Jump to content

Dimitris7Master

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dimitris7Master

  • Ημ. Γέννησης 13/08/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Dimitris7Master's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα Εχω το εξης προβλημα. Προσπαθησα να φλασαρω μια rom (cm-10.1-20130215-UNOFFICIAL-shooteru) και μετα την επανεκκινηση δειχνει οτι φορτωνει το bootscreen της cyanogen και δεν ξεκολλαει απο κει. στο bootloader μου γραφει unlocked shooter_u PVT SHIP S-ON RL HBOOT-1.53.0007 eMMC-boot May 22 2012, 01:06:07 Μεχρι πριν απο καποια restart μπορουσα και εμπαινα στο cwm και προσπαθουσα να κανω Install καποια rom αλλα αν θυμαμαι καλα εβγαζε ενα error 7 Χρειαζομαι βοηθεια να το επαναφερω στην αρχικη του rom η να καταφερω να εκκινησω την υπαρχουσα:!:
  2. Για να καταλαβω, αν δεν εχει συνδεση η καρτοσυνδεση δεν μπορεις να εχεις navigation? Εχω το 9900 και θελω να κανω πλοηγηση offline μονο με χρηση gps η εστω με καποια καταναλωση των δωρεαν MB του ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ μου. Γινεται κατι τετοιο?
  3. Κραταω τα κουμπια power & volume (-), με βαζει στο android recovery menu, και παταω στο update απο sd card. Ξεκιναει και στα μεσα βγαζει αυτο.. Το κανω βαζοντας την rom που εχει καταληξη .zip Δοκιμασα και αλλες πιο παλλιες Official παλι το ιδιο. Δοκιμασα και μεσω του usb image tool αλλα παλι χωρις αποτελεσμα... Δοκιμασα επισης και να βαλω χυμα τα αρχεια του zip μεσα, παλι τιποτα....
  4. Μου βγαζει σφαλμα : assert failed: !less_than_int(1353051079, getprp(''ro.build.date.utc''))
  5. Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα: Μια μερα απο το πουθενα σταματησε νε ανοιγει το tablet .Ανοιγει μεχρι το σημειο που λεει ainol novo 7 crystal κλπ. και κολλαει εκει. δοκιμασα με το power + (-volume),μπηκα σε recovery android και εκανα επαναφορα ολων ,wipe κλπ. το προβλημα εξακολουθει. Δοκιμασα τον πρωτο τροπο απο αυτο το site αλλα και παλι τιποτα. Καμια ιδεα τιποτα? * το tablet δουλευε κανονικα, ξαφνικα πηγα να το ανοιξω και τιποτα.
  6. Κλειδωνει αυτοματα? Μπαινω απο καποιο προγραμα για να τους κλειδωσει? ειναι ευκολο να μου πεις τα βηματα με το agps και το epo?
  7. Ωραια ευχαριστω. Τωρα πως νπορω να τους κλειδωσω?μιυ δειχνει οτι βλεπει 10 αλλα οτι χρησιμοποιει 0.
  8. Κατι πηρε το ματι μου για το epo αλλα δεν το βρικω στις ρυθμισεις πουθενα.καμια ιδεα?
  9. Εχω το feiteng h9500 android 4.2.1 root .το θεμα ειναι ομως να λειτουργησει χωρις χρεωση αλλα μεσω δορυφορου.δοκιμασα τα dont panic,be on board ,το προγραμμα πλοηγηση απο google maps και κανα δυο free ακομα αλλα δεν βρισκει δορυφορους.
  10. Καλημερα εχω τι εξης προβλημα. Το κινητο μου δεν βρισκει δορυφορους για το συστημα πλοηγησης.το εχω αφησει ωρα αλλα τιποτα. Τι μπορει να συμβαινει?
  11. Εννοω αυτο που ειναι πχ καπως ετσι¨ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 # Τωρα ητε με t9 ητε χωρις νομιζω ειναι θεμα συνηθειας!
  12. λες? θα το δοκιμασω με βενζινη αλλα φοβαμε μην παθει ζημια μιας και ειναι πλαστικο..
×
×
  • Create New...