dimitrismi Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 καλημέρα έχει προσπαθησει να βάλει κανεις μεγαλυτερη μπαταρια από αυτην των 2100mAh? Εχει αρχισει να μου κανει νερα η δικια μου και έλεγα να ψαχτω για μεγαλύτερη. Παράθεση ____________________________________________ the more you ignore me the closer I get ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Λογικά έχει 2 χρόνια εγγύηση, γιατί δε το πας; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Στο δικό μου (ολλανδικό) root και 4.4.2 20a όλα καλά. Θέλω να ρωτήσω συσκευή για να βλέπουμε ψηφιακή τηλεόραση δοκιμασμένη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Ειναι ευκολο να ανεβασει καποιος τη στοκ εφαρμογη για το αλμπουμ? για την 4.4.2 χρειαζομαι... Ευχριστω πολυ...! Edit. Ξερει κανεις για ποιο λογο χαθηκε η επιλογη αλμπουμ απο τις επιλογες για την επιλογη μιας φωτογραφιας? Δειτε τι εννοω. http://imagizer.imageshack.com/img901/4813/iJxQzu.jpg Και πως μπορω να το φτιαξω? πφφ.. Edited September 5, 2014 by vagelados Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εχω ηδη κανει επαναφορα και τιποτα. Παω για φλασαρισμα... πολυ περιεργο παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommi106r Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 παΐδια πως κάνει ρεμπουτ αν κολιση το κινητό αν κάνω την αναβάθμιση και δεν μου αρέσει είναι εύκολο να πάω στην προηγούμενη ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εχω ηδη κανει επαναφορα και τιποτα. Παω για φλασαρισμα... πολυ περιεργο παντως Ειναι ευκολο να ανεβασει καποιος τη στοκ εφαρμογη για το αλμπουμ? για την 4.4.2 χρειαζομαι... Ευχριστω πολυ...! Edit. Ξερει κανεις για ποιο λογο χαθηκε η επιλογη αλμπουμ απο τις επιλογες για την επιλογη μιας φωτογραφιας? Δειτε τι εννοω. http://imagizer.imageshack.com/img901/4813/iJxQzu.jpg Και πως μπορω να το φτιαξω? πφφ.. Εγώ είχα πρόβλημα με ενα module απο xposed (swipe κάτι). Μολις το εβγαλα έφτιαξε. παΐδια πως κάνει ρεμπουτ αν κολιση το κινητό αν κάνω την αναβάθμιση και δεν μου αρέσει είναι εύκολο να πάω στην προηγούμενη ευχαριστώ Όπως όλα. Κρατημένο το power. Οδηγό για φλασαρισμα, ξεκολλημα κλπ εχω στην ενότητα με τους οδηγούς (οδηγοί, lg, Android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εκανα και φλασάρισμα και με την νέα rom δοκίμασα και την 20c πάλι δεν μου βγάζει την επιλογη για το αλμπουμ. η εφαρμογη υπαρχει και λειτουργει κανονικα κατα τα άλλα. Εσας την έχει κανονικα στις επιλογες του screenshot Που ανεβασα πιο πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommi106r Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εγώ είχα πρόβλημα με ενα module απο xposed (swipe κάτι). Μολις το εβγαλα έφτιαξε. Όπως όλα. Κρατημένο το power. Οδηγό για φλασαρισμα, ξεκολλημα κλπ εχω στην ενότητα με τους οδηγούς (οδηγοί, lg, Android) ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εχω ηδη κανει επαναφορα και τιποτα. Παω για φλασαρισμα... πολυ περιεργο παντως Το ειχα παθει με την εφαρμογη Αλμπουμ και με την εφαρμογη μηνυματων νομιζω, δεν ανοιγαν καθολου, εκαναν αμεσως FC. Ξαναπερασα τα apk, εφτιαχναν για λιγο και μετα τα ιδια... Καποια μερα εφτιαξαν μονα τους :p Nικο, Swipe to Undo? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Swipe back νομίζω. Έκανες "πισω" με swipe όπως στο n9 και καλά (πίσω βέβαια, όχι home) και την είχα απλά παρατημένη αφού ήταν αίσχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Εκανα και φλασάρισμα και με την νέα rom δοκίμασα και την 20c πάλι δεν μου βγάζει την επιλογη για το αλμπουμ. η εφαρμογη υπαρχει και λειτουργει κανονικα κατα τα άλλα. Εσας την έχει κανονικα στις επιλογες του screenshot Που ανεβασα πιο πάνω? Συγνωμη που γινομαι κουραστικος αλλα μπορει καποιος να απαντησει γιατι δε βγαζω ακρη. Μηπως δεν υπαρχει καν η επιλογη αυτη στη kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Συγνωμη που γινομαι κουραστικος αλλα μπορει καποιος να απαντησει γιατι δε βγαζω ακρη. Μηπως δεν υπαρχει καν η επιλογη αυτη στη kitkat? έτσι είναι στην kitkat κι αν δεν κάνω λάθος, έτσι είναι και στη cm11. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πες το αδερφε μου....... Ευχαριστω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Παιδιά θέλω να συνδέσω το κινητό σε μια παλιά τηλεόραση sd η οποία έχει μόνο υποδοχή για scart. Θέλω να το συνδέσω ώστε να βλέπω ταινίες και βίντεο από το κινητό. Φυσικά δεν μπορεί να γίνει απευθείας (πιθανόν να μην μπορεί να γίνει καν, για αυτό ρώταω). Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει και τι συσκευή θα χρειαστω;;;; εχω έναν αποκωδικοποιητη πάνω στη τβ με usb αλλά όταν συνδέω το κινητό δεν το βλέπει. Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 παδια 2 εχω 2 αποριες...sorry αν εχουν απαντηθει;) 1, γιατι οταν το κλεινω και το συβδεω να φορτισει ανοιγει? 2, στην 4.4 δεν μπορω να ενεργοποιησω τον flash player στον firefox! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 παδια 2 εχω 2 αποριες...sorry αν εχουν απαντηθει;) 1, γιατι οταν το κλεινω και το συβδεω να φορτισει ανοιγει? 2, στην 4.4 δεν μπορω να ενεργοποιησω τον flash player στον firefox! 1. τι εννοείς όταν λες "ανοίγει"; συνήθως με unlock bootloader ανοίγει, αλλιώς με όλα στοκ ανοίγει, δείχνει το σήμα της μπαταρίας που φορτίζει και κλείνει η οθόνη. 2. μπορεί να μην υποστηρίζεται. ξανακατέβασε το apk του adobe flash ή χρησιμοποίησε κάποιο συμβατό με flash browser όπως τον dolphin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 1. τι εννοείς όταν λες "ανοίγει"; συνήθως με unlock bootloader ανοίγει, αλλιώς με όλα στοκ ανοίγει, δείχνει το σήμα της μπαταρίας που φορτίζει και κλείνει η οθόνη. 2. μπορεί να μην υποστηρίζεται. ξανακατέβασε το apk του adobe flash ή χρησιμοποίησε κάποιο συμβατό με flash browser όπως τον dolphin. εχω unlocked γι' αυτο! δεν το ηξερα θα χρησιμοποιουσα τον dolphin που το υποστηριζει, αλλα δεν ξερω πως να μεταφερω τους σελειδοδεικτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Με 4.4 και με nova launcher prime το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν πατάω το μεσαίο πλήκτρο για να δω τις εφαρμογές που τρέχω, αρκετές φορές εξαφανίζονται και πρέπει να πάω στην κεντρική σελίδα και μετά να το ξανα πατήσω. Τότε εμφανίζονται. Είναι bug ή μόνο σε εμένα συμβαίνει; Επίσης λίγες φορές παγώνει στην κεντρική οθόνη και επανέρχεται σε λειτουργία με σβήσιμο και άναμμα της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Αυτό με το multitasking το βλέπω σε όλες τις Android συσκευές που έχω σε kk. Νομίζω μόνο στο n5 δεν συμβαίνει (χωρίς να είμαι σίγουρος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Αυτό με το multitasking το βλέπω σε όλες τις Android συσκευές που έχω σε kk. Νομίζω μόνο στο n5 δεν συμβαίνει (χωρίς να είμαι σίγουρος). Νικο δεν το έχω δει σε καμία Android συσκευή απ όσες έχω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εμένα δε το κάνει, απλά με εκνευρίζει η ώρα που κάνει. Στην 4.1 πέταγε Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή Κώστα γιατί σε όλες τις συσκευές έχω τις ίδιες. Σε 2 og,note 2,sgs το βλέπω μερικές φορές. Στο n5 δεν είμαι σίγουρος αν έτυχε μια φορά η όχι. Πέτρο η ώρα δεν παλεύεται απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Η μονη λυση αν ειναι για 2 εφαρμογες που δουλευεις παραλληλα να βαλεις κουμπι να σε πηγαινει στην προηγουμενη εφαρμογη... Οτι και να δοκιμασα με την stock rom ρεν επιασε... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Παιδιά θέλω να συνδέσω το κινητό σε μια παλιά τηλεόραση sd η οποία έχει μόνο υποδοχή για scart. Θέλω να το συνδέσω ώστε να βλέπω ταινίες και βίντεο από το κινητό. Φυσικά δεν μπορεί να γίνει απευθείας (πιθανόν να μην μπορεί να γίνει καν, για αυτό ρώταω). Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει και τι συσκευή θα χρειαστω;;;; εχω έναν αποκωδικοποιητη πάνω στη τβ με usb αλλά όταν συνδέω το κινητό δεν το βλέπει. να υποθέσω δεν...ε? :P :P επίσης παιδιά ήθελα να ρωτήσω (σαν quiz) τι rom/kernel χρησιμοποιείτε και ποιον συνδυασμό θεωρείτε πιο battery/performance friendly για το κινιτακι μας!! επίσης εμενα δεν μου κάνει κανένα delay με τα recent apps εκτος από ένα δευτερόλεπτο περίπου (δεν ξέρω αν εννοείτε αυτό) για να απαντήσω στην δεύτερη ερώτηση μου , artmod rom/stock kernel :happy::happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts