littleprince2s Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Υπάρχει έκδοση του Flashtool για mac αλλά δεν είναι εύκολο να την εγκαταστήσει κάποιος. Προσπάθησε να κάνεις της εγκατάσταση μέσω virtual machine ή μέσω bootcamp. Αν δεν σε βολεύει τίποτα από αυτά ψάξε για υπολογιστή με windows. Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!! Κατά δεύτερον μήπως μπορείς να μου επεξηγήσεις λίγο παραπάνω τις δύο επιλογές που μου δίνεις, ή να μου δώσεις ένα λινκ; :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!! Κατά δεύτερον μήπως μπορείς να μου επεξηγήσεις λίγο παραπάνω τις δύο επιλογές που μου δίνεις, ή να μου δώσεις ένα λινκ; :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :) Για το flashtool το link είναι αυτό αλλά η εγκατάσταση του θέλει γνώσεις κάποιων βασικών εντολών. Τα virtual machines είναι εφαρμογές που σε βοηθούν να τρέξεις άλλα λειτουργικά όπως τα windows μέσα από το περιβάλλον του mac OS που έχεις. Το bootcamp είναι εφαρμογή της apple που σου επιτρέπει να κάνεις ένα partition με τα windows στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου ώστε να έχεις την επιλογή dual boot είτε με το ένα λειτουργικό είτε με το άλλο. Περισσότερα σε forums για mac :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Επιβεβαιωνω. Κι εγω το ιδιο. Πρεπει να πατας το volume down αν εχεις αφης. Παντως στο δικο μου xreria mini που ρουταρα (και ειμαι και αρχαριος σε τετοια) πετυχε μονο οταν χρησιμοποιησα το kernel του Ray πριν το root. Μετα το root χανεις την εγγυηση του κινητου ? Edited November 7, 2012 by Tyrell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Κι εγω το ιδιο. Πρεπει να πατας το volume down αν εχεις αφης. Παντως στο δικο μου xreria mini που ρουταρα (και ειμαι και αρχαριος σε τετοια) πετυχε μονο οταν χρησιμοποιησα στο kernel του Ray πριν το root. Μετα το root χανεις την εγγυηση του κινητου ? ναι αλλα μπορεις να του κανεις unroot και ολα οκ. Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goulias Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 επιτελους τα καταφερα και εγω να κανω root το κινητο. ευχαριστω ολους σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) παιδια βοηθεια αμεση,κολλησα στο βημα 4 απο αυτο εδω και δεν μπορω να καταλαβω τι να κανω παρακατω,ξεκινησα το 01-local prop και κατεβασα το παρακατω αρχειο αλλα τα κοκκινα γραμματα με σταματησαν φοβαμαι να συνεχισω,περιμενω με το active συνδεδεμενο.......... http://talk.sonymobile.com/thread/44426 Edited November 7, 2012 by theos462 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) παιδια βοηθεια αμεση,κολλησα στο βημα 4 απο αυτο εδω και δεν μπορω να καταλαβω τι να κανω παρακατω,ξεκινησα το 01-local prop και κατεβασα το παρακατω αρχειο αλλα τα κοκκινα γραμματα με σταματησαν φοβαμαι να συνεχισω,περιμενω με το active συνδεδεμενο.......... http://talk.sonymobile.com/thread/44426 Επανελαβε με αλλον kernel απο τους διαθεσιμους. ναι αλλα μπορεις να του κανεις unroot και ολα οκ. Κανενα guide για unroot ? Edited November 8, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 παιδια την εκανα την πατατια,δεν ανοιγει το active,τι κανουμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Κανενα guide για unroot ? κανεις μια επιδιορθωση με το sus και εισαι ενταξει. παιδια την εκανα την πατατια,δεν ανοιγει το active,τι κανουμε τωρα? δοκιμασε να κανεις repair με το sus η φλασαρε με το flashtool Edited November 8, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 δοκιμασε να κανεις repair με το sus η φλασαρε με το flashtool δωσε μου ενα λινκ φιλε με επιασε ζαλαδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 δωσε μου ενα λινκ φιλε με επιασε ζαλαδα.... κατεβασε το seus απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264477&page=2 καντο εγκατασταση στο pc σου και ακολουθησε τα βηματα αν δε δουλεψει περνα με το flashtool μια αλλη εκδοση Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 κατεβασε το seus απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264477&page=2 καντο εγκατασταση στο pc σου και ακολουθησε τα βηματα αν δε δουλεψει περνα με το flashtool μια αλλη εκδοση συν τοις αλλοις κοπηκε το ρευμα ,μολις ηρθε,εκανα αυτα που λες τιποτε,δεν αναγνωριζει το κινητο,δεν αναβει με τιποτα, βοηθειααααααα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 συν τοις αλλοις κοπηκε το ρευμα ,μολις ηρθε,εκανα αυτα που λες τιποτε,δεν αναγνωριζει το κινητο,δεν αναβει με τιποτα, βοηθειααααααα:( ουτε με flashtool? Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 ουτε με flashtool? αν κανω σωστα την διαδικασια οχι,βαζω στο c.firmware εναν kernel? και μετα ακολουθω την διαδικασια? τι τικαρω? μονο το τερμα κατω?υπαρχει καποιο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 αν κανω σωστα την διαδικασια οχι,βαζω στο c.firmware εναν kernel? και μετα ακολουθω την διαδικασια? τι τικαρω? μονο το τερμα κατω?υπαρχει καποιο λινκ? αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να φλασαρεις την 4,0,3 η διαδικασια περιγραφεται στην αρχη αυτου του θεματος που ειμαστε. το ξερεις οτι το κουμπι της επιστροφης στο active εαν ειναι αφης τοτε πρεπει αντ αυτοθ να πατησεις το volume down Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να φλασαρεις την 4,0,3 η διαδικασια περιγραφεται στην αρχη αυτου του θεματος που ειμαστε. το ξερεις οτι το κουμπι της επιστροφης στο active εαν ειναι αφης τοτε πρεπει αντ αυτοθ να πατησεις το volume down τιποτα,το φλασαρω αλλα δεν κανει τιποτα,με τον kernel mt11,το unroot τι ειναι?επαναφορα? που να το βρω?την πατησα αγρια,5 μερες κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpecn Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 καλησπερα παιδια κανω ολα τα βηματα μεχρι το 5 αλλα δεν γινεται τιποτα δεν βλεπω να αλλαζει κατι στον αριθμο εκδοσης 4.1.β.0.431 android 4.0.4. sony xperia mini st15i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goulias Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 καλησπερα παιδια κανω ολα τα βηματα μεχρι το 5 αλλα δεν γινεται τιποτα δεν βλεπω να αλλαζει κατι στον αριθμο εκδοσης 4.1.β.0.431 android 4.0.4. sony xperia mini st15i προχωρα με το επομενο βημα. δεν εχει καμια σημασια τι σου βγαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) καλησπέρα σας μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να έχω τσεκαρισμένο στο flashtool για να αλλάξω την εκδοση σε .431 και μετά για να πάω ξανά στην .587 το arc. Edited November 14, 2012 by tasos001 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos462 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 παιδια,μεχρι να το μαθω θα σας ζαλισω,μεταφερω φωτο με αντιγραφη απο τον υπολογιστη στο τηλ. και ενω οταν ειναι συνδεδεμενο στον υπολογιστη τις βλεπω κανονικα,οταν το αποσυνδεω δεν μπορω να τις βρω στους φακελους που επρεπε να ειναι. Τι συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostaltos Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 πρεπει να περασεις τη ρομ 587 μετα να βαλεις το κερνελ της πρωτης εκδοσης ics να το κανεις ροοτ και μετα να περασεις ΜΟΝΟ το κερνελ της 587 καλησπέρα έχουμε κάποιο λίνκ για Kernel 587; είμαι κάτοχος arc s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1268721&d=1345329338 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλησπερα, εχω το arc s και θελω να το κανω root,αλλα επειδη δοκιμασα κανα δυο φορες και δεν πετυχε δεν ξαναδοκιμασα. Εχει Εκδοση 4.0.4 Αριθμο εκδοσης 4.1.L.0.8 Εκδοση kernel 2.6.32.9-perf BuildUser@BuildHost#1 Αριθμος μοντελου LT18i Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω για να το κανω root η να του περασω αλλη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλησπερα, εχω το arc s και θελω να το κανω root,αλλα επειδη δοκιμασα κανα δυο φορες και δεν πετυχε δεν ξαναδοκιμασα. Εχει Εκδοση 4.0.4 Αριθμο εκδοσης 4.1.L.0.8 Εκδοση kernel 2.6.32.9-perf BuildUser@BuildHost#1 Αριθμος μοντελου LT18i Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω για να το κανω root η να του περασω αλλη εκδοση? αυτον που περιγραφεται στην αρχη του θεματος στη πρωτη σελιδα. Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Θα πρέπει να βλέπετε πλέον κάτι τέτοιο (ανάλογα πάντα με το μοντέλο του κινητού σας): Τσεκάρουμε αυτά που φαίνονται στην εικόνα και πατάμε ΟΚ. Εκεί δεν φαίνεται η φωτογραφία, παίζει να ξανανέβει; == Έχω καιρό να κάνω update, μου λέει είμαι στην Android version 2.3.4 Kernel Version 2.6.32.9-pref Build n# 4.0.2.A.0.62 και στο πρόγραμμα του κινητού λέει πως υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση λογισμικού 4.1.Β.0.587 να κάνω update? Το thread είναι απο τον Απρίλιο του 2012 να ασχοληθώ ή να περιμένω καινούριο οδηγό; Edited December 9, 2012 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts