Jump to content

tdm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    160
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tdm

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

tdm's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους. Μετά από reset το tablet μου βγάζει πρόβλημα με τα Google play services. Οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ούτε λογαριασμό google δεν μπορώ να περάσω. Κατέβασα το πρόγραμμα της Lenovo Rescue and Smart Assistant αλλά η υποστήριξη από ό,τι βλέπω ξεκινάει από το tab 3 και μετά. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
  2. Μια ερώτηση, θήκες και tempered glass είναι ίδια σε A52 4G, A52 5G και A52s 5G; Ευχαριστώ.
  3. tdm

    Poco F1

    Global όπως ήρθε 9.6.25.0.
  4. tdm

    Poco F1

    Μια ερώτηση γιατί μάλλον πρέπει να το στείλω infoquest. Όταν το κινητό χάσει για κάποιο λόγο το σήμα δικτύου (πχ μέσα στο ασανσέρ που συνήθως συμβαίνει) δεν ξαναπιάνει δίκτυο παρά μόνο αν μπω flight mode και ξαναβγώ. Προβληματικό κομμάτι φαντάζομαι;
  5. Μια ερώτηση... Χτες παρήγγειλα το κινητό http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html με official stable global rom. Κάπου πήρε το μάτι μου για έκδοση με ανοιχτή τη συχνότητα 800 για 4g (πολύ πιθανό όμως να κατάλαβα και λάθος). Μήπως έπρεπε να πάρω άλλη έκδοση? Ευχαριστώ.
  6. Αυτός δεν άλλαξε rom. Μάλλον για υιό το κόβω, ένας launcher που φορτώνει τσοντοσελίδες...
  7. Σε coolpad f1 που δούλευε μια χαρά κάτι τρύπωσε σε φίλο και φορτώνει έναν launcher με διάφορα περίεργα... Να του περάσω μια καινούρια rom? Θα είναι οκ? Ή πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα? Προτείνεται και μια rom καινούρια, βασικό να είναι σταθερή, χωρίς πολλά πολλά. Ευχαριστώ.
  8. Δηλαδη παιδιά η stable δεν ρουτάρεται?
  9. Μια γνώμη για το http://www.skroutz.gr/s/7289300/Lenovo-Tab-2-A10-70L-10-1-4G-16GB.html παιδιά?
  10. Μιας και μάλλον θα το πάρω και εγώ, είναι αυτή η σωστή έκδοση ή πρέπει να προσέξω κάτι ακόμα? http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html Πρέπει να ζητήσω κάτι συγκεκριμένα για έλεγχο ή για firmware? Ευχαριστώ.
  11. Αν και είχα το Mi4c στο μάτι, είδα ότι δεν έχει ράδιο (και το χρειάζομαι οπωσδήποτε). Κάποια άλλη πρόταση σε αυτό το επίπεδο?
  12. Ψάχνω για νέο κινητό, οθόνη 5άρα (αυστηρά), γρήγορο, σημαντικό να με βγάλει 2 χρόνια τουλάχιστον, αφού δε μπορώ να αλλάζω συνέχεια συσκευή. Καλή κάμερα, οπωσδήποτε ράδιο (οπότε έξω meizu που ετοιμαζόμουν να αγοράσω), καλή μπαταρία. Έχω σταμπάρει το Mi4, http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html (για σιγουριά, αυτό δεν είναι το δικό μας?) το μόνο που με φοβίζει είναι ότι όπως βλέπω κυκλοφορεί ήδη 1,5 χρόνο. Μήπως σύντομα αρχίσει να δείχνει την ηλικία του? Εννοείται ότι θέλω και άλλες προτάσεις με όριο τα 250 (Κίνα). Thanks.
  13. Και εγω το ιδιο με algo2, το gps δεν βλεπει δορυφορους. Κριμα γιατι προκειται για εξαιρετικη δουλεια. Μπορει καποιος να υποδειξει μια προσφτη maucat? Την φλασαρω πανω στην algo2 με Cwm ή πρεπει να προσεξω κατι?
×
×
  • Create New...