Jump to content

theos462

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theos462

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Συσκευή

  • Συσκευή
    i phone mini 13

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Δράμα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

theos462's Achievements

  1. υπαρχει καποιο app δωρεαν για περπατημα,που να γραφει αυτοματα και να εχει και τον χαρτη των διαδρομων που κανω? Δλδ να μην χρειαζεται να κανω εναρξη χειροκινητα.
  2. Γεια σας,το εχω 14 μηνες,το εχω βγαλει τα ζουμια που λενε,και η μπαταρια ειναι στο 91%. Ειναι καλα για την ωρα? Συμφωνώ απόλυτα! Και θέλω να πιστεύω ότι θα επιστρέψει το μικρό...γιατί ήτανε λάθος το απλό max. Αν πάλι όχι, σίγουρα είμαστε καλυμμένοι για αλλά 2-3 χρόνια. και εγω το ιδιο,ελπιζω να βγαλουν παλι μινι 20 μοντελο σε 5 χρονια
  3. Εχω βαλει ολο το κελυφος με panzerfolie anti Spy το φοραω στην δουλεια,οδηγος φορτηγων που ανα πασα στιγμη παλευω με τα σιδερα και μπορει να χτυπησει,αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο. Δεν εχει μεγαλη διαφορα σε ογκο απο οτι σκετο και η αποκριση της οθονης δεν χανει καθολου.
  4. Καλησπερα,ξερετε καποιο προγραμμα για κατεβασμα βιντεο στο iphone? Δωρεαν αν γινεται ευχαριστω
  5. καποιες φωτο screenshot απο κινητο βγηκαν μετα απο καιρο σαν μινιατουρες,και δεν μπορω να διαβασω τι γραφουν τα κειμενα γιατι θολωσαν τα γραμματα,πως μπορω να τις καθαρισω,Η* να τις επαναφερω στην αρχικη μορφη? Δεν ξερω αν ειμαι σωστα εδω στην κατηγορια.
  6. Γεια σας,δεν ξερω αν το βαζω σωστα εδω,πως μπορω να ανοιξω να αρχειο CRYPT7,το msgstore τι ειναι? Η* το db οπως αυτο που δειχνω?
  7. γεια σας παιδια επανερχομαι μετα απο καιρο, τι γινετε με το ροταρισμα,το καταφερατε? Εχει νεες οδηγιες καπου? Και πως εμφανιζετε το δικτυο στο οποιο ειμαστε στην οθονη? πχ cosmote
  8. παιδια,μεχρι να το μαθω θα σας ζαλισω,μεταφερω φωτο με αντιγραφη απο τον υπολογιστη στο τηλ. και ενω οταν ειναι συνδεδεμενο στον υπολογιστη τις βλεπω κανονικα,οταν το αποσυνδεω δεν μπορω να τις βρω στους φακελους που επρεπε να ειναι. Τι συμβαινει?
  9. γεια σας και παλι,παιδια θα σας ζαλισω αλλα δεν το περιμενα να ειναι τοσο μπελας το active, βαζω μια νεα επαφη ,λεει οτι αποθηκευτηκε αλλα δεν μπορω να την βρω με τιποτα, που πηγαινει?
  10. μεχρι εδω φθανω,αλλα το τσεκαρισμα πως γινετε? μια-μια? ειναι 500 επαφες
  11. Γεια σας παιδια,τελικα τα παρατησα με το root,δεν μπορω να βγαλω ακρη, κατι αλλο,περναω με το bloototh τις επαφες απο το παλιο, πηγαινουν σε εναν φακελο αλλα απο εκει πως να τις μεταφερω στις επαφες? δεν εχει καποια επιλογη
  12. ελα φιλε,τι γινετε καμμια ακρη? εγω την εκανα την σαχλαμαρα,και το κινητο δεν ανοιγει,μονο αναβοσβηνει ενα κοκκινο λαμπακι καπου-καπου,τι κανουμε τωρα?
  13. τιποτα,το φλασαρω αλλα δεν κανει τιποτα,με τον kernel mt11,το unroot τι ειναι?επαναφορα? που να το βρω?την πατησα αγρια,5 μερες κινητο...
  14. αν κανω σωστα την διαδικασια οχι,βαζω στο c.firmware εναν kernel? και μετα ακολουθω την διαδικασια? τι τικαρω? μονο το τερμα κατω?υπαρχει καποιο λινκ?
  15. συν τοις αλλοις κοπηκε το ρευμα ,μολις ηρθε,εκανα αυτα που λες τιποτε,δεν αναγνωριζει το κινητο,δεν αναβει με τιποτα, βοηθειααααααα:(
×
×
  • Create New...