cryptonakias13 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Και το δικο μου εχει μια μικρη γρατζουνια αλλα δεν του βαζω καμια θηκη ουτε protector γιατι εχει απιστευτη αισθηση το γυαλι! Με τρελανες ομως τωρα με το 22500 στο antutu!Εχεις βαλει την καινουρια εκδοση 4.0 η με την παλια εκανες αυτο το σκορ (3.4);;; Με την καινουρια πιανω οριακα τις 21000.Με την παλια ειχα δει και 22000 και εγω ακριβως τα ιδια σκορ εβλεπα με παλια και καινουργια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Και το δικο μου εχει μια μικρη γρατζουνια αλλα δεν του βαζω καμια θηκη ουτε protector γιατι εχει απιστευτη αισθηση το γυαλι! Με τρελανες ομως τωρα με το 22500 στο antutu!Εχεις βαλει την καινουρια εκδοση 4.0 η με την παλια εκανες αυτο το σκορ (3.4);;; Με την καινουρια πιανω οριακα τις 21000.Με την παλια ειχα δει και 22000 Με την καινούργια 4.1.2 όπως σου λέω 22500 έπιασα στο Antutu, ίσως παίζει ρόλο ότι είναι root και έχω κλείσει όλες τις χαζοεφαρμογές του κινητού ή τις έχω αντικαταστήσει με άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Παιρνω τηλ το Alfa mobiles να κανω παραγγελια στα 340 και αφου τους ανεφερα οτι το galaxy store το οποιο οπως εγραψε ενα παιδι πιο πριν ειπε πως ειναι ενα κι αυτο(βλακεια μου που το ανεφερα μιας και στo galaxy store το εχουν στα 399) μου κανει μισο λεπτο να ρωτησω και αμεσως μετα μου λεει οχι οχι δεν ειμαστε alfa mobiles ειμαστε το galaxy store και οτι εχει γινει καποιο λαθος στης γραμμες και η τιμη ειναι 399 οπως στο site του galaxy store,ενω το νουμερο που τους πηρα ειναι το Τηλ: 210 3210581 alfa mobiles.Τωρα τι να πεις και τι να πιστεψεις! Δεν αξίζει τον κόπο να μπλέξεις με κατάστημα με τέτοια συμπεριφορά, μακρυά! Κι εγώ ψήνομαι για το G και με έχουν εκνευρίσει τα σκαμπανευάσματα της τιμής, αλλά, τι να κάνω, θα περιμένω να ξαναπέσει. Αν δεν πέσει θα πάω σε S3, το οποίο πέφτει συνέχεια τελευταία. Edited September 7, 2013 by my_highness Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Το έχει δοκιμάσει κάποιος τολμηρός; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2225317&page=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Ναι, εγώ και το μπρικαρα...Χαχα.έκανα ακριβώς ότι έλεγε και το κινητό άνοιγε και μου έβγαζε error στο launcher.ευτυχώς είχα κρατήσει back up και πέρασα άλλον launcher από το store και επανέφερα τα αρχεία. Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Παιδιά γνωρίζετε πως δουλεύει αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249500 δεν μου βγάζει το dll για το κινητό και έκανα όσα λέει... Μετά από unlock με freegee όταν το ανοίγω θέλει 2 - 3 reboot μια και βγάζει μαύρη οθόνη... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=55492 εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτη τη θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr23 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=55492 εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτη τη θηκη? Την έχω παραγγείλει και την περιμένω. Όταν έρθει θα πω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 παλικαρια μια ερωτηση...οταν παω απο την λειτουργια της καμερας στο βιντεο γιατι σκοτεινιαζει τοσο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 παλικαρια μια ερωτηση...οταν παω απο την λειτουργια της καμερας στο βιντεο γιατι σκοτεινιαζει τοσο πολυ? Ελα ντε.και μενα γινεται.και δεν πειραζω φωτεινοτητες και τετοια για να το διορθωσω.βαζω φλας :lol: Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ελα ντε.και μενα γινεται.και δεν πειραζω φωτεινοτητες και τετοια για να το διορθωσω.βαζω φλας :lol: γινεται σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου παρατηρησα μονο...υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 γινεται σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου παρατηρησα μονο...υπαρχει καποια λυση? Αυξησε τη φωτεινοτητα. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Κατι που δεν το βρισκω με τιποτα... Υπαρχει τροπος οι νεες επαφες να αποθηκευονται αυτοματα στο gmail λογαριασμο χωρις να πρεπει να το επιλεξω και οχι στο τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poliaxi Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Την έχω δοκιμάσει, εγώ είναι απίστευτη...αξίζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Kαι κατι άλλο, στην αναμονη το βραδυ, συνδεδεμενο με wifi χωρις ομως κανεναν ενεργο συγχρονισμο, χανει τουλαχιστον 10%. Ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Kαι κατι άλλο, στην αναμονη το βραδυ, συνδεδεμενο με wifi χωρις ομως κανεναν ενεργο συγχρονισμο, χανει τουλαχιστον 10%. Ειναι φυσιολογικο? νομιζω πολυ ειναι.. τσεκαρε μηπως κατι δεν το αφηνει να μπει σε deep sleep βαλε cpy spy plus κανε ενα reset στους μετρητες του οταν το αφησεις στην ακρη για βραδυ και το πρωι τσεκαρεις τι σου δειχνει Edited September 9, 2013 by jpsih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Kαι κατι άλλο, στην αναμονη το βραδυ, συνδεδεμενο με wifi χωρις ομως κανεναν ενεργο συγχρονισμο, χανει τουλαχιστον 10%. Ειναι φυσιολογικο? Υπερβολικά πολύ είναι. Βαλε Wakelock detector αν είσαι root για να δεις τι φταίει. Εγώ χάνω συνήθως 2% overnight με whatsapp/viber πάντα ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Kαι κατι άλλο, στην αναμονη το βραδυ, συνδεδεμενο με wifi χωρις ομως κανεναν ενεργο συγχρονισμο, χανει τουλαχιστον 10%. Ειναι φυσιολογικο? απο σημα πως τα πας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Ευχαριστω γ τις απαντησεις αλλα δυστυχως δεν.ειμαι ρουτ. Το αφηνω μονο με wifi-viber ανοιχτο και χανει περιπου τοσο.. Το σημα στην περιοχη ειναι πολυ καλο. Edited September 9, 2013 by Chris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Root-Greenify-Titanium Backup είναι οι εφαρμογές που θέλεις και είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ευχαριστω γ τις απαντησεις αλλα δυστυχως δεν.ειμαι ρουτ. Το αφηνω μονο με wifi-viber ανοιχτο και χανει περιπου τοσο.. Το σημα στην περιοχη ειναι πολυ καλο. rootαρε το.. με ενα κλικ με το framaroot γινεται root, με ενα κλικ "ξεrootαρεται".. τοσο απλα και ακινδυνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ευχαριστω γ τις απαντησεις αλλα δυστυχως δεν.ειμαι ρουτ. Το αφηνω μονο με wifi-viber ανοιχτο και χανει περιπου τοσο.. Το σημα στην περιοχη ειναι πολυ καλο. http://goo.gl/dYKSd2 για ενα κλικ root. πραγματικα στο αψε σβησε ρουταριστηκες με το προγραμματακι! (και unroot εαν θελησεις) Δοκιμασμενο! Μεχρι 5% εχω χασει με WiFi και Viber κατα τη διαρκεια της νυχτας,εννοειται με το Eco Mode ανοιχτο. Greenify ειναι η εφαρμογη που χρειαζεσαι για να διακοπτει ο,τι τρεχει απο πισω. Εχω κερδισει αρκετα σε μπαταρια και χρησιμοποιω και "βαρυ" launcher. Οποτε ναι, το >10% μοιαζει να ειναι πολυ! Δες και το Wakelock Detector και το Cpu Spy Plus οπως ειπανε τα παιδια παραπανω! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ευχαριστω παιδια, μολις το ρουταρω ποιες εφαρμογες παγωνω; Υπαρχει καπου καμια λιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ευχαριστω παιδια, μολις το ρουταρω ποιες εφαρμογες παγωνω; Υπαρχει καπου καμια λιστα; Το Greenify στην ουσια κανει "αναγκαστικη διακοπη" των εφαρμογων. Σε συνδυασμο με το System Tuner ειναι τρομερα εργαλεια. Να προσεχεις να μην παγωνεις εφαρμογες συστηματος, ιδιαιτερα εαν ΔΕΝ ξερεις τι παγωνεις! Εγω ας πουμε εχω παγωσει μονο το Gmail (χρησιμοποιω μονο την native εφαρμογη) εχω διαγραψει τον chrome (τον σιχαινομαι) και εχω "πρασινοποιησει" με το greenify ολα τα games και καποια apps που δεν περιεχουν ενεργα widget. Για να παγωσεις καποια εφαρμογη συστηματος,ή να την βαλεις να μη τρεχει στην εκκινηση , πρεπει να ξερεις καλα τι κανεις. Ισως σε βοηθησει κατι απο εδω http://goo.gl/iy9YXF , αν και δε δοκιμασα καποια απο αυτα να freezαρω! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδια σημερα παρελαβα το κινητο που μου ειχε "πεθανει",η διαγνωση ηταν πλακετα και μπαταρια αλλαγη,μου αλλαξαν και την πλατη που ειχα "καψει" με τσιγαρο.....:D τους ειπα οτι εγινε απο υπερθερμανση.και αλλαχτηκε.....κοστος για ολα μηδεν και μεσα σε 3 μερες..... Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το σερβις...μπραβο στην εταιρια,και το πηγαινε ελα με κουριερ και χωρις χρεωση καμια.....ΕΥΓΕ !!!! Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts