Jump to content

theostaltos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theostaltos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

theostaltos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα θωρήτες και θωρήτισσες! Ξέρει κανείς αν το κινητό μας υποστηρίζει mhl σύνδεση με τηλεόραση; (όχι smart-tv, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) Κατά προτίμηση, αν μας έλεγε κάποιος στην πράξη αν το έχει δοκιμάσει και όχι στη θεωρία. Επειδή τα σχετικά καλώδια από ότι είδα είναι ψιλο-τσιμπημένα, έλεγα ότι είναι κρίμα να πάω να αγοράσω κάποιο χωρίς λόγο.
  2. Ρε παιδιά να κάνω μια χαζή ερώτηση, καθόσον δεν ξέρω και πολλά. Ο ήχος για τα μηνύματα sms πως αλλάζει; Δοκίμασα μέσω του μενού: Ρυθμίσεις/Ήχος και ειδοποίηση/κλικ στο γρανάζι δίπλα στο προφίλ "Γενικές"/Προεπιλεγμένος ήχος ειδοποίησης, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ES που έχω εγκαταστήσει. Επίσης μέσα από το ίδιο το ES όπου μου έγραψε κιόλας ¨Ρύθμιση επιτυχής¨. Κάτι χάνω έτσι;
  3. Ρε παιδιά που μπορούμε να το βρούμε τώρα πιο φθηνά; Διάβαζα τα παλιότερα μηνύματα για κάτι κουπόνια. Υπάρχουν ακόμα αυτά και σε ποιο σάιτ;
  4. Καλησπέρα φίλε. Είδα αυτό το μήνυμά σου:

     

    "Στο banggood ειναι εξαντλημενο.

    Το εχει και το gearbest (απο εκει το πηρα. σε προσφορα 99$)119.99$ .Αν δεν βιαζεσε το βγαζει κατα καιρους προσφορα.Αν θελεις στειλε pm να σου πω λεπτομερειες πως να σου κοστισει λιγοτερο. "

     

    που έστειλες στη συζήτηση για το Thor και αναρωτήθηκα αν μπορείς να βοηθήσεις κι εμένα παρομοίως. Ότι γλιτώσουμε καλό είναι. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  5. καλησπέρα έχουμε κάποιο λίνκ για Kernel 587; είμαι κάτοχος arc s.
  6. Καλησπέρα και από μένα! Το αποτέλεσμα του οδηγού ήταν πλήρης επιτυχία και γράφω μόνο και μόνο για το στατιστικό, αλλά και για να ανταλλάξουμε εμπειρίες. Κατ'αρχήν μια μικρή εισαγωγή. είμαι κάτοχος xperia arc s Δεν είμαι νέος χρήστης του android, όμως πρώτη φορά flash-άρω το κινητό μου με οτιδήποτε. Όλη η διαδικασία έγινε σε Pc με Windows 7 64bit. Είχα κάνει την αρχική αναβάθμιση στο ics και στη συνέχεια το τηλέφωνό μου root μέσω του αρχείου του doomlord. Εδώ και πόσο καιρό που είχε βγει η τελευταία αναβάθμιση, είχα αυτό το ενοχλητικό σημάδι πάνω αριστερά. Προχθες έκανα το λάθος και φυσικά έχασα το root. Έχω να πω ότι ο οδηγός αυτός είναι άψογος, βήμα προς βήμα και πολύ πλήρης για τα δικά μου στάνταρ. Εκτός από το σημείο που έχει ήδη αναφερθεί, ότι δήθεν πρέπει να τσεκάρουμε πριν το root αν έχει μπει η νέα έκδοση. ούτε σε εμένα άλλαξε η ένδειξη στις ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα να ψαρώσω και να νομίζω ότι δεν έχω flash-άρει την παλιά έκδοση. Διαβάζοντας εδώ όλους εσας όμως, το πολυπόθητο αποτέλεσμα ήρθε. Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον zxr και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό τον οδηγό και φυσικά όλους όσους έχουν γράψει εδώ τις εμπειρίες τους χαλώντας το χρόνο τους για να βοηθήσουν εμας τους υπόλοιπους. Α και κάτι άλλο, Makis206 γέλασα πάρα πολύ με τα ποστ σου όταν είχες νευριάσει...:lol::D:lol::D Αν και είχα βρει την απάντηση για μένα, διάβαζα μόνο και μόνο για να δω τι θα γίνει με το δικό σου! χαχαχα Υ.Γ. όσοι δεν έχετε βάλει την τελευταία έκδοση, κατά την άποψη μου πρέπει να το κάνετε. Βλεπω διαφορά στην απόκριση σε όλα. π.χ. ανοιγει και κλεινει πολυ πιο γρήγορα, η μετάβαση στο μενού και η κύλιση από σελίδα σε σελίδα γίνεται πολύ πιό σβέλτα και άλλα τέτοια ωραία. Και φανταστείτε ότι ακόμα δεν έχω ξηλώσει τίποτα από τα άχρηστα. Βέβαια επείδη νόμιζα ότι δε γίνεται το flashάρισμα, πρέπει να το flashαρα εν τέλει 5-6 φορές. Δεν ξέρω αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο. Sorry for the big message αλλά είμαι ενθουσιασμένος!!!
×
×
  • Create New...