαλη μπαταρια Εχασα/ξεχασα την συσκευη μου και εχω παρει καινουργια ουτε μηνα Βλεπω τεραστια διαφορα απο την παλια που ειχα Λες να εχουν κανει καποια αλλαγη :p Δεν αποκλειεται καποιες μπαταριες να ειναι ελαττωματικες, αλλα ποσες πια?! Αλλαγες δεν εχουν κανει, θα το μαθαιναμε. Παντως, τωρα πια εχουν λυθει ολα τα αρχικα προβληματα και οι παιδικες ασθενειες. Ειναι η καλυτερη στιγμη να παρει καποιος το 5αρι, δεδομενου οτι το επομενο δεν θα εχει σημαντικες διαφορες απο το τωρινο, αλλα θα εχει και αυτο (κλασικα) τα δικα του θεματακια στην αρχη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εγω πάντως έχω καταλάβει ότι οταν έχω ανοιχτό lte η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Με LTE και 3G κατεβάζει την μπαταρια αέρας. Αυτο κατάλαβα. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Με LTE και 3G κατεβάζει την μπαταρια αέρας. Αυτο κατάλαβα. Με lte λογικο ειναι. Τις επομενες μερες θα εχω βεβαια ποο σαφη εικονα για την μπαταρια. Απο αυτα που διαβαζα ειχα φοβηθει πολυ, αλλα τελικα τα πραγματα δειχνουν καλυτερα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Με ανοιχτό 3G η μπαταρία καταναλώνεται πιο γρήγορα . Άμα το σκαλιζεις κιόλας (λογικό αυτο ) θέλει φόρτιση στην 1,5 με 2 μέρα . Ετσι ειναι σε μένα που το δουλεύω σχετικά λίγο. Το σύγκρινα όμως με αλλα smartphone και τελικά διαπίστωσα οτι στα αλλα η μπαταρία θέλει φόρτιση σχεδόν μια φορά την μέρα . Οπότε όσοι έχουν iPhone πρέπει να ειναι ευτυχισμένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts